Potjerani Tolušić, Žalac i Murganić
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Potjerani Tolušić, Žalac i Murganić
realno gledajući, index je jedini, ali baš jedini medij u RH, koji je spreman otkriti korupciju i pljačku i uhljebljivanje. svi ostali mediji su teško žutilo(poput dnevno, narod.hr, priznajem, logično, telegram, ) ili su režimski mediji(televizija, yutarnji, večernji itd).. sve ove ministre lopove je prvi smjenio i otkrio index.hr i nitko drugi.vuksadinare wrote:jebote imbex da te jebo..uz ove lopine i te pedere sjebat.nista beljakove i ljevicarske muljavine.okomili su se na skoru,hasu,ruzu a nista im ne mogu pronaci osim desnicarenja i fol nazadnosti..smradovi peta kolona gotovi su kao i plenkisti kad pocnemo cistiti bez milostiAssadNaPodmornici wrote:meni je sranje što recimo ova debela I2bovka, ili onaj bodul sa brača, ili onaj I2b ovac Marić, i I2bovac Tolušić, su očito krali i pljačkali, a dobili samo "ostavku".
index je napravio jebačku kampanju protiv tih I2b domoljuba
Prekriženi jesu, ali ostavke neće biti dovoljne. PODIJELI i podrži nas u pritisku na institucije.
Smijeniti
Uhititi
Suditi
Oduzeti imovinu
Dakle nije dovoljno samo ih smjeniti sa pozicije ministara, treba i hapšenje, i suđenje, i u konačnici oduzimanje imovine, dosta je bilo pljačkanja od strane domoljuba i katolika , dok sa druge strane 10% populacije(i to mladi) radi takvih protjerani u Njemačku i Irsku. .. ja bi još dodao dolje.. deportacija
sada je drugi problem što onaj bosanski I2b peder duhaček , koji je usput i teški socijalist i boljševik , zagovara trpačinu, ali njihova borba protiv korupcije je bez premca.. vjerojatno ne postoji medij takvog kalibra u cijeloj istočnoj europi.
i drago mi je radi toga.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
to što su se okomili na ružu i hasu, naravno, ne sviđa im se "ideologija" ovo dvoje.. i bok. ako su Ruža i Haso pametni, to im je besplatna reklama. pa Trump je tako okoristio medije u svoju korist.
ako Ruža i Haso nisu lopovi kao ostali bosanci/domoljubi/katolici(a iako su oboje iz bosne porijeklom, vjerujem da nisu lopovi, jer Ruža je odgojena u zapadnom protestantskom svijetu pa nema taj lopovski/domoljubni/katolički/hercegovački odgoj iz susjedne zemlje, a Haso valjda je musliman a ne katolik, pa je također manje bio u poziciji da krade) nemaju se čega bojati. Index im može samo napraviti reklamu, ako ovi imaju mozga.
ako Ruža i Haso nisu lopovi kao ostali bosanci/domoljubi/katolici(a iako su oboje iz bosne porijeklom, vjerujem da nisu lopovi, jer Ruža je odgojena u zapadnom protestantskom svijetu pa nema taj lopovski/domoljubni/katolički/hercegovački odgoj iz susjedne zemlje, a Haso valjda je musliman a ne katolik, pa je također manje bio u poziciji da krade) nemaju se čega bojati. Index im može samo napraviti reklamu, ako ovi imaju mozga.
2018-06-14
Indeks hr jebe Vladu uzduž i poprijeko, u stvari, ne bih se čudio da Kenwood Kenon preko posrednika dojavljuje afere Indexu koje ministre želi za odstrel.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Indexu plus za ovo javno razotkrivanje korupcije u HDZu.
Rejting im je poljuljan. Nema vlasti u idućem mandatu.
Rejting im je poljuljan. Nema vlasti u idućem mandatu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
nisu strpali jos nijednog ljevicara a tu 8ma posla ohoho..sam kajin je rekao da samo medju ideesovcima ima desetkt kuscevica kao i sdpovcima..tu ne diraju svoje..ajde yoda i ti ides na streljanu..da deset puta vise otkrivaju lopovluk nema im spasa..to ne rade zbog hrvatske vec ideoloskih stajalista..oni su svoje lice petokolonasko pokazali..lopoba u zatvor mos otjerat ali migranta tesko..ide to sve pred zidAssadNaPodmornici wrote:realno gledajući, index je jedini, ali baš jedini medij u RH, koji je spreman otkriti korupciju i pljačku i uhljebljivanje. svi ostali mediji su teško žutilo(poput dnevno, narod.hr, priznajem, logično, telegram, ) ili su režimski mediji(televizija, yutarnji, večernji itd).. sve ove ministre lopove je prvi smjenio i otkrio index.hr i nitko drugi.vuksadinare wrote:jebote imbex da te jebo..uz ove lopine i te pedere sjebat.nista beljakove i ljevicarske muljavine.okomili su se na skoru,hasu,ruzu a nista im ne mogu pronaci osim desnicarenja i fol nazadnosti..smradovi peta kolona gotovi su kao i plenkisti kad pocnemo cistiti bez milostiAssadNaPodmornici wrote:meni je sranje što recimo ova debela I2bovka, ili onaj bodul sa brača, ili onaj I2b ovac Marić, i I2bovac Tolušić, su očito krali i pljačkali, a dobili samo "ostavku".
