Ovih 10 zemalja do kraja veka doživeće KATASTROFU
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
https://www.blic.rs/vesti/svet/ovih-10-zemalja-do-kraja-veka-dozivece-katastrofu-a-medu-njima-je-i-srbija/3tqf59t
https://www.blic.rs/vesti/svet/ovih-10-zemalja-do-kraja-veka-dozivece-katastrofu-a-medu-njima-je-i-srbija/3tqf59t
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Ovih 10 zemalja do kraja veka doživeće KATASTROFU
Longi, učini nešto ako Boga znaš...
2016-07-22
Vijest iz 2015...
http://www.independent.co.uk/news/world/politics/11-countries-expected-to-shrink-dramatically-this-century-a6784976.html
http://www.independent.co.uk/news/world/politics/11-countries-expected-to-shrink-dramatically-this-century-a6784976.html
2016-11-17
I? Prognoza je do 2100. I dalje sve važi.govinda wrote:Vijest iz 2015...
2016-07-22
A ti imas namjeru da zivis do 2100te pa si se zabrinuo?Eroo wrote:I? Prognoza je do 2100. I dalje sve važi.govinda wrote:Vijest iz 2015...
2016-11-17
Ja tako radim i živim, kao da hoću.govinda wrote:A ti imas namjeru da zivis do 2100te pa si se zabrinuo?Eroo wrote:I? Prognoza je do 2100. I dalje sve važi.govinda wrote:Vijest iz 2015...
2016-07-22
Djeca se (barem za one normalne) rade iz ljubavi a ne zato šta nekome drugome treba a ako treba tom društvu koje izumire a pa druže snađi seEroo wrote:Longi, učini nešto ako Boga znaš...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Srbija?A Hrvatsku će Bog čuvat kraj ovih papana koji se izmjenjuju na vlasti?
Ujedinjene nacije svrstavaju Hrvatsku među zemlje kojima preti demografski kolaps - za 33 godine ta zemlja će imati 728.000 stanovnika manje nego danas.
ovo mi djeluje previše optimistično obzirom na situaciju u državi
Ujedinjene nacije svrstavaju Hrvatsku među zemlje kojima preti demografski kolaps - za 33 godine ta zemlja će imati 728.000 stanovnika manje nego danas.
vili40-
2015-08-02
Šta je tu je, znaju se demografske piramide pa se iz toga zna da vam je ovih dvadeset najmlađih generacija umanjeno za nekih najmanje 25% i to ne možeš više promijeniti, možeš samo gledati oćeš opet još dvadesetak godina da i ove generacije imaju opet najmanje 25% potomstva manje
Sve ovisi o vama kao društvu kako siješ tako ćeš i žeti
PS Koštati će vas jako skupo pdv od 25% i visoki porezi na sve i svašta
Sve ovisi o vama kao društvu kako siješ tako ćeš i žeti
PS Koštati će vas jako skupo pdv od 25% i visoki porezi na sve i svašta
2014-04-11
Gluposti jedno 2 mil manjevili40 wrote:Srbija?A Hrvatsku će Bog čuvat kraj ovih papana koji se izmjenjuju na vlasti?
Kermit-
2014-04-17
iako su odavno trebale urlati sirene za uzbunu mi kao smireni narod uopće ne dajemo tome neku važnost pa zato i ne radimo ništa pametno po tom pitanju.
Dok plenki analizira neki drugi trljaju ruke a uhljebljeni i povlašteni zadovoljno podržavaju to stanje jer je eto njima dobro i baš su se snašli.No neće to beskrajno dugo,možda će i oni na kraju kopati po kontejnerima ovaj puta mnogo siromašnijim.
Dok plenki analizira neki drugi trljaju ruke a uhljebljeni i povlašteni zadovoljno podržavaju to stanje jer je eto njima dobro i baš su se snašli.No neće to beskrajno dugo,možda će i oni na kraju kopati po kontejnerima ovaj puta mnogo siromašnijim.
vili40-
2015-08-02
Imat će miljon hdzovaca manje jer ovi šta ih moraju useljavat nisu Hrvati
2014-04-11
samo je pitanje vremena kad će se ta stranačka piramida počet urušavati sama od sebe,onog momenta kad ostatak ljudi više to neće moći financirati bit će početak kraja ovog nakaradnog sustava kakvog je teško pronaći u cijelom svijetu.RayMabus wrote:Imat će miljon hdzovaca manje jer ovi šta ih moraju useljavat nisu Hrvati
vili40-
2015-08-02
eto čitam da Hase opet jebe i ne vadi
koji smo mi defektni bilmezi...
vili40-
2015-08-02
Ljudi to odavno nemogu financirati, zato i imaš zadnjih petnajst godina demografsku piramidu u kolapsu samo je sad došla na naplatuvili40 wrote:samo je pitanje vremena kad će se ta stranačka piramida počet urušavati sama od sebe,onog momenta kad ostatak ljudi više to neće moći financirati bit će početak kraja ovog nakaradnog sustava kakvog je teško pronaći u cijelom svijetu.RayMabus wrote:Imat će miljon hdzovaca manje jer ovi šta ih moraju useljavat nisu Hrvati
2014-04-11
Mi tu nismo jer smo katastrofu doživjeli krajem 20-tog stoljeća.Eroo wrote:Ovih 10 zemalja do kraja veka doživeće KATASTROFU
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Neka ih uvezu iz Arabije, jelda.RayMabus wrote:Djeca se (barem za one normalne) rade iz ljubavi a ne zato šta nekome drugome treba a ako treba tom društvu koje izumire a pa druže snađi seEroo wrote:Longi, učini nešto ako Boga znaš...
2016-07-22
Mađarska sa 10 pada na 5 milujna.asilovski wrote:Gluposti jedno 2 mil manjevili40 wrote:Srbija?A Hrvatsku će Bog čuvat kraj ovih papana koji se izmjenjuju na vlasti?
2016-07-22
pa hase je odgovarao na upite sprajca..to sto ga je ovaj pitao debilna pitanja a ovaj vickasto i hladnokrvno odgovarao problem je sprajca...ali ne mogu se smijati na ovaj fenomenalan odgovor hase sprajcu...'kvaziljevicari u hrvatskoj bi mjenjali revolucijom svijet ali sa spice'vili40 wrote:eto čitam da Hase opet jebe i ne vadi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ko i kvazidesničari revolucijama na forumima...debili i jedni idrugi,jer su svi komjunisti..vuksadinare wrote:pa hase je odgovarao na upite sprajca..to sto ga je ovaj pitao debilna pitanja a ovaj vickasto i hladnokrvno odgovarao problem je sprajca...ali ne mogu se smijati na ovaj fenomenalan odgovor hase sprajcu...'kvaziljevicari u hrvatskoj bi mjenjali revolucijom svijet ali sa spice'vili40 wrote:eto čitam da Hase opet jebe i ne vadi
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» račak- najveća lažna vest s kraja 20.veka
» U ovih 13 zemalja ateiste osuđuju na smrt
» Alarm odavno zvonio u Srbiji, ukazivano je na katastrofu"
» Imamo 4 godine da izbjegnemo klimatsku katastrofu, tvrde strucnjaci
» „Istočno pitanje“ 21. veka
» U ovih 13 zemalja ateiste osuđuju na smrt
» Alarm odavno zvonio u Srbiji, ukazivano je na katastrofu"
» Imamo 4 godine da izbjegnemo klimatsku katastrofu, tvrde strucnjaci