Današnja tipična, prosječna, normalna žena...
Page 7 of 18
Page 7 of 18 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18
Re: Današnja tipična, prosječna, normalna žena...
Pa ako imamo židova antisemita, a imamo ih, barem onih koje židovske organizacije za borbu proiv antisemizma takvima proglašvaju, mogu postojati i žene ženomrsci...
Naročito ako nisu feministice te ih uzgred neka takva organizacija etiketira kao takve...
Naročito ako nisu feministice te ih uzgred neka takva organizacija etiketira kao takve...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
lijevo feministicka propaganda nisu informacije budaletino tulavaGnječ wrote:Maggie19 wrote:skaces pred rudo, gnjec.Gnječ wrote:Maggie19 wrote:nije nasilje, to je sigurno.Gnječ wrote:
pa nazovi pravim imenom: nasilje nad ženom.
Odnosno, ako to nazivas nasiljem, onda je svakako obostrano.
Ljudi se moraju kontrolirat.
evo ponovo ću ti reći da si jebeno glupa evo da ti argumentiram zašto si jebeno glupa.
lik koji je snimao i objavio video na YT ima nick Cyber Monk a njegov YT avatar je ovaj:
ako si malo bolje upratila na videu piše MGTOW. znaš što je i što znači MGTOW?
MGTOW je jedna od internet ekipa psihopata koji su deklarirani antifeministi i kojima je ovakvo nešto napraviti ženama normalno. njima je cilj ženu brutalno poniziti totalno ju razjebati mentalno i onda ju u takvom rastrojenom stanju puknuti na YT kao vidi kakve su žene. to su mrzitelji žena jebote ako te takav dohvati vidjet ćeš kako će te lako rastrojit bez po muke bit ćeš totalno luda mislit ćeš da s tobom nešto ne štima a psihopata te razbija do atoma.
MGTOW: The Triggering. When?
Can we also have a MGTOW: The Triggering too?
The player takes the role of a man going his own way and his goal is to spread hate and anger towards everything, that is a female. He also wants to stop all women, who are evil to date or marry other men.
Also the player can fight feminism and the feminists and feminazis alike.
The protagonist can recruit other men to join him in his MGTOW movement and help them combat the white knights and women while being known as the misogynists.
Achievements include:
Misogynist - Defeated 25 women.
Saved from marriage - Prevent 3 men from getting married.
Growing movement - Recruit 10 men to join your MGTOW movement.
Women are the problem in this world! - Blame your problems to members of the opposite s e x.
No women allowed! - Attack a woman, who appears on your lawn.
Fighting feminism - Attack a feminist/feminazi.
Down with the P whipped betas - Attack 10 white knights or men, who are dating women.
All women are like that - Spot a gold digger and humiliate her.
Women are evil! - Humiliate a woman, who minds her own business.
Taj dio price nije bio poznat te kao takav i nije mogao biti analiziran.
Uostalom, i ja i prci smo izrazili sumnju da su razlozi njegovog snimanja negativni.
Sto i dalje, u odvojenom kontekstu, ne negira da je zena na snimci psihoticna.
Cime se opet vracamo na temu raspravljanju prije tjedan-dva o manipulaciji zlostavljaca i nacinu na koji oni odabiru zrtve.
Mene bi ovakav tesko odabrao. Zasto?
Jer bi znao da ovakve reakcije od mene nece dobiti.
pa eto bode vas u oči i ne vidite zato sam se nažalost opet registrirao jer ovo je smrtno ozbiljna tema te psihopatske muške ekipe ima i u hrvatskoj imaju svoje udruge. da se nisam registrirao i rekao vam te informacije vi bi i dalje tapkali u mraku i taj bi vam dio priče zauvijek ostao nepoznat. pa di vi živite u pizdu materinu?
ma odabrao bi te baš zato jer kuži da si tvrd orah takve kao ti je gušt sjebati i ireverzibilno psihički i mentalno uništiti. nemoj mi ti pričati kako tebi ne može ništa. može se može itekako. što misliš da im pie na čelu tko su i što su ha? neznaš ti curo mnogo toga.
na to samo ti tako tulav mozes nasjest
2014-04-19
To je dobra grupa Muškarci idu svojim putem.
Prokužili su di živimo. Fala kurcu.
