Zadar : Porazbijali kafić jer u njemu rade sezonci iz Srbije
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Zadar : Porazbijali kafić jer u njemu rade sezonci iz Srbije
Tako i triba , Andabaka vlasnik i trpa jeftinu radnu snagu , neka ti ga je razbilo , bravo
https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/foto-incident-u-zadru-porazbijali-restoran-urinirali-gadali-konobare-casama-i-vrijedali-ih-na-nacionalnoj-osnovi/9120074/
https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/foto-incident-u-zadru-porazbijali-restoran-urinirali-gadali-konobare-casama-i-vrijedali-ih-na-nacionalnoj-osnovi/9120074/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Zadar : Porazbijali kafić jer u njemu rade sezonci iz Srbije
Prije 20tak godina se digla kuka i motika kada je Haris Džinović trebao imati koncert u tvojim Kaštelima...
Šta ti pod ponistrom danas svira? Sigurno nije S ponistre se vidi Šolta.
:)
Pomalako
Pomalako
Ni danas on ne svira ode.mutava baštarda wrote:Prije 20tak godina se digla kuka i motika kada je Haris Džinović trebao imati koncert u tvojim Kaštelima...
Pomalako
2014-04-11
RayMabus wrote:Tako i triba , Andabaka vlasnik i trpa jeftinu radnu snagu , neka ti ga je razbilo , bravo
što nisu polomili kosti Andabaku lično? nemaju muda ili ?
Guest- Guest
Dobro hoce li ikada dosaditi sukobi sa Srbima? Kako im vec nije dosta?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jeftina radna snaga na kraju najskuplja
Triba in kašikaru bacit svima koji Srbe konobare zapošljavaju.AssadNaPodmornici wrote:Jeftina radna snaga na kraju najskuplja
2014-04-11
jastreb wrote:Dobro hoce li ikada dosaditi sukobi sa Srbima? Kako im vec nije dosta?
kako ide onaj ljubavni pjesmuljak između rvata i srba? Do istrage naše ili vaše = do nestanka našeg ili vašeg ?
Guest- Guest
Ne. To je kasnije bilo.Gnječ wrote:jastreb wrote:Dobro hoce li ikada dosaditi sukobi sa Srbima? Kako im vec nije dosta?
kako ide onaj ljubavni pjesmuljak između rvata i srba? Do istrage naše ili vaše = do nestanka našeg ili vašeg ?
U originalu to je napisao Njegoš u Gorskom vijencu.
Do istrage turske ili naše.
2014-04-22
jastreb wrote:Dobro hoce li ikada dosaditi sukobi sa Srbima? Kako im vec nije dosta?
To je ludilo u dvoje ili tango...mrze se a ne mogu jedni bez drugih.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ceca odnijela slavuRayMabus wrote:Ni danas on ne svira ode.mutava baštarda wrote:Prije 20tak godina se digla kuka i motika kada je Haris Džinović trebao imati koncert u tvojim Kaštelima...
Pomalako
Moguće.mutava baštarda wrote:Ceca odnijela slavuRayMabus wrote:Ni danas on ne svira ode.mutava baštarda wrote:Prije 20tak godina se digla kuka i motika kada je Haris Džinović trebao imati koncert u tvojim Kaštelima...
Pomalako
2014-04-11
Prilicno primitivno..napose,stetu ce osjetiti hrvacki turizam i hrvacki džep
Guest- Guest
Šta ti znaš ? Aj šta ti znaš ?pismejker wrote:Prilicno primitivno..napose,stetu ce osjetiti hrvacki turizam i hrvacki džep
Kašikaru in triba bacit tko dovodi te konobare iz Srbije ode.
2014-04-11
Tja,ne znam i boli me kiki...zato,gdje vlada takav menthalitet gdje se napadaju ljudi KOJI RADE,svakako nece dobiti moju preporuku,a niti cu ja tamo ostavljati lovu..trebal da turisti u takvom primitivnom napadu stradaju?? jebote,sigurniji si kao katolik na filipinima,nego turist u RH..
Guest- Guest
Filipini su katolička zemlja.pismejker wrote: sigurniji si kao katolik na filipinima
2014-04-22
Pa normalno da ne znaš. Imaju 65 tisuća radnih dozvola i opet in je bilo malo pa su upirali još par tisuća. Potirali ljude odavde malin plaćama i sad kad nema nikoga onda će mi dovodit Srbe ode masovno da rade.pismejker wrote:Tja,ne znam i boli me kiki...zato,gdje vlada takav menthalitet gdje se napadaju ljudi KOJI RADE,svakako nece dobiti moju preporuku,a niti cu ja tamo ostavljati lovu..trebal da turisti u takvom primitivnom napadu stradaju?? jebote,sigurniji si kao katolik na filipinima,nego turist u RH..
To su bezobrazni likovi ti ugostitelji po Jadranu.
2014-04-11
svabi se najedu i odu mirno,da ih nitko niti ne pogleda krivo...A sto se ne bunite i ne pičkarate One Gore,nego tu jadu,koja radi i drlja...ajd trkom u sabur i Banske i po pički..!!!RayMabus wrote:Pa normalno da ne znaš. Imaju 65 tisuća radnih dozvola i opet in je bilo malo pa su upirali još par tisuća. Potirali ljude odavde malin plaćama i sad kad nema nikoga onda će mi dovodit Srbe ode masovno da rade.pismejker wrote:Tja,ne znam i boli me kiki...zato,gdje vlada takav menthalitet gdje se napadaju ljudi KOJI RADE,svakako nece dobiti moju preporuku,a niti cu ja tamo ostavljati lovu..trebal da turisti u takvom primitivnom napadu stradaju?? jebote,sigurniji si kao katolik na filipinima,nego turist u RH..
To su bezobrazni likovi ti ugostitelji po Jadranu.
Guest- Guest
Naravno,nema se mooda udariti po Kapitalcima..jbn kmetski menthalitet u punoj snazi....
Guest- Guest
To se skida na izborima.pismejker wrote:Naravno,nema se mooda udariti po Kapitalcima..jbn kmetski menthalitet u punoj snazi....
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Pričali smo sa sezoncima iz Srbije koji rade u Hrvatskoj. Oduševljeni su
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» Modni dizajner iz Srbije iz Srbije došao u županijski ured u Iloku i u hodniku se posrao
» Ministarstvo obrane Srbije i Vulin prijete:'I Srbi van Srbije će da dobiju vojni poziv za vežbe i mobilizaciju'
» Udruzene komsije Srbije krecu u rat protiv Srbije
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» Modni dizajner iz Srbije iz Srbije došao u županijski ured u Iloku i u hodniku se posrao
» Ministarstvo obrane Srbije i Vulin prijete:'I Srbi van Srbije će da dobiju vojni poziv za vežbe i mobilizaciju'
» Udruzene komsije Srbije krecu u rat protiv Srbije
Page 1 of 3