Srbija: Bunjevački govor ostaje u školama
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Srbija: Bunjevački govor ostaje u školama
ne govorimo o zadnjih 5 ili 10 godina..vec o sto i vise..;)jastreb wrote:Pa vidimo i Aljošu Vučkovića,slavnoga beogradskog glumca,porijeklom iz dalmacije,koji je prije par godina pozivao sve Hrvate u Srbiji da se kao takvi i izjasne.maggie13 wrote:vidjeli bismo tebe tamo,jastrebe..:-ojastreb wrote:Ti Bunjevci su izdajnici hrvatskog naroda i miliji mi je svaki Srbin pravoslavac u Hrvatskoj od lih šetebandijera.
Što je to toliko strašno danas u Srbiji da se čovjek ondje ne može izjasniti kao Hrvat???
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Da,ali je taj bunjevački trend prisutan zadnjih 15-tak godina.maggie13 wrote:ne govorimo o zadnjih 5 ili 10 godina..vec o sto i vise..;)jastreb wrote:Pa vidimo i Aljošu Vučkovića,slavnoga beogradskog glumca,porijeklom iz dalmacije,koji je prije par godina pozivao sve Hrvate u Srbiji da se kao takvi i izjasne.maggie13 wrote:vidjeli bismo tebe tamo,jastrebe..:-ojastreb wrote:Ti Bunjevci su izdajnici hrvatskog naroda i miliji mi je svaki Srbin pravoslavac u Hrvatskoj od lih šetebandijera.
Što je to toliko strašno danas u Srbiji da se čovjek ondje ne može izjasniti kao Hrvat???
Dakle u doba kad se u Srbiji pucalo jedino u svatovima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nije,jastrebe,vec puno duze..ne mogu sad stavljat linkove,ali proucavala sam to :)jastreb wrote:Da,ali je taj bunjevački trend prisutan zadnjih 15-tak godina.maggie13 wrote:ne govorimo o zadnjih 5 ili 10 godina..vec o sto i vise..;)jastreb wrote:Pa vidimo i Aljošu Vučkovića,slavnoga beogradskog glumca,porijeklom iz dalmacije,koji je prije par godina pozivao sve Hrvate u Srbiji da se kao takvi i izjasne.maggie13 wrote:vidjeli bismo tebe tamo,jastrebe..:-ojastreb wrote:Ti Bunjevci su izdajnici hrvatskog naroda i miliji mi je svaki Srbin pravoslavac u Hrvatskoj od lih šetebandijera.
2014-04-12
Nije tačno. Ja sam svedok.jastreb wrote:Da,ali je taj bunjevački trend prisutan zadnjih 15-tak godina.maggie13 wrote:ne govorimo o zadnjih 5 ili 10 godina..vec o sto i vise..;)jastreb wrote:Pa vidimo i Aljošu Vučkovića,slavnoga beogradskog glumca,porijeklom iz dalmacije,koji je prije par godina pozivao sve Hrvate u Srbiji da se kao takvi i izjasne.maggie13 wrote:vidjeli bismo tebe tamo,jastrebe..:-ojastreb wrote:Ti Bunjevci su izdajnici hrvatskog naroda i miliji mi je svaki Srbin pravoslavac u Hrvatskoj od lih šetebandijera.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Da si pripadnik manjine znao bi o čemu se radi i kako se to radi...Vidio bi ti šta su Bunjevci ako bi im se jahač prominija.jastreb wrote:Da,ali je taj bunjevački trend prisutan zadnjih 15-tak godina.maggie13 wrote:ne govorimo o zadnjih 5 ili 10 godina..vec o sto i vise..;)jastreb wrote:Pa vidimo i Aljošu Vučkovića,slavnoga beogradskog glumca,porijeklom iz dalmacije,koji je prije par godina pozivao sve Hrvate u Srbiji da se kao takvi i izjasne.maggie13 wrote:vidjeli bismo tebe tamo,jastrebe..:-ojastreb wrote:Ti Bunjevci su izdajnici hrvatskog naroda i miliji mi je svaki Srbin pravoslavac u Hrvatskoj od lih šetebandijera.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Koje KUKAVIČJE jaje - " BUNJEVAČKI " - predlažem da i mi u HR uvedemo umjesto srpskog stanovništva nešto prikladnije : CIGANSKI , ionako na utakmicama Partizana i C. Zvezde navijači jedne druge časte epitetima CIGANI; CIGANI - pa što im tu želju ne bi ispunili bar ovdje kod nas - obije strane sretne i zadovoljne !!
Last edited by redder4 on 8/11/2015, 10:54; edited 1 time in total (Reason for editing : tekst)
Guest- Guest
Da postoji nacionalnost "budala", ja bih se tako izjasnio.
Ali, kad nema ...
Ali, kad nema ...
crvenkasti-
2014-04-17
Meni je najljepše ime nekog naroda,ono koje sam pročitao u Bibliji- Jebusejci.crvenkasti wrote:Da postoji nacionalnost "budala", ja bih se tako izjasnio.
Ali, kad nema ...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jebusejci, vidio sam na guglu, stvarno ima ..
crvenkasti-
2014-04-17
JEBUSEJCI – prastanovnici Jeruzalema, koji se zbog toga i zove grad Jebusejaca ili Jebus. David je osvojio njihovu utvrdu te je učinio svojom rezidencijom.
crvenkasti-
2014-04-17
Jel bi bilo glupo da ja sa počmem govoritii da sam ja Jebusejac?
Ili da ostanem Hrvat?
I jedno i drugo mi je glupo. Što da radim?
Ili da ostanem Hrvat?
I jedno i drugo mi je glupo. Što da radim?
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ''Ovo je učiteljica engleskog. Šuičin govor reći će vam sve o hrvatskim školama''
» Hahaha: Srbija ostaje van Europe
» Srbija ostaje zaglavljena u blatu i mulju
» Srbija u strahu da Trump ostaje na strani Prištine
» Hahaha: Srbija ostaje van Europe
» Srbija u strahu da Trump ostaje na strani Prištine
Page 2 of 2