Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Hajduk Split
povratak u budućnost:
pitam se kako će tovari honorirati drugaricu precjednicu u drugom krugu izbora.
jeste da im je Milanović nabio špičastu zvijezdu na nos, ali je sad objavljeno kako je gospođi koja ih je nazivala orjunašima najveći donator sa maksimalno dopuštenim iznosom glavni sponzor gnk dinamo zagreb - tiskara lana iz karlovca.
u očekivanju godota, tj. uvida u rezultate glasanja pozdravljam tovare uz stari hrvatski pozdrav: mamić nikada ne spava!!!
pitam se kako će tovari honorirati drugaricu precjednicu u drugom krugu izbora.
jeste da im je Milanović nabio špičastu zvijezdu na nos, ali je sad objavljeno kako je gospođi koja ih je nazivala orjunašima najveći donator sa maksimalno dopuštenim iznosom glavni sponzor gnk dinamo zagreb - tiskara lana iz karlovca.
u očekivanju godota, tj. uvida u rezultate glasanja pozdravljam tovare uz stari hrvatski pozdrav: mamić nikada ne spava!!!
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
Tudorov hajdučić šrd za proljeće:
Nema nam druge nego izvjesit bijelu zastavu i poklonit se novim prvacima iz Splita. A još budu i VAR imali uz sebe.
Nema nam druge nego izvjesit bijelu zastavu i poklonit se novim prvacima iz Splita. A još budu i VAR imali uz sebe.
Zeko-
2015-08-26
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Možeš se učlanit i ka navijač Dinama...
Ti ionako nosiš Hajduka u krvi...
<3
<3
Guest- Guest
vidim tudor vratio u svoj stozer vucka i vukasa..dakle ako potraju do uskrsa na klupi svaka cast...naravno prvi zvizduci i kritike..koje tudor ne trpi bice i njegovo ciao
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Neće, on priča točno ono što torcida i naš hajduk žele slušati, tak da mu budu prešli preko toga što to kaj priča ne provodi u djelo. Ali svaki navijača Hajduka, ako je objektivan, mora biti svjestan da sa ovim kadrom igrača Hajduk jako, jako teško može do 2. mjesta, jer i Rijeka i Osijek imaju jači roster, a Gorica i Lokomotiva su tu negdje sa Hajdukom.
Zeko-
2015-08-26
hajduk je sada posložio ekipu koja se kroz medije promovirala ka preduvjet za svjetliju budućnost hajduka.
dakle, pokrenut je proces.
najveći problem u toj priči će biti rezultat kojeg tudor već sada obećava i vrijeme kroz koje će se taj rezultat ostvariti.
ukoliko torcida ne bude imala strpljenja, jer u konačnici ona preko našeg hajduka upravlja hajdukom, prekinuti će taj započeti proces i onda sve ispočetka. realno vrijeme za uključivanje u nekakvu utrku s dinamom je ljeto 2021. godine, a sezona 2021-2022 bi trebala biti ona u kojoj će se vidjeti što je napravljeno.
sve ove godine u kojima sam pisao o tome tog strpljenja nije bilo.
dakle, pokrenut je proces.
najveći problem u toj priči će biti rezultat kojeg tudor već sada obećava i vrijeme kroz koje će se taj rezultat ostvariti.
ukoliko torcida ne bude imala strpljenja, jer u konačnici ona preko našeg hajduka upravlja hajdukom, prekinuti će taj započeti proces i onda sve ispočetka. realno vrijeme za uključivanje u nekakvu utrku s dinamom je ljeto 2021. godine, a sezona 2021-2022 bi trebala biti ona u kojoj će se vidjeti što je napravljeno.
sve ove godine u kojima sam pisao o tome tog strpljenja nije bilo.
sitting_bull-
2015-09-28
ode tudor prije uskrsa...prihvatio je trenersku stolicu hajduka jer je bio trenutno bez posla..on ima zajeban mentalitet i nece trpjet da mu neko zvizdi i trazi ostavku...vidjeno jedno desetak puta...
