ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 43 of 50 Previous  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 43 Empty Re: Hajduk Split

Post by Zeko 4/1/2020, 19:03

Čekaju se sutra predsjednički izbori i pobjednik izbora. Ako pobijedi Kokolinda bude onak', a ako pobijedi Zoki bude ovak'.

Zeko

2015-08-26

Back to top Go down

Post by Tominjo 4/1/2020, 19:21

Zeko wrote:Čekaju se sutra predsjednički izbori i pobjednik izbora. Ako pobijedi Kokolinda bude onak', a ako pobijedi Zoki bude ovak'.
Pa možda ima u tome nešto.

As free as the wind And hopefully learning Why the sea on the tide Has no way of turning

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 4/1/2020, 23:57

PABLO ESCOBAR wrote:
Andreas Goldberger wrote:
Roland Deschain wrote:Sektaši po forumima žicaju pare i od navijača Dinama. Jel može niže? :rasta

Inače, lijepo se Plete ispišao po sekti i njihovom ustroju kluba. Brzo će postati neprijatelj br. 1 ako tako nastavi.
Pa sam kaže da mu je dida bio veliki navijač Hajduka, kao takav zaslužuje misto u Tematskom parku (Btw. znam da te zanima,  kad smo već kod toga prosinac 2019-e je bio rekordan po uplatama,a uplaćeno je 133 tisuća kuna više od samog mjesečnog plana u projektu "Za sva vrimena" ;) )

Pletikosa? Svatko ima pravo na svoje mišljenje, nismo GNK Prčija gdje postoji samo jedno mišljenje (ono osuđenog kriminalca u bijegu) pa da svatko tko misli drugačije leti. Dio njegove kritike apsolutno stoji, onaj dio vezan za sportsku politiku kluba gdje bilo dosta lutanja, tu je u pravu. S druge strane, iznio je glupost u vezi biranja NO. Pletikosa očito "puca" na mjesto PU jednog dana, sve 5. No zasad one nema ni dovoljno obrazovanja a bome ni iskustva za takvo nešto. Ako se ne varam,jedino što je radio nakon završetka nogometne karijere je komentiranje utakmica. Tako da,puca na visoko, rekao bi previsoko...
Bio je veliki navijac hajduka. I sta sad. Ako je on bija po tvome bi i ja odma automatski navijat za hajduk jer su mi svi u kuci osim mene i cace hajdukovci.
Nigdi to nisam napisa.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/1/2020, 00:09

Zanimljivo kako ovi što su se raspjevali po pitanju Pletikose, intervjua i onog što je govorio o Hajduku nisu primijetili ovaj dio:

To je bilo 2006. godine?

- Točno, poslije isteka posudbe u Hajduku i povratka u Šahtar. Imao sam na stolu ponudu koja znači i bogat ugovor na deset godina, i kapetansku vrpcu u reprezentaciji. Moji me hajdukovci nisu ni nazvali znajući za tu opciju, a meni je bilo jako neugodno pomišljati da bih uopće sjeo s Dinamom i pregovarao. Ne zato što imam nešto protiv Dinama, nego zato što sam se osjećao kao da bih izdao klub svojeg života, navijače Hajduka, tradiciju kluba, naposljetku sebe i svoja načela te svoga oca.

Dakle, po riječima Pletikose imao je na stolu od strane Dinama bogat ugovor na 10 godina i kapetansku vrpcu u reprezentaciji? Tko mu je nudio tu vrpcu?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 5/1/2020, 01:23

Andreas Goldberger wrote:Zanimljivo kako ovi što su se raspjevali po pitanju Pletikose, intervjua i onog što je govorio o Hajduku nisu primijetili ovaj dio:

To je bilo 2006. godine?

- Točno, poslije isteka posudbe u Hajduku i povratka u Šahtar. Imao sam na stolu ponudu koja znači i bogat ugovor na deset godina, i kapetansku vrpcu u reprezentaciji. Moji me hajdukovci nisu ni nazvali znajući za tu opciju, a meni je bilo jako neugodno pomišljati da bih uopće sjeo s Dinamom i pregovarao. Ne zato što imam nešto protiv Dinama, nego zato što sam se osjećao kao da bih izdao klub svojeg života, navijače Hajduka, tradiciju kluba, naposljetku sebe i svoja načela te svoga oca.

