račak- najveća lažna vest s kraja 20.veka
Page 11 of 29
Page 11 of 29 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 29
Re: račak- najveća lažna vest s kraja 20.veka
samo sam reagirala na tvoje primjedbe o djetetu.dzango wrote:Bitna je laž i podmetanje. Žena, za koju se zna šta je radila u napuštenom selu, i dete od 14 godina su stradali u međusobnoj vatri i jedine su žrtve od njih 40 koje nisu bili muškarci sposobni za borbu što dokazuje da su u selu bili samo OVK, kako je i rečeno sa srpske strane.Maggie19 wrote:je li bitna razlika godina ili dvije kad se radi o djetetu.dzango wrote:Žena je ćerka komadanta OVK a dete nije imalo 12 već 14 godina. Civilnih žrtava nije moglo biti jer civila nije ni bilo. Akcija je prijavljena Kosovskoj verifikacionoj misiji i novinarima AP-a i Rojtersa koji su uredno pratili ceo tok akcije.marcellus wrote: Među žrtvama su bili i 18-godišnja žena, 12-godišnje dijete i 99-godišnji starac. Događaji i činjenice koji su ovjereni sa strane OESS-a ukazuju na samovoljna kažnjavanja, izvansudska ubijanja i masakriranja nenaoružanih civila od snaga sigurnosti SRJ-a. Srbijanski napad bio je odgovor na ubojstvo četvero srpskih policajaca nekoliko dana ranije.
Općenito se smatra kako je pokolj u Račku "prelio čašu" strpljenja međunarodne zajednice oko Miloševićeve vlade: izazvao je međunarodno negodovanje i skrenuo pozornost na stanje na Kosovu, a promijenjena je i perspektiva međunarodne zajednice prema SR Jugoslaviji i prema vlastima u Beogradu. Međunarodni sud za ratne zločine počinjene na području bivše Jugoslavije (ICTY) je pozvan kako bi započeo hitnu istragu o zločinima počinjenim u Račku, ali je njegovom istraživačkom timu odbijen ulazak na Kosovo. Službeni stav Beograda je bio da su nastradali bili obični teroristi OVK-a, a ne civili, no međunarodna zajednica odbacila je takvo objašnjenje.
I je li vazno cije je dijete.
Dzani, dzani..
Dijete bi trebalo biti zasticeno neovisno o naciji, vjeri, ratu, miru..
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
I najgore je to što oni i danas nikakve pouke nisu izvukli. Oni i dalje smatraju da su jedini u pravu a da su svi u krivu. I od svoje velikosrpske ideologije ne odstupaju.Sora wrote:Srbi su radili grozne stvari na Kosovu. U Bosni . U Hrvatskoj.
Nece mi nikad biti jasno zasto ?
Odista imaju ogroman krimen na sebi .
Ogromnu odgovornost za rat na balkanu 90. Koji je zavrsio njihovim bombardiranjem .
To sto se oni ne mogu pomiriti s tim istinama je zato jer su izgubili sve ratove .
Samo zato.
Oni sebe vide kao pravednike koji nisu ništa pogrešno ni loše uradili. I da su u svemu imali pravo.
Oni se smatraju pravednicima i prozivaju i optužuju sve druge oko sebe.
E to je ono najgore od svega. I to njih čini nesposobnim za bilo kakvu normalizaciju i pomirenje sa narodima oko sebe.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
moj stari s ezatekao 1988 poslovno upravo u novom sadu kada je ruseno vojvođansko rukovodstvo u novom sadu..bas taj isti dan kada su podnjeli ostavku a kada je masa polupijanih i pijanih mitingasa kruzila oko pokrajinske skupstine..i prijetila da se probije u skupstinu...bio je bas interesantno u slasticarni blizu skupstine koju je drzao albanac...koji je bio sav u starhu jer su neki mitingasi se motali bas oko njegove slasticarne...kaze mi stari sipac se sakrio u pomocnu prostoriju i njegov konobar i svako malo izvirivali..a u slasticarni bio tog trenutka moj stari sa kolegom i jos dvoje gostiju..prica stari koje ludilo bilo..hrpe slobinih slika..tad su se prvi put iz stare pazove pojavile one mitingaske bradonje sa sajkacama a neki su imali kokarde..stari veli da je tad konacno shvatio da jugi definitivno dolazi kraj....Ringo10 wrote:Sjećam se kad je nakon 8. sjednice kad se Slobo ustoličio krenulo ona sumanuto nacional-šovinističko ludilo.Sora wrote:Srbi su radili grozne stvari na Kosovu. U Bosni . U Hrvatskoj.