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
sada ima stanića iza sebe.vuksadinare wrote:ode tudor prije uskrsa...prihvatio je trenersku stolicu hajduka jer je bio trenutno bez posla..on ima zajeban mentalitet i nece trpjet da mu neko zvizdi i trazi ostavku...vidjeno jedno desetak puta...
možda se desi čudo pa i tribine shvate kako nema uspjeha preko noći, posebno nakon svih ovih eksperimenata i obmana zadnje desetljeće.
hajduku očajnički treba nekakav kontinuitet i plan jer će i najlošiji plan dati bolji rezultat od najboljih improvizacija, a posebno što se tiče oslanjanja na domaće igrače iz hajdukove škole i Dalmacije.
treba se riješiti svih poluigrača kojima je hajduk dobrodošao kao plus u biografiji, ali koji nisu za hajduk.
zadržati nekolicinu stabilnih i barem za hnl kvalitetnih te forsirati domaće.
ako za 15 mjeseci ne bude pomaka naći sponzora koji može financirati kupnju kvalitetnih igrača.
u protivnom hajduk ide u osrednjost na dulje vrijeme.
sad je sve pitanje pameti i strpljenja.
sitting_bull-
2015-09-28
Donekle si u pravu. Ja i caca smo svitlo plave boje u bilom pakle mojih didova striceva ujaka sestara i materefridrih_niche wrote:Možeš se učlanit i ka navijač Dinama...
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ni ti ni vucina ni niche ni brend ni baka nebi stali u istu vrstu sa mojim didom kad je ric o hajduku. On je bija turbo ludjak sta se hajduka tice
2015-09-13
Pa baš zato moraš uplatiti... Jeli ti triba poslati broj računa?PABLO ESCOBAR wrote:Ni ti ni vucina ni niche ni brend ni baka nebi stali u istu vrstu sa mojim didom kad je ric o hajduku. On je bija turbo ludjak sta se hajduka tice
Guest- Guest
Ne hvala. Iz jednog razloga.Andreas Goldberger wrote:Pa baš zato moraš uplatiti... Jeli ti triba poslati broj računa?PABLO ESCOBAR wrote:Ni ti ni vucina ni niche ni brend ni baka nebi stali u istu vrstu sa mojim didom kad je ric o hajduku. On je bija turbo ludjak sta se hajduka tice
NEZANIMATE ME. A mome didu tj obojici svaka cast na odanosti prema nekada drugom najvecem hrvatskom klubu. I pokoj im obojici nek podari Bog.
Ali ne hvala samo Dinamo
2015-09-13
Stanic i Tudor odlaze do Uskrsasitting_bull wrote:sada ima stanića iza sebe.vuksadinare wrote:ode tudor prije uskrsa...prihvatio je trenersku stolicu hajduka jer je bio trenutno bez posla..on ima zajeban mentalitet i nece trpjet da mu neko zvizdi i trazi ostavku...vidjeno jedno desetak puta...
možda se desi čudo pa i tribine shvate kako nema uspjeha preko noći, posebno nakon svih ovih eksperimenata i obmana zadnje desetljeće.
hajduku očajnički treba nekakav kontinuitet i plan jer će i najlošiji plan dati bolji rezultat od najboljih improvizacija, a posebno što se tiče oslanjanja na domaće igrače iz hajdukove škole i Dalmacije.
treba se riješiti svih poluigrača kojima je hajduk dobrodošao kao plus u biografiji, ali koji nisu za hajduk.
ako za 15 mjeseci ne bude pomaka naći sponzora koji može financirati kupnju kvalitetnih igrača.
2015-09-13
neće.PABLO ESCOBAR wrote:Stanic i Tudor odlaze do Uskrsasitting_bull wrote:sada ima stanića iza sebe.vuksadinare wrote:ode tudor prije uskrsa...prihvatio je trenersku stolicu hajduka jer je bio trenutno bez posla..on ima zajeban mentalitet i nece trpjet da mu neko zvizdi i trazi ostavku...vidjeno jedno desetak puta...
neće se likovi iz našeg hajduka usuditi još jednom u ovoj sezoni praviti sranje.
ako slučajno ipak naprave onda grad split treba uzeti stvar u svoje ruke i odstraniti ih kirurški iz hajduka prije nego hajduk uđe u terminalnu fazu.
sitting_bull-
2015-09-28
Sektaši po forumima žicaju pare i od navijača Dinama. Jel može niže?
Inače, lijepo se Plete ispišao po sekti i njihovom ustroju kluba. Brzo će postati neprijatelj br. 1 ako tako nastavi.
Inače, lijepo se Plete ispišao po sekti i njihovom ustroju kluba. Brzo će postati neprijatelj br. 1 ako tako nastavi.
Plete je odavno neprijatelj kluba...
Od njegovog i Srninog lopovskog transfera u Shaktar...
Naravno, samo su pijuni u rukama Iron Igora, al to ih ne amnestira...
Ka ni Lukicu Štakora...
;)
Od njegovog i Srninog lopovskog transfera u Shaktar...
Naravno, samo su pijuni u rukama Iron Igora, al to ih ne amnestira...
Ka ni Lukicu Štakora...
;)
Guest- Guest
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50