Ekskluzivno: Novak Đoković stigao u Visoko, obilazi bosanske piramide
Page 1 of 1
NA LICU MJESTA
[size=16]Domaćin slavnom teniseru je Semir Osmanagić
E. Trako - M. Aščić / Avaz.ba
prije 2 sata > prije 8 minuta
[/size]
Srbijanski teniser Novak Đoković, nakon što je danas stigao na Sarajevski aerodrom kratko je boravio u glavnom gradu BiH.
Uputio se u Visoko, kako bi posjetio Arheološki park "Bosanska piramida Sunca". Domaćin mu je Semir Osmanagić.
[size]
Ekipa "Avaza" je na licu mjesta i pratit će posjetu slavnog tenisera našoj zemlji.
Osmanagić Đokoviću pojašanjava detalje dosadašniih istraživanja te govori o značaju arheološkog parka.
Nerfid Džumhur, otac našeg najboljeg tenisera Damira, ranije je rekao za "Avaz" da bi se Đoković i Damir trebali sastati u srijedu u Sarajevu.
- Damir je s njim u kontaktu. On je sada u Neumu na odmoru, i ne bih da dajem ikakve informacije jer ni ja nisam u toku. Mislim da je Đoković ciljano stigao u Sarajevo i da će tu provesti nekoliko dana. Znam samo da bi se u srijedu njih dvojica trebali sresti - kazao je za "Avaz" Nerfid Džumhur.[/size]
[size=16]Domaćin slavnom teniseru je Semir Osmanagić
E. Trako - M. Aščić / Avaz.ba
prije 2 sata > prije 8 minuta
[/size]
+17
Srbijanski teniser Novak Đoković, nakon što je danas stigao na Sarajevski aerodrom kratko je boravio u glavnom gradu BiH.
Uputio se u Visoko, kako bi posjetio Arheološki park "Bosanska piramida Sunca". Domaćin mu je Semir Osmanagić.
+6
[size]
Ekipa "Avaza" je na licu mjesta i pratit će posjetu slavnog tenisera našoj zemlji.
Osmanagić Đokoviću pojašanjava detalje dosadašniih istraživanja te govori o značaju arheološkog parka.
Nerfid Džumhur, otac našeg najboljeg tenisera Damira, ranije je rekao za "Avaz" da bi se Đoković i Damir trebali sastati u srijedu u Sarajevu.
- Damir je s njim u kontaktu. On je sada u Neumu na odmoru, i ne bih da dajem ikakve informacije jer ni ja nisam u toku. Mislim da je Đoković ciljano stigao u Sarajevo i da će tu provesti nekoliko dana. Znam samo da bi se u srijedu njih dvojica trebali sresti - kazao je za "Avaz" Nerfid Džumhur.[/size]
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Ekskluzivno: Novak Đoković stigao u Visoko, obilazi bosanske piramide
Poznato je da bosanska piramida sunca liječi posljedice Korone...
Re: Ekskluzivno: Novak Đoković stigao u Visoko, obilazi bosanske piramide
Planiram tamo otici vec neko vrijeme.
Budem.
;-)
Budem.
;-)
Similar topics
» Novak Đoković je Hrvat, kao i Tesla
» Novak Đoković gledao Bijelo Dugme
» Đoković stigao na Gripe
» Je li Novak Đoković tip srbina kakvog bi željeli imati u Hrvatskoj?!
» Hrvatski stručnjaci o propasti u kojoj se nalazi Novak Đoković
» Novak Đoković gledao Bijelo Dugme
» Đoković stigao na Gripe
» Je li Novak Đoković tip srbina kakvog bi željeli imati u Hrvatskoj?!
» Hrvatski stručnjaci o propasti u kojoj se nalazi Novak Đoković
Page 1 of 1