Prokužili su di živimo. Fala kurcu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
evo je gnjeco
zenomrzac te proziva
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
gnjeco je definitivno gejo il curica
a evo I ponasa se ko ova sa videa
a evo I ponasa se ko ova sa videa
2014-04-19
A dobro možda je i gnječ pijan ko šojka... Mada ka mislim da je glup u tri pičke materine... Ja uopće nisam spominjao koje je rase tip... A za za ovo što mi psuje mater po ne znam koji put, kako će dobit po pički kad ga se dočepam a dočepat ću ga se...prckov wrote:u jednom momentu joj tip kaze da izade iz auta da moze icMaggie19 wrote:Gnjec, nitko te ne moze dovesti do stanja rastrojstva, osim ako te fizicki ne ogranicava/prisiljava.
Zena ima odredjene poremecaje, to je jasno.
Inace se ne bi ovako ponasala.
Zasto on to snima i sto namjerava s tim, drugi je dio price.
poslije ga zove da se vrati
samo ova histericna srpska budaletina gnjec fantazira nesto o nekom nasilju jer je I sam bolesnik
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Svak svojin puten i mirna Bosna.
Muškarci idu svojim putem.
Ilitiga Odjeb je lansiran.
Muškarci idu svojim putem.
Ilitiga Odjeb je lansiran.
2014-04-11
Ja sam spomenula rasu tipa jer je s vidi tamna ruka, kao mulat al dobro, moze biti i jako nakvarcani bijelac. Nebitno..
Znaci mgtkuracodovce grupa. Pa da.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
michaellcmacha wrote:A dobro možda je i gnječ pijan ko šojka... Mada ka mislim da je glup u tri pičke materine... Ja uopće nisam spominjao koje je rase tip... A za za ovo što mi psuje mater po ne znam koji put, kako će dobit po pički kad ga se dočepam a dočepat ću ga se...prckov wrote:u jednom momentu joj tip kaze da izade iz auta da moze icMaggie19 wrote:Gnjec, nitko te ne moze dovesti do stanja rastrojstva, osim ako te fizicki ne ogranicava/prisiljava.
samo ova histericna srpska budaletina gnjec fantazira nesto o nekom nasilju jer je I sam bolesnik
tupane svima sam pozdravio mater a ne samo tebi. svima osim Mortalke, Sore i Kaye koje su tu jedine kojima mozak funkcionira normalno za razliku od vas ostalih koji ne raspoznajete ništa.
a ti dođi prijatelju ako ti je tolika uvreda koju samo krvlju možeš isprat dođi pa imam i ja artiljeriju ne brini pozovi i sve svoje buzdovane iz MUP-a i zenga dopeljaj cijeli šator iz savske ajde više mimozasti patuljčiću.
Guest- Guest
Ja sam za pasivni otpor.
kuracodovce.com
kuracodovce.com
2014-04-11
Ja vidim tu inace zlostavljanje, psihicko. Naprosto kada vidis da ce nekoga strgati odlazak onda to izvedes drugacije. Ovaj bijednicak uziva valjda u tom ponizavanju, on cak stavlja kasnije telefonski snimak gdje ova cmolji i prica da ga voli.
To zlostavljanje ne moze se naravno kazniti jer on - samo ide, a ona se ponizava sama. Beskrajno uzivanje u tome na zalost ne mozes kazniti.
To zlostavljanje ne moze se naravno kazniti jer on - samo ide, a ona se ponizava sama. Beskrajno uzivanje u tome na zalost ne mozes kazniti.
2015-08-15
sta pa dakaya wrote:Ja sam spomenula rasu tipa jer je s vidi tamna ruka, kao mulat al dobro, moze biti i jako nakvarcani bijelac. Nebitno..
jel se to moraju zenit I imat veze
odkad to
2014-04-19
gejoGnječ wrote:michaellcmacha wrote:A dobro možda je i gnječ pijan ko šojka... Mada ka mislim da je glup u tri pičke materine... Ja uopće nisam spominjao koje je rase tip... A za za ovo što mi psuje mater po ne znam koji put, kako će dobit po pički kad ga se dočepam a dočepat ću ga se...prckov wrote:u jednom momentu joj tip kaze da izade iz auta da moze icMaggie19 wrote:Gnjec, nitko te ne moze dovesti do stanja rastrojstva, osim ako te fizicki ne ogranicava/prisiljava.
tupane svima sam pozdravio mater a ne samo tebi. svima osim Mortalke, Sore i Kaye koje su tu jedine kojima mozak funkcionira normalno za razliku od vas ostalih koji ne raspoznajete ništa.
a ti dođi prijatelju ako ti je tolika uvreda koju samo krvlju možeš isprat dođi pa imam i ja artiljeriju ne brini pozovi i sve svoje buzdovane iz MUP-a i zenga dopeljaj cijeli šator iz savske ajde više mimozasti patuljčiću.
