Stižu radnici iz Bangladeša
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Stižu radnici iz Bangladeša
Danas su izbori u Istanbulu i to me zanima jer znam da će Erdogana ubit prosvjednici u nekom lučkom gradu. I napad Francuza na Iran me zanima. To su dva događaja koja sada slijede. Kad se to desi kaos sa izbjegličkom krizom se povećava i eto kaosa u BiH i Hrvatskoj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
desnica nije u vezi rasizma, to su vasi debilni snovi, nego suverenizmadebotoijusto wrote:kad stomatolog iz bangladesa gurne svoje tamnopute ruke u usta desnicaru hrvatu....
al nastranu desnica
ljevicari se opet nadaju da ce se I njima nesto gurnit al ne u usta, i ne prst
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:desnica nije u vezi rasizma, to su vasi debilni snovi, nego suverenizmadebotoijusto wrote:kad stomatolog iz bangladesa gurne svoje tamnopute ruke u usta desnicaru hrvatu....
al nastranu desnica
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dobro nadaju se i tome..crno je slađevuksadinare wrote:prckov wrote:desnica nije u vezi rasizma, to su vasi debilni snovi, nego suverenizmadebotoijusto wrote:kad stomatolog iz bangladesa gurne svoje tamnopute ruke u usta desnicaru hrvatu....
al nastranu desnica
2015-09-08
catabbath wrote:danni1 wrote:Hrvatski desničari nemaju problem s tamnoputima, ni sa žutima i dr samo sa Srbima.debotoijusto wrote:kad stomatolog iz bangladesa gurne svoje tamnopute ruke u usta desnicaru hrvatu....
Sve može samo da nisu Srbi.
Pa pravoj desnici bi to bio problem.
Zato jer u HR ne postoji desnica, oni misle da jesu, ali ustvari to su pravaški debili kockastoglave turske genetike opsjednuti srbima. Normalno da im slični tamnoputi ne smetaju.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
epikur37 wrote:danni1 wrote:Hrvatski desničari nemaju problem s tamnoputima, ni sa žutima i dr samo sa Srbima.debotoijusto wrote:kad stomatolog iz bangladesa gurne svoje tamnopute ruke u usta desnicaru hrvatu....
Sve može samo da nisu Srbi.
Tocno tako.
Bangladeš su muslimani, kozojebi
Pa šta da su muslimani ? Bojiš se đamije ?.Sve je to kuća Božja.
2014-04-11
Muslimani su, dolaze u osvajanje teritorija, to je islamska država s 95% Muslimanavuksadinare wrote:
sto ce ovaj tu iz bangladesa i slicnih zemalja?
To su ove Rohinge koje su ubijale i palile po Mijanmaru nedavno, iz zahvale Budistima što su ih primili siromašne
Hrvatska ima gustoću naseljenosti 78 ljudi na kilometar kvadradni, u Bangladešu je gustoća 1106 na kilometar kvadratni, 1400% više, 10ti su na svijetu po gustoći
Dolaze mladi radikalni muslimani i Bangladeša u osvajanje novog životnog prostora, a njihova vlada će im rado pomoći da se izele kao što su im pomogli da se šire na Mijanmar, bolje da tu u Hrvatskoj rade probleme nego da u Bangladešu ruše društveni poredak jer je država prenapučena
Franjevci i Isusovci će im pomoći da se "integriraju", da islamiziraju Hrvatsku, to je ekumena.
Guest- Guest
marcellus wrote:
Treba ih naseliti među vas libertarijance, da iskusite u potpunosti slobodu protoka kapitala, roba i ljudi
Guest- Guest
Pa i naselit ćemo ih. Istra , Zagreb i Čakovec , gnjizdo ljevičara.slobodan wrote:marcellus wrote:
Treba ih naseliti među vas libertarijance, da iskusite u potpunosti slobodu protoka kapitala, roba i ljudi
2014-04-11
Odskacu puno fizionomijom na sjeveru pa vise vole jug.RayMabus wrote:Pa i naselit ćemo ih. Istra , Zagreb i Čakovec , gnjizdo ljevičara.slobodan wrote:marcellus wrote:
2015-08-15
Vole oni di su ljevičari i di ima love. Sve će to završit u Zagrebu , Rijeci , Varaždinu i Istri.
Jedva čekan da krene novi veliki izbjeglički val da van svi dođu tamo na Jelačić plac.
Jedva čekan da krene novi veliki izbjeglički val da van svi dođu tamo na Jelačić plac.
2014-04-11
slobodan wrote:marcellus wrote:
ne nego među vas koji ste za socijalizam da iskusite u potupnosti čari multikulturalnosti, šta bi ti falilo da je u stanu do tebe 14 člana vesela bangladeška obitelj koja sluša njihove narodnjake?
osobno ja bi besplatno podijelio zemlju u slavoniji bijelim farmerima iz rodezije (danas zimbabwe) i južne afrike
em bi slavonija procvjetala em bi kozojebi izbjegavali hrvatsku
em bi slavonija procvjetala em bi kozojebi izbjegavali hrvatsku
Idu oni tamo di je lova a to je zapadni dio države koji inače redovito glasa za ljevičare , od Istre pa do Zagreba sve gori do Čakovca.marcellus wrote:slobodan wrote:marcellus wrote:
ne nego među vas koji ste za socijalizam da iskusite u potupnosti čari multikulturalnosti, šta bi ti falilo da je u stanu do tebe 14 člana vesela bangladeška obitelj koja sluša njihove narodnjake?
2014-04-11
Pa neka dodu, svi koji su bili na nekim putovanjima znaju da su ti ljudi jako radisni i ljubazni, placu salju doma.
2015-08-15
Pa nek dođu. Šta me brige. Odo popit pivu. Oznojija san se ka pas jer već uru vrimena piturajen ponistru. Meni daj dudu i jebe mi se ko dolazi a ko ne dolazi. Nek dođu popit ćemo koju ko mu jebe mater.kaya wrote:Pa neka dodu, svi koji su bili na nekim putovanjima znaju da su ti ljudi jako radisni i ljubazni, placu salju doma.
A oni ti nne podnose alkohol. Bija jedan put seminar o maslimana pa došli Tunižani pa se ovi jedan napija pa vata Slovenku po hotelu. Ujutro se otriznija pa se izvinjava
Vi se njih bojite a oni su ti brajo moj samo in daš rakije. Ja pušija travu tamo u Italiji s Marokincima i Tunižanima i Egipćanima. Oni su ti svi boemi
2014-04-11
Samo ih nek pošalju u Zagorje pa nek onda izbjegavaju svinjetinu i alkohol a dobit će i džamiju kod prve klijeti pa da vidiš kako se pijan klanja i moli.RayMabus wrote:Vole oni di su ljevičari i di ima love. Sve će to završit u Zagrebu , Rijeci , Varaždinu i Istri.
vili40-
2015-08-02
Ja ih se ne bojim.RayMabus wrote:Pa nek dođu. Šta me brige. Odo popit pivu. Oznojija san se ka pas jer već uru vrimena piturajen ponistru. Meni daj dudu i jebe mi se ko dolazi a ko ne dolazi. Nek dođu popit ćemo koju ko mu jebe mater.kaya wrote:Pa neka dodu, svi koji su bili na nekim putovanjima znaju da su ti ljudi jako radisni i ljubazni, placu salju doma.
A oni ti nne podnose alkohol. Bija jedan put seminar o maslimana pa došli Tunižani pa se ovi jedan napija pa vata Slovenku po hotelu. Ujutro se otriznija pa se izvinjava
Vi se njih bojite a oni su ti brajo moj samo in daš rakije. Ja pušija travu tamo u Italiji s Marokincima i Tunižanima i Egipćanima. Oni su ti svi boemi
2015-08-15
Zato ih je puna Švecka i Nemčija. Znaš, kad tuku domaće ne treba im traka na rukavu kao znak raspoznavanja.kaya wrote:Odskacu puno fizionomijom na sjeveru pa vise vole jug.RayMabus wrote:Pa i naselit ćemo ih. Istra , Zagreb i Čakovec , gnjizdo ljevičara.slobodan wrote:marcellus wrote:
Last edited by Eroo on 21/6/2019, 12:19; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
đaba ih dovode..90% njih ce klisnut preko grane prvom prilikom..kaze mi frend koji radi u građevinskoj firmi..prije pola godine su zaposlili 12 indijica..zaradili prve dvije place i otisli u svabiju,britaniju..ostao samo jedan kojemu odgovora i placa a jos vise vrijeme
2015-09-08
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Stižu radnici iz Irana , izdaju im se vize po ubrzanom postupku
» Hoće li Balkan uvoziti radnu snagu iz Pakistana, Bangladeša....
» I BiH je nekome Njemačka: Građevinari iz Bangladeša dobili posao u Višegradu
» Erini radnici u Beogradu
» Radnici Amazona nemaju za hranu
» Hoće li Balkan uvoziti radnu snagu iz Pakistana, Bangladeša....
» I BiH je nekome Njemačka: Građevinari iz Bangladeša dobili posao u Višegradu
» Erini radnici u Beogradu
» Radnici Amazona nemaju za hranu
Page 2 of 9