Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Hajduk Split
Jebote, sve nekakva kvalitetna konkurencija u hajdučiću šrd, a nikud nikam ...
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
POLA MILIJUNA KUNA U 20 DANA
U samo 20 dana prvog mjeseca 2020. godine donirano je preko pola milijuna kuna u projektu Za sva vrimena!
Ovim rezultatom smo već sada pretekli rekordni prosinac i podigli letvicu na putu do konačnog cilja da Hajduk ostane naš za sva vrimena!
#zsv
Guest- Guest
vidim od nekih kvalitetnih pojacanja opet nista....bradaric prodan...tudor kuka između redaka...treba mu igraca....znci nista nova...trazi novog trenera na proljece...
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
..a od pojacanja nista...ima li love za pojacanja..da budemo konkuretni...bolje ako se donira lova nek se donira za igrace..a ne bezvezarijeAndreas Goldberger wrote:POLA MILIJUNA KUNA U 20 DANA
U samo 20 dana prvog mjeseca 2020. godine donirano je preko pola milijuna kuna u projektu Za sva vrimena!
Ovim rezultatom smo već sada pretekli rekordni prosinac i podigli letvicu na putu do konačnog cilja da Hajduk ostane naš za sva vrimena!
#zsv
2015-09-08
Jebo pojačanja, jebo rezultat. Evo, kapnut će i od Brade nešto.vuksadinare wrote:..a od pojacanja nista...ima li love za pojacanja..da budemo konkuretni...bolje ako se donira lova nek se donira za igrace..a ne bezvezarijeAndreas Goldberger wrote:POLA MILIJUNA KUNA U 20 DANA
#zsv
izgleda ovo sa stanicem i tudorom opet ispada 'pricam ti pricu'...tudor ovo nece dugo trpiti za stanica ne znam...ako covjek ima cvrste zivce...Roland Deschain wrote:Jebo pojačanja, jebo rezultat. Evo, kapnut će i od Brade nešto.vuksadinare wrote:..a od pojacanja nista...ima li love za pojacanja..da budemo konkuretni...bolje ako se donira lova nek se donira za igrace..a ne bezvezarijeAndreas Goldberger wrote:POLA MILIJUNA KUNA U 20 DANA
#zsv
2015-09-08
Ti si ne tako davno tražio informacije o donacijama, pa eto da te informiramo.Roland Deschain wrote:Jebo pojačanja, jebo rezultat. Evo, kapnut će i od Brade nešto.vuksadinare wrote:Andreas Goldberger wrote:POLA MILIJUNA KUNA U 20 DANA
#zsv
Jebo pojačanja kakve su dovodili Branco/Bjelkan. Autobus njih od koji bi jedva našao jednog igrača za Hajduk.
Bradarić ionako nije igrač Hajduka i otišao bi za par mjeseci. A igra na poziciji gdje imaš mladog igrača koji je najveće blago (da budem slikovit) koji klub trenutno ima. Tudor ga je na pripremama stavljao na misto libera. Nek za novac koji dobiju dovedu napadača, i to je to.
Guest- Guest
....pa sto je sa onim pojacanjem iz velike gorice..sto se naveliko najavljivalo i pisalo..di da nađu kvalitetnog napadaca...osim ako ohandza nije za posudbu ili slobodanAndreas Goldberger wrote:Ti si ne tako davno tražio informacije o donacijama, pa eto da te informiramo.Roland Deschain wrote:Jebo pojačanja, jebo rezultat. Evo, kapnut će i od Brade nešto.vuksadinare wrote:Andreas Goldberger wrote:POLA MILIJUNA KUNA U 20 DANA
#zsv
Jebo pojačanja kakve su dovodili Branco/Bjelkan. Autobus njih od koji bi jedva našao jednog igrača za Hajduk.
Bradarić ionako nije igrač Hajduka i otišao bi za par mjeseci. A igra na poziciji gdje imaš mladog igrača koji je najveće blago (da budem slikovit) koji klub trenutno ima. Tudor ga je na pripremama stavljao na misto libera. Nek za novac koji dobiju dovedu napadača, i to je to.
2015-09-08
bazirat igru na deckima od 18,19 godina...hm....i ocekivat da zadrze drugo ili bar trece mjesto...
