Skoro prelomio:Ide u utrku za predsjednika
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Skoro prelomio:Ide u utrku za predsjednika
Ako je mogla Kolinda, može i ovaj. Samo me brine Maminjo. Veber kaže da imate novu tradiciju da dotični mora da overi svakog predsednika.kaya wrote:Obadvojica su top. Skoro je vise za politiku a marko je crni labud.dzango wrote:Jedan je Srbin a drugi Jugosloven pa ne mogu da se dogovore ko je veći domoljub.kaya wrote:Valjda nesto oko domoljublja, mozda je jedan jugoslaven.dzango wrote:Što bre? Mala bara, puno krokodila?kaya wrote:
Dva. MPT i Skoro. Al posvadili su se.
:)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
hoce, ali zapadno.RayMabus wrote:Plenky neće ni postojat ako HdZ izgubi i ove izbore.Maggie19 wrote:Samo rasipaju glasacko tijelo.
Ilitiga, nepotrebna segmentacija.
Makar, Koli se mozda i ne kandidira.
Milanovic je Plenkijev igrac. S namjerom ili bez
Pa nek ide u Brisel. Doša ode provodit neoliberalnu agendu.Maggie19 wrote:hoce, ali zapadno.RayMabus wrote:Plenky neće ni postojat ako HdZ izgubi i ove izbore.Maggie19 wrote:Samo rasipaju glasacko tijelo.
Ilitiga, nepotrebna segmentacija.
Makar, Koli se mozda i ne kandidira.
Milanovic je Plenkijev igrac. S namjerom ili bez
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kolinda bolje puši, to je jedino sigurno...
darth_vader-
2014-04-17
veber wrote:u biti za vuka
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
veber wrote:eto, sendvičar nam sendvičari
za koli i kradezej i cerkvu.
Hdz nema.alternativu
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
veber wrote:daj ne bulazni. ono ajmo realno sagledat.marcellus wrote:dzango wrote:Koji vam je ovo?
pjevač, a inače doktor ekonomije onako iz sporta. Nije glup, ali nije za to mjesto na koje puca. Kolinda je vodila cijelu javnu diplomaciju nato pakta i bila je veleposlanica RH u SAD i u biti joj je diplomacija u krvi. Škoro, štajaznam, nit ga slušam nit mi je kao lik zanimljiv
j imam u njemačkoj 50000€ mjesečno i dođem u rvacku na 2000€. da bila je tajnica.
da tajnica
ti baš znaš bit kreten kad hoćeš
da, glavni tajnik UN-a je isto zapravo poso gdje nosiš sendviče i kave.
Plenki nije posve zadovoljan kokolindom iako mu je ispunjavala sve želje i bila poslušna do bola,zapravo za nju nije bilo čuti samo nešto malo blabla.Plenki bi za kandidata Jandrokovića njonju,e taj bi mu bio sluga po mjeri.
vili40-
2015-08-02
AssadNaPodmornici wrote:Škoro mi djeluje kao ljigna, ali recimo da ću ga poslušati šta ima kazati pa onda odlučih.
zanima me šta će reći recimo o imigrantiam, oće li reći kao ona iz bosne metilda "ja sam velika vjernica nama bliblija kaže da im trebamo pomoći, europa je odbacila boga a oni se klanjaju otvorimo granice" i takva sranja.. ako kaže, da je za ograde i žice i vojsku na granici, onda OK.
o metildi se govori i kad metilda ne pise.. metildu za predsjednicu :D
Guest- Guest
glasovat cu za skoru.. to je ionako fikus duznost pa kad je fikus neka bude fikus iz naroda
Guest- Guest
predsjednik nam je fikus a vlada ambrozija tako da nam je poslije svakog glasanja isto ili još goremetilda wrote:glasovat cu za skoru.. to je ionako fikus duznost pa kad je fikus neka bude fikus iz naroda
vili40-
2015-08-02
I to je zapravo sva naša tragedija.epikur37 wrote:veber wrote:eto, sendvičar nam sendvičari
za koli i kradezej i cerkvu.
Hdz nema.alternativu
Ako je već fikus onda biram lijepši.metilda wrote:glasovat cu za skoru.. to je ionako fikus duznost pa kad je fikus neka bude fikus iz naroda
KOLINDA
marcellus wrote:dzango wrote:Koji vam je ovo?
pjevač, a inače doktor ekonomije onako iz sporta. Nije glup, ali nije za to mjesto na koje puca. Kolinda je vodila cijelu javnu diplomaciju nato pakta i bila je veleposlanica RH u SAD i u biti joj je diplomacija u krvi. Škoro, štajaznam, nit ga slušam nit mi je kao lik zanimljiv
Pa bio je Škoro i konzul u Mađarskoj, koliko znam...
Mene pomalo iritira njegov smisao za humor koji je u stilu Mirka Fodora...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
vili40 wrote:Plenki nije posve zadovoljan kokolindom iako mu je ispunjavala sve želje i bila poslušna do bola,zapravo za nju nije bilo čuti samo nešto malo blabla.Plenki bi za kandidata Jandrokovića njonju,e taj bi mu bio sluga po mjeri.
Mislim da je to više stvar njihove intime i spavaće sobe...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ko glasa za kolindu i zokija pred streljacki stroj..glas za kolindu i zokija glas za plenkija i matu granica
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kandidati kao da su izabrani izvlačenjem na državnoj lutriji pa opet nismo imali sreće pa ti glasaj,dobro,ti ćeš škoruvuksadinare wrote:Ko glasa za kolindu i zokija pred streljacki stroj..glas za kolindu i zokija glas za plenkija i matu granica
vili40-
2015-08-02
prodajem glas za 100 ojera.Jel se to može objaviti na njuškalu?
vili40-
2015-08-02
Hektorović wrote:marcellus wrote:dzango wrote:Koji vam je ovo?
Potpuno. Infantilno.j
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Fura se na Mesića....epikur37 wrote:Hektorović wrote:marcellus wrote:dzango wrote:Koji vam je ovo?
Potpuno. Infantilno.j
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Srećko Šojić iz "Tesne kože"ide u utrku za predsjednika Srbije
» Juncker je skoro zapalio predsjednika i suprugu
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Šešelj na Kurirovim izborima za predsjednika Srbije prvi favorit za predsjednika!(i druge ankete daju prednost Šešelju)
» Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua 1 12. lipnja 2017. Zagreb Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je predsjednika
» Juncker je skoro zapalio predsjednika i suprugu
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Šešelj na Kurirovim izborima za predsjednika Srbije prvi favorit za predsjednika!(i druge ankete daju prednost Šešelju)
» Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua 1 12. lipnja 2017. Zagreb Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je predsjednika
Page 3 of 4