Mi iz IFO-a nismo pisali nikakav HDZ-ov program
Page 1 of 1
Mi iz IFO-a nismo pisali nikakav HDZ-ov program
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/mi-iz-ifo-a-nismo-pisali-nikakav-hdz-ov-program-novi-telegram-u-prodaji-je-vec-od-sutra-i-donosi-izbornu-ekskluzivu/
Re: Mi iz IFO-a nismo pisali nikakav HDZ-ov program
Moramo kategorički naglasiti da nismo napravili nikakav izborni program za HDZ. Pružamo nestranačke savjete za vođenje politike bazirane na ekonomskim principima i empirijskim podacima, bez obzira na to koja je stranka na vlasti”, rekli su u iz njemačkog IFO instituta u pisanom dopisu za novi broj tiskanog Telegrama.
Riječ je o njemačkom institutu koji je vodstvo Hrvatske demokratske zajednice mjesecima prikazivalo kao svog ključnog izbornog partnera. Tomislav Karamarko, čelnik HDZ-a, krajem 2014. izjavio je da će IFO imati “ključni utjecaj na oblikovanje konkretne političke kampanje s konkretnim ekonomskim mjerama
”Međutim, djelatnici IFO-a kažu da istraživanje koje rade nema veze s izborima. Također, decidirano odbijaju da su ikada imali želju direktno ili indirektno sudjelovati u predizbornoj kampanji u Hrvatskoj, iako su ih šefovi HDZ-a predstavljali kao ključni adut u izbornoj kampanji. Program do danas nije objavljen, a šef HDZ-a u nedavnom je intervjuu kazao da je upravo HDZ zamolio IFO da odgodi objavu, dok IFO na svojim stranicama tvrdi da nestranačko istraživanje nije gotovo.
Riječ je o njemačkom institutu koji je vodstvo Hrvatske demokratske zajednice mjesecima prikazivalo kao svog ključnog izbornog partnera. Tomislav Karamarko, čelnik HDZ-a, krajem 2014. izjavio je da će IFO imati “ključni utjecaj na oblikovanje konkretne političke kampanje s konkretnim ekonomskim mjerama
”Međutim, djelatnici IFO-a kažu da istraživanje koje rade nema veze s izborima. Također, decidirano odbijaju da su ikada imali želju direktno ili indirektno sudjelovati u predizbornoj kampanji u Hrvatskoj, iako su ih šefovi HDZ-a predstavljali kao ključni adut u izbornoj kampanji. Program do danas nije objavljen, a šef HDZ-a u nedavnom je intervjuu kazao da je upravo HDZ zamolio IFO da odgodi objavu, dok IFO na svojim stranicama tvrdi da nestranačko istraživanje nije gotovo.
Re: Mi iz IFO-a nismo pisali nikakav HDZ-ov program
Uzalud se trudiš...Ovo ti nije zemlja za otvaranje očiju...
Guest- Guest
Similar topics
» '' ‘Mi iz IFO-a nismo pisali nikakav HDZ-ov program’ ''
» Jugoslavija je imala dva paralelna nuklearna programa: "Program A" i "Program B"
» Ako su ovo pisali Srbi ...
» Hrvatska nije ni pravni ni nikakav sljednik NDH,
» predsjednica izjavila ono sto smo pisali prije nekoliko godina
» Jugoslavija je imala dva paralelna nuklearna programa: "Program A" i "Program B"
» Ako su ovo pisali Srbi ...
» Hrvatska nije ni pravni ni nikakav sljednik NDH,
» predsjednica izjavila ono sto smo pisali prije nekoliko godina
Page 1 of 1