ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 44 of 50 Previous  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 44 Empty Re: Hajduk Split

Post by Zeko 5/1/2020, 18:33

A kaj reći na ovo kmečanje bakevelikogšefa iliti kunta kinte? Ovako: samo budale mijenjaju ono kaj je dobro i rezultatski i financijski, a samo idioti ne mijenjaju on za kaj se vidi da ne valja, jer u 10 godina nije vidljiv napredak ni za 1 milimetar, već je hajdučić šrd od drugog kluba u Hrvatskoj došao na 4-5 klub u Hrvatskoj. U Dinamu su dobre i financije i rezultati. Pa bog vas jeba, Dinamo u 10-ak utakmica u Europi zaradi budžet hajdučića šrd za pune dvije godine, a o rezultatima i nadasve VRIJEDNOSTI ekipe na tržištu, bolje da i ne pišem. I velim vam, ako vama paše takav hajdučić, pa tko sam ja da vam to zamjeram?

Zeko

2015-08-26

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 5/1/2020, 18:43

fridrih_niche wrote:Stipan je neinteligentan momak...
Sapienti sat...
;)
Stipan se lipo uklopija u definiciju "legende" koje smatraju kako klub njima nešto duguje, kako se neka rukovodeća funkcija u njemu podrazumijeva čim obise kopačke o klin i čiji ego je obrnuto proporcionalan njihovom znanju i razumijevanju.
Ne razumin stvarno kad su tako sposobni šta se lipo ne skupe, uzmu Solin ili Dugopolje, naprave od njih Leicester ili Hoffenheim, i pokažu nama nesposobnima kako se to radi

Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Guest 5/1/2020, 18:45

A to bi onda značilo da STVARNO moraju radit da opravdaju place...
A Stipan je vise za metafizički način obavljanja posla...
Iz ureda u Perlici...
:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 5/1/2020, 18:57

fridrih_niche wrote:Tatta Blue Boys...
<3
Predmet ruganja čitave scene.
Vidit ćemo koliko će im tribat da GNK lopove i Tattu izrelativiziraju, ovo njihovo je sve već viđeno s Croatijom i Canjugom pa sad uredno pišu i slave njihove titule ka da se ništa nije dogodilo.
Naša najveća sramota će na kraju bit šta smo s takvima stali skupa na tribinu jer ih drugačije niko ne bi doživljava, i šta smo zbog navijačke solidarnosti s njima kasnije izašli vanka i okrenili leđa svom klubu do kraja utakmice

Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 5/1/2020, 19:03

fridrih_niche wrote:A to bi onda značilo da STVARNO moraju radit da opravdaju place...
A Stipan je vise za metafizički način obavljanja posla...
Iz ureda u Perlici...
:D
Hajduk Split - Page 44 20200105-190059

Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Tominjo 5/1/2020, 19:11

Za sad.je dovoljna satisfakcija sprdat se sa sektaškom prćijom aka "pravednicima". Sve ostalo će sjest na svoje mjesto. A Hajduk će ostati sprdačina dok god bude ovaca.

As free as the wind And hopefully learning Why the sea on the tide Has no way of turning

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Tominjo 5/1/2020, 19:19

Jack Torrance wrote:
<3
Vidit ćemo koliko će im tribat da GNK lopove i Tattu izrelativiziraju, ovo njihovo je sve već viđeno s Croatijom i Canjugom pa sad uredno pišu i slave njihove titule ka da se ništa nije dogodilo.
Naša najveća sramota će na kraju bit šta smo s takvima stali skupa na tribinu jer ih drugačije niko ne bi doživljava, i šta smo zbog navijačke solidarnosti s njima kasnije izašli vanka i okrenili leđa svom klubu do kraja utakmice
Zamjena teza. Najveća sramota BBB što su pozvali najgori šljam u ovoj državi da bude s njima na tribini. Zato je ta ekipa sad na marginama jer su napravili nešto nedopustivo valjda misleći da im je Torcida saveznik. Svakom normalnom navijaču Dinama je jasno da vi niste nikakvi borci za pravdu nego mak je rekao pokojni Dugi obični kokošari koje zanima samo vlastita korist. Da niste tako jadni i da osvajate titule bolio bi vas kurac i za Mamića i za HNS i za suce kojima ste ostali dužni.