Ogromnu odgovornost za rat na balkanu 90. Koji je zavrsio njihovim bombardiranjem .
To sto se oni ne mogu pomiriti s tim istinama je zato jer su izgubili sve ratove .
Samo zato.
MAlo kome je u početku bilo jasno šta se uopće događa.
Ali ja se nisam puno iznenadio. Pratio sam u Sarajevu tada srpski tisak i TV a bio sam u Boeogradu službeno tri mjeseca krajem 1986.
Shvatio sam da se ispod površine valja jedan strašan nacionalistički pokret i nešto mi je govorilo da tamo ta zvanično titoistička politika i rukovodstvo neće još dugo. Ali nadao sam se da će se to nekako izbjeći.
Sjećam se da je dok sam bio u BG buktio bijes jer je tad bilo aktualno Kosovo i iseljavanje Srba pod navodnim albanskim pritiskom.
SJećam se da je tada u KNJIŽEVNIM NOVINAMA objavljen onaj čuveni tekst Vasilija Krestića o genezi genocida nad Srbima u NDH u kojem je cijeli hrvatski narod opužen kao genocidan.
Sjećam se da je na TV Beograd bio prilog u kojem je to žestoko osuđeno ali to nikoga nije dotaklo, a sam taj Krestićev tekst je bio strahovito popularan ui srpskim intelektualnim krugovima, skoro kao nekakvo prosvjetljenje.
Sjećam se da je tad objelodanjenn MEMORANDUM SANU od kojeg su se navodno ograđivali ali i taj dokument je bio strahovito popularan.
Sjećam se da sam iako mlad, shvatio da stvari idu u veliki belaj i da neće biti dobro. Jer nisam vidio ko to može zaustaviti.
vuksadinare- Posts : 100344
2015-09-08
Tada u novom sadu krajem 1988 u javnosti su se pojavili cetnoliki mitingasi sa bradama i kokardama pjevajuci 'oj sindjelicu'..'tko to laze tko to laze da je srbija mala'..stari kaze milicija gotovo nije reagirala osim kad su ovi pokusali se probit u skupstinu a i to mlako..
2015-09-08
dzango wrote:Ništa nije poništeno već se od Račka odustalo zbog očiglednog falsifikata:ljubo1212 wrote:i što kažeš, poništena presuda? ajd daj link, pusti ta vaša srpska fabriciranja istine, "privremeno izbačeno iz optužnice"
https://iwpr.net/sr/global-voices/izvestaj-milosevica-demantuju-preziveli-iz-racka
Suđenje je počelo 10. jula 2006. a tužilaštvo je 1. maja 2007. završilo izvođenje svojih dokaza, nakon što je pozvalo 113 svedoka. Odbrana je počela izvođenje svojih dokaza 6. avgusta 2007. i okončala ga 16. maja 2008, nakon što je ukupno pozvala 118 svedoka. Veće je pozvalo dva svedoka.
Završne reči su održane od 19. do 27. avgusta 2008. tokom čega je tužilaštvo zahtevalo raspon kazni od 20 godina do doživotne kazne zatvora, a odbrana zahtevala oslobađajuće presude za svih šest optuženih.
U konačnoj verziji odustalo se od optužbi za zočin u Račku, iako je to bio "okidač" za NATO bombardovanje.
Presudu izriče sudsko veće predsedavajućeg Iana Bonomija iz Velike Britanije, u kojem su još Cvetana Kamenova iz Bugarske i Ali Navaz Čouhan iz Pakistana.
Od svog osnivanja Međunarodni sud je podigao optužnice protiv 161 lica za teške povrede humanitarnog prava počinjene na području bivše Jugoslavije od 1991. do 2001. godine. Postupci protiv 116 lica su okončani.
vlastimir đorđević, između ostalog za udruženi zločinački pothvat i opisan zločin u račku, nađi str 140, presuda
utvrđeno, civili, zločin, ubijeni iz neposredne blizine...
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
imaš link na srpsku novinarku, koja je pronašla preživjele,dzango wrote:Moglo bi da se zaključi da francuski novinar laže kako bi pomogao Srbima. Sigurno je francuski četnik - zaključak prosečnog idiota, ili Hrvata, svejedno.
