Trebate majstora ? Strpite se do kraja ljeta a možda i duže
Page 4 of 24
Page 4 of 24 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 24
Re: Trebate majstora ? Strpite se do kraja ljeta a možda i duže
kaya wrote:Ma necu ja to ekonomski jer nemam pojma nego kao laicki..aben wrote:kaya wrote:Mogu ja?Triny wrote:Nek mi netko objasni šta je to ekstraprofit.vili40 wrote:sad nek cvile i zovu upomoć.70% firmi u turizmu radilo je sa extraprofitom a radnike ponižavali smještajem i smiješnom plaćom.Ide to ali ne unedogled.
ne moreš
ne moreš nikako, ko ni flanfu, jer to ne postoji
aben- Posts : 35490
2014-04-16
kaya wrote:A to i Nijemci rade ili? Jer i oni uvoze radnike naime..
Eventualno te plate manje od domorodca. Razlika u u odnosu na Hrvatsku je npr. da te neće tražiti da kao mladi inžinjer radiš 3 mjeseca besplatno na crno za njih i onda će eventualno odlučiti dali će te zaposliti. Ili da kao mladi inžinjer ne možeć naći posao zbog prethodnog primjera a onda si sretan da uopće imaš posao i plaću od 3600 kn. Ili kao programer imaš minimalac na račinu a ostalo na ruke, ukupno 5000 kn.
Last edited by catabbath on 16/6/2019, 23:20; edited 1 time in total
catabbath-
2015-08-22
Gnječ wrote:Triny wrote:Nek mi netko objasni šta je to ekstraprofit.vili40 wrote:sad nek cvile i zovu upomoć.70% firmi u turizmu radilo je sa extraprofitom a radnike ponižavali smještajem i smiješnom plaćom.Ide to ali ne unedogled.
kad dođeš u situaciju da više ne možeš naći radnike koji su ti prije radili za sitnu boraniju onda znaš da si svo vrijeme poslovao sa ekstraprofitom. dakle zarađivao si više nego normalno za tu i tu djelatnost zato jer si radnike plaćao za kikiriki a ostatak koji je trebao ići radnicima ti si zadržao za sebe. e sad više nema radnika za kikiriki znači ili ćeš početi poslovati sa normalnim profitom i plaćati radnike kako treba ili ćeš kmečat i tražit dozvolu za uvoz talibana koji će ti i dalje radit za pjat juhe i spavat na madracu u podrumu.
a to trebao deriviroš iz jer je tako reko staljin...ili?
2014-04-16
catabbath wrote:Triny wrote:I šta je tu čudno?
Tipična tržišna situacija.
Nije ono je bilo zlouporaba pozicije moči, ovo sada je tipična tržišna situacija, nevidljiva ruka tržišta na djelu - e to sada nesposobnim rvackim poslodavcima kojih 99% zaslužuju propast ne odgovara.
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:catabbath wrote:Triny wrote:I šta je tu čudno?
Tipična tržišna situacija.
Nije ono je bilo zlouporaba pozicije moči, ovo sada je tipična tržišna situacija, nevidljiva ruka tržišta na djelu - e to sada nesposobnim rvackim poslodavcima kojih 99% zaslužuju propast ne odgovara.
Propali svi da Bog da.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
megi oš reći da je došlo do miješanja sorti? vrlsta, čega već? tvoj i moj felix vulgaris su zakon i ono što imam albino mačku koja je poživjela više nego neke druge.
2014-12-30
Moj je obični. Tražija san tigrastog muškog pa mi ga prijatelj donija ka maloga i to je lovac. On je sad doli negdi u vrtu , vreba nešto. Teritorijalna životinja. On uopće ne izlazi van svog terena ( moja kuća i okućnica okolo ). Ka pas je. Ne znan kako bi to opisa , mačak je al je ka pas.
On može izać kad god oće vanka al neće , stane ovako ispri vrata od dvora i spava na ulazu. To kad sunce zađe onda se on tu popne , kasno popodne kad je lad tu. Ladi se tu jer tu puše na ton zidiću.