As free as the wind And hopefully learning Why the sea on the tide Has no way of turning

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Zeko 5/1/2020, 23:06

Roland Deschain wrote:
Jack Torrance wrote:
<3
Zamjena teza. Najveća sramota BBB što su pozvali najgori šljam u ovoj državi da bude s njima na tribini. Zato je ta ekipa sad na marginama jer su napravili nešto nedopustivo valjda misleći da im je Torcida saveznik. Svakom normalnom navijaču Dinama je jasno da vi niste nikakvi borci za pravdu nego mak je rekao pokojni Dugi obični kokošari koje zanima samo vlastita korist. Da niste tako jadni i da osvajate titule bolio bi vas kurac i za Mamića i za HNS i za suce kojima ste ostali dužni.
:tu
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 6/1/2020, 00:15

Boysi su stvarno sprdačina...
Slavite ukradene titule i budite kuco ka i sve ove godine do sad...
Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Tominjo 6/1/2020, 00:22

Gospon papagaj, kako ste?

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 6/1/2020, 00:55

Jack Torrance wrote:
Andreas Goldberger wrote:
Roland Deschain wrote:
fridrih_niche wrote:
Roland Deschain wrote:
Tko god se ne slaže sa sektom je neprijatelj kluba.
:rasta
Zasto o meni pišeš o množini?
Ja san ja, a ne ‘sekta’...
Ovo je moje mišljenje i moj stav, ne utvaran si da zastupan većinu...
Nisan Tatticar, to je svojstveno takvim dupeliscima, a ne meni...
Ovo ti objašnjavam, jer si mi drag, iako si Tattin vojnik...
:cru
Klasika, otkad su Dinamovi navijači odlučili navijat za svoj klub svi su tatičari. Pasalo vam je kad su Dinamovi "navijači" otvoreno navijali protiv svog kluba i veselili se porazima. Ali ta vremena su prošlost na vašu žalost.
Nije stvar navijanja, problem je što se više ne diže glas niti smeta kriminalac u bijegu niti njegov brat također u klubu, a od udruge DTSM već mjesecima ni traga ni glasa. Očito lagano odlazi u povijest kao neke slične udruge, tipa zzd... No to je vaša sramota...
Možda je ponestalo guma za palit po Zagrebu  confused
Prvo su bili malo za pa malo kontra Tatte.
Pa onda malo u bojkotu, pa malo ne.
Pa malo slavili golove Tattinih bankomata, pa malo ne.
Sad opet malo navijaju s istokom i zapadom, a ovi navijali za panduriju i svršavali od sriće kad su ih pendrečili i izbacili sa sjevera.
Sad opet malo navijaju jer je klub opet "njihov". 
To šta su u klubu ostali ama baš SVI Tattini ljudi koji su im rekli da osnuju svoj klub ako im se ovi ne sviđa, to šta svaki od njih ima Tattu na speed dialu, to šta se prije donošenja svake odluke radi konferencijska veza s Međugorjem, to šta Brada u bratovo ime pazi da niko u klubu ne skrene s Tattinog puta... ajde bogati, nećemo valjda sad gledat sitnice  :popcorn

I tako do posljednjeg čovjeka na kraju postade do prvog (euro) proljeća  Basketball
Samo,koliko je njih ostalo?
Koliko ljudi stvarno prati i podržava ovaj Dinamo? Pa vidimo koliko ljudi imaju u HNL-u. Lako je napuniti stadion za LP kad ljudi dođu u prvom redu gledati LP. Vidjet ćemo i sad na proliće, koliko će ljudi pratiti njihove utakmice na Maksimiru. Jedina utakmica do kraja sezone gdje će im biti pristojni broj ljudi je ona protiv Hajduka, ali svima je jasno da tu ljudi dolaze zbog Hajduka.

Ono šta oću reći, izgubili su oni i dosta ljudi zbog tih svojih navedenih postupaka i zabijanja glave u pijesak. No kao što sam rekao, to je njihov problem i ne bi više o tome tu.

Vratimo se mi na Stipu. Vidim da su ga pojedini mediji, nakon par dana,ipak počeli "pilati" da ispriča malo više o onoj traci koju je usputno spomenuo, nek kaže imena i zašto je šutio svi ovih godina?  :coffee
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/1/2020, 10:36

Svi oni šute pa se naknadno raspricaju...
Naravno, dok traje karijera onda je silenzio stampa...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 6/1/2020, 13:23

Sad ni Pletikosa nevalja.
Sekta krece u obracun sa svima koji se neslazu sa njima

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 6/1/2020, 13:25

Meni u biti odgovara da ova sekta vodi hajduk.
Naime dok je njih u Hajduku mi nemamo prave konkurencije

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 6/1/2020, 13:36

U ovoj državi valja samo 5 % ljudi...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 6/1/2020, 13:54

fridrih_niche wrote:U ovoj državi valja samo 5 % ljudi...
;)
A to su oni sa Zoga na krizanju VE VU.

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 6/1/2020, 14:16

PABLO ESCOBAR wrote:
fridrih_niche wrote:U ovoj državi valja samo 5 % ljudi...
;)
A to su oni sa Zoga na krizanju VE VU.
:cru
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/1/2020, 16:57

PABLO ESCOBAR wrote:Meni u biti odgovara da ova sekta vodi hajduk.
Kad kritizira vođenje Hajduka i model - dobar je, a kad priča što mu se nudilo za potpis za Dinamo onda je smeće i lažov...  ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 6/1/2020, 17:40

Mene ponovo zanima ta kapetanska traka u reprezentaciji. Jel' se to dodatno plaća kad je bilo sastavni dio dinamove ponude ili kaj?
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Tominjo 6/1/2020, 18:02

Andreas Goldberger wrote:
PABLO ESCOBAR wrote:Meni u biti odgovara da ova sekta vodi hajduk.
Kad kritizira vođenje Hajduka i model - dobar je, a kad priča što mu se nudilo za potpis za Dinamo onda je smeće i lažov...  ;)
Vjerojatno je Stipe krivo shvatio. Nuđena mu je kapetanska traka Dinama, a on zabrijao da se radi o reprezentaciji. No ne treba ga osuđivati, ipak je on golman.

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 6/1/2020, 18:32

fridrih_niche wrote:Svi oni šute pa se naknadno raspricaju...
Naravno, dok traje karijera onda je silenzio stampa...
;)
Svi su oni imali priliku pričat u vrimenima kad se poslovalo s paralelnog računa, kad su se gomilali dugovi, u doba crnih torbi i poreznih prevara pa nisan primijetia da se ijedan tada javia i kritizira model upravljanja. OK, mučali su i izabrali stranu ali su samim tim izgubili i bilo kakav kredibilitet da se javljaju sad kad su drugi počistili njihovu šporkicu i poplaćali dugove koji su ostali iza njih.

Takvima je lipo zapiva izbornik Dena prije 5 i po godina, u najjačoj presici ikad, kad je pomea pod s "velikim hajdukovcima" i "velikim legendama" kojima je "stalo" do Hajduka

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=TVQeg4QB1p8&t=5m03s

Željno se očekuju njegovi novi spektakularni obračuni s mikrofonima na stolu i "zašto ne igra palaversa" crvima koji su se u međuvremenu opet nakotili u poljudskom press salonu

Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 44 of 50 Previous  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics