LNG terminal i zašto ga neće biti
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
LNG terminal i zašto ga neće biti
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/evo-zasto-lng-terminal-na-krku-nece-biti-sagraden-nikad-983113/#axzz4Sc8gF79l
Last edited by marcellus on 15/12/2016, 19:53; edited 1 time in total
Čim smijene Assada i oslobode Krim, naši Ameri će napraviti i lng :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: LNG terminal i zašto ga neće biti
Od starta sam bio uvjeren da ništa nema od tih LNG terminala
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Yehudi wrote:Od starta sam bio uvjeren da ništa nema od tih LNG terminala
mi u Istri u moru blizu Pule plina imamo pun kurac još ga izvozimo u RH, Slo, Italiju...LNG? ne vidim razloga što će nam to kad imamo vlastitog plina samo ga treba dovest na površinu. ali ne, rvat'ne će naš plin jeftino za 1 kunu dat stranim multinacionalnim kompanijama u koncesiju a mi ćemo uvoziti plin po cijeni zlata. logika rvatn'a je totalno u kurcu.
da su ovdje židovi i Izrael ovdje ne da bi bila Švicarska nego Eldorado. ali nažalost ovdje su rvat'ne.
Guest- Guest
Čuo sam da i u tunelu Sveti Rok uzgajaju gljive....
MI toliko imamo Hrvatsku,da u vlastitoj (???) zemlji ne možemo raditi što hoćemo,nego nam o tome odlučuju tzv saveznici(a u stvari paše i veziri).
Mislim da pravi Domovinski rat tek predstoji.
Mislim da pravi Domovinski rat tek predstoji.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Eroo wrote:Čuo sam da i u tunelu Sveti Rok uzgajaju gljive....
čuj, ti neznaš jer si priprost bosanc koji j privremeno u Sloveniji, ali ti kuhaš hranu i griješ se na istarski metan plin. evo tu na desetak kilometara od mene su bušotine plina i plin je kod tebe na plinskom štednjaku. ti to neznaš jer si priprost sa blagom retardacijom ali božemoj nitko nije savršen.
isto tako amerikanci neznaju da im struju generiraju ruske nuklearne bombe koje su razmontirane sa ruskih balističkih raketa. amerikancima struju proizvodi isti onaj plutonij koji ih je trebao izbombardirati do istrjebljenja. to neka zahvale drugu Putinu koji im je to omogućio i još jednom amerikancu ili kanađaninu ( neznam točno ) koji je u toj transakciji i demontaži sudjelovao.
a ti bosančEro gnoji i dalje.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Eroo wrote:Čuo sam da i u tunelu Sveti Rok uzgajaju gljive....
čuj, ti neznaš jer si priprost bosanc koji j privremeno u Sloveniji, ali ti kuhaš hranu i griješ se na istarski metan plin. evo tu na desetak kilometara od mene su bušotine plina i plin je kod tebe na plinskom štednjaku. ti to neznaš jer si priprost sa blagom retardacijom ali božemoj nitko nije savršen.
isto tako amerikanci neznaju da im struju generiraju ruske nuklearne bombe koje su razmontirane sa ruskih balističkih raketa. amerikancima struju proizvodi isti onaj plutonij koji ih je trebao izbombardirati do istrjebljenja. to neka zahvale drugu Putinu koji im je to omogućio i još jednom amerikancu ili kanađaninu ( neznam točno ) koji je u toj transakciji i demontaži sudjelovao.
Ne jedi više gljiva, ako ih nje stručnjak provjerio...
Preporučam ti ovu:
.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:
Moja preporuka: Jedi isključivo one s crvenim točkicama.
reko sam ti iznad: priprost, blaga retardacija i diploma mill je savršen recept za biti troll.
Guest- Guest
Zna stara kuka šta valja.Eroo wrote:Gnječ wrote:Eroo wrote:Čuo sam da i u tunelu Sveti Rok uzgajaju gljive....
Preporučam ti ovu:
.
"zna" Ero sve kao što sve budale sve znaju ali pojma nemaju:
"We Christians, have destroyed so many kingdoms....For wherever the Spaniards have passed , conquering and discovering, it is as though a fire had gone destroying everything in its path." (Mann, 2005:143-145).
"In brief, I submit that the legends of the Tree of Life and of the Marvelous Herb had their genesis in the Forest Belt of Eurasia". "The Tree of Life, is it not the legendary Birch Tree, and the forbidden fruit of the Tree of Life, what else is it but the Soma, the fly-agaric, [the Amanita muscaria] the pongo of the Ugrian tribesmen?"
"We have drunk the Soma and become Immortal; we have attained the Light, and found the Gods". (Rig Veda, 8.XLVIII.3)
"What was this plant that was called "Soma" ? No one knows. Apparently its identity was lost some 3,000 years ago, when its use was abandoned by the priests. The earliest liturgical compositions of the Indo-Aryans, called the Brahmanas and put together after the hymns had been assembled, discuss the surrogates to be used for Soma in the ritual but fail to describe the original plant."