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
JA sam bio svjestan da će biti krvoprolića. Nadao sam se da neće ali je sve bilo samo još gore i gore.vuksadinare wrote:moj stari s ezatekao 1988 poslovno upravo u novom sadu kada je ruseno vojvođansko rukovodstvo u novom sadu..bas taj isti dan kada su podnjeli ostavku a kada je masa polupijanih i pijanih mitingasa kruzila oko pokrajinske skupstine..i prijetila da se probije u skupstinu...bio je bas interesantno u slasticarni blizu skupstine koju je drzao albanac...koji je bio sav u starhu jer su neki mitingasi se motali bas oko njegove slasticarne...kaze mi stari sipac se sakrio u pomocnu prostoriju i njegov konobar i svako malo izvirivali..a u slasticarni bio tog trenutka moj stari sa kolegom i jos dvoje gostiju..prica stari koje ludilo bilo..hrpe slobinih slika..tad su se prvi put iz stare pazove pojavile one mitingaske bradonje sa sajkacama a neki su imali kokarde..stari veli da je tad konacno shvatio da jugi definitivno dolazi kraj....Ringo10 wrote:Sjećam se kad je nakon 8. sjednice kad se Slobo ustoličio krenulo ona sumanuto nacional-šovinističko ludilo.Sora wrote:Srbi su radili grozne stvari na Kosovu. U Bosni . U Hrvatskoj.
Samo zato.
Ali ja se nisam puno iznenadio. Pratio sam u Sarajevu tada srpski tisak i TV a bio sam u Boeogradu službeno tri mjeseca krajem 1986.
Shvatio sam da se ispod površine valja jedan strašan nacionalistički pokret i nešto mi je govorilo da tamo ta zvanično titoistička politika i rukovodstvo neće još dugo. Ali nadao sam se da će se to nekako izbjeći.
Sjećam se da je dok sam bio u BG buktio bijes jer je tad bilo aktualno Kosovo i iseljavanje Srba pod navodnim albanskim pritiskom.
SJećam se da je tada u KNJIŽEVNIM NOVINAMA objavljen onaj čuveni tekst Vasilija Krestića o genezi genocida nad Srbima u NDH u kojem je cijeli hrvatski narod opužen kao genocidan.
Sjećam se da je na TV Beograd bio prilog u kojem je to žestoko osuđeno ali to nikoga nije dotaklo, a sam taj Krestićev tekst je bio strahovito popularan ui srpskim intelektualnim krugovima, skoro kao nekakvo prosvjetljenje.
Sjećam se da je tad objelodanjenn MEMORANDUM SANU od kojeg su se navodno ograđivali ali i taj dokument je bio strahovito popularan.
Sjećam se da sam iako mlad, shvatio da stvari idu u veliki belaj i da neće biti dobro. Jer nisam vidio ko to može zaustaviti.
1988 mitinzi u Kninu i na Petrovoj Gori sa četničkom ikonografijom, sve uvijeno u oblandu tobožnje borbe za Jugoslaviju koju tad niko od drugih naroda nije ni ugrožavao.
Molio sam Boga da se JNA ne priključi na Slobinu stranu i da nakon Vojvodine i Kosova STANU i da dalje ne idu.
A kad su krenuli na rukovodstvo Crne Gore, definitivno sam SHVATIO.
A udarna šaka je bio odbor Kosovskih Srba iz Kosova Polja. Znam da smo mi u BiH bili prestrašeni svim time. Jer onda su krenule provokacije po BiH i Hrvatskoj a čak su pokušali u Sloveniji što su Slovenci spriječili silom.
Sjećam se namjernog provociranja krize i shvatio sam da se ide na vojni udar koji bi ustoličio velikosrpsku politiku u cijeloj Jugi.
Sjećam se noćnih mučnih sjednica CK SKJ i kako su svi znali koji je problem a niko se nije usuđivao da to javno kaže u lice velikosrpskoj kliki koja je pokrenula zastrašujuću propagandnu agresiju na sve oko sebe.
A kad je Kadijević postrojio bivšu Titovu Gardu pred Slobom, rekao sam sebi ILI BJEŽI ILI SE NAORUŽAJ.
Sjećam se nespokoja jer sam znao da ćemo se okupati u krvi.