2015-09-08
svake godine ista se prica ponavlja...prodas igrace onda ubacis nase talente pa ocekujes cuda od djece...a kad izgore...onda pljuc...dovest 2,3 kvlitetna igraca pa onda kombiniraj sa mladima...a ne imas kurac od drugih igraca onda ubacis mladog talenta i ocekujes od njega da bude vođa,nosi momcad i stvara rezultat
2015-09-08
meni ga sad nije...znao je u sto ulazi...pao je opet na pricu...i ne bi me iznenadilo da u proljece da ostavku...pojacanja klinci od 18 godina..a pretendiras da ove godine budes najmanje drugi...obecavali mu dovest pojacanja...navodno u prici bili pojacanja iz gorice i jos nekih klubova..a onda mu gurnuli juniore takorec i jednog bosanca tko zna kakve opet kvalitete...Dybala wrote:Uvijek iste priče. Žao mi je Tudora jer on iskreno voli Hajduk.
2015-09-08
..plus prodali filipa bradarica i navodno ce onda kao dovest napdaca taman kad pocne proljetni dio...navodno...
2015-09-08
Ne sumnjam da ćeš po dužnosti braniti svaku odluku uprave kluba koliko god glupa bila. Što su onda uopće dovodili Bradarića ako nije potreban. Prije par mjeseci je Brbljić dovođenje Brade prezentirao kao veliki uspjeh uprave. Nakon par mjeseci rješavanje istog opet prezentira kso uspjeh. Tko je tu lud? Ja sam nakon prve utakmice kad sam ga gledao rekao za Neju da će biti klasa. Ali on je još klinac i ako mislite da će on vodit ekipu do drugog mjesta i kvalifikacije onda mislim da ste malo u zabludi. Bradatić je bio jako bitan igrač iako to svi ne vide.Andreas Goldberger wrote:Ti si ne tako davno tražio informacije o donacijama, pa eto da te informiramo.Roland Deschain wrote:Jebo pojačanja, jebo rezultat. Evo, kapnut će i od Brade nešto.vuksadinare wrote:Andreas Goldberger wrote:POLA MILIJUNA KUNA U 20 DANA
#zsv
Po običaju, pišeš gluposti.Roland Deschain wrote:
Ne sumnjam da ćeš po dužnosti braniti svaku odluku uprave kluba koliko god glupa bila. Što su onda uopće dovodili Bradarića ako nije potreban. Prije par mjeseci je Brbljić dovođenje Brade prezentirao kao veliki uspjeh uprave. Nakon par mjeseci rješavanje istog opet prezentira kso uspjeh. Tko je tu lud? Ja sam nakon prve utakmice kad sam ga gledao rekao za Neju da će biti klasa. Ali on je još klinac i ako mislite da će on vodit ekipu do drugog mjesta i kvalifikacije onda mislim da ste malo u zabludi. Bradatić je bio jako bitan igrač iako to svi ne vide.
Mali milijun puta sam kritizira odluke ljudi u klubu, i tako ću nastaviti.
Ako nisi prijetio, trenutno je drugi trener u klubu u odnosu na ljeto s sasvim drugačijom filozofijom i postavom. Burić je igrao s 4 u zadnjoj liniji i dva zadnja vezna ispred. Tu je bilo mjesta za Neju i Filipa, dok Tudor uigrava trojicu nazad s jednim zadnjim veznim. Tu ti se krije odgovor na pitanje zašto su na ljeto doveli Bradarića, te zašto ga sad puštaju uz naknadu. Uz veoma bitnu činjenicu da bi za par mjeseci ionako otišao i ne možeš ništa dugoročno graditi na njemu. Tako da na njega nisi ni mogao računati u kvalifikacijama koje tu spominješ.
Slažem se da je Bradarić bitan s svojim iskustvom i kvalitetom, no isto tako Hajduku je danas bitniji jedan kvalitetan napadač kojeg traže. Jer takvog nemaju u svojim redovima.
Btw. prošlog prolića je Hajduk s Nejom i bez F. Bradarića bio drugi (pričam o proliću) po učinku, a i on nije više ni klinac s 21-om godinom u guzici.
Veće je i značajnije pitanje hoće li Tudor dobro uigrati i ukomponirati ovo s 3-om nazad, što nije jednostavno igrati.
