Zašto Bajaga i 'bajagići' neće nikad biti Rambo Amadeus
Page 1 of 1
Zašto Bajaga i 'bajagići' neće nikad biti Rambo Amadeus
http://www.braniteljski-portal.com/video-poslusaj-ovo-bajaga-i-svi-vi-bajagici-rambo-amadeus-dok-mi-sviramo-padaju-bombe-na-dubrovnik-i-tuzlu-jebm-vam-maer
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Re: Zašto Bajaga i 'bajagići' neće nikad biti Rambo Amadeus
А po HR nisu pevali? Jebem im mater. Šta kaže Rambo o proslavi o Oluje svake godine?
pa cuj..on je rekao dok bombardiramo dubrovnik,tuzlu..oni nisu u srbiji...mozda bi koji hrvatski pjevac rekao u obrnutom slucaju da su bombe padale na kragujevac ili podgoricudzango wrote:А po HR nisu pevali? Jebem im mater. Šta kaže Rambo o proslavi o Oluje svake godine?
2015-09-08
za razliku od ramba amadeusa..bajaga se vodio i komercijalnim razlozima..'trebalo je zaraditi i za hleb..pa sviraj ko ti plati'..kao sto bi upravo đango rekao...biznis na delu...na primjeru izraelskih zrakoplova
2015-09-08
batali Ramba, nego...što ti kažeš?dzango wrote: Šta kaže Rambo o proslavi o Oluje svake godine?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
..problem je sto bajaga nije kontao da ratovi kad tad moraju zavrsiti...te da ce ceh biti isporucen kad tad...neki ne zaboravljaju..a pogotovo ako se terorizira covjek koji ej branio svoj dom a nije dosao pred drugi da terorizira druge
2015-09-08
Bora Corba.:'Mnogi pevaci u Srbiji ili Krajini su ispracali tajno pesmom srpske borce a sada ti mene optuzuju da sam militarist i nacionalist i da sam huskao pesmom na rat.Ja sam srpski patriot i toga se ne sramim i ne bezim da sam javno bez skrivanaj pevao onima koji su branili srpstvo,a sada takvi koji su kao ja pevali borcima tajno traze hleba kod neprijatelja Srba optuzujuci mene da sam sramotio Srbiju i Srbe'.
2015-09-08
Similar topics
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» Nije Mira Furlan ali je Rambo Amadeus:'Jebem vam mater!Mi sviramo a Dubrovnik granatiraju!'
» LNG terminal i zašto ga neće biti
» Vulin nikad direktniji:'Srpskog sveta' ce biti ili Srba nece'
» Hrvatska od ponoći više nikad neće biti ista- SRETNA NOVA GODINA!
» Nije Mira Furlan ali je Rambo Amadeus:'Jebem vam mater!Mi sviramo a Dubrovnik granatiraju!'
» LNG terminal i zašto ga neće biti
» Vulin nikad direktniji:'Srpskog sveta' ce biti ili Srba nece'
» Hrvatska od ponoći više nikad neće biti ista- SRETNA NOVA GODINA!
Page 1 of 1