Ako Plenky ode, Njonjo preuzima državu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ako Plenky ode, Njonjo preuzima državu
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/donosimo-sve-scenarije-uoci-dana-odluke-sto-ako-plenkovic-ode-u-bruxelles-samo-je-jedna-osoba-koja-ga-moze-naslijediti/9058754/
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Ako Plenky ode, Njonjo preuzima državu
Jučerašnja neoprezna zjava KGK na tu temu me uvjerava da je
Plenkovic stvarno u igri za predsjednika Europskog vijeća.
Nisam siguran da bi ovo bilo baš pametno. Zbog više razloga.
Plenkovic stvarno u igri za predsjednika Europskog vijeća.
Nisam siguran da bi ovo bilo baš pametno. Zbog više razloga.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ode plenki kuscevica spasiti ne moze..sve je manje guzicara spremnih mu dupe ljubit..u hdzu 90% clanstva ga ne voli..sad i skoro se pojavio..jedino sto je ostalo za spas karijernog dupeta..dobri,stari,mirni,bez brige i pameti a lova do krova-brisel..adio hrvatska i tko zna kad i tko zna gdje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Štakori napuštaju brod.vuksadinare wrote:ode plenki kuscevica spasiti ne moze..sve je manje guzicara spremnih mu dupe ljubit..u hdzu 90% clanstva ga ne voli..sad i skoro se pojavio..jedino sto je ostalo za spas karijernog dupeta..dobri,stari,mirni,bez brige i pameti a lova do krova-brisel..adio hrvatska i tko zna kad i tko zna gdje
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
"Izbor gospođe Marije Pejčinović Burić i činjenica da se spominje ime našega predsjednika Vlade pokazuje
koliko smo u zadnje tri godine digli rejting Hrvatske, koliko je Hrvatska, što se tiče vanjske politike, važnija
nego ikada. Meni je drago čuti da je on kandidat, drago mi je da se i s mojim imenom spekuliralo iako se nisam
ni za što kandidirala, ni s kim pričala. Drago mi je da novinari prepoznaju kako u Hrvatskojima ljudi koji mogu
voditi Europsku uniju, a posebno da je gospodin Plenkovic jedan od kandidata za tu poziciju, iako ne
znam što ćemo ako ode", rekla je uz smiješak predsjednica.
E, jebiga...
koliko smo u zadnje tri godine digli rejting Hrvatske, koliko je Hrvatska, što se tiče vanjske politike, važnija
nego ikada. Meni je drago čuti da je on kandidat, drago mi je da se i s mojim imenom spekuliralo iako se nisam
ni za što kandidirala, ni s kim pričala. Drago mi je da novinari prepoznaju kako u Hrvatskojima ljudi koji mogu
voditi Europsku uniju, a posebno da je gospodin Plenkovic jedan od kandidata za tu poziciju, iako ne
znam što ćemo ako ode", rekla je uz smiješak predsjednica.
E, jebiga...
2016-07-22
Ti bi si, glede na tvoj stav, trebao želiti da ode. Eto vam prilike da dobijete sposobnog premijera...vuksadinare wrote:ode plenki kuscevica spasiti ne moze..sve je manje guzicara spremnih mu dupe ljubit..u hdzu 90% clanstva ga ne voli..sad i skoro se pojavio..jedino sto je ostalo za spas karijernog dupeta..dobri,stari,mirni,bez brige i pameti a lova do krova-brisel..adio hrvatska i tko zna kad i tko zna gdje
2016-07-22
Ha ha ha sposobnog. Ne može više nitko ispravit šta su oni zasrali do sada.Eroo wrote:Ti bi si, glede na tvoj stav, trebao želiti da ode. Eto vam prilike da dobijete sposobnog premijera...vuksadinare wrote:ode plenki kuscevica spasiti ne moze..sve je manje guzicara spremnih mu dupe ljubit..u hdzu 90% clanstva ga ne voli..sad i skoro se pojavio..jedino sto je ostalo za spas karijernog dupeta..dobri,stari,mirni,bez brige i pameti a lova do krova-brisel..adio hrvatska i tko zna kad i tko zna gdje
400 tisuća mladih iselilo a krah nataliteta dolazi na naplatu.
2014-04-11
Nema vam druge nego da opet na čelo države dovedete Mesića i Josipovića.RayMabus wrote:Ha ha ha sposobnog. Ne može više nitko ispravit šta su oni zasrali do sada.Eroo wrote:Ti bi si, glede na tvoj stav, trebao želiti da ode. Eto vam prilike da dobijete sposobnog premijera...vuksadinare wrote:ode plenki kuscevica spasiti ne moze..sve je manje guzicara spremnih mu dupe ljubit..u hdzu 90% clanstva ga ne voli..sad i skoro se pojavio..jedino sto je ostalo za spas karijernog dupeta..dobri,stari,mirni,bez brige i pameti a lova do krova-brisel..adio hrvatska i tko zna kad i tko zna gdje
Pa da opet cveta cveće u naše prediuzeće...