tebe treba definitivno pronac
a pronacu ja tebe gejo gejo
2014-04-19
jes cula za metookaya wrote:Ja vidim tu inace zlostavljanje, psihicko. Naprosto kada vidis da ce nekoga strgati odlazak onda to izvedes drugacije. Ovaj bijednicak uziva valjda u tom ponizavanju, on cak stavlja kasnije telefonski snimak gdje ova cmolji i prica da ga voli.
sad ljudi nose kamere I na poslu da se zastite od ludara I njihovih lazi
2014-04-19
Pa žene su glupe.kaya wrote:Ja vidim tu inace zlostavljanje, psihicko. Naprosto kada vidis da ce nekoga strgati odlazak onda to izvedes drugacije. Ovaj bijednicak uziva valjda u tom ponizavanju, on cak stavlja kasnije telefonski snimak gdje ova cmolji i prica da ga voli.
2014-04-11
Pa da, ja sam naslutila da je tip mgtmkuracodovce grupa ali nisam znala za tu grupu. Toten je vjerojatno clan pa oni to seraju..prckov wrote:sta pa dakaya wrote:Ja sam spomenula rasu tipa jer je s vidi tamna ruka, kao mulat al dobro, moze biti i jako nakvarcani bijelac. Nebitno..
odkad to
2015-08-15
di mi je nesto gehudin
2014-04-19
Aha, a sto je pustio poziv kasnije?prckov wrote:jes cula za metookaya wrote:Ja vidim tu inace zlostavljanje, psihicko. Naprosto kada vidis da ce nekoga strgati odlazak onda to izvedes drugacije. Ovaj bijednicak uziva valjda u tom ponizavanju, on cak stavlja kasnije telefonski snimak gdje ova cmolji i prica da ga voli.
sad ljudi nose kamere I na poslu da se zastite od ludara I njihovih lazi
2015-08-15
Sto ljudi sto čudi. Najlakše je nač emocionalno nestabilnu žensku jedinku pa je izmanipulirat.
2014-04-11
nisi znala za neku grupu ali si naslutila neku grupukaya wrote:Pa da, ja sam naslutila da je tip mgtmkuracodovce grupa ali nisam znala za tu grupu. Toten je vjerojatno clan pa oni to seraju..prckov wrote:sta pa dakaya wrote:Ja sam spomenula rasu tipa jer je s vidi tamna ruka, kao mulat al dobro, moze biti i jako nakvarcani bijelac. Nebitno..
odkad to
ta grupa je po njihovoj a ne feministickoj definiciji oni koji ne zele da imaju veze sa zenama u smislu veze I braka
samo seks sa zastitom
imas gugl pa guglaj
a poslije 60 godina histericnog divljanja feministickih ludara nije ni cudo
2014-04-19
prckov wrote:gejoGnječ wrote:michaellcmacha wrote:A dobro možda je i gnječ pijan ko šojka... Mada ka mislim da je glup u tri pičke materine... Ja uopće nisam spominjao koje je rase tip... A za za ovo što mi psuje mater po ne znam koji put, kako će dobit po pički kad ga se dočepam a dočepat ću ga se...prckov wrote:u jednom momentu joj tip kaze da izade iz auta da moze icMaggie19 wrote:Gnjec, nitko te ne moze dovesti do stanja rastrojstva, osim ako te fizicki ne ogranicava/prisiljava.
tebe treba definitivno pronac
a pronacu ja tebe gejo gejo
bosančugo debilna nisam nikoga uvrijedio ali tebi i tvom bratu blizancu mihi koji čekate svaku malu psovku kao motiv za prijetnju bila ta psovka benevolentna boli vas kurac. a to što vi ti vrijeđate nonstop zdrav razum svih ovdje forumaša to je ok jelda morončino smrdljiva bosanska. jebomater onome tko te u australiju pusti.
Guest- Guest
Page 7 of 18 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18
Similar topics
» Tipična engleska sarana
» nijedna p**ka nije normalna (znanstveni dokaz)
» Dodik : Današnja Njemačka ima iste ciljeve ko i Treći rajh
» U kojem smjeru ide danasnja znanost i kako bi ju trebalo financirati?
» SUBNOR Beograda: Današnja Hrvatska i NDH dijele iste vrijednosti
» nijedna p**ka nije normalna (znanstveni dokaz)
» Dodik : Današnja Njemačka ima iste ciljeve ko i Treći rajh
» U kojem smjeru ide danasnja znanost i kako bi ju trebalo financirati?
» SUBNOR Beograda: Današnja Hrvatska i NDH dijele iste vrijednosti
Page 7 of 18