Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Hajduk Split
Velikan je zbog tog jednog poteza koji je napravio. Sve prije i poslije nije bitno.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Neupućen san, sori...
Zbog kojeg poteza je velikan u tvojim ocima?
Ozbiljno te pitan...
Npr. meni je Kolinda nakon izjave o mrtvima koji imaju Hrvatsku postala politička persona non grata, tako da mogu razumit ako je neko drugi tebe odusevija samo s jednim dobrim potezom...
;)
Zbog kojeg poteza je velikan u tvojim ocima?
Ozbiljno te pitan...
Npr. meni je Kolinda nakon izjave o mrtvima koji imaju Hrvatsku postala politička persona non grata, tako da mogu razumit ako je neko drugi tebe odusevija samo s jednim dobrim potezom...
;)
Guest- Guest
Pa radi onog poteza u gradskoj skupštini Vukovara i na tome što inzistira da se prvo kazne svi srpski zločinci iz Vukovara pa da onda se može pričati o ćirilici.
Pa posra se po svemu tome kad je agitira za Kolindu...
Kontan da ga je Plenki pritisnija...
Al onda nije pravi junak kad se prominija za 180 stupnjeva, nego obična kukavica...
Zato je to sa ćirilicom cisti populizam...
;)
Al onda nije pravi junak kad se prominija za 180 stupnjeva, nego obična kukavica...
;)
Guest- Guest
O sunce ti krvavo... Da Penava velikan?
Tipično razmišljanje ovaca u hr,posebno se odnosi na glasače HDZ-a...
Tipično razmišljanje ovaca u hr,posebno se odnosi na glasače HDZ-a...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Pa posra se po svemu tome kad je agitira za Kolindu...
;)
I sad ti to objasni ovcama,kad je njima jedino bitno da je digao glas protiv ćirilice, a sve prije i kasnije nije bitno. Zbog takvog razmišljanja država i je u kurčini.
Bitno je busati se u prsa i praviti velikim hrvatom, kao što radi ona plava kokoša iz iste stranke kao "velikan" Penava u govoru jučer koji joj je netko napisao, a ona ga jedva uspila pročitati... A što radiš prije i poslin toga, e to je nebitno...
Guest- Guest
Mi smo svakako u teškom sranju...
I ne vidin da će ista bit bolje...
Blago se tebi šta si vanka...
;)
I ne vidin da će ista bit bolje...
Blago se tebi šta si vanka...
;)
Guest- Guest
Nikada nisam bio član ni jedne stranke. Za mene su SDP i HDZ potpuno ista govna, nikakve razlike među njima nema. Potez Penave je na mene djelovao emotivno isto ko o na Antu. Ne očekujem da vi to shvatite, a iskreno i zaboli me kurac.
Pašalić.
https://www.google.com/amp/s/m.24sata.hr/amp/sport/pasalic-se-ne-da-ni-s-knjazom-dinamo-je-tvoj-klub-ne-moj-666784
https://www.google.com/amp/s/m.24sata.hr/amp/sport/pasalic-se-ne-da-ni-s-knjazom-dinamo-je-tvoj-klub-ne-moj-666784
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Na pitanje kad će Hajduk biti prvak, Tudor kaže da kad kvaliteta Dinama padne, a kvaliteta Hajduka poraste i da pobjeđuju oni koji imaju više novca. Mislim da mu je to prvi minus među sektašima.
Kvaliteta Dinama = utjecaj HDZ-a
Znaci, kvaliteta Dinama neće padat još dogledno vrime...
;)
Znaci, kvaliteta Dinama neće padat još dogledno vrime...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Kvaliteta Dinama = utjecaj HDZ-a
olmo je klasa jer za hdz glasa?!
i atalanta i šahtar su orjunaški klubovi?!
niche = idiot par excellence
fridrih_niche wrote:Znaci, kvaliteta Dinama neće padat još dogledno vrime…
u uređenom sustavu koji funkcionira izvanjski utjecaji (ulica, politika, zluradi mediji u kojima piše tovarski polusvijet koji sebe naziva novinarima, teror tzv. navijača sa tribina...) su zanemarivi i nemaju utjecaj na kvalitetu igrača i struke. u
dinamu se zna tko što radi i tko za što odgovara što onda i garantira kvalitetu.
hajduk je u godinu dana promijenio tri predsjednika kluba, dinamo ih je toliko imao zadnje 24 godine.
hajduk zna!
recimo.
sitting_bull-
2015-09-28
fridrih_niche wrote:Pa posra se po svemu tome kad je agitira za Kolindu...
;)
darth_vader-
2014-04-17
AMENRoland Deschain wrote:Nikada nisam bio član ni jedne stranke. Za mene su SDP i HDZ potpuno ista govna, nikakve razlike među njima nema. Potez Penave je na mene djelovao emotivno isto ko o na Antu. Ne očekujem da vi to shvatite, a iskreno i zaboli me kurac.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Puče hajdučki, na dobro van došla Badnja večer uz najjači momenat najjače epizode najjače serije ikad igdi
JA OĆU SAMO BAKALAR ANĐO I FRITULE!!!
JA OĆU SAMO BAKALAR ANĐO I FRITULE!!!
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Da bi sad iljadu dolara za pjat bakalara na bjanko ali san zato mom kolegi i sebi barem malo približija duh Badnjaka :)
Niče, ovo su mi druge u karijeri
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Lipe su, Baka...Jack Torrance wrote:Da bi sad iljadu dolara za pjat bakalara na bjanko ali san zato mom kolegi i sebi barem malo približija duh Badnjaka :)
Odi ih zovu prikle hahaha...
Al fritule su sve!
<3
Btw. cili dan udaran po bakalaru na bianco...
Al da bi sve za materin pijat na gulaš tj. na rosso...
Materina spiza u <3
Guest- Guest
Fritula
Prikle
Al sve je bolje nego "uštipci"
Mi smo odi udarali po trorepoj grdobini u škrovadi
Ža mi je ka pasu šta nisan slika drugu i treću fazu
Tražit ću drugi put da mi daju i trećinu plaće kuvara
Al sve je bolje nego "uštipci"
Mi smo odi udarali po trorepoj grdobini u škrovadi
Ža mi je ka pasu šta nisan slika drugu i treću fazu
Tražit ću drugi put da mi daju i trećinu plaće kuvara
2017-04-24
povratak u budućnost:
pitam se kako će tovari honorirati drugaricu precjednicu u drugom krugu izbora.
jeste da im je Milanović nabio špičastu zvijezdu na nos, ali je sad objavljeno kako je gospođi koja ih je nazivala orjunašima najveći donator sa maksimalno dopuštenim iznosom glavni sponzor gnk dinamo zagreb - tiskara lana iz karlovca.
u očekivanju godota, tj. uvida u rezultate glasanja pozdravljam tovare uz stari hrvatski pozdrav: mamić nikada ne spava!!!
pitam se kako će tovari honorirati drugaricu precjednicu u drugom krugu izbora.
jeste da im je Milanović nabio špičastu zvijezdu na nos, ali je sad objavljeno kako je gospođi koja ih je nazivala orjunašima najveći donator sa maksimalno dopuštenim iznosom glavni sponzor gnk dinamo zagreb - tiskara lana iz karlovca.
u očekivanju godota, tj. uvida u rezultate glasanja pozdravljam tovare uz stari hrvatski pozdrav: mamić nikada ne spava!!!
sitting_bull-
2015-09-28
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50