Je li Novak Đoković tip srbina kakvog bi željeli imati u Hrvatskoj?!
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Je li Novak Đoković tip srbina kakvog bi željeli imati u Hrvatskoj?!
http://www.vecernji.hr/sport/okovic-sjajnom-objavom-jos-jednom-istaknuo-ljepotu-hrvatskog-mora-1334174
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Je li Novak Đoković tip srbina kakvog bi željeli imati u Hrvatskoj?!
pa kad uzmes njega i primjere poput crvenkastog,pupovca i jos nekih svakako
2015-09-08
Brzo bi Nolo promenio ploču kada bi video odnos hrvatske prema Srbima...
Guest- Guest
odnos je dobar prema srbima koji zasluze to ili su zasluzili..oni koji nisu zasluzili naravno odnos ce biti drugacijiSerbia Strong wrote:Brzo bi Nolo promenio ploču kada bi video odnos hrvatske prema Srbima...
2015-09-08
evo npr.suljo i jos poneko...traze pozitivan odnos prema njima u hrvatskoj a sad da ne ulazim u povijesne kontrovorze oko sulje a koji se znaju i d ane ponavljam..navest cu samo ovaj primjer..suljo trazi postovanje a npr..na proslom svjetskom prvenstvu izjavio je da navija za rusiju(i druge reprezentacije) kad su igrale protiv hrvatske...morbidno i zlocesto od sulje..takvi sigurno nikad nece biti lijepo primljeni osim po protokolu koji se mora odraditi
2015-09-08
naravno sulju nitko niej tjerao da da to kaze ili d anavija za hrvatsku ali sam je to potencirao..ili na upit novinara mogao je dati klise odgovor..'neka pobjedi nogomet ili bolji'...
2015-09-08
vuksadinare wrote:odnos je dobar prema srbima koji zasluze to ili su zasluzili..oni koji nisu zasluzili naravno odnos ce biti drugacijiSerbia Strong wrote:Brzo bi Nolo promenio ploču kada bi video odnos hrvatske prema Srbima...
A kako meriš ko je kako zaslužio?
Guest- Guest
pa evo novak je zasluzio...ne mora biti manji srbin ako postuje npr.hrvatske sportske uspjehe i obrnuto..da ne idem sad dalje..zato u hrvatskoj se vesele njegovim uspjesima jer ima posten i korektan odnos prema hrvatima i hravtskoj..ne treba tu sad i prevelika ljubav vec jednostavno normalan odnos...ali ako zivis ovdje a molis boga da kisa pada u srbiji onda dobro sigurno nece biti...isto vazi i za hrvata u srbiji..onda se moze racunati da ce odnosi biti normalni...ne mora znaciti bratski i slicno..ali u norlmalnim okvirima daSerbia Strong wrote:vuksadinare wrote:odnos je dobar prema srbima koji zasluze to ili su zasluzili..oni koji nisu zasluzili naravno odnos ce biti drugacijiSerbia Strong wrote:Brzo bi Nolo promenio ploču kada bi video odnos hrvatske prema Srbima...
A kako meriš ko je kako zaslužio?
2015-09-08
mi ocekujemo isto ko u srbiji
ubrzo shvatimo da ste kreteni
Guest- Guest
onaj bre odveo nasu srbijanku
u zagreb da je tuce i psuje maju
srpsku.
da sam joj brat ili cale
ispraznio bih pistolj u skota
u zagreb da je tuce i psuje maju
srpsku.
da sam joj brat ili cale
ispraznio bih pistolj u skota
Guest- Guest
evo primjera...pizzon wrote:mi ocekujemo isto ko u srbiji
2015-09-08
A zasto onda pičkate jadnike koji su dosli konobariti i zaraditi novac za zivot?
Guest- Guest
pismejker wrote:A zasto onda pičkate jadnike koji su dosli konobariti i zaraditi novac za zivot?
Upravo sam pisao to pitanje.
Ukratko, zato što su govna...
Guest- Guest
...sto ljudi sto cudipismejker wrote:A zasto onda pičkate jadnike koji su dosli konobariti i zaraditi novac za zivot?
2015-09-08
vuksadinare wrote:...sto ljudi sto cudipismejker wrote:A zasto onda pičkate jadnike koji su dosli konobariti i zaraditi novac za zivot?
Tja..vrlo respektabilan odgovor...i vrlo argumentiran..na to tvoje,dakle i ja imam pravo kad me huja uhvati,istresti se na bilo koga,makar i neduzan bio???....eeee,kulturo moja balkanska..
ja kad sam otisao u srbiju prije karikiram 10 godina,odnos nije mogao biti bolji,s obzirom na hrvacku putovnicu..profesionalnost u svakoj ustanovi gdje sam bio,neke nekretnine i novac ostali iza starog..nitko nije pokusao birokracki da me uspori ili onemoguci..Moje je moje, i to su respektirali..
Skidam kapu..ovo sto vi cinite,samo kvari te stvari..i stvara negativu..ali štoš..sto ljudi sto ćudi...
Guest- Guest
pa eto nekidan u vodicma gdje sam bio na godisnjem..bio srbijanac ispred mene u posti i sve isto...kao sto je tebi bilo..fin odnos,niko nije reagirao sto je srbijanac i sto srpski govori..dakle sto ljudi sto cudi..u brnazama nedavno hrvat pomogao srbima kojima se pokvario auto i odveo popraviti auto kod prijatelja automehanicara dotle je pocastio srbe u lokalnoj birtijipismejker wrote:vuksadinare wrote:...sto ljudi sto cudipismejker wrote:A zasto onda pičkate jadnike koji su dosli konobariti i zaraditi novac za zivot?
Tja..vrlo respektabilan odgovor...i vrlo argumentiran..na to tvoje,dakle i ja imam pravo kad me huja uhvati,istresti se na bilo koga,makar i neduzan bio???....eeee,kulturo moja balkanska..
ja kad sam otisao u srbiju prije karikiram 10 godina,odnos nije mogao biti bolji,s obzirom na hrvacku putovnicu..profesionalnost u svakoj ustanovi gdje sam bio,neke nekretnine i novac ostali iza starog..nitko nije pokusao birokracki da me uspori ili onemoguci..Moje je moje, i to su respektirali..
Skidam kapu..ovo sto vi cinite,samo kvari te stvari..i stvara negativu..ali štoš..sto ljudi sto ćudi...
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa eto nekidan u vodicma gdje sam bio na godisnjem..bio srbijanac ispred mene u posti i sve isto...kao sto je tebi bilo..fin odnos,niko nije reagirao sto je srbijanac i sto srpski govori..dakle sto ljudi sto cudi..u brnazama nedavno hrvat pomogao srbima kojima se pokvario auto i odveo popraviti auto kod prijatelja automehanicara dotle je pocastio srbe u lokalnoj birtijipismejker wrote:vuksadinare wrote:...sto ljudi sto cudipismejker wrote:A zasto onda pičkate jadnike koji su dosli konobariti i zaraditi novac za zivot?
Lijepo,tako i treba..Educirajte klince koji hoce nacionalni ponos pokazati putem nasilja..ima i pozitivnih nacina(sport)
Guest- Guest
Ne pickamo ih im, pickaju ih dangube i huligani. I to jednoga od 10 000, zanemarivo, vjerojatnost kao da im ja naletim a sto se napuhuje. A zasto ih pickaju? Kratko , zato sto nisu dobili propisno po picki, pendrekom pa u zatvor 3 godine. Sljedeci bi razmislio...pismejker wrote:A zasto onda pičkate jadnike koji su dosli konobariti i zaraditi novac za zivot?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
slazem se..no bed je ako naletis na takve,onda ti vizura na stvari postane ponesto drugacija...jebiga,sjedis sa curom u restoranu kafeu,i uleti falanga budala ispickati nekog,i pride ti i cura,dobijete po usima..nema smisla..nije niti oke za turizam..kaya wrote:Ne pickamo ih im, pickaju ih dangube i huligani. I to jednoga od 10 000, zanemarivo, vjerojatnost kao da im ja naletim a sto se napuhuje. A zasto ih pickaju? Kratko , zato sto nisu dobili propisno po picki, pendrekom pa u zatvor 3 godine. Sljedeci bi razmislio...pismejker wrote:A zasto onda pičkate jadnike koji su dosli konobariti i zaraditi novac za zivot?
Guest- Guest
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/609505/sportasi-iz-srbije-39zaglavili39-u-brnazama-a-onda-su-dozivjeli-neocekivanu-gestu-nepoznati-momci-ne-samo-da-su-im-u-trenu-pronasli-pomoc-vec-su-im-priredili-vec-su-im-priredili-jos-jedno-iznenaenje
2015-09-08
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Novak Đoković je Hrvat, kao i Tesla
» Novak Đoković gledao Bijelo Dugme
» Užas: Novak Đoković napisao da je Kosovo srce Srbije
» Hrvatski stručnjaci o propasti u kojoj se nalazi Novak Đoković
» Ekskluzivno: Novak Đoković stigao u Visoko, obilazi bosanske piramide
» Novak Đoković gledao Bijelo Dugme
» Užas: Novak Đoković napisao da je Kosovo srce Srbije
» Hrvatski stručnjaci o propasti u kojoj se nalazi Novak Đoković