Skoro prelomio:Ide u utrku za predsjednika
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Skoro prelomio:Ide u utrku za predsjednika
https://m.vecernji.hr/amp/vijesti/miroslav-skoro-prelomio-ide-u-utrku-za-predsjednika-1327113
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Skoro prelomio:Ide u utrku za predsjednika
nije mi jasno tko može glasovati za ovu ljignju ... jadna naša desnica ako im ovakav beta mužjak predstavlja kandidata.. Ruža Tomašić iako nisam prevelik njezin fan(ali sve jedno znam glasovati za nju tu i tamo) jer alpha muškarac sa mudima i karakterom spram ove ljignje.. čak i musliman Ayatollah Hasanbegović.
ja naravno sam desno, - kolinda je lijevi centar ili centar, dakle ona ništa, škoro je ljignja, dakle neka treća opcija, kolakušić.
ja naravno sam desno, - kolinda je lijevi centar ili centar, dakle ona ništa, škoro je ljignja, dakle neka treća opcija, kolakušić.
Igrajmi na sigurno, Kolinda.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Treba se samo dočepat 2. kruga i onda je 'na konju'...
Ja ću mu dat glas u prvon krugu pa ako skine Kolindu odma na konju smo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
između Škore i Kolinde biram Kolindu. to je racionalna gospođa i patriotski orijentirana. Zapravo za nju glasam u drugom krugu svakako. U prvom kolakušić
Ja ću za Milanovića u drugom krugu ako Kolinda i Milanović tamo budu. Prijatelj mog neprijatelja je moj neprijatelj. Kolinda = Plenkovic.AssadNaPodmornici wrote:između Škore i Kolinde biram Kolindu. to je racionalna gospođa i patriotski orijentirana. Zapravo za nju glasam u drugom krugu svakako. U prvom kolakušić
2014-04-11
Za škoru u prvom i drugom...AssadNaPodmornici wrote:između Škore i Kolinde biram Kolindu. to je racionalna gospođa i patriotski orijentirana. Zapravo za nju glasam u drugom krugu svakako. U prvom kolakušić
Ako ne prođe u drugi, ostajem doma...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Kolinda nije Kenwood Kenon zato za nju bih glasovao.
Normalno da je. Jesi je čuo da se oglasila oko trpačine radnom snagom iz Srbije da zamjeni Hrvate ? Nisi e.AssadNaPodmornici wrote:Kolinda nije Kenwood Kenon zato za nju bih glasovao.
2014-04-11
Škoro mi djeluje kao ljigna, ali recimo da ću ga poslušati šta ima kazati pa onda odlučih.
zanima me šta će reći recimo o imigrantiam, oće li reći kao ona iz bosne metilda "ja sam velika vjernica nama bliblija kaže da im trebamo pomoći, europa je odbacila boga a oni se klanjaju otvorimo granice" i takva sranja.. ako kaže, da je za ograde i žice i vojsku na granici, onda OK.
zanima me šta će reći recimo o imigrantiam, oće li reći kao ona iz bosne metilda "ja sam velika vjernica nama bliblija kaže da im trebamo pomoći, europa je odbacila boga a oni se klanjaju otvorimo granice" i takva sranja.. ako kaže, da je za ograde i žice i vojsku na granici, onda OK.
eto, sendvičar nam sendvičari
za koli i kradezej i cerkvu. ovaj je imao problema pa 88,9e otišao na studijsko putovanje preko bare.
za koli i kradezej i cerkvu. ovaj je imao problema pa 88,9e otišao na studijsko putovanje preko bare.
2014-12-30
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Teško će tako direktno kazati jer bi ga lijevoliberalnoboljševička medijska falanga (90% medija u RH) dočekala 'na volej' , ali smatram da jest za ograde i žice...AssadNaPodmornici wrote:Škoro mi djeluje kao ljigna, ali recimo da ću ga poslušati šta ima kazati pa onda odlučih.
U svakom sučaju takva svar nije u nadležnosti predsjednika...
Ali za promjenu da imamo nekog normalnog na čelu države...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
išlo je vuku. koji zavija kako vjetar puhne.
2014-12-30
Slavonac je , borit će se protiv iseljavanja Slavonije a to je antiimigrantska politika.T. wrote:Teško će tako direktno kazati jer bi ga lijevoliberalnoboljševička medijska falanga (90% medija u RH) dočekala 'na volej' , ali smatram da jest za ograde i žice...AssadNaPodmornici wrote:Škoro mi djeluje kao ljigna, ali recimo da ću ga poslušati šta ima kazati pa onda odlučih.
U svakom sučaju takva svar nije u nadležnosti predsjednika...
Ali za promjenu da imamo nekog normalnog na čelu države...
2014-04-11
Domoljubni pjevac.dzango wrote:Koji vam je ovo?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Tompson za sirotinju?kaya wrote:Domoljubni pjevac.dzango wrote:Koji vam je ovo?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Srećko Šojić iz "Tesne kože"ide u utrku za predsjednika Srbije
» Juncker je skoro zapalio predsjednika i suprugu
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Šešelj na Kurirovim izborima za predsjednika Srbije prvi favorit za predsjednika!(i druge ankete daju prednost Šešelju)
» Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua 1 12. lipnja 2017. Zagreb Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je predsjednika
» Juncker je skoro zapalio predsjednika i suprugu
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Šešelj na Kurirovim izborima za predsjednika Srbije prvi favorit za predsjednika!(i druge ankete daju prednost Šešelju)
» Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua 1 12. lipnja 2017. Zagreb Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je predsjednika
Page 1 of 4