F16 pogodio sam sebe
Page 1 of 1
F16 pogodio sam sebe
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=04&dd=07&nav_category=78&nav_id=1526997
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: F16 pogodio sam sebe
To su te 'pametne' rakete.
Glupe su ko kurac.
Glupe su ko kurac.
crvenkasti-
2014-04-17
Bizaran incident dogodio se u januaru i od tada je pod istragom.
Kako prenosi RT, par borbenih aviona američke proizvodnje učestvovala su u vežbi i gađali su mete na zemlji, kada je jedan od njih oštećen. Avion je bezbedno sleteo, a pilot nije povređen.
Na fotografiji iz istrage koju su objavili holandski mediji, vidi se oštećenje od projektila. Navodno je oštećen i motor aviona.
Zasad nije poznato koliko je projektila pogodilo avion, ali je najmanje jedan definitivno ostavio trag.
"Ovo je ozbiljan slučaj, zato i želimo da otkrijemo šta se dogodilo i kako, da bismo u budućnosti mogli da sprečimo takve stvari", izjavio je inspektor za bezbednost, general Vim Bargerbos.
[ltr]
View image on Twitter
[/ltr]
Kako prenosi RT, par borbenih aviona američke proizvodnje učestvovala su u vežbi i gađali su mete na zemlji, kada je jedan od njih oštećen. Avion je bezbedno sleteo, a pilot nije povređen.
Na fotografiji iz istrage koju su objavili holandski mediji, vidi se oštećenje od projektila. Navodno je oštećen i motor aviona.
Zasad nije poznato koliko je projektila pogodilo avion, ali je najmanje jedan definitivno ostavio trag.
"Ovo je ozbiljan slučaj, zato i želimo da otkrijemo šta se dogodilo i kako, da bismo u budućnosti mogli da sprečimo takve stvari", izjavio je inspektor za bezbednost, general Vim Bargerbos.
[ltr]
View image on Twitter
[/ltr]
NL Nieuws@NieuwsNu123
[ltr]F-16 boven Vlieland geraakt door eigen kogel.http://twitter.nu123.nl/f-16-boven-vlieland-geraakt-door-eigen-kogel/ …
De F-16 die in januari aanzienlijke schade opliep tijdens een oefening boven Vlieland blijkt geraakt te zijn door zijn eigen munitie. Zeker één afgevuurd patroon richtte schade aan aan de beplating van...[/ltr]
mozda je naletio na pticu ili se pilot naduvao pa mu ispao bong iz kabine
2018-03-12
Nije se zeza jedan ruski zvaničnik kad je reka - samo ih pusti, ujebat će sami sebe.
zašto me to toliko podsjeća na tebecrvenkasti wrote:To su te 'pametne' rakete.
Glupe su ko kurac.
immortal-
2014-04-16
Svezala se mortalka crvenkastog, ne pušća
Htija sam i ja olabavit svoja dva čvora, al strah me da ne privučem pogrišnu. Onu pjanu komunisticu
Similar topics
» Potres pogodio Iran 5.1
» Ruski S 200 pogodio Cipar
» Jak zemljotres pogodio i Grčku
» Tornado pogodio Češku
» Razoran zemljotres pogodio Kinu
» Ruski S 200 pogodio Cipar
» Jak zemljotres pogodio i Grčku
» Tornado pogodio Češku
» Razoran zemljotres pogodio Kinu
Page 1 of 1