Je li Novak Đoković tip srbina kakvog bi željeli imati u Hrvatskoj?!
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Je li Novak Đoković tip srbina kakvog bi željeli imati u Hrvatskoj?!
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/609505/sportasi-iz-srbije-39zaglavili39-u-brnazama-a-onda-su-dozivjeli-neocekivanu-gestu-nepoznati-momci-ne-samo-da-su-im-u-trenu-pronasli-pomoc-vec-su-im-priredili-vec-su-im-priredili-jos-jedno-iznenaenje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ajmo jos jedna kofi,pa malo pirlitati gracku jurilicu..sutra ponosno ide na prvi tehnicki pregled...
Guest- Guest
dakle ne moze s egeneralizirati kao sto kaja kaze...sigurno među 100 ljudi nisu svi dobrice i tako je svugdje..danasnje generacije maldih su kudikamo agresivnije nego prije i ne samo kod nas..imas nasilja gdje god hoces a manje vise internetu se i mlađi obrazuju...pa sto tamo vide zasto ne bi i mi
2015-09-08
to je tako kad trazis argumente pa sad takticko izvlacenje jer ti je jezik bio brzi od mozgapismejker wrote:ajmo jos jedna kofi,pa malo pirlitati gracku jurilicu..sutra ponosno ide na prvi tehnicki pregled...
2015-09-08
tako je..tako treba..dostojanstveno i pozitivno ponasanje samo treba biti na ponos naciji...
Guest- Guest
Ma jok..evo mene natrag...jos jedna kofi,rekoh..vuksadinare wrote:to je tako kad trazis argumente pa sad takticko izvlacenje jer ti je jezik bio brzi od mozgapismejker wrote:ajmo jos jedna kofi,pa malo pirlitati gracku jurilicu..sutra ponosno ide na prvi tehnicki pregled...
Guest- Guest
inace sto se tice nasilja nedavno je tip izbo u diskoteci u splitu nekoliko osoba a nijedan srbin..dakle nasilje ej nasilje..ako je netko nasilan njemu za nasilje treba bilo kakav povod neovisno tko je tko
2015-09-08
vuksadinare wrote:inace sto se tice nasilja nedavno je tip izbo u diskoteci u splitu nekoliko osoba a nijedan srbin..dakle nasilje ej nasilje..ako je netko nasilan njemu za nasilje treba bilo kakav povod neovisno tko je tko
Istina,ima i takvih budala..no tima krivim roditelje sto im brlog osiguravaju..to na ulicu izbaciti,onda ce im prioritet biti kupljenje hrane i prezivljavanje,ne bocanje normalnih ljudija..
Guest- Guest
realno preoptimisticno ej bilo ocekivati da ce sve bajno biti..ovdje nisu bilu sukubi tipa njemacka francuska gdje ej netko dosao izvana pa te tlacio..tu je prvi susjed susjeda zamlatio..ili u rodbini..popalio,popljackao,ubio...i time je to puno bolnije i teze zaboraviti i oprostiti...zato su mi glupe te usporedbe npr.njemaca i francuza koji nisu zivjeli pretezno u mjesanim sredinama..a niti se nije desavao takav strasni karakter zlocina...i zato ce tu proci jos dugo dugo vremena kada ce se to svesti u normalne okvire...
2015-09-08
doista glupa je ta usporedba nas i srba sa njemcima i francuzima...nemac je dosao iz druge drzave okupirat francuze koji ih nikad prije nisu vidjeli,poznavali pa im je bilo lakse oprostiti zlocin..ali je puno puno teze oprostiti onima sa kojima si do jucer pio,jeo,kumovao,prijetaljevao a onda ti je taj ili ti dosli jednog dana te ubiti,popaliti ti imanje,kucu,opljackati tvoj trud,protjerati...definitivno nije isto
2015-09-08
uffff Fuk..pa Frenči i Švabiji,a i Osterajheri su se stoljecima klali medjusobno u fajtu za prevlast u Europi..to je zavrseno,unakrsnim zenidbama na kraljevskom nivou,gdje onda vise nije imalo smisla udarati po dugima,jer su onda bili i domaci..
Zato ja kazem,Koli se treba udati za srpskog kolegu na predsjednickoj poziciji,i onda zakopati ratnu sjekiru jednom zauvijek..podanici se isto treba krizati stvarati dobru krv svojim potomstvom..ovi gori ce biti dobar primjer svima..
Zato ja kazem,Koli se treba udati za srpskog kolegu na predsjednickoj poziciji,i onda zakopati ratnu sjekiru jednom zauvijek..podanici se isto treba krizati stvarati dobru krv svojim potomstvom..ovi gori ce biti dobar primjer svima..
Guest- Guest
picku mater..vec 31 grad..
