'' ‘Mi iz IFO-a nismo pisali nikakav HDZ-ov program’ ''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: '' ‘Mi iz IFO-a nismo pisali nikakav HDZ-ov program’ ''
telegram jedini na putu istine, oni i Glas Jugoslavije...ti nevjeruju ni hdzu kad kaže dobro jutro
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Sutra? Sutra možda ti daješ glas nekome, mi svi ostali u nedjelju.red wolf wrote:Sve super i ne zaboravi sutra dati glas svojima...Starhemberg wrote:Briga me. A ti sam sebe za forumsku ludu, pa i tako je dobro, ne može svatko sve.red wolf wrote:Nebitno. Poslali su upit Institutu i Institut im je odgovorio...Sve ostalo je nebitno...Čak ni to tko je postavio upit...Shvaćaš li ti to?...Ma ne shvaćaš, a takvog su tebe za admina ovdje postavili...Starhemberg wrote:Pavićev šrot kao i Jutarnji nekad (Žutarnji je sad Hanžekovićeva kloaka).jastreb wrote:Ovaj Telegram....Kakva im je politička orijentacija? Nisam te novine čitao,a već neko vrijeme ih vidim na kioscima.
Guest- Guest
ode ezek subotom na glasanje...i onda se čudi svemu
2014-04-15
Ovo '' sutra '' u smislu bliske budućnosti...Ali otkuda bi ti to razumio?...Nemaš ti taj kapacitet.Starhemberg wrote:Sutra? Sutra možda ti daješ glas nekome, mi svi ostali u nedjelju.red wolf wrote:Sve super i ne zaboravi sutra dati glas svojima...Starhemberg wrote:Briga me. A ti sam sebe za forumsku ludu, pa i tako je dobro, ne može svatko sve.red wolf wrote:Nebitno. Poslali su upit Institutu i Institut im je odgovorio...Sve ostalo je nebitno...Čak ni to tko je postavio upit...Shvaćaš li ti to?...Ma ne shvaćaš, a takvog su tebe za admina ovdje postavili...Starhemberg wrote:Pavićev šrot kao i Jutarnji nekad (Žutarnji je sad Hanžekovićeva kloaka).jastreb wrote:Ovaj Telegram....Kakva im je politička orijentacija? Nisam te novine čitao,a već neko vrijeme ih vidim na kioscima.
Guest- Guest
Damage control, you're doing it wrong. ;)red wolf wrote:Ovo '' sutra '' u smislu bliske budućnosti...Ali otkuda bi ti to razumio?...Nemaš ti taj kapacitet.Starhemberg wrote:Sutra? Sutra možda ti daješ glas nekome, mi svi ostali u nedjelju.red wolf wrote:Sve super i ne zaboravi sutra dati glas svojima...Starhemberg wrote:Briga me. A ti sam sebe za forumsku ludu, pa i tako je dobro, ne može svatko sve.red wolf wrote:Nebitno. Poslali su upit Institutu i Institut im je odgovorio...Sve ostalo je nebitno...Čak ni to tko je postavio upit...Shvaćaš li ti to?...Ma ne shvaćaš, a takvog su tebe za admina ovdje postavili...Starhemberg wrote:Pavićev šrot kao i Jutarnji nekad (Žutarnji je sad Hanžekovićeva kloaka).jastreb wrote:Ovaj Telegram....Kakva im je politička orijentacija? Nisam te novine čitao,a već neko vrijeme ih vidim na kioscima.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Mi iz IFO-a nismo pisali nikakav HDZ-ov program
» Jugoslavija je imala dva paralelna nuklearna programa: "Program A" i "Program B"
» Ako su ovo pisali Srbi ...
» Hrvatska nije ni pravni ni nikakav sljednik NDH,
» predsjednica izjavila ono sto smo pisali prije nekoliko godina
» Jugoslavija je imala dva paralelna nuklearna programa: "Program A" i "Program B"
» Ako su ovo pisali Srbi ...
» Hrvatska nije ni pravni ni nikakav sljednik NDH,
» predsjednica izjavila ono sto smo pisali prije nekoliko godina
Page 2 of 2