On može izać kad god oće vanka al neće , stane ovako ispri vrata od dvora i spava na ulazu. To kad sunce zađe onda se on tu popne , kasno popodne kad je lad tu. Ladi se tu jer tu puše na ton zidiću.
2014-04-11
ja ću ti. to se smatra kada prijaviš kuću, stan od ljubavnice, ljubavničin stan na račun firme.Triny wrote:Nek mi netko objasni šta je to ekstraprofit.vili40 wrote:sad nek cvile i zovu upomoć.70% firmi u turizmu radilo je sa extraprofitom a radnike ponižavali smještajem i smiješnom plaćom.Ide to ali ne unedogled.
u njemačkoj te nitko neće gledat ako voziš amg i imaš vilu s bazenom, ako nije prijavljena u tvojoj kartici. gledat ćete.
ako pereš lovu preko firme, a država nije uzela svoj dio kolača, onda je to extraprofit. imaj sto ljibavnica i 800 amg ali plati porez.
praviš se grbava, a naši portali vole objavit da je gospa iukristati objavila da je na a1 sudar između jastrebarskog i karlovca i da koristimo alternativne pravce. nitko gospu nije obavjestio da gps koristimo odavno. ženskoj se uvidjelo. čekam metildu...
2014-12-30
veber wrote:ja ću ti.Triny wrote:Nek mi netko objasni šta je to ekstraprofit.vili40 wrote:sad nek cvile i zovu upomoć.70% firmi u turizmu radilo je sa extraprofitom a radnike ponižavali smještajem i smiješnom plaćom.Ide to ali ne unedogled.
ako pereš lovu preko firme, a država nije uzela svoj dio kolača, onda je to extraprofit.
znoči, ako šećeš zagrebon sa sto kun, i niko te ne napade i opljačka, tih sto kun ti je ekstra profit?
2014-04-16
Di si majstoreveber wrote:ja ću ti. to se smatra kada prijaviš kuću, stan od ljubavnice, ljubavničin stan na račun firme.Triny wrote:Nek mi netko objasni šta je to ekstraprofit.vili40 wrote:sad nek cvile i zovu upomoć.70% firmi u turizmu radilo je sa extraprofitom a radnike ponižavali smještajem i smiješnom plaćom.Ide to ali ne unedogled.
u njemačkoj te nitko neće gledat ako voziš amg i imaš vilu s bazenom, ako nije prijavljena u tvojoj kartici. gledat ćete.
ako pereš lovu preko firme, a država nije uzela svoj dio kolača, onda je to extraprofit. imaj sto ljibavnica i 800 amg ali plati porez.
praviš se grbava, a naši portali vole objavit da je gospa iukristati objavila da je na a1 sudar između jastrebarskog i karlovca i da koristimo alternativne pravce. nitko gospu nije obavjestio da gps koristimo odavno. ženskoj se uvidjelo. čekam metildu...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ekstra profit ne postoji. to je samo ružna riječ kojon socjalisti opisuju sposobnije ljude i prema kima su zavidni.
pretužno je gljedati kako bi socijalisti želili da poduzetnici krepadu. i vidili su rusiju, i vidili su kubu i jugosloveniju, vidili su kako društvo omoh propade ka se okomiš na nojproduktivniji sloj. ali nišće ne more njanci umanjiti njihovu zavist.
pretužno je gljedati kako bi socijalisti želili da poduzetnici krepadu. i vidili su rusiju, i vidili su kubu i jugosloveniju, vidili su kako društvo omoh propade ka se okomiš na nojproduktivniji sloj. ali nišće ne more njanci umanjiti njihovu zavist.
2014-04-16
aben wrote:ekstra profit ne postoji. to je samo ružna riječ kojon socjalisti opisuju sposobnije ljude i prema kima su zavidni.
