'MI SMO GA SRUŠILI, A VI UMRITE U BIJESU!'
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: 'MI SMO GA SRUŠILI, A VI UMRITE U BIJESU!'
ako je islamisti srušili avion rusi tek tad piju votku i sumljam da će od Damaska do Mosula ostati išta muslimana,satrat će ih sa samo 2-3% vojnog potencijala
stenjalica- Posts : 791
2015-10-18
ma nije njima žao civila, niti ima potrebe za žaljenjem, nego je problem disperzije islamdžija. da su oni u značajno većem broju na užem prostoru bez puno premišljanja bi rus njih "vakumirao" makar bilo i kolateralnih žrtava....
2015-08-08
Pa imaju oni više bombi dovoljno da od Sirije naprave pepeo.
Guest- Guest
A zamislite ove što su dali podršaku iz Rusije ? Ja bi se dobro sakrio da sam na njihovom mjestu. Jako dobro. Bacio i telefon i televiziju i sve što na struju radi. Da me ne mogu naći.
Guest- Guest
srušili su ga ISIS, a rusi po tom pitanju neće ništa poduzeti. teroristički napadi koji se dešavaju muslimani vs rusa, u rusiji su česta pojava i rusi su se navikli na to da ih muse pleskaju.
na zapadu kada muslimani naprave jednom u 10godina jedan teroristički napad, mediji bruje o tome , stanovništvo daje glasove desnici, u rusiji je to normalna pojava, a putin guši svaku opoziciju, nego će se kao i Francuski Hollande pozvati na jedinstvo muslimana i pravoslavaca
na zapadu kada muslimani naprave jednom u 10godina jedan teroristički napad, mediji bruje o tome , stanovništvo daje glasove desnici, u rusiji je to normalna pojava, a putin guši svaku opoziciju, nego će se kao i Francuski Hollande pozvati na jedinstvo muslimana i pravoslavaca
Last edited by neoliberalni_placenik on 5/11/2015, 13:33; edited 1 time in total
Guest- Guest
ovdje ide ona narodna.. za Rusiju tako i za zapad.. tko sa vragom tikve sadi...
Guest- Guest
Anne Patterson tvrdi: "Ruske zračne snage u 85% do 90% napada u Siriji gađaju umjerenu opoziciju"...
A neumjereni im srušili avion. S druge strane SAD, KSA & Co građa već godinu ipol i nema problema.
A neumjereni im srušili avion. S druge strane SAD, KSA & Co građa već godinu ipol i nema problema.
Čekaj, sad će to tebi Yoda lijepo i logično objasniti.mutava baštarda wrote:Anne Patterson tvrdi: "Ruske zračne snage u 85% do 90% napada u Siriji gađaju umjerenu opoziciju"...
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
a jebiga drugi put neka i drugi put Rusi "miluju" ISIS.mutava baštarda wrote:Anne Patterson tvrdi: "Ruske zračne snage u 85% do 90% napada u Siriji gađaju umjerenu opoziciju"...
što se tiče zašto nema terorističkih napada na zapadu, ili ih ima manje, zato jer je zapadni sigurnosni sustav puno napredniji od ruskog glede anti terorističke borbe. Rusi su sa druge strane efikasni u hapšenju kritičara Putinove vlasti, domaće Ruske nacionaliste trpaju u zatvor, u tome je Putin efikasan, a što se tiče spriječavanja terorističih napada neide baš, to nije prioritet
Guest- Guest
Stoji, međutim navodno sranje se dogodilo u trećoj zemlji...neoliberalni_placenik wrote:
što se tiče zašto nema terorističkih napada na zapadu, ili ih ima manje, zato jer je zapadni sigurnosni sustav puno napredniji od ruskog glede anti terorističke borbe.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Znači ISIL je srušio ruski avion jer rusi gađaju njihove protivnike. Pa da skrenu pažnju na sebe ? I to stvarno hočeš da ti mi to vjerujem ? Stvarno ?neoliberalni_placenik wrote:a jebiga drugi put neka i drugi put Rusi "miluju" ISIS.mutava baštarda wrote:Anne Patterson tvrdi: "Ruske zračne snage u 85% do 90% napada u Siriji gađaju umjerenu opoziciju"...
što se tiče zašto nema terorističkih napada na zapadu, ili ih ima manje, zato jer je zapadni sigurnosni sustav puno napredniji od ruskog glede anti terorističke borbe. Rusi su sa druge strane efikasni u hapšenju kritičara Putinove vlasti, domaće Ruske nacionaliste trpaju u zatvor, u tome je Putin efikasan, a što se tiče spriječavanja terorističih napada neide baš, to nije prioritet
Guest- Guest
Vidiš do kako mudrih premisa dolazi naš Yoda. To je bilo ono "Što gađate samo umjerene pizda vam materina, i mi smo tu!"zgdosada wrote:Znači ISIL je srušio ruski avion jer rusi gađaju njihove protivnike. Pa da skrenu pažnju na sebe ? I to stvarno hočeš da ti mi to vjerujem ? Stvarno ?neoliberalni_placenik wrote:a jebiga drugi put neka i drugi put Rusi "miluju" ISIS.mutava baštarda wrote:Anne Patterson tvrdi: "Ruske zračne snage u 85% do 90% napada u Siriji gađaju umjerenu opoziciju"...
2015-10-07
zgdosada wrote:Znači ISIL je srušio ruski avion jer rusi gađaju njihove protivnike. Pa da skrenu pažnju na sebe ? I to stvarno hočeš da ti mi to vjerujem ? Stvarno ?neoliberalni_placenik wrote:a jebiga drugi put neka i drugi put Rusi "miluju" ISIS.mutava baštarda wrote:Anne Patterson tvrdi: "Ruske zračne snage u 85% do 90% napada u Siriji gađaju umjerenu opoziciju"...
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
http://www.jutarnji.hr/tajne-sluzbe-sumnjaju-u-nosaca-prtljage-na-aerodromu--putin-nakon-razgovora-sa-glavnim-ruskim-spijunom-obustavio-sve-letove-za-egipat-/1453169/
Guest- Guest
I tako je izraelska politika da budžetski deficit namiri jačim stimulansom turizma u narednoj godini (a za kaj je moralo uništiti konkurenciju), urodila plodom.
2015-09-14
Prcaš ekipu... Ta politika bi pažljivije birala zrakoplov.AlfaOmega wrote:I tako je izraelska politika da budžetski deficit namiri jačim stimulansom turizma u narednoj godini (a za kaj je moralo uništiti konkurenciju), urodila plodom.
2015-09-14
... Russia tops Egypt’s tourist market. Last year, 3.1 million Russians visited Egypt, yielding $2.5bn out of the total national tourism income of $7.3bn in 2014.
neoliberalni_placenik wrote:srušili su ga ISIS, a rusi po tom pitanju neće ništa poduzeti.
Yoda, samo da te podsjetim šta si reko.
Fakat ništa nisu poduzeli.
2015-10-07
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Izbjeglice Šveđanima: ‘Kršćani, preobratite se na islam ili umrite! Kalifat je ovdje!"
» Bomba u Sloveniji?Milosevic u bijesu 1991.minirao Krsko,a nacrt plana je u Moskvi
» Oni su srušili novi porez
» Izraelcima srušili avion
» Odšteta BLM-u jer su srušili Baton Rouge...
» Bomba u Sloveniji?Milosevic u bijesu 1991.minirao Krsko,a nacrt plana je u Moskvi
» Oni su srušili novi porez
» Izraelcima srušili avion
» Odšteta BLM-u jer su srušili Baton Rouge...
Page 3 of 3