ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

'MI SMO GA SRUŠILI, A VI UMRITE U BIJESU!'

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Go down

'MI SMO GA SRUŠILI, A VI UMRITE U BIJESU!' Empty 'MI SMO GA SRUŠILI, A VI UMRITE U BIJESU!'

Post by marcus-t 4/11/2015, 17:01

• 'MI SMO GA SRUŠILI, A VI UMRITE U BIJESU!' DV21713811_951206S1

AFP, twitter

Autor: Portal Jutarnji.hr
Objavljeno: prije 2 h i 2 min

Ogranak Islamske države sa poluotoka Sinaja objavio je audio poruku u kojoj izričito tvrde da su oni zaslužni za rušenje ruskog zrakoplova u subotu ujutro i da su egipastke vlasti itekako u krivu kada tvrde da je Airbus pao zbog tehničke pogreške. Grupa 'Wilayat Sinaj' najavila je da će vrlo skoro detaljno obrazložiti kako im je uspjelo rušenje zrakoplova, a jeziva poruka završava rečenicom.
- Mi smo ga srušili, a vi umrite u vlastitom bijesu

.
Na audio poruci je glas čovjeka pod imenom Abu Osama al-Masri.

- Nemamo potrebu objašnjavati kako smo ga srušili. Uzmite ostatke zrakoplova, analizirajte crne kutije i recite nam koji su rezultati istrage. Dokažite da mi nismo srušili avion i objasnite zašto je pao. Nakon toga mi ćemo sve objasniti. Kada? Kada mi to odlučimo - rekao je al-Masri dodavši da će grupa iznijeti jasne dokaze da su oni odgovorni za tragediju.
U međuvremenu su se oglasili i simpatizeri Islamske države iz Rusije.
'MI SMO GA SRUŠILI, A VI UMRITE U BIJESU!' Isis_video_3491484_951194S0
- Braćo sa Sinaja, vječna vam slava zbog rušenja aviona. Sada je red na nas. Predsjeničke Putine, očekujte još napada... To vam je osveta za napade na ISIL u Siriji... - poručili su ruski džihadisti.

http://www.jutarnji.hr/-mi-smo-ga-srusili--a-vi-umrite-u-bijesu---islamski-militanti-poslali-audio-poruku-i-najavili-da-ce-detaljno-objasniti-kako-su-unistili-ruski-avion/1451603/
marcus-t
marcus-t

2015-10-07

Back to top Go down

'MI SMO GA SRUŠILI, A VI UMRITE U BIJESU!' Empty Re: 'MI SMO GA SRUŠILI, A VI UMRITE U BIJESU!'

Post by marcus-t 4/11/2015, 17:02

Meni se čini da bi Sibir iznenada mogao dobiti puno svježe radne snage. :D
marcus-t
marcus-t

2015-10-07

Back to top Go down

'MI SMO GA SRUŠILI, A VI UMRITE U BIJESU!' Empty Re: 'MI SMO GA SRUŠILI, A VI UMRITE U BIJESU!'

Post by Yehudi 4/11/2015, 17:09

Laju muslići u prazno. 

Tako može bilo koji manijak preuzeti krivnju za "obaranje"

toga zrakoplova i reći........"ja ću vam dokazati da sam to

napravio..............ne znam kada ali vidićete"....pune

su ludnice takvih. Psi laju, vitar nosi.

Problem su ovi jebani "novinari koji daju pozornost takvim

manijacima.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by marcus-t 4/11/2015, 17:12

Yehudi wrote:Laju muslići u prazno. 

manijacima.
Čuj, sam od sebe nije pao. ;)
marcus-t
marcus-t

2015-10-07

Back to top Go down

Post by Yehudi 4/11/2015, 17:27

marcus-t wrote:

manijacima.

Pačitaj info od onih koji imaju crne kutije.

Uzrok pada je eksplozija u jednome od motora.

Pilot se prije leta žalio na neispravnosti.

'MI SMO GA SRUŠILI, A VI UMRITE U BIJESU!' 908__

http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201511031047-sf0m.htm?utm_source=infox.sg

Lik u Maju bio u Sharm el Sheiku, letio istim avionom i snimio video ( imaš ga u linku)

Vertikalni stabilizator u lošem stanju a jedan od motora imao manjkavosti.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by marcus-t 4/11/2015, 17:30

Yehudi wrote:
marcus-t wrote:

manijacima.

http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201511031047-sf0m.htm?utm_source=infox.sg

Lik u Maju bio u Sharm el Sheiku, letio istim avionom i snimio video ( imaš ga u linku)

Daj molim te. To čudo može letjeti još 5 minuta najmanje s jednim motorom. I kak da to piloti nisu uspjeli javiti kontroli? pirat
marcus-t
marcus-t

2015-10-07

Back to top Go down

Post by Guest 4/11/2015, 17:33

neću ništa nagađati čekam službeno izvješće.. volio bih da međunarodni tim(gdje će biti i rusi) daju zajedničko izvješće, to bi bila istina..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Yehudi 4/11/2015, 17:48

marcus-t wrote:
Yehudi wrote:
marcus-t wrote:

manijacima.

