SPREMNI
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: SPREMNI
jojSerbia Strong wrote:Vučko, kad si gladan nisi sav svoj. Zgrabi sendvič...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
סמאל wrote:I sam znaš da je politika odradila stanje na terenu,ali puno lakše zavaravat se i živit u iluziji u nekakvoj hrvatskoj vojnoj nadmoći nad Srbima,jer da nije bilo američke potpore i Miloševićevog prešutnog odobravanja,sad bi i u Hrvatskoj bila nekakva ,,Republika Srpska''.vuksadinare wrote:bje'zmo ray sok nam je jos glava na ramenima..ovo rusi sve pred sobom a unutra vasionski ratniciRayMabus wrote:Najjači dio teksta : močni vojni transporteri.vuksadinare wrote:http://www.alo.rs/vesti/politika/oci-cele-srbije-uprte-u-nis-vojnici-iz-kasarne-mija-stanimirovic-spremni/243471/vest
https://www.alo.rs/vesti/drustvo/ruske-davolje-kocije-postrojene-u-nisu-i-pored-nato-blokade-kako-su-stigli-pali-su-s-neba-foto/243489/vest
Vozilo još iz doba SSSRa al ima amfibijska svojstva pa se zato još proizvodi i u uporabi je.
Da se Srbija aktivno uključila u rat,Srbi bi praćkama i kamenjem potukli hrvatsku vojsku.
da su srbi mogli ostvariti navode koje nabrajaš, ostvarili bi
nisu, jer nisu mogli !!!!
i ne seri kvake
immortal-
2014-04-16
tocno..za koji kurac su mitingirali,napadali,rusili,ubijali onako iz zajebancije..dosao im ceif...mortal wrote:סמאל wrote:Ja sam znao da je politika odradila stanje na terenu, ali puno lakše zavaravat sam se živim u iluziji u nekakvoj hrvatskoj vojnoj nadmoći nad Srbima, jer da nije bilo američkih potpora i Miloševićevog prešutnog odobravanja, tužilaštvo u Hrvatskoj bilo nekakva ,, Republika Srpska ' ”.vuksadinare wrote:bje'zmo ray sok nam je jos glava na ramenima..ovo rusi sve pred sobom a unutra vasionski ratniciRayMabus wrote:Najjači dio teksta: močni vojni transporteri.vuksadinare wrote:http://www.alo.rs/vesti/politika/oci-cele-srbije-uprte-u-nis-vojnici-iz-kasarne-mija-stanimirovic-spremni/243471/vest
https://www.alo.rs/vesti/drustvo/ruske-davolje-kocije-postrojene-u-nisu-i-pored-nato-blokade-kako-su-stigli-pali-su-s-neba-foto/ 243489 / prsluk
Vozilo još iz doba SSSRa ima amfibijsku svojstva pa zato još proizvoda u upotrebi.
Da se Srbija aktivno uključivala u rat, Srbi su praćkama i kamenjem potukli hrvatsku vojsku.
da su srbi mogli ostvariti navode koje nabrajaš, ostvarili bi
nisu, jer nisu mogli !!!!
i ne seri kvake
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa manijaci su pravili pizdarije koliko god su imali prilike. To stoji,ali nisu mogli dokle su htjeli,jer je netko iznad sve kontrolirao.vuksadinare wrote:
tocno..za koji kurac su mitingirali,napadali,rusili,ubijali onako iz zajebancije..dosao im ceif...
1991. u jesen Gospić je bio evakuiran(uglavnom u Karlobag) ostalo je nešto malobrojnih branitelja,koji su bili riješeni boriti se do zadnjeg metka.
Gospić je pred padom,preko Novčice kod Jasikovca(srpski dio Gospića)prelaze tenkovi JNA,koji se nakon 5 minuta bez ikakvog razloga(otpora nije bilo) vraćaju nazad.
Ljudi koji su bili na položajima oko Ogulina pričaju da si se ondje trebao čuvati jedino snajpera i granata,jer što se tiče napada na Ogulin,to se znalo,to Srbima nije ni bilo u planu,a pored Gornjih Dubrava Srbi su nesmetano prelazili na drugu stranu u posjet svojima,na večeru,islično To je bila javna tajna. Slično je bilo i u okolici Sinja,gdje nije bilo šanse da Srbi Sinj napadnu s namjerom da ga zauzmu.
1993. pred padom je Benkovac(Maslenica),stiže zapovijed,vraćaj se nazad. Iste godine (Medački džep)evakuiran je Gračac. Opet isto,vraćaj se nazad. 1995 isto je sa Banjalukom.
Znači netko je sve kontrolirao. Vojske nisu bile slobodne djelovati. Jer da su bile,ja garantiram da bi Gospić pao,da bi Zadar pao,da bi Dubrovnik pao.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Upravo to.Ishod kraja rata bio je dogovoren i prije nego je počeo a sve ovo bila predstava za naivni narod.Izvukli zločince i kriminalce iz zatvora da bi odradili prljavi posao,jasno da je moralo biti nekakvih ratnih zbivanja,inače kako bi se sproveo plan humanog preseljenja stanovništva.jastreb wrote:Pa manijaci su pravili pizdarije koliko god su imali prilike. To stoji,ali nisu mogli dokle su htjeli,jer je netko iznad sve kontrolirao.vuksadinare wrote:
tocno..za koji kurac su mitingirali,napadali,rusili,ubijali onako iz zajebancije..dosao im ceif...
1991. u jesen Gospić je bio evakuiran(uglavnom u Karlobag) ostalo je nešto malobrojnih branitelja,koji su bili riješeni boriti se do zadnjeg metka.
Gospić je pred padom,preko Novčice kod Jasikovca(srpski dio Gospića)prelaze tenkovi JNA,koji se nakon 5 minuta bez ikakvog razloga(otpora nije bilo) vraćaju nazad.
Ljudi koji su bili na položajima oko Ogulina pričaju da si se ondje trebao čuvati jedino snajpera i granata,jer što se tiče napada na Ogulin,to se znalo,to Srbima nije ni bilo u planu,a pored Gornjih Dubrava Srbi su nesmetano prelazili na drugu stranu u posjet svojima,na večeru,islično To je bila javna tajna. Slično je bilo i u okolici Sinja,gdje nije bilo šanse da Srbi Sinj napadnu s namjerom da ga zauzmu.
1993. pred padom je Benkovac(Maslenica),stiže zapovijed,vraćaj se nazad. Iste godine (Medački džep)evakuiran je Gračac. Opet isto,vraćaj se nazad. 1995 isto je sa Banjalukom.
Znači netko je sve kontrolirao. Vojske nisu bile slobodne djelovati. Jer da su bile,ja garantiram da bi Gospić pao,da bi Zadar pao,da bi Dubrovnik pao.
Veliki Brat rekao,igraj te se rata sve dok ja kažem i kad kažem STOP,svak ide u svoj kavez koji mu je unaprijed određen.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Tocnoסמאל wrote:I sam znaš da je politika odradila stanje na terenu,ali puno lakše zavaravat se i živit u iluziji u nekakvoj hrvatskoj vojnoj nadmoći nad Srbima,jer da nije bilo američke potpore i Miloševićevog prešutnog odobravanja,sad bi i u Hrvatskoj bila nekakva ,,Republika Srpska''.vuksadinare wrote:bje'zmo ray sok nam je jos glava na ramenima..ovo rusi sve pred sobom a unutra vasionski ratniciRayMabus wrote:Najjači dio teksta : močni vojni transporteri.vuksadinare wrote:http://www.alo.rs/vesti/politika/oci-cele-srbije-uprte-u-nis-vojnici-iz-kasarne-mija-stanimirovic-spremni/243471/vest
https://www.alo.rs/vesti/drustvo/ruske-davolje-kocije-postrojene-u-nisu-i-pored-nato-blokade-kako-su-stigli-pali-su-s-neba-foto/243489/vest
Vozilo još iz doba SSSRa al ima amfibijska svojstva pa se zato još proizvodi i u uporabi je.
Da se Srbija aktivno uključila u rat,Srbi bi praćkama i kamenjem potukli hrvatsku vojsku.
Konacno za 4 dana su
Svršili ... jedni s dRugina
Bogte , da si čirava vidio bi da je dogovor posrijedi
Naravno iz rova se ne vidi ..i jadni momci izginuše zbig bande srpske i hrvatske
Ti mater
I onda se moras drzati službene verzije o agresiji
A jos mi gore da se kroz taj rat navuklo u hrvatsku toliko Hercegovaca da to vise ne slici na nekadašnju
I da bar sute pizde
Nego sire teror
Psiholoski nas maltretiraju , mjenjaju kulturu i povijest Hrvata i sve
A jos mi gore da se kroz taj rat navuklo u hrvatsku toliko Hercegovaca da to vise ne slici na nekadašnju
I da bar sute pizde
Nego sire teror
Hrvatska tu Herceg Bosnu vuce za sobom ko okove
I nije sto to krvavo kosta
Nego sto se zbig njih ovdje pravi sve duplo , duple istine o NOB, dupla državljanstva. Duple biračke spiskove
Definitvno Hrbatska je u shizofrenoj situaciji gorih nego ikada prije
Vise smo za JUGE imali HRVATSKU
VISE DESET PUTA I STO PUTA
MA .. DESESTO PUTA
I nije sto to krvavo kosta
Nego sto se zbig njih ovdje pravi sve duplo , duple istine o NOB, dupla državljanstva. Duple biračke spiskove
Definitvno Hrbatska je u shizofrenoj situaciji gorih nego ikada prije
Vise smo za JUGE imali HRVATSKU
VISE DESET PUTA I STO PUTA
MA .. DESESTO PUTA
Nema od Turske ništa, komšinice. Zaboravite to, vrime vam je.Sora wrote:Ti mater
I da bar sute pizde
Nego sire teror
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
EtoEroo wrote:Nema od Turske ništa, komšinice. Zaboravite to, vrime vam je.Sora wrote:Ti mater
I da bar sute pizde
Nego sire teror
I da to ne maltretiraš
Govna bila i ostala
Hercegovacka posla su lagati i na druge svaliti
Ugurati se i oteti tuđe
Svercati i drzavu potkradati
Lopovi bili i ostali .i koljsci po potrebi
I jos mi samo spomeni da su Hercegovci oslobodili hrvatsku
Razbit cu ti picku
Razbit cu ti picku
Srbi i Hrvati ne podnose arapsku i tursku kulturu, koja se naseljava u Srajevo.Sora wrote:EtoEroo wrote:Nema od Turske ništa, komšinice. Zaboravite to, vrime vam je.Sora wrote:Ti mater
I da bar sute pizde
Nego sire teror
I da to ne maltretiraš
Govna bila i ostala
Hercegovacka posla su lagati i na druge svaliti
Ugurati se i oteti tuđe
Svercati i drzavu potkradati
Lopovi bili i ostali .i koljsci po potrebi
Zapravo, loše sam se odrazio. Neka te kulture, ali tamo di je i nastala.
2016-07-22
Nismo, ali smo itekako pomogli svomu narodu. Ta jedan smo narod, komšinice..."hiljada" vam više ne pali.Sora wrote:I jos mi samo spomeni da su Hercegovci oslobodili hrvatsku
Razbit cu ti picku
2016-07-22
Zapravo u konačnici,nema neke velike razlike između tebe i Sore.Vaša domovina je BiH a ne Hrvatska,a i jedno i drugo na silu hoćete da vas se smatra Hrvatima a zapravo to niste.Eroo wrote:Nismo, ali smo itekako pomogli svomu narodu. Ta jedan smo narod, komšinice..."hiljada" vam više ne pali.Sora wrote:I jos mi samo spomeni da su Hercegovci oslobodili hrvatsku
Razbit cu ti picku
Bez obzira što se ne volite,vas dvoje ste isti narod,samo različite vjeroispovjesti.
I jedno i drugo treba da se vratite u vašu domovinu BiH,te prestanete pametovat ljudima koji su rođeni u Hrvatskoj.
2015-07-23
סמאל wrote:Zapravo u konačnici,nema neke velike razlike između tebe i Sore.Vaša domovina je BiH a ne Hrvatska,a i jedno i drugo na silu hoćete da vas se smatra Hrvatima a zapravo to niste.Eroo wrote:Nismo, ali smo itekako pomogli svomu narodu. Ta jedan smo narod, komšinice..."hiljada" vam više ne pali.Sora wrote:I jos mi samo spomeni da su Hercegovci oslobodili hrvatsku
Razbit cu ti picku
Bez obzira što se ne volite,vas dvoje ste isti narod,samo različite vjeroispovjesti.
I jedno i drugo treba da se vratite u vašu domovinu BiH,te prestanete pametovat ljudima koji su rođeni u Hrvatskoj.
Moja domovina je Slovenija. Nemam nikakve veze ni s tobom, kao ni sa Sorom.
Ustvari, imam 3 domovine, što me još više razlikuje od vas dvoje, koji nemate nijednu.
2016-07-22
Rodom si Bosanac,te građanin Slovenije.U Hrvatskoj,niti si rođen,niti živiš,niti plaćaš porez,tak da stvarno ne vidim po čemu se ti smatraš Hrvatom,pa ti čak nisi niti politički,naturalizirani Hrvat.Sora je barem građanka ove države gdje je radila i doprinosila izgradnji ovog društva.Eroo wrote:סמאל wrote:Zapravo u konačnici,nema neke velike razlike između tebe i Sore.Vaša domovina je BiH a ne Hrvatska,a i jedno i drugo na silu hoćete da vas se smatra Hrvatima a zapravo to niste.Eroo wrote:Nismo, ali smo itekako pomogli svomu narodu. Ta jedan smo narod, komšinice..."hiljada" vam više ne pali.Sora wrote:I jos mi samo spomeni da su Hercegovci oslobodili hrvatsku
Razbit cu ti picku
Ustvari, imam 3 domovine, što me još više razlikuje od vas dvoje, koji nemate nijednu.
Model po kom svi BiH katolici sebe smatraju Hrvatima,bio bi ekvivalent po kom svi židovi sebe smatraju Izraelcima,ali samo kad bi sva glupa katolčad diljem svijeta sebe istovremeno smatrali Hrvatima.
2015-07-23
Hvala vam na tome, ali nemojte više, dosta je bilo...סמאל wrote:Rodom si Bosanac,te građanin Slovenije.U Hrvatskoj,niti si rođen,niti živiš,niti plaćaš porez,tak da stvarno ne vidim po čemu se ti smatraš Hrvatom,pa ti čak nisi niti politički,naturalizirani Hrvat.Sora je barem građanka ove države gdje je radila i doprinosila izgradnji ovog društva.Eroo wrote:סמאל wrote:Zapravo u konačnici,nema neke velike razlike između tebe i Sore.Vaša domovina je BiH a ne Hrvatska,a i jedno i drugo na silu hoćete da vas se smatra Hrvatima a zapravo to niste.Eroo wrote:Nismo, ali smo itekako pomogli svomu narodu. Ta jedan smo narod, komšinice..."hiljada" vam više ne pali.Sora wrote:I jos mi samo spomeni da su Hercegovci oslobodili hrvatsku
Razbit cu ti picku
Model po kom svi BiH katolici sebe smatraju Hrvatima,bio bi ekvivalent po kom svi židovi sebe smatraju Izraelcima,ali samo kad bi sva glupa katolčad diljem svijeta sebe istovremeno smatrali Hrvatima.
Ako vam nešto smeta slobodni ste otići tamo di mislite da će vam biti bolje.
Nemojte na Zapad, kao Boga vas molin, mi nezaustavljivo propadamo.
Imate tamo Egipat, Siriju, Libiju etc...smirite dušu u tom džehennemu...pardon, džennetu od država.
A koji kupac se ti javis kad nenas pojmaסמאל wrote:Zapravo u konačnici,nema neke velike razlike između tebe i Sore.Vaša domovina je BiH a ne Hrvatska,a i jedno i drugo na silu hoćete da vas se smatra Hrvatima a zapravo to niste.Eroo wrote:Nismo, ali smo itekako pomogli svomu narodu. Ta jedan smo narod, komšinice..."hiljada" vam više ne pali.Sora wrote:I jos mi samo spomeni da su Hercegovci oslobodili hrvatsku
Razbit cu ti picku
Ja namjerno ne naglašavam svoju etnički pripadnost jer necu da se iz tog izvuce zaključak o kpjoj pristranosti
Nisam bosanka
Nisam muslimanka
Ok?
Na skijedecem festivalu Kajkavske popevke bit ce izvedena skladba s mojim tekstom na kajkavskom
Sta to tebi govori , seronjo ?
Ridena sam vinogradsko j bolnici i zivim od rođenja u Zagrebu i okolici
Okani se ti mudrjasenja tamo gdje nenas dokaze i podatke
Toliko si se pokazao napuhsnim filozofom. Da mi se bljuje na takve
Konj glupi
ja se s tim absolutno slazem.ja bi cak isao i korak dalje.svi kaj-kavci matici sloveniji, svi sto-kavci su srbi,a onih 250iljada cakavaca su jedini pravi iskonski Hrvati.to je vuk karadzic vec prije 150 i kusur godina tupio.da smo to prihvatili nikakvih ratova na ovim pripizdinama nebi bilo...סמאל wrote:
Rodom si Bosanac,te građanin Slovenije.U Hrvatskoj,niti si rođen,niti živiš,niti plaćaš porez,tak da stvarno ne vidim po čemu se ti smatraš Hrvatom,pa ti čak nisi niti politički,naturalizirani Hrvat.Sora je barem građanka ove države gdje je radila i doprinosila izgradnji ovog društva.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
2016-07-22
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» “Za dom spremni” i “Za dom spremni” nisu isto .. KOLINDA
» Za dom spremni!
» za dom spremni , vol. 2
» Tu smo,no sto,Za dom spremni
» Za Dixie (ne)spremni
» Za dom spremni!