Guest- Guest
Tudor je tvrdoglav ko mazga. Zapeo je da igra s 3 otraga bez obzira na kadar koji ima. Ne ide to samo tako. Kad je vidio ta baš ne ide počeo je u Turskoj uigravat Bradarića na stoperu, pa su ga sad pred kraj priprema prodali.
U normalnom klubu to sve riješili prije početka priprema, ali Brbiću su miliji eurići nego napredak ekipe.
U normalnom klubu to sve riješili prije početka priprema, ali Brbiću su miliji eurići nego napredak ekipe.
S ovim prvi dijelom se slažem, i najviše sam skeptičan po pitanju Tudora i njegove filozofije igre. Ne izmišlja on ništa novo, neki su jako uspješni s 3 nazad,ali treba imati igrače za takvu igru, treba to uigrati pogotovo jer ima igrače koji tako do sad nisu igrali u tom sistemu.Roland Deschain wrote:Tudor je tvrdoglav ko mazga. Zapeo je da igra s 3 otraga bez obzira na kadar koji ima. Ne ide to samo tako. Kad je vidio ta baš ne ide počeo je u Turskoj uigravat Bradarića na stoperu, pa su ga sad pred kraj priprema prodali.
Ovo drugo, nemam namjeru braniti Brbića, ali mislim da po pitanju Bradarića nije njegova bila zadnja niti se puno miješao, nego je novi trojac iz struke donio tu odluku. Brbić naravno odlučuje o budžetu, a smatram da je trojac odlučija da bolje tu lovu uložiti u nekog drugog igrača, pogotovo nekog tko neće ionako otići za par mjeseci, već nekog koga ćeš imati i na početku sljedeće sezone.
Guest- Guest
ode tušo na prolice poznato je da on ne trpi kritike...po meni je promaaj njegovo dovođenje s obzirom bas zbog tog mentaliteta...Andreas Goldberger wrote:S ovim prvi dijelom se slažem, i najviše sam skeptičan po pitanju Tudora i njegove filozofije igre. Ne izmišlja on ništa novo, neki su jako uspješni s 3 nazad,ali treba imati igrače za takvu igru, treba to uigrati pogotovo jer ima igrače koji tako do sad nisu igrali u tom sistemu.Roland Deschain wrote:Tudor je tvrdoglav ko mazga. Zapeo je da igra s 3 otraga bez obzira na kadar koji ima. Ne ide to samo tako. Kad je vidio ta baš ne ide počeo je u Turskoj uigravat Bradarića na stoperu, pa su ga sad pred kraj priprema prodali.
Ovo drugo, nemam namjeru braniti Brbića, ali mislim da po pitanju Bradarića nije njegova bila zadnja niti se puno miješao, nego je novi trojac iz struke donio tu odluku. Brbić naravno odlučuje o budžetu, a smatram da je trojac odlučija da bolje tu lovu uložiti u nekog drugog igrača, pogotovo nekog tko neće ionako otići za par mjeseci, već nekog koga ćeš imati i na početku sljedeće sezone.
2015-09-08
sve je to napravljeno na brzinu ad hoc i to nikad nije dobro...pogotovo sto je tudor u pet godina promjenio deset klubova zbog svog mentaliteta da nije imun na kritike...Roland Deschain wrote:Tudor je tvrdoglav ko mazga. Zapeo je da igra s 3 otraga bez obzira na kadar koji ima. Ne ide to samo tako. Kad je vidio ta baš ne ide počeo je u Turskoj uigravat Bradarića na stoperu, pa su ga sad pred kraj priprema prodali.
2015-09-08
nema tog tudora koji može sanirati sranja koja radi naš hajduk.
žao mi je pravih navijača hajduka koji moraju trpjeti sulude igre sektaša.
ludilo našeg hajduka se nastavlja.
žao mi je pravih navijača hajduka koji moraju trpjeti sulude igre sektaša.
ludilo našeg hajduka se nastavlja.
sitting_bull-
2015-09-28
Ostavi to, vidiš da je predstavnicima sektaša, ovdje na forumu, sve to divno, krasno, bajno i kak veli Tominjo, jebeš rezultat, bitno je da se vođe sekte namire. Jedan dinamovac mi veli neki dan: Mamić krade, ali i Dinamu dade, a u Hajduku kradu i nikome ništa ne dadu.
Zeko-
2015-08-26
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50