Guest- Guest
pa kod nas je bilo krizanja pa opet nista..jos gore..di si ti zivio bog te tvojpismejker wrote:uffff Fuk..pa Frenči i Švabiji,a i Osterajheri su se stoljecima klali medjusobno u fajtu za prevlast u Europi..to je zavrseno,unakrsnim zenidbama na kraljevskom nivou,gdje onda vise nije imalo smisla udarati po dugima,jer su onda bili i domaci..
2015-09-08
Koliko ti je to staro, jebate?pismejker wrote:ajmo jos jedna kofi,pa malo pirlitati gracku jurilicu..sutra ponosno ide na prvi tehnicki pregled...
Meni su upravo samo donili kući papire da podpišem.
Sve sređeno bez mene i moga auta- osiguranje i registracija.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Koliko ti je to staro, jebate?pismejker wrote:ajmo jos jedna kofi,pa malo pirlitati gracku jurilicu..sutra ponosno ide na prvi tehnicki pregled...
Kupijo prije godinu dana..full noje,ravno iz salona uzoo..isto tako,rekao prodavacu,da nisam na TI sa svapskim tim AMTOVIMA za aute,pa da oni sve srede,i osiguranje i registraciju..2-3 dana samo doso,potpisao preuzimanje i uzeo ljuceve..kostenlos su mi to odradili...
Guest- Guest
a eto...prvo morate ustoliciti kraljevske obitelji,a onda navesti kmetje da im se klanja i bespogovorno slusa...vuksadinare wrote:pa kod nas je bilo krizanja pa opet nista..jos gore..di si ti zivio bog te tvojpismejker wrote:uffff Fuk..pa Frenči i Švabiji,a i Osterajheri su se stoljecima klali medjusobno u fajtu za prevlast u Europi..to je zavrseno,unakrsnim zenidbama na kraljevskom nivou,gdje onda vise nije imalo smisla udarati po dugima,jer su onda bili i domaci..
Guest- Guest
kakvi kraljevi...nasiodavno izumrli..a njihov srpski kralj nista dobra nije donio dapace..pismejker wrote:a eto...prvo morate ustoliciti kraljevske obitelji,a onda navesti kmetje da im se klanja i bespogovorno slusa...vuksadinare wrote:pa kod nas je bilo krizanja pa opet nista..jos gore..di si ti zivio bog te tvojpismejker wrote:uffff Fuk..pa Frenči i Švabiji,a i Osterajheri su se stoljecima klali medjusobno u fajtu za prevlast u Europi..to je zavrseno,unakrsnim zenidbama na kraljevskom nivou,gdje onda vise nije imalo smisla udarati po dugima,jer su onda bili i domaci..
2015-09-08
Pa..eto..nek se bar mladi volu..nada ostaje...vuksadinare wrote:kakvi kraljevi...nasiodavno izumrli..a njihov srpski kralj nista dobra nije donio dapace..pismejker wrote:a eto...prvo morate ustoliciti kraljevske obitelji,a onda navesti kmetje da im se klanja i bespogovorno slusa...vuksadinare wrote:pa kod nas je bilo krizanja pa opet nista..jos gore..di si ti zivio bog te tvojpismejker wrote:uffff Fuk..pa Frenči i Švabiji,a i Osterajheri su se stoljecima klali medjusobno u fajtu za prevlast u Europi..to je zavrseno,unakrsnim zenidbama na kraljevskom nivou,gdje onda vise nije imalo smisla udarati po dugima,jer su onda bili i domaci..
Guest- Guest
pismejker wrote:Eroo wrote:Koliko ti je to staro, jebate?pismejker wrote:ajmo jos jedna kofi,pa malo pirlitati gracku jurilicu..sutra ponosno ide na prvi tehnicki pregled...
Kupijo prije godinu dana..full noje,ravno iz salona uzoo..isto tako,rekao prodavacu,da nisam na TI sa svapskim tim AMTOVIMA za aute,pa da oni sve srede,i osiguranje i registraciju..2-3 dana samo doso,potpisao preuzimanje i uzeo ljuceve..kostenlos su mi to odradili...
Pa ne ideš s novim autom na tehnički?
Kod nas tek nakon 3 godine, a nakon toga svake druge godine.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ne tehnici,..nego redovni pregled u Micubišijevom servisu..prvih 5 godina kostenloss,ako sto po difoltu ne valja,tvornicki,besplatno to otklone..cisto odrzavanje servisa besplatno...jebiga,Mercedes daje CAK 3 godine...
Guest- Guest
jel se ispricao jel prosao katarzu?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Novak Đoković je Hrvat, kao i Tesla
» Novak Đoković gledao Bijelo Dugme
» Užas: Novak Đoković napisao da je Kosovo srce Srbije
» Hrvatski stručnjaci o propasti u kojoj se nalazi Novak Đoković
» Ekskluzivno: Novak Đoković stigao u Visoko, obilazi bosanske piramide
» Novak Đoković gledao Bijelo Dugme
» Užas: Novak Đoković napisao da je Kosovo srce Srbije