Zadar : Porazbijali kafić jer u njemu rade sezonci iz Srbije
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zadar : Porazbijali kafić jer u njemu rade sezonci iz Srbije
daj pročitaj, ljubomorni su na vlasnika lokala jer je iz Splita a oni su niškoristi koji sami u stanju nisu u stanju otvoriti lokal.pismejker wrote:Tja,ne znam i boli me kiki...zato,gdje vlada takav menthalitet gdje se napadaju ljudi KOJI RADE,svakako nece dobiti moju preporuku,a niti cu ja tamo ostavljati lovu..trebal da turisti u takvom primitivnom napadu stradaju?? jebote,sigurniji si kao katolik na filipinima,nego turist u RH..
sezonci i gosti su kolateralna žrtva, po gostima su urinirali.sad ih treba dobro ubit od batina u murji da uriniraju u patkicu..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
zima će ti biti...ledeno, ledeno..RayMabus wrote:Pa nek zarađuju ljudi ako mogu. Mene sezonski poslovi i to posebno ovi liti ne zanimaju. Može sezonski van lita ili cijelogodišnji znači ja ću ti prije otić cilu zimu u Alpe radit sezonski nego ode kod nas liti radit .kaya wrote:on se lema s tatom a ovi lovicu pa u dzep...Serbinho-3 wrote:Longie ne moze konobarisati od Cetnika
oj hrvatska mati...nemoj tugovati...
Last edited by kaya on 16/7/2019, 13:38; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Neće , prodat ću auto i nastavit ležat a stari nek zove Hitnu ako ga šta zaboli.kaya wrote:zima će ti biti...ledeno, ledeno..RayMabus wrote:Pa nek zarađuju ljudi ako mogu. Mene sezonski poslovi i to posebno ovi liti ne zanimaju. Može sezonski van lita ili cijelogodišnji znači ja ću ti prije otić cilu zimu u Alpe radit sezonski nego ode kod nas liti radit .kaya wrote:on se lema s tatom a ovi lovicu pa u dzep...Serbinho-3 wrote:Longie ne moze konobarisati od Cetnika
oj hrvatska mati...nemoj tugovati...
Iman ja plan. Mogu mi ga svi popušit.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
catabbath wrote:A da nije bio neki reket u pitanju?
Moguće.
I ja sam pomislio.
Nebi bilo prvi puta.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Pričali smo sa sezoncima iz Srbije koji rade u Hrvatskoj. Oduševljeni su
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» Modni dizajner iz Srbije iz Srbije došao u županijski ured u Iloku i u hodniku se posrao
» Ministarstvo obrane Srbije i Vulin prijete:'I Srbi van Srbije će da dobiju vojni poziv za vežbe i mobilizaciju'
» Udruzene komsije Srbije krecu u rat protiv Srbije
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» Modni dizajner iz Srbije iz Srbije došao u županijski ured u Iloku i u hodniku se posrao
» Ministarstvo obrane Srbije i Vulin prijete:'I Srbi van Srbije će da dobiju vojni poziv za vežbe i mobilizaciju'
» Udruzene komsije Srbije krecu u rat protiv Srbije
Page 3 of 3