Dakle, po riječima Pletikose imao je na stolu od strane Dinama bogat ugovor na 10 godina i kapetansku vrpcu u reprezentaciji? Tko mu je nudio tu vrpcu?
Moji me hajdukovci nisu ni nazvali znajući za tu opciju...
palanački mentalitet malih šefova hajduka!
oni su sebe postavili iznad svih, jer pobogu, valjda oni znaju.
kako i koliko vidimo po današnjim financijskim i sportskim rezultatima...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Tominjo 5/1/2020, 09:59

Andreas Goldberger wrote:Zanimljivo kako ovi što su se raspjevali po pitanju Pletikose, intervjua i onog što je govorio o Hajduku nisu primijetili ovaj dio:

To je bilo 2006. godine?

Tko kaže da mu je uopće  etko nudio? Zato jer je Stipe tako rekao? Tad je izbornik bio Bilić, a Niko Kovač neprikosnoveni vođa ekipe i kapetan. Tko bi to samo tako uzeo Niki traku i dao Pletikosi?

As free as the wind And hopefully learning Why the sea on the tide Has no way of turning

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 5/1/2020, 10:00

To je bilo 2006. godine?

GNK = Repka
To je bar jasno...
Ergo, ako nisi isa u Dinamo, nisi moga igrat za Repku...
Osim ako si bas bija klasa, pa te nisu mogli totalno gušit...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Tominjo 5/1/2020, 10:01

Pišete gluposti, 2006 Mamić nije imao ni približno moć kakvu je imao 5-6 godina kasnije.

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 5/1/2020, 10:04

Neki kažu da ni sad nema moć, lol...
:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/1/2020, 10:15

Btw. pročitaj kolumnu Aljose Vojnovica na Telesportu pa da malo
vidiš kako se to radi...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Tominjo 5/1/2020, 10:53

Pročitao sam, Vojnović "otkriva toplu vodu". Tako se posluje u profesionalizmu i borba protiv toga je borba s vjetrenjačama. To što on piše da kao kadet nije pozivan u reprezentaciju jer nije potpisao ugovor, ne znam na koga se odnosi. On je '85 godište, znači da je kadet bio 2001-2002, sumnjam da je mislio na Mamića jer ovaj nije tad bio neki veliki igrač.

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 5/1/2020, 11:02

Roland Deschain wrote:

To je bilo 2006. godine?

Tko kaže da mu je uopće  etko nudio? Zato jer je Stipe tako rekao? Tad je izbornik bio Bilić, a Niko Kovač neprikosnoveni vođa ekipe i kapetan. Tko bi to samo tako uzeo Niki traku i dao Pletikosi?

Čekaj malo, pa nisam ja počeo tu priču o Pletikosinom intervju nego upravo ti. S pričom kako se,citiram "popišao po sekti i ustroju klubu" jer je kritizirao sportsku politiku kluba (gdje je u dosta stvari u pravu) i gdje je rekao nešto o biranju NO ( rekao tešku glupost). No eto, ti si nasjeo pa tu proskakutao o nekakvom pišanju, a onda napisao laž ono o neprijatelju kluba jer bi ti to tako htio.

Sad kad smo se dotaknuli njegovog svjedočanstva po pitanju ponude Dinama i onome što se su mu nudili, po njegovim riječima, u reprezentaciji, e onda nije više vjerodostojan? Nije se popišao po HNS-u i načinu funkcioniranja, nego što? Hoćeš reći da laže? Laže, kad nije rekao ono lijepo za tvoje uši...

Btw. ovo da je izbornik bio Bilić kad je Pletikosa imao te ponude je neistina. Stipe je pričao o vremenu nakon isteka posudbe u Hajduku i povratku u Šahtar (to je bio kraj sezone 2005/06) a tada je još uvijek izbornik bio bivši igrač i trener Dinama - Cico Kranjčar!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/1/2020, 13:41

Roland Deschain wrote:Pročitao sam, Vojnović "otkriva toplu vodu". Tako se posluje u profesionalizmu i borba protiv toga je borba s vjetrenjačama. To što on piše da kao kadet nije pozivan u reprezentaciju jer nije potpisao ugovor, ne znam na koga se odnosi. On je '85 godište, znači da je kadet bio 2001-2002, sumnjam da je mislio na Mamića jer ovaj nije tad bio neki veliki igrač.
90 % tih trenera i predsjednika su kokošari...
Pa meni su rodjaku pare tražili i Šurjak i pokojni Spaco zvani Plava kuverta...
Sve je to isti soj ljudi...
To šta govoriš za Vojnovica ka kadeta se ne odnosi na Mamica...
Mamica kasnije spominje, lako se iscita kad aludira na njega...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 5/1/2020, 16:56

Roland Deschain wrote:

To je bilo 2006. godine?

