ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SPREMNI

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

SPREMNI - Page 2 Empty Re: SPREMNI

Post by vuksadinare 29/7/2019, 12:46

Serbia Strong wrote:Vučko, kad si gladan nisi sav svoj. Zgrabi sendvič... Basketball
joj

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 29/7/2019, 13:46

SPREMNI - Page 2 35fac910
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by immortal 29/7/2019, 16:36

סמאל wrote:
vuksadinare wrote:
RayMabus wrote:
vuksadinare wrote:http://www.alo.rs/vesti/politika/oci-cele-srbije-uprte-u-nis-vojnici-iz-kasarne-mija-stanimirovic-spremni/243471/vest
Najjači dio teksta : močni vojni transporteri. Basketball

SPREMNI - Page 2 1_450x0

https://www.alo.rs/vesti/drustvo/ruske-davolje-kocije-postrojene-u-nisu-i-pored-nato-blokade-kako-su-stigli-pali-su-s-neba-foto/243489/vest

Vozilo još iz doba SSSRa al ima amfibijska svojstva pa se zato još proizvodi i u uporabi je.
bje'zmo ray sok nam je jos glava na ramenima..ovo rusi sve pred sobom a unutra vasionski ratnici pirat
I sam znaš da je politika odradila stanje na terenu,ali puno lakše zavaravat se i živit u iluziji u nekakvoj hrvatskoj vojnoj nadmoći nad Srbima,jer da nije bilo američke potpore i Miloševićevog prešutnog odobravanja,sad bi i u Hrvatskoj bila nekakva ,,Republika Srpska''.
Da se Srbija aktivno uključila u rat,Srbi bi praćkama i kamenjem potukli hrvatsku vojsku.

da su srbi mogli ostvariti navode koje nabrajaš, ostvarili bi
nisu, jer nisu mogli !!!!
i ne seri kvake
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare 29/7/2019, 16:44

mortal wrote:
סמאל wrote:
vuksadinare wrote:
RayMabus wrote:
vuksadinare wrote:http://www.alo.rs/vesti/politika/oci-cele-srbije-uprte-u-nis-vojnici-iz-kasarne-mija-stanimirovic-spremni/243471/vest
Najjači dio teksta: močni vojni transporteri. Basketball

SPREMNI - Page 2 1_450x0

https://www.alo.rs/vesti/drustvo/ruske-davolje-kocije-postrojene-u-nisu-i-pored-nato-blokade-kako-su-stigli-pali-su-s-neba-foto/ 243489 / prsluk

Vozilo još iz doba SSSRa ima amfibijsku svojstva pa zato još proizvoda u upotrebi.
bje'zmo ray sok nam je jos glava na ramenima..ovo rusi sve pred sobom a unutra vasionski ratnici pirat
Ja sam znao da je politika odradila stanje na terenu, ali puno lakše zavaravat sam se živim u iluziji u nekakvoj hrvatskoj vojnoj nadmoći nad Srbima, jer da nije bilo američkih potpora i Miloševićevog prešutnog odobravanja, tužilaštvo u Hrvatskoj bilo nekakva ,, Republika Srpska ' ”.
Da se Srbija aktivno uključivala u rat, Srbi su praćkama i kamenjem potukli hrvatsku vojsku.

da su srbi mogli ostvariti navode koje nabrajaš, ostvarili bi
nisu, jer nisu mogli !!!!
i ne seri kvake
tocno..za koji kurac su mitingirali,napadali,rusili,ubijali onako iz zajebancije..dosao im ceif... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb 29/7/2019, 17:00

vuksadinare wrote: 
tocno..za koji kurac su mitingirali,napadali,rusili,ubijali onako iz zajebancije..dosao im ceif... :)
Pa manijaci su pravili pizdarije koliko god su imali prilike. To stoji,ali nisu mogli dokle su htjeli,jer je netko iznad sve kontrolirao.

1991. u jesen Gospić je bio evakuiran(uglavnom u Karlobag) ostalo je nešto malobrojnih branitelja,koji su bili riješeni boriti se do zadnjeg metka.