2015-09-24
Od 1987 do 1990 doba hrpe mitinga..sjecam se da smo svi to tad pratili sa zebnjom..najkriticnija godina je bila 1989 kada je slobo smjenio crnogorsko rukovodstvo ukinuo autonomije kosova i vojvodine..uhapsio vllasija..krvavo suzbijanje demonstracija albanaca..prijetilo se skidanjem suvara..a slobo i srbija su konstantno optuzivali janeze i sloveniju..te su pokusali u jesen 1989 organizirat miting u ljubljani..ali su janezi to sprijecili a jna se sve vise pocela mjesati i svrstvati na stranu slobe i srbije..vec 1990 je bilo nesto lakse osnivale su se stranke..prvi izbori i sve veca paznja medjun.zajednice ali i sve vise prijetnji srba,srbije i slobe...Ringo10 wrote:JA sam bio svjestan da će biti krvoprolića. Nadao sam se da neće ali je sve bilo samo još gore i gore.vuksadinare wrote:moj stari s ezatekao 1988 poslovno upravo u novom sadu kada je ruseno vojvođansko rukovodstvo u novom sadu..bas taj isti dan kada su podnjeli ostavku a kada je masa polupijanih i pijanih mitingasa kruzila oko pokrajinske skupstine..i prijetila da se probije u skupstinu...bio je bas interesantno u slasticarni blizu skupstine koju je drzao albanac...koji je bio sav u starhu jer su neki mitingasi se motali bas oko njegove slasticarne...kaze mi stari sipac se sakrio u pomocnu prostoriju i njegov konobar i svako malo izvirivali..a u slasticarni bio tog trenutka moj stari sa kolegom i jos dvoje gostiju..prica stari koje ludilo bilo..hrpe slobinih slika..tad su se prvi put iz stare pazove pojavile one mitingaske bradonje sa sajkacama a neki su imali kokarde..stari veli da je tad konacno shvatio da jugi definitivno dolazi kraj....Ringo10 wrote:Sjećam se kad je nakon 8. sjednice kad se Slobo ustoličio krenulo ona sumanuto nacional-šovinističko ludilo.Sora wrote:Srbi su radili grozne stvari na Kosovu. U Bosni . U Hrvatskoj.
Samo zato.
1988 mitinzi u Kninu i na Petrovoj Gori sa četničkom ikonografijom, sve uvijeno u oblandu tobožnje borbe za Jugoslaviju koju tad niko od drugih naroda nije ni ugrožavao.
Molio sam Boga da se JNA ne priključi na Slobinu stranu i da nakon Vojvodine i Kosova STANU i da dalje ne idu.
A udarna šaka je bio odbor Kosovskih Srba iz Kosova Polja. Znam da smo mi u BiH bili prestrašeni svim time. Jer onda su krenule provokacije po BiH i Hrvatskoj a čak su pokušali u Sloveniji što su Slovenci spriječili silom.
Sjećam se namjernog provociranja krize i shvatio sam da se ide na vojni udar koji bi ustoličio velikosrpsku politiku u cijeloj Jugi. A kad je Kadijević postrojio bivšu Titovu Gardu pred Slobom, rekao sam sebi ILI BJEŽI ILI SE NAORUŽAJ.
2015-09-08
Pa ekonomski rat sa Slovenijom i bojkot i stalno provociranje i guranje Slovenije iz Jugoslavije.vuksadinare wrote:Od 1987 do 1990 doba hrpe mitinga..sjecam se da smo svi to tad pratili sa zebnjom..najkriticnija godina je bila 1989 kada je slobo smjenio crnogorsko rukovodstvo ukinuo autonomije kosova i vojvodine..uhapsio vllasija..krvavo suzbijanje demonstracija albanaca..prijetilo se skidanjem suvara..a slobo i srbija su konstantno optuzivali janeze i sloveniju..te su pokusali u jesen 1989 organizirat miting u ljubljani..ali su janezi to sprijecili a jna se sve vise pocela mjesati i svrstvati na stranu slobe i srbije..vec 1990 je bilo nesto lakse osnivale su se stranke..prvi izbori i sve veca paznja medjun.zajednice ali i sve vise prijetnji srba,srbije i slobe...Ringo10 wrote:JA sam bio svjestan da će biti krvoprolića. Nadao sam se da neće ali je sve bilo samo još gore i gore.vuksadinare wrote:moj stari s ezatekao 1988 poslovno upravo u novom sadu kada je ruseno vojvođansko rukovodstvo u novom sadu..bas taj isti dan kada su podnjeli ostavku a kada je masa polupijanih i pijanih mitingasa kruzila oko pokrajinske skupstine..i prijetila da se probije u skupstinu...bio je bas interesantno u slasticarni blizu skupstine koju je drzao albanac...koji je bio sav u starhu jer su neki mitingasi se motali bas oko njegove slasticarne...kaze mi stari sipac se sakrio u pomocnu prostoriju i njegov konobar i svako malo izvirivali..a u slasticarni bio tog trenutka moj stari sa kolegom i jos dvoje gostiju..prica stari koje ludilo bilo..hrpe slobinih slika..tad su se prvi put iz stare pazove pojavile one mitingaske bradonje sa sajkacama a neki su imali kokarde..stari veli da je tad konacno shvatio da jugi definitivno dolazi kraj....Ringo10 wrote:Sjećam se kad je nakon 8. sjednice kad se Slobo ustoličio krenulo ona sumanuto nacional-šovinističko ludilo.Sora wrote:Srbi su radili grozne stvari na Kosovu. U Bosni . U Hrvatskoj.
Samo zato.
Sjećam se namjernog provociranja krize i shvatio sam da se ide na vojni udar koji bi ustoličio velikosrpsku politiku u cijeloj Jugi. A kad je Kadijević postrojio bivšu Titovu Gardu pred Slobom, rekao sam sebi ILI BJEŽI ILI SE NAORUŽAJ.
Ali jebi ga, Slovence nisu mogli ušutkivat sa Jasenovcem kao Hrvate.
PA onaj slavni upad u monetarni sustav i ilegalno tiskanje 1 milijarde i 400 milijuna ondašnjih dolara u dinarskoj protuvrijednosti. Sjećam se da sam se probudio tog jutra a enonomija SFRJ doživjela radi toga opći slom bukvalno PREKO NOĆI.
2015-09-24
Bilo je strašno to vrijeme.
Možda je glupo reći, ali na neki način mi je laknulo kad je krenuo rat. Jer ono mrcavrenje i mučenje je bilo nemoguće duže izdržati.
Onako, počeli smo se mlatiti pa kome opanci a kome obojci. Nikad nisam ni pomislio da ćemo izgubit taj rat.
Ono što je mene duboko razočaralo to je hrvatska stvarnost nakon rata i stanje svijesti u Hrvata.
Možda je glupo reći, ali na neki način mi je laknulo kad je krenuo rat. Jer ono mrcavrenje i mučenje je bilo nemoguće duže izdržati.
Onako, počeli smo se mlatiti pa kome opanci a kome obojci. Nikad nisam ni pomislio da ćemo izgubit taj rat.
Ono što je mene duboko razočaralo to je hrvatska stvarnost nakon rata i stanje svijesti u Hrvata.
2015-09-24
Srbi za sve krivi.
Nije ni cudo sto ih lincujete na svakom koraku ko Jevreje po Ausvicu.
Sreca da je jos poneki Srbin preostao, obzirom da ste morali da ih dovedete iz Srbije za lincovanje, jer domaceg materijala ponestalo.
Sreca da je jos poneki Srbin preostao, obzirom da ste morali da ih dovedete iz Srbije za lincovanje, jer domaceg materijala ponestalo.
Serbinho-3- Posts : 27707
2014-08-25
MA nisu krivi za sve ali cijelo sranje sa kraja osamdesetih i devedesetih ste vi počeli prije svih ostalih.Serbinho-3 wrote:Srbi za sve krivi.
Jebi ga buraz, ali to je činjenica.
To ne opravdava sranja i zločine počinjene prema Srbima. Ali stalno mantranje o Oluju nije pošteno a da se ne uzme sve što je predhodilo tome.
Nije ta Oluja sa neba pala.
Ali nisu ni Hrvati ništa bolji, i oni samo trkeljaju o Blajburgu kad se govori o 2. sv ratu a ne vole da pričaju o 4 godine NDH režima koji je tome predhodio.
jebi ga, niko nije pošten pa da prizna svoja sranja.
2015-09-24
Ajde sto su vam oni zaglavili u Jasenovcu i Jadovnu, tj. Oluji, ali traziti nove iz Srbije za istu pricu kao za prethodnike, to je vec talenat u DNK.
2014-08-25
aj ne kakaj, jučer sam bio u mečenčanima, stolari hrvati se angažirali da pomognu unutarnju obnovu pravoslavne crkveSerbinho-3 wrote:Srbi za sve krivi.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
marcellus wrote:Sora wrote:Srbi su radili grozne stvari na Kosovu. U Bosni . U Hrvatskoj.
kako zašto? Izgubili su državu, strpani su u jugu gdje su bili jedan od šest naroda, izgubili su drugi svjetski rat, pokušali su od juge napravit svoju nacionalnu državu a nisu imali kritičnu masu za to... bili su pola stanovništva juge, nedovoljno da to bude njihova država a previše da budu jedan od šest ravnopravnih naroda...
plus smatrali su da je bosna njihova a tito ju je proglasio državom, od kosova je napravio autonomnu pokrajinu i od vojvodine, sjebo ih totalno
a tile je uvijek dobro pazio na odnos snaga srba i hrvata u jugi i da jedni ne prevladaju jer bi ga ti onda svrgnuli i strijeljali, to mu je bilo jasno
Srbi izgubili II Svetski a vi pobedili...
