SPREMNI
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: SPREMNI
Heh...ukenjao sam se od straha..mrakסמאל wrote:Rodom si Bosanac,te građanin Slovenije.U Hrvatskoj,niti si rođen,niti živiš,niti plaćaš porez,tak da stvarno ne vidim po čemu se ti smatraš Hrvatom,pa ti čak nisi niti politički,naturalizirani Hrvat.Sora je barem građanka ove države gdje je radila i doprinosila izgradnji ovog društva.Eroo wrote:סמאל wrote:Zapravo u konačnici,nema neke velike razlike između tebe i Sore.Vaša domovina je BiH a ne Hrvatska,a i jedno i drugo na silu hoćete da vas se smatra Hrvatima a zapravo to niste.Eroo wrote:Nismo, ali smo itekako pomogli svomu narodu. Ta jedan smo narod, komšinice..."hiljada" vam više ne pali.Sora wrote:I jos mi samo spomeni da su Hercegovci oslobodili hrvatsku
Razbit cu ti picku
Bez obzira što se ne volite,vas dvoje ste isti narod,samo različite vjeroispovjesti.
I jedno i drugo treba da se vratite u vašu domovinu BiH,te prestanete pametovat ljudima koji su rođeni u Hrvatskoj.
Moja domovina je Slovenija. Nemam nikakve veze ni s tobom, kao ni sa Sorom.
Ustvari, imam 3 domovine, što me još više razlikuje od vas dvoje, koji nemate nijednu.
Model po kom svi BiH katolici sebe smatraju Hrvatima,bio bi ekvivalent po kom svi židovi sebe smatraju Izraelcima,ali samo kad bi sva glupa katolčad diljem svijeta sebe istovremeno smatrali Hrvatima.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» “Za dom spremni” i “Za dom spremni” nisu isto .. KOLINDA
» Za dom spremni!
» za dom spremni , vol. 2
» Tu smo,no sto,Za dom spremni
» Za Dixie (ne)spremni
» Za dom spremni!
» za dom spremni , vol. 2
» Tu smo,no sto,Za dom spremni