Zadar : Porazbijali kafić jer u njemu rade sezonci iz Srbije
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zadar : Porazbijali kafić jer u njemu rade sezonci iz Srbije
To se skida na izborima.pismejker wrote:Naravno,nema se mooda udariti po Kapitalcima..jbn kmetski menthalitet u punoj snazi....
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sad će in Thompson nakon šta su mu zabranili pivat vanka držat cilo lito koncerte ode pa onda Oluja ....oni će konobarit ode.
Isprašit će ih u Srbiju dok rečeš Keks.
Isprašit će ih u Srbiju dok rečeš Keks.
2014-04-11
RayMabus wrote:To se skida na izborima.pismejker wrote:Naravno,nema se mooda udariti po Kapitalcima..jbn kmetski menthalitet u punoj snazi....
Longi,molim te...30 jebenih godina samo mjenjate ISTU garnituru koja vas je popljackala do golih kostiju..
Guest- Guest
Pa šta ću ja tu ? Ja glasan za Most i Živi zid. Nije moja krivnja šta ljudi u Hrvatskoj neizlaze na izbore a uhljebi izlaze. Kakvi narod takva vlast. Sve ok.pismejker wrote:RayMabus wrote:To se skida na izborima.pismejker wrote:Naravno,nema se mooda udariti po Kapitalcima..jbn kmetski menthalitet u punoj snazi....
Longi,molim te...30 jebenih godina samo mjenjate ISTU garnituru koja vas je popljackala do golih kostiju..
2014-04-11
Longie ne moze konobarisati od Cetnika
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Bmk za sezonske poslove. Ode su potirali sve živo i onda trpaju sad sa istoka radnu snagu i nemaju granica uopće i sad kako za neke poslove triba jezik onda ja iman politiku Srbe na vrbe i to će bit samo par godina dok i Srbi ne pobignu u Njemačku , u Srbiji porastu plaće pa neće ni iz Srbije moć dovodit sirotinju da ode spušta plaće domačima.
Znači ovo moje će trajat nekih tri godine i to ne radi tih radnika iz Srbije nego ovih domaćih kapitalista.
Za tri godine će Srbija imat nezaposlenost od nekih najviše 8%
https://www.ceicdata.com/en/indicator/serbia/unemployment-rate/amp
Znači ovo moje će trajat nekih tri godine i to ne radi tih radnika iz Srbije nego ovih domaćih kapitalista.
Za tri godine će Srbija imat nezaposlenost od nekih najviše 8%
https://www.ceicdata.com/en/indicator/serbia/unemployment-rate/amp
2014-04-11
malo zdravih reakcija
nakon što su naše sezonce prognali sad su im dobri potomci onih koji su nas progonili 91 i još to rade
nakon što su naše sezonce prognali sad su im dobri potomci onih koji su nas progonili 91 i još to rade
immortal-
2014-04-16
zato ima brdo drugih koji bi to mogliSerbinho-3 wrote:Longie ne moze konobarisati od Cetnika
immortal-
2014-04-16
Kalovac Vilovitica Kalobag.
2014-04-11
komunističku!!pismejker wrote:RayMabus wrote:To se skida na izborima.pismejker wrote:Naravno,nema se mooda udariti po Kapitalcima..jbn kmetski menthalitet u punoj snazi....
immortal-
2014-04-16
ali mortal joint, buniš se da ne želiš da hrvati budu konobari i kuvari njemcima i talijuncima, ča ni unda logično da želiš srbi nos dvoru?
2014-04-16
ebene, do kad si na godišnjem ?
oš uvatit barem početak rujna, onda je najbolje na plaži ?
Serbinho-3 wrote:Longie ne moze konobarisati od Cetnika
tko zna šta ti četnici konobari stavljaju rvat'nama ustašama u piće. možda im sipaju otrov, ih truju?
Guest- Guest
9.9.T. wrote:ebene, do kad si na godišnjem ?
ali, ča će mi plaža na koj ne morin viti cic i guzic...
2014-04-16
a onda ti ostaju samo gejevi....... .... sorryaben wrote:9.9.T. wrote:ebene, do kad si na godišnjem ?
ali, ča će mi plaža na koj ne morin viti cic i guzic...
immortal-
2014-04-16
NECE. Ali onda treba zaposliti migrante Arape i crncuge. Em su lijeni i divlji em nekulturni taman da uniste ostatke hrv turizma. Ali mozda bi se Hrvaticama svidjele druge kvalitete onih crncuga. Ionako su frustrirane jer danasnji Hrvati muski nisu ni za sta. Osim da vjecno kenjaju o Blajburgu i da revu i njacu po koncertima MPTajastreb wrote:Dobro hoce li ikada dosaditi sukobi sa Srbima? Kako im vec nije dosta?
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
A da nije bio neki reket u pitanju?
on se lema s tatom a ovi lovicu pa u dzep...Serbinho-3 wrote:Longie ne moze konobarisati od Cetnika
oj hrvatska mati...nemoj tugovati...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ringo10 wrote:NECE. Ali onda treba zaposliti migrante Arape i crncuge. Em su lijeni i divlji em nekulturni taman da uniste ostatke hrv turizma. Ali mozda bi se Hrvaticama svidjele druge kvalitete onih crncuga. Ionako su frustrirane jer danasnji Hrvati muski nisu ni za sta. Osim da vjecno kenjaju o Blajburgu i da revu i njacu po koncertima MPTajastreb wrote:Dobro hoce li ikada dosaditi sukobi sa Srbima? Kako im vec nije dosta?
2015-08-15
Pa nek zarađuju ljudi ako mogu. Mene sezonski poslovi i to posebno ovi liti ne zanimaju. Može sezonski van lita ili cijelogodišnji znači ja ću ti prije otić cilu zimu u Alpe radit sezonski nego ode kod nas liti radit .kaya wrote:on se lema s tatom a ovi lovicu pa u dzep...Serbinho-3 wrote:Longie ne moze konobarisati od Cetnika
oj hrvatska mati...nemoj tugovati...
2014-04-11
daj pročitaj, ljubomorni su na vlasnika lokala jer je iz Splita a oni su niškoristi koji sami u stanju nisu u stanju otvoriti lokal.pismejker wrote:Tja,ne znam i boli me kiki...zato,gdje vlada takav menthalitet gdje se napadaju ljudi KOJI RADE,svakako nece dobiti moju preporuku,a niti cu ja tamo ostavljati lovu..trebal da turisti u takvom primitivnom napadu stradaju?? jebote,sigurniji si kao katolik na filipinima,nego turist u RH..
sezonci i gosti su kolateralna žrtva, po gostima su urinirali.sad ih treba dobro ubit od batina u murji da uriniraju u patkicu..
2015-08-15
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Pričali smo sa sezoncima iz Srbije koji rade u Hrvatskoj. Oduševljeni su
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» Modni dizajner iz Srbije iz Srbije došao u županijski ured u Iloku i u hodniku se posrao
» Ministarstvo obrane Srbije i Vulin prijete:'I Srbi van Srbije će da dobiju vojni poziv za vežbe i mobilizaciju'
» Udruzene komsije Srbije krecu u rat protiv Srbije
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» Modni dizajner iz Srbije iz Srbije došao u županijski ured u Iloku i u hodniku se posrao
» Ministarstvo obrane Srbije i Vulin prijete:'I Srbi van Srbije će da dobiju vojni poziv za vežbe i mobilizaciju'
» Udruzene komsije Srbije krecu u rat protiv Srbije
Page 2 of 3