Ruski S 200 pogodio Cipar
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ruski S 200 pogodio Cipar
da je malo bliže pao srbi bi rekli da ih je NATO gađao i da je to njihov PVO uspješno osujetio i odvratio agresora od daljnjih napada!prckov wrote:i sta kazu u cipru
jesu se prepali
da je pala malo blize I Django bi posto hrvat ko crvenkastitre wrote:da je malo bliže pao srbi bi rekli da ih je NATO gađao i da je to njihov PVO uspješno osujetio i odvratio agresora od daljnjih napada!prckov wrote:i sta kazu u cipru
jesu se prepali
I pobjego od cetnika u Zagreb ko moja sore od ustasa
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:da je pala malo blize I Django bi posto hrvat ko crvenkastitre wrote:da je malo bliže pao srbi bi rekli da ih je NATO gađao i da je to njihov PVO uspješno osujetio i odvratio agresora od daljnjih napada!prckov wrote:i sta kazu u cipru
jesu se prepali
I pobjego od cetnika u Zagreb ko moja sore od ustasa
RayMabus wrote:Jučer Izraelci raketirali Assada pa ovaj odgovrio
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/zatresao-se-cijeli-cipar-na-otok-usred-mediterana-sletjela-raketa-stanovnistvo-se-uspanicilo-cak-i-celnici-nisu-sto-posto-sigurni-o-cemu-se-radi/9062993/
Sirijski S-200
Rusija to već odavno ne koristi...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ili ka novom sporazumuRayMabus wrote:E odlično
https://www.advance.hr/vijesti/potez-koji-ce-produbiti-krizu-iran-potvrdio-upravo-smo-prekrsili-nuklearni-sporazum/
Idemo ka još većoj eskalaciji
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Mogu oni ić prema kojem god oćedu sporazumu ja samo znam da će se Francuzi koji imaju vojnu bazu u UAE zakačit s Iranom a onda će Francuska dobit jezikovu juhu od Amerike , Rusije , Kine , Njemačke i Britanije.
No trik je u tome da je šteta već učinjena i Alžir i Tunis će stat na stranu Irana a Marseile pun tih Arapa.
Trik je u tome da sukob Francuza i Irana u Hormuškom tjesnacu aktivira građanski rat u Francuskoj
No trik je u tome da je šteta već učinjena i Alžir i Tunis će stat na stranu Irana a Marseile pun tih Arapa.
Trik je u tome da sukob Francuza i Irana u Hormuškom tjesnacu aktivira građanski rat u Francuskoj
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
medijski spin,ameri poniste sporazum,ovi pocnu obogacivati uran pa ispadne da su se ovi povukli iz sporazuma,veze s nicim
Similar topics
» Europska plinska mreža: 'Hrvatsku bi teško pogodio embargo na ruski plin.' Filipović: 'To mora da je neka pogreška'
» Grčka i Cipar podržali Hamas
» Cipar blokirao sankcije protiv Lukašenka
» Cipar nabavlja srpske samohodne haubice
» F16 pogodio sam sebe
» Grčka i Cipar podržali Hamas
» Cipar blokirao sankcije protiv Lukašenka
» Cipar nabavlja srpske samohodne haubice
» F16 pogodio sam sebe
Page 2 of 2