Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Hajduk Split
Možeš reći što god hoćeš, ali za ovo što ja pišem imam itekako argumente. I dobit ćeš ih, samo ne ovdje na ovoj temi, jer ova tema ne zaslužuje to.
Guest- Guest
Usput im je bio i diler.
Nema veze sto prodaje smrt kad torcida najvise cijeni izgubljeni ljudski zivotRoland Deschain wrote:Usput im je bio i diler.
Guest- Guest
ova tema zaslužuje pozornost uskok-a i dorh-a.Andreas Goldberger wrote:Možeš reći što god hoćeš, ali za ovo što ja pišem imam itekako argumente. I dobit ćeš ih, samo ne ovdje na ovoj temi, jer ova tema ne zaslužuje to. :;):
pitanje je hoće li se to desiti prije, ili nakon uništenja hajduka.
sitting_bull-
2015-09-28
Uvik imaš kretena šta oplakuju kretena...Dybala wrote:Torca oplakuje .Jedan od ubijenih clan torce.
Ista priča ka i sa pokojnim Blatom...
Pajser je bija diler i nije mi ga ža...
Iako je stvarno dobija rafal umisto drugog lika (Malvasije)...
Al tako ti je to kad voziš motor od dilera koji se nalazi na popisu smrti...
Ponavljan: glup potez Torce...
Ka i u slučaju pokojnog Blata...
;)
Guest- Guest
U Splitu su se zadnjih par godina stvari oteli kontroli, pa to vridi i za Torcidu.
Drugačije je bilo prije 7-8, 10 i pa 15 godina.
No očito oni koji trebaju rješavati probleme nije briga, nije briga ili dobivaju svoj dio. Za ove tipove šta su ubijeni, sve se znalo, tko su i što rade... Znala je to policija i ostali državni organi.
Drugačije je bilo prije 7-8, 10 i pa 15 godina.
No očito oni koji trebaju rješavati probleme nije briga, nije briga ili dobivaju svoj dio. Za ove tipove šta su ubijeni, sve se znalo, tko su i što rade... Znala je to policija i ostali državni organi.
Guest- Guest
Niche i ampere mater i sestre i stric i njegova dica produzile clanstvo u sekti.
Jedino ja i caca normalni u nasim obiteljima
Jedino ja i caca normalni u nasim obiteljima
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Niche i ampere mater i sestre i stric i njegova dica produzile clanstvo u Hajduku.
Ja sebi i svojima produžujem 13.02. a do tog datuma možda i jedan novi član bude priključen...
Guest- Guest
Jebiga, zna splitska policija i tko je svastiku nacrtao, pa nitko nije priveden radi toga.
Zeko-
2015-08-26
Andreas Goldberger wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Niche i ampere mater i sestre i stric i njegova dica produzile clanstvo u Hajduku.
Ja sebi i svojima produžujem 13.02. a do tog datuma možda i jedan novi član bude priključen...
Zeko-
2015-08-26
Zekane nemoj tako. Jbg demokracija je neka ih. PustiZeko wrote:Andreas Goldberger wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Niche i ampere mater i sestre i stric i njegova dica produzile clanstvo u Hajduku.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
- Da, to je kao da ste cijelo vrijeme na vrtuljku. Jedna sezona je odlična, onda opet propadate pa sve ispočetka. Problem je što iza kluba ne stoji veliki kapital. Navijači imaju dvadeset posto vlasničkog udjela u klubu i kontroliraju ga u velikoj mjeri, ali navijači nemaju novac za transfere i investicije. Veliki klub mora imati vlasnika s financijskim izvorima - veli Fran Tudor.
Evo, još jedan koji laprda. 'Ko i Pletikosa, Buljan, Džoni, Srna .....
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:- Da, to je kao da ste cijelo vrijeme na vrtuljku. Jedna sezona je odlična, onda opet propadate pa sve ispočetka. Problem je što iza kluba ne stoji veliki kapital. Navijači imaju dvadeset posto vlasničkog udjela u klubu i kontroliraju ga u velikoj mjeri, ali navijači nemaju novac za transfere i investicije. Veliki klub mora imati vlasnika s financijskim izvorima - veli Fran Tudor.