E sad fino neposobni socijalisti guštaju u Njemačkoj i Irskoj i gledaju sposobnije od sebe kako propadaju u Rvackoj
catabbath-
2015-08-22
eto me, onaj užasni poslodavac mi na ime bivše još jedan tjedan produžio bolovanje. užas je ta njemačka, još gore mi vozikat bivšu svaki dan doktorima, a najgore nijemci mi dali službeni auto. doduše ja ne radim u audiju kao inžinjer pa mi dali astru.vuksadinare wrote:Di si majstoreveber wrote:ja ću ti. to se smatra kada prijaviš kuću, stan od ljubavnice, ljubavničin stan na račun firme.Triny wrote:Nek mi netko objasni šta je to ekstraprofit.vili40 wrote:sad nek cvile i zovu upomoć.70% firmi u turizmu radilo je sa extraprofitom a radnike ponižavali smještajem i smiješnom plaćom.Ide to ali ne unedogled.
nego koji se kiki vuk spustio s dinare?
odobrena je kvota za ovu godinu pa možemo onog srblja izigravat. ili poterat sve čaglju.
2014-12-30
Pa doć će drugi poduzetnici. Ima tko će radit.aben wrote:ekstra profit ne postoji. to je samo ružna riječ kojon socjalisti opisuju sposobnije ljude i prema kima su zavidni.
2014-04-11
Ekstra profit vam je ovo, netko digne kredit i napravi restoran , i svaki mjesec placa ratu i porez, na svaki racun i druge namete , i svaki dan kupuje hranu i pice i placa vodu i struju, da mu drzava ne otme sve kupi auto na leasing pa hajde bar se vozi inace bi to dao ovima u upravi. I placa place i ostale troskove i kazne. I onda dode (ne)radnik, vuce se kao prebiti pas , i onda on vidi da ovaj prvi ima promet 20000 na primjer, dnevno. I onda on to zbroji, ne zbraja on trosak, samo prihod i kaze - pa mayku mu jebem, tu radim ja, meni treba ici bar pola od 20 000, je da nista nisam dao ali dodem raditi , dubre kapitalisticko , ja zaradio a on vozi auto jer ima ekstraprofit!
I onda ode u njemacku, ljut, i pise u novine da mu je genijalno. Aj bar ne sere o ekstraprofitu a ako i sere njemci ne kuze...
I onda ode u njemacku, ljut, i pise u novine da mu je genijalno. Aj bar ne sere o ekstraprofitu a ako i sere njemci ne kuze...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
catabbath wrote:aben wrote:ekstra profit ne postoji. to je samo ružna riječ kojon socjalisti opisuju sposobnije ljude i prema kima su zavidni.
E sad fino neposobni socijalisti guštaju u Njemačkoj i Irskoj i gledaju sposobnije od sebe kako propadaju u Rvackoj
propast u biznisu ni ono ča vi socijalisti zamišljote da je
2014-04-16
Hoce, kako ne, jure vecRayMabus wrote:Pa doć će drugi poduzetnici. Ima tko će radit.aben wrote:ekstra profit ne postoji. to je samo ružna riječ kojon socjalisti opisuju sposobnije ljude i prema kima su zavidni.
2015-08-15
RayMabus wrote:Pa doć će drugi poduzetnici. Ima tko će radit.aben wrote:ekstra profit ne postoji. to je samo ružna riječ kojon socjalisti opisuju sposobnije ljude i prema kima su zavidni.
aha, ko na kubi, jel da
2014-04-16
Jesam dobro objasnila a?aben wrote:catabbath wrote:aben wrote:ekstra profit ne postoji. to je samo ružna riječ kojon socjalisti opisuju sposobnije ljude i prema kima su zavidni.
propast u biznisu ni ono ča vi socijalisti zamišljote da je
2015-08-15
Page 4 of 24 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 24
Similar topics
» Podlosti Irineja nema kraja:'Hm ne bilo zgodno da papa posjeti sad Srbiju,imamo izbjeglice,mozda da uz Stepinca osudi Oluju i Tudjmana'
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» Želite raditi u Njemačkoj? U ovom dokumentu nalazi se sve što trebate znati
» Nova mafija osvaja Europu : Trebate malojetnice ? Nema problema.
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» Želite raditi u Njemačkoj? U ovom dokumentu nalazi se sve što trebate znati
» Nova mafija osvaja Europu : Trebate malojetnice ? Nema problema.
Page 4 of 24