Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
Bila je to zajebancija. Nisam ja to izmislio, nego cuo od kolege bosanskog Srbina. No da Austrijanci vise post7ju Srbe notorna je cinjenica.marcellus wrote:jastreb wrote:Prema mojim najnovijim istrazivanjima koje namjeravam objaviti i objelodaniti. Ferdinanda je ubila njegova garda. Sve je bilo namjesteno. Gavrilo je promasio. Gavrilo i onaj prvi atentator koji je bacio bombu imali su namjeru ubiti Franca,ali Ferdinanda su zbog Sofije,a i zbog sto skorijeg napada na Srbiju,ubi ovi iz AU vrhovnistva.marcellus wrote:jastreb wrote:
Koliko ja poimam,Austrijanci gotive Srbe više nego Hrvate
Da, naročito jer su im ubili prestolonasljednika i sjebali im monarhiju, ma obožavaju srbe
šta si ti danas pio? Ili si konzumirao neke ilegalne supstance?
Pa austrijska desnica je skroz sklona Srbiji. Hrvatsku desnicu zbog blagonaklonosti prama islamu i saveznistvu sa Sipcima ne mogu smisliti.
Pa najveci austrijski desnicar bio je govorio na Slobinoj sahrani,a onaj pijani peder sta je pogino isticao se mrznom prema gradisc. Hrvatima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Austrijska desnica i nije naš saveznik nego narodnjaci.
Danas je Kurc izjavio da je moguća opet koalicija s desnicom u Austriji al da neće dobit ministarstvo unutarnjih poslova.
Austrijska desnica je nešto šta Hrvatska koristi samo kako ne bi bila bez podrške u antiislamskom dijelovanju ako dođe do rata u Bosni a nipošto nam nisu saveznici nego su to narodnjaci koji su puno normalniji ljudi.
Danas je Kurc izjavio da je moguća opet koalicija s desnicom u Austriji al da neće dobit ministarstvo unutarnjih poslova.
Austrijska desnica je nešto šta Hrvatska koristi samo kako ne bi bila bez podrške u antiislamskom dijelovanju ako dođe do rata u Bosni a nipošto nam nisu saveznici nego su to narodnjaci koji su puno normalniji ljudi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A neko nju prisiljava da zivi u Austriji?
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Svi desničari su isti , teže jakim nacionalnim državama i teritorijalnom proširenju. Za FPO teritorijalno proširenje je obnova AU i zato su saveznici sa Srbijom da mogu Hr držat u sendviću.
No ne mogu jer su samo manjinski partner u vladi ako uopće Kurc to bude i tija.
Da njima ne bi palo na pamet sa Srbijom radit tu geopolitičku šemu da je Hr u sendviću triba in natrpat još mujaga pa nek pucaju unutra po šavovima tako da ne mogu ništa nego postat antiislamisti.
No ne mogu jer su samo manjinski partner u vladi ako uopće Kurc to bude i tija.
Da njima ne bi palo na pamet sa Srbijom radit tu geopolitičku šemu da je Hr u sendviću triba in natrpat još mujaga pa nek pucaju unutra po šavovima tako da ne mogu ništa nego postat antiislamisti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
I što bi s takvom državom? Kako bi vladali njome? Ako ju nisu mogli očuvati prije sto godinah, kako bi opstala danas?RayMabus wrote:Za FPO teritorijalno proširenje je obnova AU.
Regoč wrote:I što bi s takvom državom? Kako bi vladali njome? Ako ju nisu mogli očuvati prije sto godinah, kako bi opstala danas?RayMabus wrote:Za FPO teritorijalno proširenje je obnova AU.
Njima bi možda bilo gore ali nama bi bilo bolje.
catabbath-
2015-08-22
catabbath wrote:Regoč wrote:I što bi s takvom državom? Kako bi vladali njome? Ako ju nisu mogli očuvati prije sto godinah, kako bi opstala danas?RayMabus wrote:Za FPO teritorijalno proširenje je obnova AU.
Njima bi možda bilo gore ali nama bi bilo bolje.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» LNG terminal i zašto ga neće biti
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zašto Bajaga i 'bajagići' neće nikad biti Rambo Amadeus
» Dok će te mjere biti na snazi, moja noga neće kročiti u sabor
» Zašto monarhije neće prihvatiti "izbjeglice"
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zašto Bajaga i 'bajagići' neće nikad biti Rambo Amadeus
» Dok će te mjere biti na snazi, moja noga neće kročiti u sabor
» Zašto monarhije neće prihvatiti "izbjeglice"
Page 2 of 2