Gospić je pred padom,preko Novčice kod Jasikovca(srpski dio Gospića)prelaze tenkovi JNA,koji se nakon 5 minuta bez ikakvog razloga(otpora nije bilo) vraćaju nazad.

Ljudi koji su bili na položajima oko Ogulina pričaju da si se ondje trebao čuvati jedino snajpera i granata,jer što se tiče napada na Ogulin,to se znalo,to Srbima nije ni bilo u planu,a pored Gornjih Dubrava Srbi su nesmetano prelazili na drugu stranu u posjet svojima,na večeru,islično To je bila javna tajna.  Slično je bilo i u okolici Sinja,gdje nije bilo šanse da Srbi Sinj napadnu s namjerom da ga zauzmu.

1993. pred padom je Benkovac(Maslenica),stiže zapovijed,vraćaj se nazad. Iste godine (Medački džep)evakuiran je Gračac. Opet isto,vraćaj se nazad. 1995 isto je sa Banjalukom.

Znači netko je sve kontrolirao. Vojske nisu bile slobodne djelovati. Jer da su bile,ja garantiram da bi Gospić pao,da bi Zadar pao,da bi Dubrovnik pao.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by IL Risorto 29/7/2019, 18:01

jastreb wrote:
vuksadinare wrote: 
Pa manijaci su pravili pizdarije koliko god su imali prilike. To stoji,ali nisu mogli dokle su htjeli,jer je netko iznad sve kontrolirao.

1991. u jesen Gospić je bio evakuiran(uglavnom u Karlobag) ostalo je nešto malobrojnih branitelja,koji su bili riješeni boriti se do zadnjeg metka.

Gospić je pred padom,preko Novčice kod Jasikovca(srpski dio Gospića)prelaze tenkovi JNA,koji se nakon 5 minuta bez ikakvog razloga(otpora nije bilo) vraćaju nazad.

Ljudi koji su bili na položajima oko Ogulina pričaju da si se ondje trebao čuvati jedino snajpera i granata,jer što se tiče napada na Ogulin,to se znalo,to Srbima nije ni bilo u planu,a pored Gornjih Dubrava Srbi su nesmetano prelazili na drugu stranu u posjet svojima,na večeru,islično To je bila javna tajna.  Slično je bilo i u okolici Sinja,gdje nije bilo šanse da Srbi Sinj napadnu s namjerom da ga zauzmu.

1993. pred padom je Benkovac(Maslenica),stiže zapovijed,vraćaj se nazad. Iste godine (Medački džep)evakuiran je Gračac. Opet isto,vraćaj se nazad. 1995 isto je sa Banjalukom.

Znači netko je sve kontrolirao. Vojske nisu bile slobodne djelovati. Jer da su bile,ja garantiram da bi Gospić pao,da bi Zadar pao,da bi Dubrovnik pao.
Upravo to.Ishod kraja rata bio je dogovoren i prije nego je počeo a sve ovo bila predstava za naivni narod.Izvukli zločince i kriminalce iz zatvora da bi odradili prljavi posao,jasno da je moralo biti nekakvih ratnih zbivanja,inače kako bi se sproveo plan humanog preseljenja stanovništva.
Veliki Brat rekao,igraj te se rata sve dok ja kažem i kad kažem STOP,svak ide u svoj kavez koji mu je unaprijed određen.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Sora 29/7/2019, 18:10

סמאל wrote:
vuksadinare wrote:
RayMabus wrote:
Najjači dio teksta : močni vojni transporteri. Basketball

SPREMNI - Page 2 1_450x0

https://www.alo.rs/vesti/drustvo/ruske-davolje-kocije-postrojene-u-nisu-i-pored-nato-blokade-kako-su-stigli-pali-su-s-neba-foto/243489/vest

Vozilo još iz doba SSSRa al ima amfibijska svojstva pa se zato još proizvodi i u uporabi je.
I sam znaš da je politika odradila stanje na terenu,ali puno lakše zavaravat se i živit u iluziji u nekakvoj hrvatskoj vojnoj nadmoći nad Srbima,jer da nije bilo američke potpore i Miloševićevog prešutnog odobravanja,sad bi i u Hrvatskoj bila nekakva ,,Republika Srpska''.
Da se Srbija aktivno uključila u rat,Srbi bi praćkama i kamenjem potukli hrvatsku vojsku.
Tocno 
Konacno za 4 dana su 
Svršili ... jedni s dRugina 

Bogte , da si čirava vidio bi da je dogovor posrijedi 
Naravno iz rova se ne vidi ..i jadni momci izginuše zbig bande srpske i hrvatske

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 29/7/2019, 18:13

Ti mater 
I onda se moras drzati službene verzije o agresiji 
A jos mi gore da se kroz taj rat navuklo u hrvatsku toliko Hercegovaca da to vise ne slici na nekadašnju 
I da bar sute pizde 
Nego sire teror 
Psiholoski nas maltretiraju , mjenjaju kulturu i povijest Hrvata i sve

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 29/7/2019, 18:19

Hrvatska tu Herceg Bosnu vuce za sobom ko okove 
I nije sto to krvavo kosta 
Nego sto se zbig njih ovdje pravi sve duplo , duple istine o NOB, dupla državljanstva. Duple biračke spiskove 

Definitvno Hrbatska je u shizofrenoj situaciji gorih nego ikada prije 

Vise smo za JUGE imali HRVATSKU 
VISE DESET PUTA I STO PUTA 
MA .. DESESTO  PUTA

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Eroo 29/7/2019, 18:19

Sora wrote:Ti mater 
A jos mi gore da se kroz taj rat navuklo u hrvatsku toliko Hercegovaca da to vise ne slici na nekadašnju 
I da bar sute pizde 
Nego sire teror 
Nema od Turske ništa, komšinice. Zaboravite to, vrime vam je.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sora 29/7/2019, 18:22

Eroo wrote:
I da bar sute pizde 
Nego sire teror 
Eto 
I da to ne maltretiraš 
Govna bila i ostala 
Hercegovacka posla su lagati i na druge svaliti 
Ugurati se i oteti tuđe 
Svercati i drzavu potkradati 
Lopovi bili i ostali .i koljsci po potrebi

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 29/7/2019, 18:23

I jos mi samo spomeni da su Hercegovci oslobodili hrvatsku 
Razbit cu ti picku

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Eroo 29/7/2019, 18:42

Sora wrote:
Eroo wrote:
I da bar sute pizde 
Nego sire teror 
Eto 
I da to ne maltretiraš 
Govna bila i ostala 
Hercegovacka posla su lagati i na druge svaliti 
Ugurati se i oteti tuđe 
Svercati i drzavu potkradati 
Lopovi bili i ostali .i koljsci po potrebi
Srbi i Hrvati ne podnose arapsku i tursku kulturu, koja se naseljava u Srajevo.
Zapravo, loše sam se odrazio. Neka te kulture, ali tamo di je i nastala.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 29/7/2019, 18:43

Sora wrote:I jos mi samo spomeni da su Hercegovci oslobodili hrvatsku 
Razbit cu ti picku
Nismo, ali smo itekako pomogli svomu narodu. Ta jedan smo narod, komšinice..."hiljada" vam više ne pali. :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by IL Risorto 29/7/2019, 19:19

Eroo wrote:
Razbit cu ti picku
Nismo, ali smo itekako pomogli svomu narodu. Ta jedan smo narod, komšinice..."hiljada" vam više ne pali. :D
Zapravo u konačnici,nema neke velike razlike između tebe i Sore.Vaša domovina je BiH a ne Hrvatska,a i jedno i drugo na silu hoćete da vas se smatra Hrvatima a zapravo to niste.
Bez obzira što se ne volite,vas dvoje ste isti narod,samo različite vjeroispovjesti.
I jedno i drugo treba da se vratite u vašu domovinu BiH,te prestanete pametovat ljudima koji su rođeni u Hrvatskoj.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Eroo 29/7/2019, 19:24

סמאל wrote:
Eroo wrote:
Razbit cu ti picku
Zapravo u konačnici,nema neke velike razlike između tebe i Sore.Vaša domovina je BiH a ne Hrvatska,a i jedno i drugo na silu hoćete da vas se smatra Hrvatima a zapravo to niste.
Bez obzira što se ne volite,vas dvoje ste isti narod,samo različite vjeroispovjesti.
I jedno i drugo treba da se vratite u vašu domovinu BiH,te prestanete pametovat ljudima koji su rođeni u Hrvatskoj.

Moja domovina je Slovenija. Nemam nikakve veze ni  s tobom, kao ni sa Sorom.
Ustvari, imam 3 domovine, što me još više  razlikuje od vas dvoje, koji nemate nijednu. :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by IL Risorto 29/7/2019, 21:00

Eroo wrote:
סמאל wrote:
Eroo wrote:
Razbit cu ti picku

Ustvari, imam 3 domovine, što me još više  razlikuje od vas dvoje, koji nemate nijednu. :D
Rodom si Bosanac,te građanin Slovenije.U Hrvatskoj,niti si rođen,niti živiš,niti plaćaš porez,tak da stvarno ne vidim po čemu se ti smatraš Hrvatom,pa ti čak nisi niti politički,naturalizirani Hrvat.Sora je barem građanka ove države gdje je radila i doprinosila izgradnji ovog društva.
Model po kom svi BiH katolici sebe smatraju Hrvatima,bio bi ekvivalent po kom svi židovi sebe smatraju Izraelcima,ali samo kad bi sva glupa katolčad diljem svijeta sebe istovremeno smatrali Hrvatima.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Eroo 29/7/2019, 21:35

סמאל wrote:
Eroo wrote:
סמאל wrote:
Eroo wrote:
Razbit cu ti picku

Rodom si Bosanac,te građanin Slovenije.U Hrvatskoj,niti si rođen,niti živiš,niti plaćaš porez,tak da stvarno ne vidim po čemu se ti smatraš Hrvatom,pa ti čak nisi niti politički,naturalizirani Hrvat.Sora je barem građanka ove države gdje je radila i doprinosila izgradnji ovog društva.
Model po kom svi BiH katolici sebe smatraju Hrvatima,bio bi ekvivalent po kom svi židovi sebe smatraju Izraelcima,ali samo kad bi sva glupa katolčad diljem svijeta sebe istovremeno smatrali Hrvatima.
Hvala vam na tome, ali nemojte više, dosta je bilo...
Ako vam nešto smeta slobodni ste otići tamo di mislite da će vam biti bolje.
Nemojte na Zapad, kao Boga vas molin, mi nezaustavljivo propadamo.
Imate tamo Egipat, Siriju, Libiju etc...smirite dušu u tom džehennemu...pardon, džennetu od država. :)

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sora 29/7/2019, 22:02

סמאל wrote:
Eroo wrote:
Razbit cu ti picku
A koji kupac se ti javis kad nenas pojma 
Ja namjerno ne naglašavam svoju etnički pripadnost jer necu da se iz tog izvuce zaključak o kpjoj pristranosti 

Nisam bosanka 
Nisam muslimanka 
Ok? 

Na skijedecem festivalu Kajkavske popevke bit ce izvedena skladba s mojim tekstom na kajkavskom 
Sta to tebi govori , seronjo ? 
Ridena sam  vinogradsko j bolnici i zivim od rođenja u Zagrebu i okolici 
Okani se ti mudrjasenja tamo gdje nenas dokaze i podatke 

Toliko si se pokazao napuhsnim filozofom. Da mi se bljuje na takve 
Konj glupi

2014-04-29

Back to top Go down

Post by max123 29/7/2019, 22:05

סמאל wrote:
ja se s tim absolutno slazem.ja bi cak isao i korak dalje.svi kaj-kavci matici sloveniji, svi sto-kavci su srbi,a onih 250iljada cakavaca su jedini pravi iskonski Hrvati.to je vuk karadzic vec prije 150 i kusur godina tupio.da smo to prihvatili nikakvih ratova na ovim pripizdinama nebi bilo...
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by Eroo 29/7/2019, 22:07

Deus vult omnes homines salvos fieri. :)

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics