Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Hajduk Split
Svi su oni imali priliku pričat u vrimenima kad se poslovalo s paralelnog računa, kad su se gomilali dugovi, u doba crnih torbi i poreznih prevara pa nisan primijetia da se ijedan tada javia i kritizira model upravljanja. OK, mučali su i izabrali stranu ali su samim tim izgubili i bilo kakav kredibilitet da se javljaju sad kad su drugi počistili njihovu šporkicu i poplaćali dugove koji su ostali iza njih.fridrih_niche wrote:Svi oni šute pa se naknadno raspricaju...
Naravno, dok traje karijera onda je silenzio stampa...
;)
Takvima je lipo zapiva izbornik Dena prije 5 i po godina, u najjačoj presici ikad, kad je pomea pod s "velikim hajdukovcima" i "velikim legendama" kojima je "stalo" do Hajduka
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=TVQeg4QB1p8&t=5m03s
Željno se očekuju njegovi novi spektakularni obračuni s mikrofonima na stolu i "zašto ne igra palaversa" crvima koji su se u međuvremenu opet nakotili u poljudskom press salonu
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Izbornik Dena u <3
A o licemjerju Plete, Srne i sličnih ni ne tribamo diskutirat...
To je sve evidentno od starih dana...
;)
A o licemjerju Plete, Srne i sličnih ni ne tribamo diskutirat...
To je sve evidentno od starih dana...
;)
Guest- Guest
Uz presicu izbornika Dene, ova presica posli Kazahstana je sve, ja san samo čeka kad će reć "šta si reka???", dignit se, porušit sve ono iza sebe i natriskat onog debila Bilića/Jelića :)
Najjače je kako na početku svakog pitanja glumi smirenost a onda nakon dvi rečenice probije na mozak kad skuži na kakve debilizme mora odgovarat :))
Al reka je Dena mi ćemo proć, u inat "velikim hajdukovcima", i bogami prošli smo
https://youtu.be/l2u9Yx7Lb2c?t=2m18s
Najjače je kako na početku svakog pitanja glumi smirenost a onda nakon dvi rečenice probije na mozak kad skuži na kakve debilizme mora odgovarat :))
Al reka je Dena mi ćemo proć, u inat "velikim hajdukovcima", i bogami prošli smo
https://youtu.be/l2u9Yx7Lb2c?t=2m18s
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Hahaha...kakav trenerski mag, prošao je nezgodne Boratove rođake, ali mu nije magija pomogla protiv gruzijskih dilera.
Roland Deschain wrote:Vjerojatno je Stipe krivo shvatio. Nuđena mu je kapetanska traka Dinama, a on zabrijao da se radi o reprezentaciji. No ne treba ga osuđivati, ipak je on golman.Andreas Goldberger wrote:Kad kritizira vođenje Hajduka i model - dobar je, a kad priča što mu se nudilo za potpis za Dinamo onda je smeće i lažov...PABLO ESCOBAR wrote:Meni u biti odgovara da ova sekta vodi hajduk.
Naime dok je njih u Hajduku mi nemamo prave konkurencije
Tako je, a kad je pričao o vođenju kluba i modelu upravljanja, e onda nije bio golman nego se se Plete, citiram "lijepo se ispišao po sekti i njihovom ustroju kluba"
Obraz ka opanak...
Guest- Guest
tako je to s vama tovarima.Andreas Goldberger wrote:Roland Deschain wrote:Vjerojatno je Stipe krivo shvatio. Nuđena mu je kapetanska traka Dinama, a on zabrijao da se radi o reprezentaciji. No ne treba ga osuđivati, ipak je on golman.Andreas Goldberger wrote:Kad kritizira vođenje Hajduka i model - dobar je, a kad priča što mu se nudilo za potpis za Dinamo onda je smeće i lažov... :;):PABLO ESCOBAR wrote:Meni u biti odgovara da ova sekta vodi hajduk.
Tako je, a kad je pričao o vođenju kluba i modelu upravljanja, e onda nije bio golman nego se se Plete, citiram "lijepo se ispišao po sekti i njihovom ustroju kluba" :lol!:
Obraz ka opanak...
malo bi ovako, malo onako.
ne ide malo dva zeca, malo tri zeca...
sitting_bull-
2015-09-28
Tko mi kaže. Ovo moje gore je zajebancija ako nisi skužio. Vi tovari ste prvi počeli razapinjati po forumima Stipu jer se drznuo taknuti u sektu i braniti veterane, ali se isto tako svi uhvatili toga što je evo on izjavio kako mu se nudila traka reprezentacije što je svakom normalnom obična glupost.Andreas Goldberger wrote:Roland Deschain wrote:Vjerojatno je Stipe krivo shvatio. Nuđena mu je kapetanska traka Dinama, a on zabrijao da se radi o reprezentaciji. No ne treba ga osuđivati, ipak je on golman.Andreas Goldberger wrote:Kad kritizira vođenje Hajduka i model - dobar je, a kad priča što mu se nudilo za potpis za Dinamo onda je smeće i lažov...PABLO ESCOBAR wrote:Meni u biti odgovara da ova sekta vodi hajduk.
Tako je, a kad je pričao o vođenju kluba i modelu upravljanja, e onda nije bio golman nego se se Plete, citiram "lijepo se ispišao po sekti i njihovom ustroju kluba"
Obraz ka opanak...
Roland Deschain wrote:
Tko mi kaže. Ovo moje gore je zajebancija ako nisi skužio. Vi tovari ste prvi počeli razapinjati po forumima Stipu jer se drznuo taknuti u sektu i braniti veterane, ali se isto tako svi uhvatili toga što je evo on izjavio kako mu se nudila traka reprezentacije što je svakom normalnom obična glupost.
Svoje svađe i razmirice po forumima rješavaj tamo gdje one nastaju. Što bi te ja sad trebao pitati, tko je to napisao i gdje? Na ovom forumu i na ovoj temi si TI prvi počeo o Stipi i njegovom intevju, počeo si tu kokodakati o nekakvom pišanju. Kad sam ja naveo što je Stipe pričao o nečem dugom, e to je onda obična glupost i izmišljotina. Pa daj malo dogovori kriterij sam s sobom.
Guest- Guest
kad razriješe enigmu tko je Pletikosi nudio lovu i kapetansku traku hajduk će biti spašen!Roland Deschain wrote:Tko mi kaže. Ovo moje gore je zajebancija ako nisi skužio. Vi tovari ste prvi počeli razapinjati po forumima Stipu jer se drznuo taknuti u sektu i braniti veterane, ali se isto tako svi uhvatili toga što je evo on izjavio kako mu se nudila traka reprezentacije što je svakom normalnom obična glupost.Andreas Goldberger wrote:Roland Deschain wrote:Vjerojatno je Stipe krivo shvatio. Nuđena mu je kapetanska traka Dinama, a on zabrijao da se radi o reprezentaciji. No ne treba ga osuđivati, ipak je on golman.Andreas Goldberger wrote:Kad kritizira vođenje Hajduka i model - dobar je, a kad priča što mu se nudilo za potpis za Dinamo onda je smeće i lažov... :;):PABLO ESCOBAR wrote:Meni u biti odgovara da ova sekta vodi hajduk.
Tako je, a kad je pričao o vođenju kluba i modelu upravljanja, e onda nije bio golman nego se se Plete, citiram "lijepo se ispišao po sekti i njihovom ustroju kluba" :lol!:
Obraz ka opanak...
kakvi igrači, kakva struka, kakvi bakrači, kakvo upravljanje klubom?
esencija su pletikosine izjave jer se usudio javno glasno reći gdje je problem.
tovarska posla.
sitting_bull-
2015-09-28
Ma mene još uvijek zanima ta kapetanska traka. Kol'ko love ona vrijedi, ako je bila u sklopu ponude Dinama?
Zeko-
2015-08-26
Opet neke afere u ovoj prćiji od kluba. Navodno drug sociolog zapošljava frendove kao savjetnike. Ovaj Brbljić će imat više savjetnika nego Kolinda. Naravno, na klupskoj sisi.
Ništa čudno u državi gdje su korupcija i kriminal na vlasti. Naravno da se neće baviti s klubom koji vodi osuđeni kriminalac u bijegu, nego udri na klub koji je totalna suprotnost od spomenutog. Angažirili su čovjeka koji je već godinama bavi s tim poslom za kojeg ga je Hajduk doveo, konkretno PU, ali eto problem je što se on i Ben znaju. Baš čudno što se znaju jer obojica žive godinama u istom gradu i navijači su Hajduka (a nije Split), a prije su pratili Hajduka po cijeloj državi...
Guest- Guest
Kako to osuđeni kriminalac u bijegu vodi klub? Koju funkciju ima u klubu?
Ne, Barišić je taj koji vodi klub, ima najveću funkciju, lol...Roland Deschain wrote:Kako to osuđeni kriminalac u bijegu vodi klub? Koju funkciju ima u klubu?
:D
Guest- Guest
Niti je tebi pitanje postavljeno, niti si odgovorio na njega.
Isto kako je Pablo Escobar vodio Medellin kartel dok je bio u zatvoru, a i kasnije u bijegu. S tim da osuđeni kriminalac ima svog brata u klubu (isti je također osuđen).Roland Deschain wrote:Kako to osuđeni kriminalac u bijegu vodi klub? Koju funkciju ima u klubu?
Pa pogledaj malo izvještaj s Skupštine kluba pa poslušaj i pogledaj što govore ljudi koji su na funkcijama u klubu, poslušaj i pogledaj što govori trener i pojedini igrači koji dolaze u Dinamo. Ne trebam ti valjda vaditi sve to i lipiti članke, izjave i slično... Znaš ti to dobro i sam. Kao što bi trebao znati da primjerice da Bjelica vodi na pripreme jednog 20-njaka koji je na posudbi u Dinamu, koji na polusezoni nije bio standardan u drugoj momčadi Dinama, ali zato je sin od prijatelja Nenada Bjelice... O tome ne pišeš ti, a bome nema toga po svim medijima.
Guest- Guest
Zdravko Mamić, odnosno osuđeni kriminalac i lopov nema nikakvu funkciju u klubu. Sve ostalo su nagađanja. Ja mogu reći da Torcida reketari Hajduk, da dečki s Knežije preko DPH Zagreb kontroliraju financije i izvlače lovu iz Hajduka. To nigdje nije na paoiru, ali to se zna. Isto ko i za Mamića.
Možeš reći što god hoćeš, ali za ovo što ja pišem imam itekako argumente. I dobit ćeš ih, samo ne ovdje na ovoj temi, jer ova tema ne zaslužuje to.
Guest- Guest
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50