A kaj to znači "kapetanska vrpca u reprezentaciji?" Kaj se to dodatno plaća? Mislim, kad veli da je i to bilo dio ponude. Ništa drugo nego baljezg, baljezg ... Frajer rovari kako bi ušao u hajdučić šrd i mora se dodvoriti uličarima (glasačima) i to je najbolje na način da glumiš velikog hajdukovca i napišeš da si svojevremeno odbio Dinamo. Vidio bi ja njega kako bi on odbio Dinamo da nije bilo Šahtara čiji su novci bili veći od ponude Dinama.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 5/1/2020, 17:43

Natirali ste me da nađen i pročitan taj Stipanov shitstorm.
Ništa novo, nova godina s istim starim, dosadnim i ofucanim pokušajima blaćenja i odavno već potrošenim floskulama, reka bi hajdučka verzija "ustaša i partizana".

Ne da mi se uopće secirat, sve navedeno lako pobije čak i površni pratitelj kluba. Ali koliko je Stipan neinformiran i glup ka kurac najbolje se vidi po onome da bi on akademiju napunija kadrom iz "bazena" (kako mrzin taj "bazen", pa to nisu istine).
A ono od njih 18 tamo, samo dvojica nisu rođeni Dalmatinci - Tomić (koji je doša ka najbolji student Kineziološkog u Splitu) i Jurica (koji je opet porijeklom Dalmatinac i još k tome žestoki hajdukovac). Znači akademija je i dalje de facto bazen. Normalni novinar a ne Tattin četnik bi mu to pribotuna i usput priupita jel bi možda on ka predsjednik po njoj malo kadrovira i jel problem šta tamo nema njegovih prikaša, odnosno ako misli da tamo ništa ne valja kako to da je onda svog sina prije 10tak dana pribacija kod tih šta ništa ne znaju 

https://dalmatinskiportal.hr/sport/pletikosa-prelazi-u-hajduk--tudor-ostaje-u-primorca/56034

Samo ta dva pitanja i odma bi vidili di Stipan zapravo goni. Meni se pari da se njemu ego naša povriđen jer su mu prike ušle u klub a on je izvisija, iako je vjerojatno bija u nekim kombinacijama, pa se brže bolje iša ispovidit di drugo nego kod najveće stoke u medijskom prostoru koja je jedva dočekala. Da je ovo sve izjavia di je misto, na skupštini kluba, niko mu rič ne bi reka. Ovako kritizira Brbića i ka rješenje nudi sebe, s kvalifikacijama 20-godišnjeg stajanja na branki. Brban, kakav je, barem zadovoljava uvjete natječaja, ovi istaknija kandidaturu a po uvjetima može jedino zaminit Džonija i Iku u pivanju po novinama.
Ili je iša na instrukcije ili mu je glavu napunija njegov zet iz "državotvorne stranke", pripoznajen nešto od izrečenog ka konstrukcije "vjerodostojnih" kad se idu obračunavat s nama

Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 5/1/2020, 17:53

PABLO ESCOBAR wrote:
Roland Deschain wrote:Sektaši po forumima žicaju pare i od navijača Dinama. Jel može niže? :rasta

Inače, lijepo se Plete ispišao po sekti i njihovom ustroju kluba. Brzo će postati neprijatelj br. 1 ako tako nastavi.
Moj dida bi prvo iz automata potamanio ovako poput ampera.
Potega bi iz boce rakiju i onda ni reka Hajduk zivi vicno a vama sektasima heba bog mater
Aj ne pizdi gospe ti.
Mi se međusobno pičkaramo jer nas ovi klub više dovodi do ludila ali se nikad nismo niti ćemo se mlatit i ubijat.
Pa nismo purgeri ili grobari

Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Guest 5/1/2020, 18:03

Stipan je neinteligentan momak...
Sapienti sat...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 5/1/2020, 18:14

