Za Dixie (ne)spremni
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Za Dixie (ne)spremni
https://telesport.telegram.hr/price/za-dixie-nespremni/
dobar tekst
dobar tekst
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Za Dixie (ne)spremni
pobijeđen je rasizam...ukinuli dixie flag na nascaru i Zameo ih vjetar na kablovskoj... in your face nacisti
2014-04-15
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nije, danas sam gledao NASCAR.n_razbojnik wrote:pobijeđen je rasizam...ukinuli dixie flag na nascaru i Zameo ih vjetar na kablovskoj... in your face nacisti
2014-04-19
opet nacisti pobijedisedzango wrote:Nije, danas sam gledao NASCAR.n_razbojnik wrote:pobijeđen je rasizam...ukinuli dixie flag na nascaru i Zameo ih vjetar na kablovskoj... in your face nacisti
2014-04-15
dzango wrote:Nije, danas sam gledao NASCAR.n_razbojnik wrote:pobijeđen je rasizam...ukinuli dixie flag na nascaru i Zameo ih vjetar na kablovskoj... in your face nacisti
pa nascar je izvorno nastao među booglegerima na dubokom jugu koji su nabrijavali svoje aute da bi pobjegli muriji, prvi šampion je uostalom bio moonshiner, švercer
Gledao sam film. Šta mu onda ovde dođe genersl Li? Pavelić?marcellus wrote:dzango wrote:Nije, danas sam gledao NASCAR.n_razbojnik wrote:pobijeđen je rasizam...ukinuli dixie flag na nascaru i Zameo ih vjetar na kablovskoj... in your face nacisti
pa nascar je izvorno nastao među booglegerima na dubokom jugu koji su nabrijavali svoje aute da bi pobjegli muriji, prvi šampion je uostalom bio moonshiner, švercer
2014-04-19
nema safeta, daj mi pojasni koji kiki ženske rade u šekretu pol vure. šekret i kupaonca razdvojeni.
nemre špil označit ni da hoće.
nemre špil označit ni da hoće.
2014-12-30
Izmišljeni su poljoprivredni strojevi u međuvremenu. Nikog ne zanima povratak u robovlasnički sustav. Crnci su višak.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/trump-potpisao-uredbu-o-reformi-policije-u-sad-u-obecao-pravdu-zrtvama-policijske-brutalnosti/200616151
Eto , reforma policije. Tresla se brda rodio se miš.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/trump-potpisao-uredbu-o-reformi-policije-u-sad-u-obecao-pravdu-zrtvama-policijske-brutalnosti/200616151
Eto , reforma policije. Tresla se brda rodio se miš.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Get Woke, Go Broke is a phrase coined by the internationally bestselling author John Ringo to express the opinion that when organizations "get woke" to politically correct actions, those same actions usually result in a massive loss of income.
catabbath-
2015-08-22
dzango wrote:marcellus wrote:
Ovo nije iz filma nego iz serije, gledao sam je kad sam bio mali. Mislim da se samo 1. pojavio crnac u seriji i to je bio neki pljačkaš banke :)
catabbath-
2015-08-22
catabbath wrote:dzango wrote:marcellus wrote:
Ovo nije iz filma nego iz serije, gledao sam je kad sam bio mali. Mislim da se samo 1. pojavio crnac u seriji i to je bio neki pljačkaš banke :)
naravno da je iz serije, film je sranje.
daisy duke je legenda. Jebo generala leeja...
Gdje ima više drugih rasa od bijelaca u Americi :
2014-04-11
Potomci bijelih evropskih protestanata morat će se počet privikavat da će ovdje biti manjina.
2014-04-11
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» “Za dom spremni” i “Za dom spremni” nisu isto .. KOLINDA
» SPREMNI
» Za dom spremni!
» za dom spremni , vol. 2
» Tu smo,no sto,Za dom spremni
» SPREMNI
» Za dom spremni!
» za dom spremni , vol. 2