Skoro prelomio:Ide u utrku za predsjednika
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Skoro prelomio:Ide u utrku za predsjednika
Tompson za sirotinju?kaya wrote:Domoljubni pjevac.dzango wrote:Koji vam je ovo?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
To je politika protiv iseljavanja...RayMabus wrote:Slavonac je , borit će se protiv iseljavanja Slavonije a to je antiimigrantska politika.T. wrote:Teško će tako direktno kazati jer bi ga lijevoliberalnoboljševička medijska falanga (90% medija u RH) dočekala 'na volej' , ali smatram da jest za ograde i žice...AssadNaPodmornici wrote:Škoro mi djeluje kao ljigna, ali recimo da ću ga poslušati šta ima kazati pa onda odlučih.
zanima me šta će reći recimo o imigrantiam, oće li reći kao ona iz bosne metilda "ja sam velika vjernica nama bliblija kaže da im trebamo pomoći, europa je odbacila boga a oni se klanjaju otvorimo granice" i takva sranja.. ako kaže, da je za ograde i žice i vojsku na granici, onda OK.
U svakom sučaju takva svar nije u nadležnosti predsjednika...
Ali za promjenu da imamo nekog normalnog na čelu države...
Antiimigrantska je ograda, žica, nagazne mine, mitraljeska gnijezda i sl...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
veber-
2014-12-30
Svest će se na isto na kraju samo drugin ričima.T. wrote:To je politika protiv iseljavanja...RayMabus wrote:Slavonac je , borit će se protiv iseljavanja Slavonije a to je antiimigrantska politika.T. wrote:Teško će tako direktno kazati jer bi ga lijevoliberalnoboljševička medijska falanga (90% medija u RH) dočekala 'na volej' , ali smatram da jest za ograde i žice...AssadNaPodmornici wrote:Škoro mi djeluje kao ljigna, ali recimo da ću ga poslušati šta ima kazati pa onda odlučih.
zanima me šta će reći recimo o imigrantiam, oće li reći kao ona iz bosne metilda "ja sam velika vjernica nama bliblija kaže da im trebamo pomoći, europa je odbacila boga a oni se klanjaju otvorimo granice" i takva sranja.. ako kaže, da je za ograde i žice i vojsku na granici, onda OK.
U svakom sučaju takva svar nije u nadležnosti predsjednika...
Ali za promjenu da imamo nekog normalnog na čelu države...
Antiimigrantska je ograda, žica, nagazne mine, mitraljeska gnijezda i sl...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jebote koliko imate tih domoljubnih pevača? Tamo je izgleda najbolji posao da kupiš neke sintisajzere na buvljaku i onda baciš par rima na domoljubnu temu. Posle možeš da biraš. Ili da budeš najveća estradna zvezda ili da se kandiduješ za predsednika.
Dva. MPT i Skoro. Al posvadili su se.dzango wrote:Jebote koliko imate tih domoljubnih pevača? Tamo je izgleda najbolji posao da kupiš neke sintisajzere na buvljaku i onda baciš par rima na domoljubnu temu. Posle možeš da biraš. Ili da budeš najveća estradna zvezda ili da se kandiduješ za predsednika.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
dobra plaća, nikaj ne radiš. malo te mamić sprči, muža i ekipu zaposliš okolo. i to je to.
2014-12-30
Što bre? Mala bara, puno krokodila?kaya wrote:Dva. MPT i Skoro. Al posvadili su se.dzango wrote:Jebote koliko imate tih domoljubnih pevača? Tamo je izgleda najbolji posao da kupiš neke sintisajzere na buvljaku i onda baciš par rima na domoljubnu temu. Posle možeš da biraš. Ili da budeš najveća estradna zvezda ili da se kandiduješ za predsednika.
2014-04-19
Neće valjda Maminjo i ovoga?veber wrote:dobra plaća, nikaj ne radiš. malo te mamić sprči, muža i ekipu zaposliš okolo. i to je to.
2014-04-19
Valjda nesto oko domoljublja, mozda je jedan jugoslaven.dzango wrote:Što bre? Mala bara, puno krokodila?kaya wrote:Dva. MPT i Skoro. Al posvadili su se.dzango wrote:Jebote koliko imate tih domoljubnih pevača? Tamo je izgleda najbolji posao da kupiš neke sintisajzere na buvljaku i onda baciš par rima na domoljubnu temu. Posle možeš da biraš. Ili da budeš najveća estradna zvezda ili da se kandiduješ za predsednika.
:)
2015-08-15
a možda je ko neki. nism peder samo mi je popušio.dzango wrote:Neće valjda Maminjo i ovoga?veber wrote:dobra plaća, nikaj ne radiš. malo te mamić sprči, muža i ekipu zaposliš okolo. i to je to.
2014-12-30
dzango wrote:Koji vam je ovo?
pjevač, a inače doktor ekonomije onako iz sporta. Nije glup, ali nije za to mjesto na koje puca. Kolinda je vodila cijelu javnu diplomaciju nato pakta i bila je veleposlanica RH u SAD i u biti joj je diplomacija u krvi. Škoro, štajaznam, nit ga slušam nit mi je kao lik zanimljiv
ti kao cepljeni četnik. ajd uprati malo kako će ići mogućnosti da netko pobjedi kako će nam ovi naši suncokreti vrtiti cvjetovima.dzango wrote:Što bre? Mala bara, puno krokodila?kaya wrote:Dva. MPT i Skoro. Al posvadili su se.dzango wrote:Jebote koliko imate tih domoljubnih pevača? Tamo je izgleda najbolji posao da kupiš neke sintisajzere na buvljaku i onda baciš par rima na domoljubnu temu. Posle možeš da biraš. Ili da budeš najveća estradna zvezda ili da se kandiduješ za predsednika.
2014-12-30
daj ne bulazni. ono ajmo realno sagledat.marcellus wrote:dzango wrote:Koji vam je ovo?
pjevač, a inače doktor ekonomije onako iz sporta. Nije glup, ali nije za to mjesto na koje puca. Kolinda je vodila cijelu javnu diplomaciju nato pakta i bila je veleposlanica RH u SAD i u biti joj je diplomacija u krvi. Škoro, štajaznam, nit ga slušam nit mi je kao lik zanimljiv
j imam u njemačkoj 50000€ mjesečno i dođem u rvacku na 2000€. da bila je tajnica.
2014-12-30
Samo rasipaju glasacko tijelo.
Ilitiga, nepotrebna segmentacija.
Makar, Koli se mozda i ne kandidira.
Milanovic je Plenkijev igrac. S namjerom ili bez
Jedan je Srbin a drugi Jugosloven pa ne mogu da se dogovore ko je veći domoljub.kaya wrote:Valjda nesto oko domoljublja, mozda je jedan jugoslaven.dzango wrote:Što bre? Mala bara, puno krokodila?kaya wrote:Dva. MPT i Skoro. Al posvadili su se.dzango wrote:Jebote koliko imate tih domoljubnih pevača? Tamo je izgleda najbolji posao da kupiš neke sintisajzere na buvljaku i onda baciš par rima na domoljubnu temu. Posle možeš da biraš. Ili da budeš najveća estradna zvezda ili da se kandiduješ za predsednika.
2014-04-19
Čokolinda sigurno ima bolje sise. Ostalo je ionako svejedno.marcellus wrote:dzango wrote:Koji vam je ovo?
2014-04-19
Plenky neće ni postojat ako HdZ izgubi i ove izbore.Maggie19 wrote:Samo rasipaju glasacko tijelo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Obadvojica su top. Skoro je vise za politiku a marko je crni labud.dzango wrote:Jedan je Srbin a drugi Jugosloven pa ne mogu da se dogovore ko je veći domoljub.kaya wrote:Valjda nesto oko domoljublja, mozda je jedan jugoslaven.dzango wrote:Što bre? Mala bara, puno krokodila?kaya wrote:Dva. MPT i Skoro. Al posvadili su se.dzango wrote:Jebote koliko imate tih domoljubnih pevača? Tamo je izgleda najbolji posao da kupiš neke sintisajzere na buvljaku i onda baciš par rima na domoljubnu temu. Posle možeš da biraš. Ili da budeš najveća estradna zvezda ili da se kandiduješ za predsednika.
2015-08-15
Ako je mogla Kolinda, može i ovaj. Samo me brine Maminjo. Veber kaže da imate novu tradiciju da dotični mora da overi svakog predsednika.kaya wrote:Obadvojica su top. Skoro je vise za politiku a marko je crni labud.dzango wrote:Jedan je Srbin a drugi Jugosloven pa ne mogu da se dogovore ko je veći domoljub.kaya wrote:Valjda nesto oko domoljublja, mozda je jedan jugoslaven.dzango wrote:Što bre? Mala bara, puno krokodila?kaya wrote:
Dva. MPT i Skoro. Al posvadili su se.
2014-04-19
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Srećko Šojić iz "Tesne kože"ide u utrku za predsjednika Srbije
» Juncker je skoro zapalio predsjednika i suprugu
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Šešelj na Kurirovim izborima za predsjednika Srbije prvi favorit za predsjednika!(i druge ankete daju prednost Šešelju)
» Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua 1 12. lipnja 2017. Zagreb Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je predsjednika
» Juncker je skoro zapalio predsjednika i suprugu
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Šešelj na Kurirovim izborima za predsjednika Srbije prvi favorit za predsjednika!(i druge ankete daju prednost Šešelju)
» Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua 1 12. lipnja 2017. Zagreb Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je predsjednika
Page 2 of 4