Andreas Goldberger wrote:
Roland Deschain wrote:
fridrih_niche wrote:
Roland Deschain wrote:
fridrih_niche wrote:Plete je odavno neprijatelj kluba...
Od njegovog i Srninog lopovskog transfera u Shaktar...
Naravno, samo su pijuni u rukama Iron Igora, al to ih ne amnestira...
Ka ni Lukicu Štakora...
;)
Tko god se ne slaže sa sektom je neprijatelj kluba.
:rasta
Zasto o meni pišeš o množini?
Ja san ja, a ne ‘sekta’...
Ovo je moje mišljenje i moj stav, ne utvaran si da zastupan većinu...
Nisan Tatticar, to je svojstveno takvim dupeliscima, a ne meni...
Ovo ti objašnjavam, jer si mi drag, iako si Tattin vojnik...
:cru
Klasika, otkad su Dinamovi navijači odlučili navijat za svoj klub svi su tatičari. Pasalo vam je kad su Dinamovi "navijači" otvoreno navijali protiv svog kluba i veselili se porazima. Ali ta vremena su prošlost na vašu žalost.
Nije stvar navijanja, problem je što se više ne diže glas niti smeta kriminalac u bijegu niti njegov brat također u klubu, a od udruge DTSM već mjesecima ni traga ni glasa. Očito lagano odlazi u povijest kao neke slične udruge, tipa zzd... No to je vaša sramota...
Možda je ponestalo guma za palit po Zagrebu  confused
Prvo su bili malo za pa malo kontra Tatte.
Pa onda malo u bojkotu, pa malo ne.
Pa malo slavili golove Tattinih bankomata, pa malo ne.
Sad opet malo navijaju s istokom i zapadom, a ovi navijali za panduriju i svršavali od sriće kad su ih pendrečili i izbacili sa sjevera.
Sad opet malo navijaju jer je klub opet "njihov". 
To šta su u klubu ostali ama baš SVI Tattini ljudi koji su im rekli da osnuju svoj klub ako im se ovi ne sviđa, to šta svaki od njih ima Tattu na speed dialu, to šta se prije donošenja svake odluke radi konferencijska veza s Međugorjem, to šta Brada u bratovo ime pazi da niko u klubu ne skrene s Tattinog puta... ajde bogati, nećemo valjda sad gledat sitnice  :popcorn

I tako do posljednjeg čovjeka na kraju postade do prvog (euro) proljeća  Basketball

Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Guest 5/1/2020, 18:17

Tatta Blue Boys...
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 5/1/2020, 18:32

PABLO ESCOBAR wrote:Amen i Hvaljen Isus.
Normalno je da su moji hajdukovci ipak su dalmatinci sto je i prirodno da navijaju za Hajduk.
Ali zasto bi triba biti krimen ako netko iz dalmacije navija i za Dinamo kao ja i moj caca.
Dosa san u split sa 14 godina iz munchena i nikad u svome zivotu nisan ima problem sto navijam.za Dinamo. Neznam.bas bili to danas proslo tek tako
Moj vinčani kum je dinamovac. 
Jbg, niko nije savršen. 
22 godine se znamo, otkad je doselija u Split, nikad nije ima problema.
Žene nan najbolje prije, njegova iz Šibenika luda za Hajdukon, mene bi moja skupa s Hajdukon zakopala tri metra ispod zemlje.
I šta sad, triba bi ga odjebat, riskirat zbog toga naše prijateljstvo, pribit, ubit, ne razumin. 
Nikad priko njegovih usta nije prišla ni "ulica", ni "sekta" ni "kmečavci".
Kako ti ne razumiš, među navijačima tog kluba postoji jasna distinkcija, nisu nama problem dinamovci već one tattičarske nakaze, e njima bi se s gušton skakalo po glavi

Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Zeko 5/1/2020, 18:33

A kaj reći na ovo kmečanje bakevelikogšefa iliti kunta kinte? Ovako: samo budale mijenjaju ono kaj je dobro i rezultatski i financijski, a samo idioti ne mijenjaju on za kaj se vidi da ne valja, jer u 10 godina nije vidljiv napredak ni za 1 milimetar, već je hajdučić šrd od drugog kluba u Hrvatskoj došao na 4-5 klub u Hrvatskoj. U Dinamu su dobre i financije i rezultati. Pa bog vas jeba, Dinamo u 10-ak utakmica u Europi zaradi budžet hajdučića šrd za pune dvije godine, a o rezultatima i nadasve VRIJEDNOSTI ekipe na tržištu, bolje da i ne pišem. I velim vam, ako vama paše takav hajdučić, pa tko sam ja da vam to zamjeram?
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 43 of 50 Previous  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics