Trebate majstora ? Strpite se do kraja ljeta a možda i duže
Page 6 of 24
Page 6 of 24 • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 24
Re: Trebate majstora ? Strpite se do kraja ljeta a možda i duže
A na razini Njemačke je to Arapi raus.RayMabus wrote:Pa zato triba političari da maknu poreze i namete privatnom sektoru.kaya wrote:Da. Bila bi ja obicna socijalistica al predobro znam ovu napacenu radnu snagu sto im otimaju ekstraprofit. On zbroji 20000 * 30 dana= 600 000 i padne na guzicu. Ne zna da ovaj ima trosak 550 000. I onda pljune, ukrade odma taj dan 500 i psuje mu majku kapitalisticku jer misli da je on zasluzio bar 100 000 mjesecno.aben wrote:kaya wrote:Jes vidio, a otpisao si me odmah..aben wrote:
o, ipak znoš- i stand corrected.
na drugoj temi si neki dun socijalizirala okolo, pa eto..nisi obična socijalistica, ti si neobična socijalistica
Ako puste još Srba i mujaga Plenkovic gubi izbore dakle jedino rješenje je da se političari skinu porezima i nametima s vrata privatnom sektoru.
Srbe na vrbe
AfD
I to je to.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
nema pisanja preko mobitela, još onaj glupavi t9
2014-12-30
a, zašto bi se time zajebavao?aben wrote:veber wrote:ne moram se bavit riminalom.aben wrote:catabbath wrote:aben wrote:a je li moguće kriminalnim radnjami sebi osigurati profit?
Ne, ljudi se bave kriminalom iz gušta, nedajbože da im donosi profit
znoči, mogu će je kriminalom sebi priskrbiti i ekstra profit, i profit. u čemu je rozlika između toga dvo?
naravski, nemoš pojma, pokušavaš izmisliti novo značenje riječi
dg. socijalist
svake godine uvezem vozilo na koje mi je proizvođač dao 40% tebi ga prodam za 87% maloprodaje.
koliko sam zaradio?
profit
kokošario?
2014-12-30
aben wrote:
znoči, mogu će je kriminalom sebi priskrbiti i ekstra profit, i profit. u čemu je rozlika između toga dvo?
Ahahaaa pa svaki kriminalni profit je extraprofit jer legalni kriminalni profit ne postoji. Svaka uređena država će ti imovinu stečenu kriminalom oduzeti.
Trokut političari ( državni sektor ) , poslodavci i radnici.
Jedan islamistički napad u Njemačkoj i CDU gubi izbore , to prisiljava političare da blokiraju uvoz islamista , no cijena rada raste i poslodavci traže porezno rasterećenje dakle da se skrate glave državnom sektoru koji će izgubit izbore ako to ne napravi dakle mogu žrtovat dio haraća ili će letiti s vlasti.
Srbe na vrbe
Jedan islamistički napad u Njemačkoj i CDU gubi izbore , to prisiljava političare da blokiraju uvoz islamista , no cijena rada raste i poslodavci traže porezno rasterećenje dakle da se skrate glave državnom sektoru koji će izgubit izbore ako to ne napravi dakle mogu žrtovat dio haraća ili će letiti s vlasti.
Srbe na vrbe
2014-04-11
Isključi ga jebote.veber wrote:nema pisanja preko mobitela, još onaj glupavi t9
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ne moze longi, da nema stranaca ne bi bilo posla ni za nase, jer bi zatvorili. Ista stvar u njemackoj. Svugdje u stvariRayMabus wrote:A na razini Njemačke je to Arapi raus.RayMabus wrote:Pa zato triba političari da maknu poreze i namete privatnom sektoru.kaya wrote:Da. Bila bi ja obicna socijalistica al predobro znam ovu napacenu radnu snagu sto im otimaju ekstraprofit. On zbroji 20000 * 30 dana= 600 000 i padne na guzicu. Ne zna da ovaj ima trosak 550 000. I onda pljune, ukrade odma taj dan 500 i psuje mu majku kapitalisticku jer misli da je on zasluzio bar 100 000 mjesecno.aben wrote:kaya wrote:
Jes vidio, a otpisao si me odmah..
na drugoj temi si neki dun socijalizirala okolo, pa eto..nisi obična socijalistica, ti si neobična socijalistica
Ako puste još Srba i mujaga Plenkovic gubi izbore dakle jedino rješenje je da se političari skinu porezima i nametima s vrata privatnom sektoru.
Srbe na vrbe
AfD
I to je to.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
E onaj huawei sto mi ga preporucio ce me ubiti, s onom tipkovnicom sto sama pise.dzango wrote:Isključi ga jebote.veber wrote:nema pisanja preko mobitela, još onaj glupavi t9
2015-08-15
Ne bi. Uvezli bi iz Ukrajine onda. No u tom slučaju u Ukrajini se dešava to da će in tamo rast desnica ako pokušaju uvozit Pakistance. Domino efekt. Bilo kuda hai Hitler svuda. Rast ekstremne desnice.kaya wrote:Ne moze longi, da nema stranaca ne bi bilo posla ni za nase, jer bi zatvorili. Ista stvar u njemackoj. Svugdje u stvariRayMabus wrote:A na razini Njemačke je to Arapi raus.RayMabus wrote:Pa zato triba političari da maknu poreze i namete privatnom sektoru.kaya wrote:Da. Bila bi ja obicna socijalistica al predobro znam ovu napacenu radnu snagu sto im otimaju ekstraprofit. On zbroji 20000 * 30 dana= 600 000 i padne na guzicu. Ne zna da ovaj ima trosak 550 000. I onda pljune, ukrade odma taj dan 500 i psuje mu majku kapitalisticku jer misli da je on zasluzio bar 100 000 mjesecno.aben wrote:
Srbe na vrbe
AfD
I to je to.
Srbe na vrbe
2014-04-11
napuši se kurca, nemrem.dzango wrote:Isključi ga jebote.veber wrote:nema pisanja preko mobitela, još onaj glupavi t9
mislim, možeš ti meni popušit, ali ne ide. vidio si ciglu koju nosim i ne jebe iskapčanja zbog drugih stvari.
2014-12-30
pa isključi jebotekaya wrote:E onaj huawei sto mi ga preporucio ce me ubiti, s onom tipkovnicom sto sama pise.dzango wrote:Isključi ga jebote.veber wrote:nema pisanja preko mobitela, još onaj glupavi t9
2014-12-30
Isključi ga u setingsu jebote.kaya wrote:E onaj huawei sto mi ga preporucio ce me ubiti, s onom tipkovnicom sto sama pise.dzango wrote:Isključi ga jebote.veber wrote:nema pisanja preko mobitela, još onaj glupavi t9
Šta misliš koliko će Srbi izdržat kad in Njemačka i drugi pokupe radnu snagu a onda njihovi kapitalisti počnu uvozit Pakistance ?RayMabus wrote:Ne bi. Uvezli bi iz Ukrajine onda. No u tom slučaju u Ukrajini se dešava to da će in tamo rast desnica ako pokušaju uvozit Pakistance. Domino efekt. Bilo kuda hai Hitler svuda. Rast ekstremne desnice.kaya wrote:Ne moze longi, da nema stranaca ne bi bilo posla ni za nase, jer bi zatvorili. Ista stvar u njemackoj. Svugdje u stvariRayMabus wrote:A na razini Njemačke je to Arapi raus.RayMabus wrote:Pa zato triba političari da maknu poreze i namete privatnom sektoru.kaya wrote:
Da. Bila bi ja obicna socijalistica al predobro znam ovu napacenu radnu snagu sto im otimaju ekstraprofit. On zbroji 20000 * 30 dana= 600 000 i padne na guzicu. Ne zna da ovaj ima trosak 550 000. I onda pljune, ukrade odma taj dan 500 i psuje mu majku kapitalisticku jer misli da je on zasluzio bar 100 000 mjesecno.
Srbe na vrbe
AfD
I to je to.
Srbe na vrbe
Počet će in rast desnica a to su kod njih četnici.
Bit će veslo.
2014-04-11
veber wrote:a, zašto bi se time zajebavao?aben wrote:veber wrote:ne moram se bavit riminalom.aben wrote:catabbath wrote:
Ne, ljudi se bave kriminalom iz gušta, nedajbože da im donosi profit
dg. socijalist
svake godine uvezem vozilo na koje mi je proizvođač dao 40% tebi ga prodam za 87% maloprodaje.
koliko sam zaradio?
profit
kokošario?
ne zun, to niko ne zno osin tebe. ali to je irelevantno za našu priču. moreš zaroditi cenat, moreš iljadu, moreš i milijun na svakin auto ki prodoš, i to će se uvika zvati profit
2014-04-16
Instaliraj Gboard pa onda u njemu isključi jebote.veber wrote:napuši se kurca, nemrem.dzango wrote:Isključi ga jebote.veber wrote:nema pisanja preko mobitela, još onaj glupavi t9
mislim, možeš ti meni popušit, ali ne ide. vidio si ciglu koju nosim i ne jebe iskapčanja zbog drugih stvari.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Pa kako, gdje, seting i ondadzango wrote:Isključi ga u setingsu jebote.kaya wrote:E onaj huawei sto mi ga preporucio ce me ubiti, s onom tipkovnicom sto sama pise.dzango wrote:Isključi ga jebote.veber wrote:nema pisanja preko mobitela, još onaj glupavi t9
2015-08-15
gle, vidim i kaya ima problem. stavimo mobove na stol i ....onda krenu ustaše.dzango wrote:Isključi ga u setingsu jebote.kaya wrote:E onaj huawei sto mi ga preporucio ce me ubiti, s onom tipkovnicom sto sama pise.dzango wrote:Isključi ga jebote.veber wrote:nema pisanja preko mobitela, još onaj glupavi t9
2014-12-30
catabbath wrote:aben wrote:
Ahahaaa pa svaki kriminalni profit je extraprofit jer legalni kriminalni profit ne postoji. Svaka uređena država će ti imovinu stečenu kriminalom oduzeti.
jel postoji legalni ekstra profit?
2014-04-16
pa odeš vamo, pa dođeš tu pa klikneš gejisokej pa te hiti u pinki sučelje, pa moraš potvdit da si hetereo, pa da ti je auto u vlaškoj....kaya wrote:Pa kako, gdje, seting i ondadzango wrote:Isključi ga u setingsu jebote.kaya wrote:E onaj huawei sto mi ga preporucio ce me ubiti, s onom tipkovnicom sto sama pise.dzango wrote:Isključi ga jebote.veber wrote:nema pisanja preko mobitela, još onaj glupavi t9
2014-12-30
konjino, vidio si mob. nemrem prčkat po njenu. prilagođavam se.dzango wrote:Instaliraj Gboard pa onda u njemu isključi jebote.veber wrote:napuši se kurca, nemrem.dzango wrote:Isključi ga jebote.veber wrote:nema pisanja preko mobitela, još onaj glupavi t9
2014-12-30
Tipkovnica swift , ajd da vidim , mozda je to ..
2015-08-15
Page 6 of 24 • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 24
Similar topics
» Podlosti Irineja nema kraja:'Hm ne bilo zgodno da papa posjeti sad Srbiju,imamo izbjeglice,mozda da uz Stepinca osudi Oluju i Tudjmana'
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» Želite raditi u Njemačkoj? U ovom dokumentu nalazi se sve što trebate znati
» Nova mafija osvaja Europu : Trebate malojetnice ? Nema problema.
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» Želite raditi u Njemačkoj? U ovom dokumentu nalazi se sve što trebate znati
» Nova mafija osvaja Europu : Trebate malojetnice ? Nema problema.
Page 6 of 24