Nije ni tebi lako.
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:marcellus wrote:Sora wrote:Srbi su radili grozne stvari na Kosovu. U Bosni . U Hrvatskoj.
kako zašto? Izgubili su državu, strpani su u jugu gdje su bili jedan od šest naroda, izgubili su drugi svjetski rat, pokušali su od juge napravit svoju nacionalnu državu a nisu imali kritičnu masu za to... bili su pola stanovništva juge, nedovoljno da to bude njihova država a previše da budu jedan od šest ravnopravnih naroda...
plus smatrali su da je bosna njihova a tito ju je proglasio državom, od kosova je napravio autonomnu pokrajinu i od vojvodine, sjebo ih totalno
a tile je uvijek dobro pazio na odnos snaga srba i hrvata u jugi i da jedni ne prevladaju jer bi ga ti onda svrgnuli i strijeljali, to mu je bilo jasno
Srbi izgubili II Svetski a vi pobedili...
Nije ni tebi lako.
šta čiča dobio rat? A što ga onda strijeljalo?
Titini partizani bili vaša vojska?
ajde...
inače nisam reko da smo mi dobili rat, nije drugi svjetski bio između vas i nas...
michaellcmacha wrote:aj ne kakaj, jučer sam bio u mečenčanima, stolari hrvati se angažirali da pomognu unutarnju obnovu pravoslavne crkveSerbinho-3 wrote:Srbi za sve krivi.
Idi prodaj te fore novom materijalu iz Srbije, ako se uopste i mrdaju, znas na sta mislim, stari materijal zaglavio a i ovaj nov, nije poceo disati a vec prolazi ko prethodni
DNK je DNK, nema tu leba promeniti se
2014-08-25
Vi ste sa tim sranjima o JAsenovcu sjebali SFRJ.Serbinho-3 wrote:Ajde sto su vam oni zaglavili u Jasenovcu i Jadovnu, tj. Oluji, ali traziti nove iz Srbije za istu pricu kao za prethodnike, to je vec talenat u DNK.
Jebo te, nakon 45 godina zajedničkog života i deklariranog Bratstva i jedinstva oni se dohvatili JAsenovca pa svu svoju nacionalnu politiku i ideologiju počeli temeljiti na tome Jasenovcu i to je bio jedan od žestokih razloga za krvoproliće.
Išli se svetiti za Jasenovac a prema muslimanima se išli svetiti za osmanlijsku vladavinu.
I onda se čude.
2015-09-24
Mozda je vrijeme za mir na ovim podrucjima.
Ionako velikima samo sluzimo za potkusurivanje.
Kao da se pola Europe voli. Puno sam rekla.
Znaju da moraju zivjeti skupa. Poslovati.
Ne dopustaju da im osjecaji upravljaju sudbinom i da im drugi manipuliraju zivotima huskanjem.
Stvari se rasciste jednom za svagda i ide se dalje.
Ovo malo vremena sto nam je preostalo u postojanju.
Ne dopustaju da im osjecaji upravljaju sudbinom i da im drugi manipuliraju zivotima huskanjem.
MA normalno da je vrijeme i za mir, i normalizaciju i za pomirenje.Maggie19 wrote:Mozda je vrijeme za mir na ovim podrucjima.
Ali koliko vidim mnogima i vani i unutar bivše SFRJ odgovara da stalno prave svađe i tenzije.
2015-09-24
Page 11 of 29 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 29
Similar topics
» Drug Tito - najveća ličnost 20. veka
» Ovih 10 zemalja do kraja veka doživeće KATASTROFU
» U slučaju "Račak 'Voker' je ipak bio u pravu!
» Najnovija Vest
» „Istočno pitanje“ 21. veka
» Ovih 10 zemalja do kraja veka doživeće KATASTROFU
» U slučaju "Račak 'Voker' je ipak bio u pravu!
» Najnovija Vest
» „Istočno pitanje“ 21. veka
Page 11 of 29