Prekriženi jesu, ali ostavke neće biti dovoljne. PODIJELI i podrži nas u pritisku na institucije.
Smijeniti
Uhititi
Suditi
Oduzeti imovinu
Dakle nije dovoljno samo ih smjeniti sa pozicije ministara, treba i hapšenje, i suđenje, i u konačnici oduzimanje imovine, dosta je bilo pljačkanja od strane domoljuba i katolika , dok sa druge strane 10% populacije(i to mladi) radi takvih protjerani u Njemačku i Irsku. .. ja bi još dodao dolje.. deportacija
sada je drugi problem što onaj bosanski I2b peder duhaček , koji je usput i teški socijalist i boljševik , zagovara trpačinu, ali njihova borba protiv korupcije je bez premca.. vjerojatno ne postoji medij takvog kalibra u cijeloj istočnoj europi.
i drago mi je radi toga.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
smjenli su ti Linića, koji je tada bio "najpopularniji ministar u vladi" i govorilo se "Linić uvodi reda".. Šegona.. Josipović je izgubio 200 000 glasova, samo radi indexa, inače da nije indexa i njegovog rata protiv josipovića, imao bi i dalje ljignu na vlasti umjesto Kolinde..(aj barem nas ero nebi gazio sa glupim temama "kraljica i slično")
inače antifašisti su dosta manje na vlasti, pa i nestignu krasti kao katolici, pa je logično da dosta više udaraju po domoljubima i katolicima..
što se tiče Istre, to je svijet za sebe, Istra skoro kao da nije dio RH,
inače antifašisti su dosta manje na vlasti, pa i nestignu krasti kao katolici, pa je logično da dosta više udaraju po domoljubima i katolicima..
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:smjenli su ti Linića, koji je tada bio "najpopularniji ministar u vladi" i govorilo se "Linić uvodi reda".. Šegona.. Josipović je izgubio 200 000 glasova, samo radi indexa, inače da nije indexa i njegovog rata protiv josipovića, imao bi i dalje ljignu na vlasti umjesto Kolinde..(aj barem nas ero nebi gazio sa glupim temama "kraljica i slično")
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Pusti Vučinu i slične zanesenjake koji briju da se radi o nekakvim ideološkim prijeporima... pa ne znam tko nakon svega uopće još može biti toliko naivan i misliti na taj način...onda stvarno tu ima previše stoke sitnog zuba i hlebinaca... nevjerojatno je da netko ne kuži da se uopće ne radi o ideološkim prijeporima, nego da su većina građana s gaćama na štapu, a gamad je pokrala sve što se pokrasti dalo. Ovo je kraj države, nema joj ni spasa ni pomoći više. Za 50 godina su Hrvati manjina i zbogom. Što se mene tiče, i nije previše za žaliti za ovim pakosnim i glupim narodom, ali postoje pojedinci koji nisu zaslužili dijeliti sudbinu istog...
darth_vader-
2014-04-17
da,svađaju se oko preostalog plijena pa to pokušavaju maskirati raznim bojama a sve je zapravo vrlo jednostavnojasambrend wrote:Pusti Vučinu i slične zanesenjake koji briju da se radi o nekakvim ideološkim prijeporima... pa ne znam tko nakon svega uopće još može biti toliko naivan i misliti na taj način...onda stvarno tu ima previše stoke sitnog zuba i hlebinaca... nevjerojatno je da netko ne kuži da se uopće ne radi o ideološkim prijeporima, nego da su većina građana s gaćama na štapu, a gamad je pokrala sve što se pokrasti dalo. Ovo je kraj države, nema joj ni spasa ni pomoći više. Za 50 godina su Hrvati manjina i zbogom. Što se mene tiče, i nije previše za žaliti za ovim pakosnim i glupim narodom, ali postoje pojedinci koji nisu zaslužili dijeliti sudbinu istog...
vili40-
2015-08-02
ti ne brini...tko ce propast i cije ce se glave brojit to se na kraju vide...nitku usud nije izbjegao pa nijedan mocni el chapojasambrend wrote:Pusti Vučinu i slične zanesenjake koji briju da se radi o nekakvim ideološkim prijeporima... pa ne znam tko nakon svega uopće još može biti toliko naivan i misliti na taj način...onda stvarno tu ima previše stoke sitnog zuba i hlebinaca... nevjerojatno je da netko ne kuži da se uopće ne radi o ideološkim prijeporima, nego da su većina građana s gaćama na štapu, a gamad je pokrala sve što se pokrasti dalo. Ovo je kraj države, nema joj ni spasa ni pomoći više. Za 50 godina su Hrvati manjina i zbogom. Što se mene tiče, i nije previše za žaliti za ovim pakosnim i glupim narodom, ali postoje pojedinci koji nisu zaslužili dijeliti sudbinu istog...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:ti ne brini...tko ce propast i cije ce se glave brojit to se na kraju vide...nitku usud nije izbjegao pa nijedan mocni el chapojasambrend wrote:Pusti Vučinu i slične zanesenjake koji briju da se radi o nekakvim ideološkim prijeporima... pa ne znam tko nakon svega uopće još može biti toliko naivan i misliti na taj način...onda stvarno tu ima previše stoke sitnog zuba i hlebinaca... nevjerojatno je da netko ne kuži da se uopće ne radi o ideološkim prijeporima, nego da su većina građana s gaćama na štapu, a gamad je pokrala sve što se pokrasti dalo. Ovo je kraj države, nema joj ni spasa ni pomoći više. Za 50 godina su Hrvati manjina i zbogom. Što se mene tiče, i nije previše za žaliti za ovim pakosnim i glupim narodom, ali postoje pojedinci koji nisu zaslužili dijeliti sudbinu istog...
Prodimija si...
darth_vader-
2014-04-17
AssadNaPodmornici wrote:meni je sranje što recimo ova debela I2bovka, ili onaj bodul sa brača, ili onaj I2b ovac Marić, i I2bovac Tolušić, su očito krali i pljačkali, a dobili samo "ostavku".
Smijeniti
Uhititi
Suditi
Oduzeti imovinu
a komunistička stoka smije???
oni ti ne smetaju????????
immortal-
2014-04-16
Sad će se vuk kroz češljanje srpskog tiska ideološki osvjestiti...jasambrend wrote:Pusti Vučinu i slične zanesenjake koji briju da se radi o nekakvim ideološkim prijeporima... pa ne znam tko nakon svega uopće još može biti toliko naivan i misliti na taj način...onda stvarno tu ima previše stoke sitnog zuba i hlebinaca... nevjerojatno je da netko ne kuži da se uopće ne radi o ideološkim prijeporima, nego da su većina građana s gaćama na štapu, a gamad je pokrala sve što se pokrasti dalo. Ovo je kraj države, nema joj ni spasa ni pomoći više. Za 50 godina su Hrvati manjina i zbogom. Što se mene tiče, i nije previše za žaliti za ovim pakosnim i glupim narodom, ali postoje pojedinci koji nisu zaslužili dijeliti sudbinu istog...
jasambrend wrote:Pusti Vučinu i slične zanesenjake koji briju da se radi o nekakvim ideološkim prijeporima... pa ne znam tko nakon svega uopće još može biti toliko naivan i misliti na taj način...onda stvarno tu ima previše stoke sitnog zuba i hlebinaca... nevjerojatno je da netko ne kuži da se uopće ne radi o ideološkim prijeporima, nego da su većina građana s gaćama na štapu, a gamad je pokrala sve što se pokrasti dalo. Ovo je kraj države, nema joj ni spasa ni pomoći više. Za 50 godina su Hrvati manjina i zbogom. Što se mene tiče, i nije previše za žaliti za ovim pakosnim i glupim narodom, ali postoje pojedinci koji nisu zaslužili dijeliti sudbinu istog...
Upravo tako.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Tolušić i Žalac odbijaju dati ostavke
» Orban sprovodi veliku čistku i generacijsku smjenu u vojsci. Potjerani generali i drugi najviši časnici
» Tolušić je ispao idiot
» Nada Murganić: Istanbulsku konvenciju treba podržati bez rezerve
» Tomislav Tolušić se povlači iz politike
» Orban sprovodi veliku čistku i generacijsku smjenu u vojsci. Potjerani generali i drugi najviši časnici
» Tolušić je ispao idiot
» Nada Murganić: Istanbulsku konvenciju treba podržati bez rezerve
» Tomislav Tolušić se povlači iz politike
Page 2 of 2