Stižu radnici iz Bangladeša
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Stižu radnici iz Bangladeša
Dobri su ljudi. Skužin to odma. Samo ne kurči se previše. I ne bacaj u more.RayMabus wrote:RayMabus wrote:I nikidan na plaži tri muslimana , oko trideset godinaRayMabus wrote:Zato san ja optimalno rješenje.prckov wrote:ja nisam tvrtkaRayMabus wrote:
Radnu snagu iz Federacije primamo. Tamo žive i Hrvati i drugi. S tim nemamo problema.
Ionako Slavonija i Dalmacija se povezuju autocestom kroz tu zonu.
Odgovor je Možeš
ono sto sam ovlas preletio radi se o povezivanju tvrtki
ja nisam tvrtka
ja sam samo ubogi siroma koji bi doveo drugog ubogog siromaha da sljaka
Bosna je meni prolaz do Slavonije , ekonomija.
I protiv četnika su.
Nek rade u Dalmaciji ako žele.
Pivu i na mulu ko da su kod kuće
Pita ih ova moja kako se zovu
Kaže lik Amar
Ja njoj odma šapnuo Šamar
Ova umrla od smija
Onda pokupija dva čepa od pive šta.su oni bacili u more i bacija ih vani da vide to
Ne bacaj u more
Prvo u drugoj si državi
Drugo nemaš.pojma tko san ja
Amar.
Šamar.
Brzo ja to poklopim.
To u Bosni bacaj. Ne ovdje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Stranče , ovdje te zakon ne štiti
https://www.tportal.hr/kultura/clanak/divlji-zapad-na-ulicama-splita-20110614
2014-04-11
I to zapamtite ne jednina nego množina jer su trojica naspram meneRayMabus wrote:Stranče , ovdje te zakon ne štiti
Samo vas gledan
2014-04-11
Da san osjetio da su loši ljudi ne bi tako prošli da su se nastavili kupat
Nisu loši , samo san in neke stvari objasnio
Nisi u Bosni
Nisu loši , samo san in neke stvari objasnio
Nisi u Bosni
2014-04-11
RASPAD SISTEMA Zbog nestanka struje ne radi većina objekata na Pilama
Sinoć je na Pilama i u dijelu povijesne jezgre nestalo struje, koja nije došla niti danas. Zbog toga zatvorena je i većina objekata na ovom najfrekventnijem gradskom predjelu.
hahaha...bitno je da HEP uredno isporučuje struju u Crnu Goru i Albaniju.
hahah...jebote još nisu engleski naučili ali bitno da su im cijene engleske.
piše se pravilno: DUE TO A POWER OUTAGE THE BLAH BLAH IS CLOSED a ne ono što su oni napisali po vuku.
jebeni rvati.
https://dubrovackidnevnik.rtl.hr/vijesti/grad/raspad-sistema-zbog-nestanka-struje-ne-radi-vecina-objekata-na-pilama-foto
Sinoć je na Pilama i u dijelu povijesne jezgre nestalo struje, koja nije došla niti danas. Zbog toga zatvorena je i većina objekata na ovom najfrekventnijem gradskom predjelu.
piše se pravilno: DUE TO A POWER OUTAGE THE BLAH BLAH IS CLOSED a ne ono što su oni napisali po vuku.
jebeni rvati.
https://dubrovackidnevnik.rtl.hr/vijesti/grad/raspad-sistema-zbog-nestanka-struje-ne-radi-vecina-objekata-na-pilama-foto
Guest- Guest
Dakle koje je vaše pitanje. Jel mogu ovi iz Federacije BiH muslimanin radit u Hrvatskoj. Možeš.al ovo ti nije Bosna.
Pazi šta radiš.
Pazi šta radiš.
2014-04-11
I budite srećni šta ja kao general GF moran obavezno bit i pripadnik Asthar komande tj čitan ljudeRayMabus wrote:Dakle koje je vaše pitanje. Jel mogu ovi iz Federacije BiH muslimanin radit u Hrvatskoj. Možeš.al ovo ti nije Bosna.
Pazi šta radiš.
Mogli ste najebat i to gadno
2014-04-11
Bio bi zanimljiv scenarijo nakon šta san ja izvadija njihova dva čepa od ožujske i bacio u travu a oni piju jedini ožujsku na mulu
Vidi li me
A ja ih gledan
Ajde reci mi nešto
Vidi li me
A ja ih gledan
Ajde reci mi nešto
2014-04-11
A trojica su možda i četvorica a svi delijeRayMabus wrote:Bio bi zanimljiv scenarijo nakon šta san ja izvadija njihova dva čepa od ožujske i bacio u travu a oni piju jedini ožujsku na mulu
Vidi li me
A ja ih gledan
Ajde reci mi nešto
A ja sam
Hmmm
2014-04-11
Došli zapišat terenRayMabus wrote:A trojica su možda i četvorica a svi delijeRayMabus wrote:Bio bi zanimljiv scenarijo nakon šta san ja izvadija njihova dva čepa od ožujske i bacio u travu a oni piju jedini ožujsku na mulu
Vidi li me
A ja ih gledan
Ajde reci mi nešto
A ja sam
Hmmm
Hmmmđ
2014-04-11
Kupi kufere i voziRayMabus wrote:Došli zapišat terenRayMabus wrote:A trojica su možda i četvorica a svi delijeRayMabus wrote:Bio bi zanimljiv scenarijo nakon šta san ja izvadija njihova dva čepa od ožujske i bacio u travu a oni piju jedini ožujsku na mulu
Vidi li me
A ja ih gledan
Ajde reci mi nešto
A ja sam
Hmmm
Hmmmđ
2014-04-11
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Gnječ wrote:RASPAD SISTEMA Zbog nestanka struje ne radi većina objekata na Pilama
jebeni rvati.
E I ONDA ĆE SE ONI SPORAZUMITI SA ZIDARIMA
kuharima ili konobarima IZ BANGLADEŠA ILI FILIPINA
šta i kako triba napraviti
Pa normalno da nemaYehudim wrote:slobodan wrote:
N E M A O D T O G A N I Š T A
Ja doša na razgovr lik ima svoju pumpu , strojarski san tehničar , deset godina na pumpi , znan ljude i on mi kaže
3600 kuna a lito kao dajen ti šansu
Menk Citroen 4 parkirang ispred a direktlr zračne luke mi rođak
Iman veze samo take
Šuica mi rodica
Buljubašić isto
Roglić iisto
Ma koga ti zajebvaš
Dobro mu nisan grkljan onda izvadiizvadij
A i vidija k on da ću ga puknit pa okrenja leđa
Neš.dobit posal u ovoj državi kad ja kažen ttko si
2014-04-11
On je gotov.RayMabus wrote:Pa normalno da nemaYehudim wrote:slobodan wrote:
N E M A O D T O G A N I Š T A
Ja doša na razgovr lik ima svoju pumpu , strojarski san tehničar , deset godina na pumpi , znan ljude i on mi kaže
3600 kuna a lito kao dajen ti šansu
Menk Citroen 4 parkirang ispred a direktlr zračne luke mi rođak
Iman veze samo take
Šuica mi rodica
Buljubašić isto
Roglić iisto
Ma koga ti zajebvaš
Dobro mu nisan grkljan onda izvadiizvadij
A i vidija k on da ću ga puknit pa okrenja leđa
Neš.dobit posal u ovoj državi kad ja kažen ttko si
Gotov je.
2014-04-11
gle ne radi se tu samo o lovi.pa likovi iz bangladesa,filipina,indije imaju pun kufer rodbione u britaniji,nizozemskoj,njemackoj...i sa te strane lakse bi im bilo tamo...za snaci se...dosta njih govori engleski jer su bile engleske kolonije...imaju tamo brdo restorana sa indijskom hranom ili hranom iz tog podneblja...drugo tamo je puno bolja socijalna zastita ako ostanes bez posla...a kad dođu u hrvatsku aj d anije hrvatska vec npr slovenija,mađarska,rumunjska i slicne zemlej ako da su pali sa neba u nigdje..nije lako se bas i njima odluciti doci u hrvatsku...kao sto hrvatima nije lako bas npr.odluciti s eza indiju radije idu u njemakcu,irsku tako je i njima...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja san bik u horoskopu
Ti ćeš cigane jedan govorit ljudima kako im ti daješ šansu a lito je 3600 kuna a sve subote radne
O ne znaš ti kakvog si neprijatelja dobija
Ti ćeš cigane jedan govorit ljudima kako im ti daješ šansu a lito je 3600 kuna a sve subote radne
2014-04-11
njima hrvatska moze posluziti samo kao tranzitna zemlja i to da ne budu dugo...a opet nasi poslodavci ne zele da im netko radi kratko i ode...i zato tesko d ace od toga biti sta..u vecem obimu..moze doci pojedinac eventualno par njih i to za rad u turizmu..kakava građevina,firme,doktori(ajd tu moze poneko doci) i bakraci
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Oči ću ti iz glave izvaditRayMabus wrote:Ja san bik u horoskopu
2014-04-11
Zaklat ću te ko zeca.RayMabus wrote:Oči ću ti iz glave izvaditRayMabus wrote:Ja san bik u horoskopu
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:usput da me kaya i aben i speaker ne hvataju da "kmečim" radi osobnih stvari.
ne kmečim. meni ovi nisu konkurencija niti išta. nisu konkurencija firmi od moje familije, dapače mogu nam biti i jeftina radna snaga.
kmečim jer je ovo nastavak dosadašnje politike čardaka i domoljuba koja radi na uništavanju Hrvatskog narod i zamjena naše populacije sa muslimanima iz trećeg svijeta. a sutra kada vam se gradovi pretvore u Malmoo, i Berlin i Londonistan i kada budete po internetu pisali protiv toga, pa vas HDZova policija bude hapsila i osuđivala na zatvor.. hehe ..
a za 20-30godina , nikada se nezna? mogu se toliko razmnožiti, jer biološki su jači, proglasiti svoju SRAO Islamsku Krajinu od Makarske do Dubrovnika i Zapadni Zagreb, i imaju mlađu i agresivniju populaciju, mi smo stračako društvo bez oružja, jednostavno mogu vam skinuti svi glave..
ima as i longi pravo, svaka mu čast
gdje bi bio konkurencija , montazer iz rodezije 5 000kn te popravi krvnu sliku i zadovoljan kao prase u blatu a ovi nas koji nikad nije dosao u 8. 00/h na posao nece ispod 9 000 + porez + bandicevih 18% + domoljubi odu u njemacku...molis molis molis i ostvari se
zadovoljni bi bio jedino da HR legalizira travu za osobne potrebe , onda bi i nekoga zaposlio , posla ima za popizdit i cijene odlicne
a sad mozete vi o 41 i gonjanju bande u revijalnom tonu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Stižu radnici iz Irana , izdaju im se vize po ubrzanom postupku
» Hoće li Balkan uvoziti radnu snagu iz Pakistana, Bangladeša....
» I BiH je nekome Njemačka: Građevinari iz Bangladeša dobili posao u Višegradu
» Erini radnici u Beogradu
» Radnici Amazona nemaju za hranu
» Hoće li Balkan uvoziti radnu snagu iz Pakistana, Bangladeša....
» I BiH je nekome Njemačka: Građevinari iz Bangladeša dobili posao u Višegradu
» Erini radnici u Beogradu
» Radnici Amazona nemaju za hranu
Page 7 of 9