Sad ce sekta napasti
2015-09-13
Kako mi fali ova legenda Hajduka...
:(
https://telesport.telegram.hr/price/posljednja-finta-nike-kranjcara/
<3
:(
https://telesport.telegram.hr/price/posljednja-finta-nike-kranjcara/
<3
Guest- Guest
Još bisera iz Hajduka. Špikić, za kojeg su se hvalili kako su Dinamu maznuli dijamanta uz Pršira ide badava u Goricu uz 50% idućeg transfera. On i Pršir imaju 50.000 kuna mjesečno. Žele prodat i Pršira, ali traže 500.000 eura za njega.
Odakle tebi te informacije,iz neke ze-ge birtije ili?
Hajduk je blizu prodaje dva igrača iz B momčadi,ali još nije ništa dogovoreno. Do danas,možda danas bude nešto službeno. Ne znam što bi tu treba biti biser, to što se prodaju igrači koji su u B momčadi već neko vrijeme, nisu se izborili za A momčad a nisu više ni talentirani juniori. To što ima ponuda i što Hajduk može prodati takve igrače iz B momčadi je svakako pozitivna stvar i nešto što se prije nije događalo. No naravno, neki će po dobrom običaju onih crva od novinara ići s tom tezom kako je to biser i sramota, a ka jedan klub svog prvotimca pusti bez odštete, onda je za te iste crve to hvale vrijedan potez jer se izašlo u susret igraču...
Guest- Guest
Ne ide bez odštete ako Hajduk dobija 50% od iduće prodaje. Smiješno kako se radio PR od dovođenja Špikića i Pršira kao velika pobjeda nad Dinamom. Na kraju ti preplaćeni klinci nisu pokazali ništa posebno.
kako nisu.Roland Deschain wrote:Ne ide bez odštete ako Hajduk dobija 50% od iduće prodaje. Smiješno kako se radio PR od dovođenja Špikića i Pršira kao velika pobjeda nad Dinamom. Na kraju ti preplaćeni klinci nisu pokazali ništa posebno.
pokazali su sposobnost da bogato unovče prijelaz u hajduk.
igrati za hajduk-2 i imati veću plaću od polovice prvotimaca nije mala stvar.
sitting_bull-
2015-09-28
Hajduk ne traži samo postotak, nego i odštetu. Ne vjeruj svakojakim crvima...
Dovođenje spomenutog dvojca nije bio PR kao što neki rade PR, a bio je odgovor na ono kako Dinamo uzima Hajduku talente što su neki redovito provlačili. Špikić i Pršir su bili U-19 reprezentativci, ovaj potonji je bija i kapetan. Takvih prelazaka će biti, kao što svatko ima svoje motive, a tu ne triba raditi neke drame. Imaš dosta mladih igrača koji su Hajduk zamijenili s Dinamom i jednostavno nestali. Ovaj dvojac za doša prvenstveno na poziv bivšeg Voditelja Akademije Hajduka.
Također,kakav god netko bio talent nema garancije uspjeha. Pršir je nedugo nakon dolaska dobija mononukleozu što ga je dosta usporili. Špikić ima kvalitetnu konkurenciju, kako među mlađim igračima, tako i u A ekipi od ovih seniora.
Dovođenje spomenutog dvojca nije bio PR kao što neki rade PR, a bio je odgovor na ono kako Dinamo uzima Hajduku talente što su neki redovito provlačili. Špikić i Pršir su bili U-19 reprezentativci, ovaj potonji je bija i kapetan. Takvih prelazaka će biti, kao što svatko ima svoje motive, a tu ne triba raditi neke drame. Imaš dosta mladih igrača koji su Hajduk zamijenili s Dinamom i jednostavno nestali. Ovaj dvojac za doša prvenstveno na poziv bivšeg Voditelja Akademije Hajduka.
Također,kakav god netko bio talent nema garancije uspjeha. Pršir je nedugo nakon dolaska dobija mononukleozu što ga je dosta usporili. Špikić ima kvalitetnu konkurenciju, kako među mlađim igračima, tako i u A ekipi od ovih seniora.
Guest- Guest
Jebote, sve nekakva kvalitetna konkurencija u hajdučiću šrd, a nikud nikam ...
Zeko-
2015-08-26
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50