2016-07-22
Ma ne mogu ni oni to ispravit. Nitko to ne može ispravit. Piši propalo.Eroo wrote:Nema vam druge nego da opet na čelo države dovedete Mesića i Josipovića.RayMabus wrote:Ha ha ha sposobnog. Ne može više nitko ispravit šta su oni zasrali do sada.Eroo wrote:Ti bi si, glede na tvoj stav, trebao želiti da ode. Eto vam prilike da dobijete sposobnog premijera...vuksadinare wrote:ode plenki kuscevica spasiti ne moze..sve je manje guzicara spremnih mu dupe ljubit..u hdzu 90% clanstva ga ne voli..sad i skoro se pojavio..jedino sto je ostalo za spas karijernog dupeta..dobri,stari,mirni,bez brige i pameti a lova do krova-brisel..adio hrvatska i tko zna kad i tko zna gdje
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/552007/alarmantni-podaci-o-egzodusu-hrvata-svakog-dana-180-ljudi-odlazi-trbuhom-za-kruhom-u-njemacku-irsku-i-austriju-a-samo-prosle-godine-zemlju-je-napustilo-66000-graana
2014-04-11
Ima još godinu i po dana do idućih izbora , triba plaćat račune , jist do tada i onda će kao novi izbori i još četiri godine nekoga od njih bilo koga. Pa to ne može nitko normalan ispravljat. Dovode masovno radnu snagu iz regiona , gledaju kako će dovest iz Bangladeša. Masovna trpačina strancima.
Nema tu više ispravljanja.
Nema tu više ispravljanja.
2014-04-11
Normalna stvar, kako rekoh Jandroković je nasljednik.
A nije da nije sposoban, malo antipatičan ali...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nasljednik čega ?epikur37 wrote:Normalna stvar, kako rekoh Jandroković je nasljednik.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ma ne mogu ni oni to ispravit. Nitko to ne može ispravit. Piši propalo.Eroo wrote:Nema vam druge nego da opet na čelo države dovedete Mesića i Josipovića.RayMabus wrote:Ha ha ha sposobnog. Ne može više nitko ispravit šta su oni zasrali do sada.Eroo wrote:Ti bi si, glede na tvoj stav, trebao želiti da ode. Eto vam prilike da dobijete sposobnog premijera...vuksadinare wrote:ode plenki kuscevica spasiti ne moze..sve je manje guzicara spremnih mu dupe ljubit..u hdzu 90% clanstva ga ne voli..sad i skoro se pojavio..jedino sto je ostalo za spas karijernog dupeta..dobri,stari,mirni,bez brige i pameti a lova do krova-brisel..adio hrvatska i tko zna kad i tko zna gdje
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/552007/alarmantni-podaci-o-egzodusu-hrvata-svakog-dana-180-ljudi-odlazi-trbuhom-za-kruhom-u-njemacku-irsku-i-austriju-a-samo-prosle-godine-zemlju-je-napustilo-66000-graana
Prestao radit bh bazen za proizvodnju Hrvata, jebiga.Mislim radi, ali za Njemce...
"Vratite nam Srbe, evo vam Hercegovce", jel se sjećaš?
Sve sam vam već davno objasnio, ali me niste čuli...Jeba vas Mesić, Pusićka i Josipović...
2016-07-22
Pa jeba tebe Mesić , Pusić i Josipović. Ja uopće nisan ljevičar al da će mi netko pričat priče kako će HDZ ovo ono ......neće.
Dovedi koga god oćeš na čelo države , nema teorije da ovo popravi.
2014-04-11
Ma šta vi mislili o ovoj sadašnjoj ekipi, bolje od njih nemate.RayMabus wrote:Pa jeba tebe Mesić , Pusić i Josipović. Ja uopće nisan ljevičar al da će mi netko pričat priče kako će HDZ ovo ono ......neće.
Niste vi Amerika, pa da moržete voziti svojim putem, ne uzimajući u obzir
prostor u kojem živite. Ne može to čak ni Amerika.
2016-07-22
Pa ako je to najbolje šta imamo onda smo gotovi.Eroo wrote:Ma šta vi mislili o ovoj sadašnjoj ekipi, bolje od njih nemate.RayMabus wrote:Pa jeba tebe Mesić , Pusić i Josipović. Ja uopće nisan ljevičar al da će mi netko pričat priče kako će HDZ ovo ono ......neće.
Niste vi Amerika, pa da moržete voziti svojim putem, ne uzimajući u obzir
prostor u kojem živite. Ne može to čak ni Amerika.
2014-04-11
Ma nek je preuzme tko god oće , pratin već godinama ovo i jedna stvar mi je bila odma jasna kad je Plenkovic raskinija s MOST a ta je da je gotovo.
Moš stavit koga god oćeš na čelo države , ne može taj više ništa.
2014-04-11
A gdje gori, u čemu je problem...RayMabus wrote:Ma nek je preuzme tko god oće , pratin već godinama ovo i jedna stvar mi je bila odma jasna kad je Plenkovic raskinija s MOST a ta je da je gotovo.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pa nigdje. Samo ti nastavi spavat i glava u pijesak.michaellcmacha wrote:A gdje gori, u čemu je problem...RayMabus wrote:Ma nek je preuzme tko god oće , pratin već godinama ovo i jedna stvar mi je bila odma jasna kad je Plenkovic raskinija s MOST a ta je da je gotovo.
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Plenky mijenja strategiju, Njonjo od sad udarna pesnica na Škoru
» Njonjo prestaje biti Njonjo kad je u pitanju vlastita fotelja i uguzničarska karijera
» Rekoh ja Njonjo da je danas najzreliji političar iz vrha i da ne zaslužuje više naziv Njonjo
» Znakovito!Da li je njonjo počeo spuštati palac dolje Plenkiju?Njonjo na indirektan način podržao Penavinu izjavu dok je Plenki kritizirao Penavu da on neče uređivati stranačku politiku
» Plenky 90%
» Njonjo prestaje biti Njonjo kad je u pitanju vlastita fotelja i uguzničarska karijera
» Rekoh ja Njonjo da je danas najzreliji političar iz vrha i da ne zaslužuje više naziv Njonjo
» Znakovito!Da li je njonjo počeo spuštati palac dolje Plenkiju?Njonjo na indirektan način podržao Penavinu izjavu dok je Plenki kritizirao Penavu da on neče uređivati stranačku politiku
» Plenky 90%
Page 1 of 2