" I believe that Soma was a mushroom, Amanita muscaria (Fries ex L.) Quel, the fly-agaric, the Fliegenpilz of the Germans, the fausse oronge or tue-mouche or crapaudin of the French, the mukhomor of the Russians. This flaming red mushroom with white spots flecking its cap is familiar throughout northern Europe and Siberia. It is often put down in mushroom manuals as deadly poisonous but this is false, as I myself can testify.[3] Until lately it has been a central feature of the worship of numerous tribes in northern Siberia, where it has been consumed in the course of their shamanic sessions. Its reputation as a lethal plant in the West is, I contend, a splendid example of a tabu long outliving the religion that gave rise to it. Among the most conservative users of the fly-agaric in Siberia the belief prevailed until recent times that only the shaman and his apprentice could consume the fly-agaric with impunity: all others would surely die. This is, I am sure, the origin of the tabu that has survived among us down to our own day."
"We Christians, have destroyed so many kingdoms....For wherever the Spaniards have passed , conquering and discovering, it is as though a fire had gone destroying everything in its path." (Mann, 2005:143-145).
"In brief, I submit that the legends of the Tree of Life and of the Marvelous Herb had their genesis in the Forest Belt of Eurasia". "The Tree of Life, is it not the legendary Birch Tree, and the forbidden fruit of the Tree of Life, what else is it but the Soma, the fly-agaric, [the Amanita muscaria] the pongo of the Ugrian tribesmen?"
"We have drunk the Soma and become Immortal; we have attained the Light, and found the Gods". (Rig Veda, 8.XLVIII.3)
"What was this plant that was called "Soma" ? No one knows. Apparently its identity was lost some 3,000 years ago, when its use was abandoned by the priests. The earliest liturgical compositions of the Indo-Aryans, called the Brahmanas and put together after the hymns had been assembled, discuss the surrogates to be used for Soma in the ritual but fail to describe the original plant."
" I believe that Soma was a mushroom, Amanita muscaria (Fries ex L.) Quel, the fly-agaric, the Fliegenpilz of the Germans, the fausse oronge or tue-mouche or crapaudin of the French, the mukhomor of the Russians. This flaming red mushroom with white spots flecking its cap is familiar throughout northern Europe and Siberia. It is often put down in mushroom manuals as deadly poisonous but this is false, as I myself can testify.[3] Until lately it has been a central feature of the worship of numerous tribes in northern Siberia, where it has been consumed in the course of their shamanic sessions. Its reputation as a lethal plant in the West is, I contend, a splendid example of a tabu long outliving the religion that gave rise to it. Among the most conservative users of the fly-agaric in Siberia the belief prevailed until recent times that only the shaman and his apprentice could consume the fly-agaric with impunity: all others would surely die. This is, I am sure, the origin of the tabu that has survived among us down to our own day."
Guest- Guest
Muhara. Ni ona nije smrtonosna. U Sibiru ih jedu bez ikakvih posljedica. U Italiji ih jedu uz posebnu recepturu.Eroo wrote:Gnječ wrote:Eroo wrote:Čuo sam da i u tunelu Sveti Rok uzgajaju gljive....
Preporučam ti ovu:
.
Zabilježen je slučaj trovanja muharama od strane nekih Rusa koji su ih ondje jeli. No muhare u Sibiru i kod nas iako ista vrsta ne sadrže istu količinu otrova.
Inače smrtonosne su panterovka,bijela i zelena pupavka i još neke manje poznate vrste.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Muhara. Ni ona nije smrtonosna. U Sibiru ih jedu bez ikakvih posljedica. U Italiji ih jedu uz posebnu recepturu.Eroo wrote:Gnječ wrote:Eroo wrote:Čuo sam da i u tunelu Sveti Rok uzgajaju gljive....
Preporučam ti ovu:
.
Zabilježen je slučaj trovanja muharama od strane nekih Rusa koji su ih ondje jeli. No muhare u Sibiru i kod nas iako ista vrsta ne sadrže istu količinu otrova.
Inače smrtonosne su panterovka,bijela i zelena pupavka i još neke manje poznate vrste.
kad pogledaš onaj crveni plašt sa bijelim točkicama koji nose Pape i kraljevi vidjet ćeš da je to Amanita muscaria odnosno muhara. provjeri ako mi ne vjeruješ.
Amanita muscaria, also known as Fly Agaric is a fungus with a deep red cap marked with white spots.
Its common name derives from the practice, common in Germany, of crumbling pieces of the fungus in a saucer of water which was used to kill flies.
The mushroom was used by Norse warriors in the Dark Ages, its effect being to give them exceptional courage and strength, causing them to go 'berserk'.
Less aggressive individuals found that the mushroom would grant them glowing visions of supernatural beauty and significance, and therefore the mushroom was regularly used by shamans, witches and magicians, as the centuries passed.
Journeying:
Ingest dried mushrooms in odd numbers (3, 5, or parts of 3 or 5 mushrooms). Drink water. If you take a lot, you'll be in a state of lethargy. Tell your family not to bother you for hours, a day, three days, a year. (I'm not making this up: this is what she said!)
i Hitler je pio juhu od muhare u njegovim okultnim seansama grupe Thula
evo ti ovdje nije sve ali dosta podataka:
https://erowid.org/plants/amanitas/amanitas.shtml
Guest- Guest
muhara je jeben halucinogen, normalno da moze biti opasna kao i hrpu toga al nekad sam radio sa nasom plemenskom travarkom i ona je znala spremati neke male dozice napitka od muhare i jos jednog korijena,Gnječ wrote:jastreb wrote:Muhara. Ni ona nije smrtonosna. U Sibiru ih jedu bez ikakvih posljedica. U Italiji ih jedu uz posebnu recepturu.Eroo wrote:Gnječ wrote:Eroo wrote:Čuo sam da i u tunelu Sveti Rok uzgajaju gljive....
Preporučam ti ovu:
.
kad pogledaš onaj crveni plašt sa bijelim točkicama koji nose Pape i kraljevi vidjet ćeš da je to Amanita muscaria odnosno muhara. provjeri ako mi ne vjeruješ.
Amanita muscaria, also known as Fly Agaric is a fungus with a deep red cap marked with white spots.
Its common name derives from the practice, common in Germany, of crumbling pieces of the fungus in a saucer of water which was used to kill flies.
The mushroom was used by Norse warriors in the Dark Ages, its effect being to give them exceptional courage and strength, causing them to go 'berserk'.
Less aggressive individuals found that the mushroom would grant them glowing visions of supernatural beauty and significance, and therefore the mushroom was regularly used by shamans, witches and magicians, as the centuries passed.
Journeying:
Ingest dried mushrooms in odd numbers (3, 5, or parts of 3 or 5 mushrooms). Drink water. If you take a lot, you'll be in a state of lethargy. Tell your family not to bother you for hours, a day, three days, a year. (I'm not making this up: this is what she said!)
i Hitler je pio juhu od muhare u njegovim okultnim seansama grupe Thula
evo ti ovdje nije sve ali dosta podataka:
https://erowid.org/plants/amanitas/amanitas.shtml
prva reakcija je da dusu povratis, onda nadoilazi smirenje i onda otkidanje, uglavnom pamtim da je preporucila uzimanje samo za dvije osobe, psihicki nestabilni ni pod razno , ja sam maznuo jednu dozu, 4 dana sam bio otkinut, negdje, sjecam se nekijeh detalja al bolje ne spominjat, uglavnom povratio sam se nakon 4 dana na mjestu gdje sam i isao eksperimentirati, nisam odlutao, sav u bljuvotini, usran upisan dehidriran,
2015-08-06
Rajko Radas
Opet zastupanje ruskih interesa. Možda ovi LNG terminali, bilo stacionarni bilo plutajući i nisu tako isplativi ali je zato ovakvo pisanje vrlo isplativo. Naime Putin dobro plaća.
.............................
Marcelo pročitan si tvoje prorusko i velikosovjetsko djelovanje je otkriveno.
:)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
već vidimn država RH otvara natječaj, - posao dobija firma od nekog lokalnog HDZovg tajkuna preko veze.
taj HDZovac prvo izgradi terminal poviše svake cijene(kao kada stolice kupuju za 4000kn komad za kancelarije) , a zatim ispostavi račun....
prvo porezni obveznici plate preplaćeni terminal, a zatim terminal posluje u gubicima kao što više manje svako državno poduzeće posluje u gubicima a onda opet porezni obveznici krpaju..
Novi ministar Marić da bi zakrpa dug, uvodi nove poreze i govori da je to "porezna reforma".
Krug je zatvoren
taj HDZovac prvo izgradi terminal poviše svake cijene(kao kada stolice kupuju za 4000kn komad za kancelarije) , a zatim ispostavi račun....
prvo porezni obveznici plate preplaćeni terminal, a zatim terminal posluje u gubicima kao što više manje svako državno poduzeće posluje u gubicima a onda opet porezni obveznici krpaju..
Novi ministar Marić da bi zakrpa dug, uvodi nove poreze i govori da je to "porezna reforma".
Krug je zatvoren
Guest- Guest
Šta ce nam to tamo kad dobijamo najveci LNG terminal na Jadranu u Pločama ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» Zašto Bajaga i 'bajagići' neće nikad biti Rambo Amadeus
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
» Zašto Bajaga i 'bajagići' neće nikad biti Rambo Amadeus
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
Page 1 of 2