Daj molim te. To čudo može letjeti još 5 minuta najmanje s jednim motorom. I kak da to piloti nisu uspjeli javiti kontroli? pirat

Bez ovoga stabilizatora ne moželetjeti niti jedan avion.

Ako je motor eksplodirao i otkinuo pila krila ili napravio rupu od 10 cm

u trupu, momentalno se ruši bez da pilot stigne reći  "Babo je ručo"
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 4/11/2015, 17:49

neoliberalni_placenik wrote:neću ništa nagađati čekam službeno izvješće.. volio bih da međunarodni tim(gdje će biti i rusi) daju zajedničko izvješće, to bi bila istina..

Taman tako.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by marcus-t 4/11/2015, 17:55

Yehudi wrote:
marcus-t wrote:
Yehudi wrote:
marcus-t wrote:

manijacima.

Bez ovoga stabilizatora ne moželetjeti niti jedan avion.

Ako je motor eksplodirao i otkinuo pila krila ili napravio rupu od 10 cm

u trupu, momentalno se ruši bez da pilot stigne reći  "Babo je ručo"
Ruši da, samo koliko mu treba da padne s 9000m? I da za to vrijeme nema ni glasa od pilota, samo "neki čudni zvokovi"? Daj, sve je jasno i očito.
marcus-t
marcus-t

2015-10-07

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 4/11/2015, 19:26

SVI LETOVI iz popularnog egipatskog turističkog odredišta Sharm el-Sheikha prema Velikoj Britaniji odgođeni su zbog straha od bombaških napada, nakon što su se pojavile informacije da je ruski avion srušen "eksplozivnom napravom", javlja BBC.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/stigli-novi-dokazi-odgodjeni-britanski-letovi-iz-sarm-elseika-avion-je-vjerojatno-srusila-bomba/853826.aspx
Jednom bombom kozojebi sjebali Sisija i Putina.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Yehudi 4/11/2015, 19:32

ISIS CLAIMS: WE DOWNED RUSSIAN AIRLINER IN 'SOPHISTICATED ATTACK'

Jihadist tells WND: 'Our brothers used brains more than explosives'

— Insiders in the group that represents ISIS in the Gaza Strip claimed to WND Sunday that the global jihadist group will soon release information purporting to show how it helped to bring down the Russian passenger plane that crashed in Egypt, killing all 224 people on board.

Salafist jihadists in the Gaza Strip who operate under the ISIS banner in the territory said the global jihad group was indeed involved in the downing of the aircraft Saturday morning.

They claimed it was not a missile that brought the plane down and that supposed evidence will soon be released by ISIS.

One ISIS leader in Gaza told WND that “in the Russian plane operation our brothers used their brains more than their bullets or their explosives. It was part of a brains war.”

The ISIS leader hinted to similarities with the 9/11 attacks as far as what he described as the level of sophistication of the claimed attack on the Russian jet.

The ISIS leader spoke on condition of anonymity, citing specific ISIS instructions for all members of the global jihad group to refrain from putting out information concerning the attack for the time being.

Other ISIS ideologues in Gaza further claimed the video circulating on the Internet purporting to show the final moments of the Russian jet is not authentic.

The Gazan ISIS ideologues fight under the same ISIS banner as their jihadist comrades in the neighboring Peninsula, the group formerly known as Ansar Bayt al-Maqdis, which claimed it was behind the fatal plane crash.

----------------------------------------------

Zašto se novinarčići u RH srame reći da u Gazi ima -isis-

terorističkih manijaka.  Ovi tvrde da su ga sabotirali a ne da je

u pitanju bomba.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/11/2015, 22:36

http://www.index.hr/vijesti/clanak/sve-vise-dokaza-upucuje-na-to-da-je-avion-srusen-amerikanci-uvjereni-isis-je-postavio-eksploziv/853826.aspx

U svakom slućaju eksplodirao je.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Kermit 4/11/2015, 22:37

'MI SMO GA SRUŠILI, A VI UMRITE U BIJESU!' Eeb11581709c05cfffd11c4e697c956c?s=96&d=mm&r=g

Paul Goble

[size=52]Is Putin About to Use Sinai Plane Disaster as He Did Apartment Bombings in 1999?[/size]

November 4, 2015

WINDOW ON EURASIA

Remnants of Metrojet Airbus A321, a charter flight carrying Russian vacationers from Egypt to St. Petersburg which crashed October 31, 2015, killing all 224 aboard. Photo by Maxim Grigoriev/AP via Russian Emergencies Ministry

in[size=11]Share

Staunton, November 3 – Andrey Illarionov says that recent statements by Vladimir Putin suggest that the Kremlin leader may be about to exploit the crash of the Russian plane in Sinai in much the same way that he did the apartment bombings in 1999, to unify Russian society behind even harsher measures against “terrorists.”
The Russian analyst points to statements by Putin and other Russian officials in the last several days which suggest that the Kremlin plans on identifying some group as being responsible for the downing of the plane, mobilizing Russian public opinion against that group, and then launching an attack on it.
And he asks, “Does this not remind everyone of the play, ‘The Beginning of the Second Chechen War in August-September 1999’ in three acts?”
In the first, the situation is as follows: “the latest war in the Caucasus/Middle East is becoming unpopular in Russian society.”
In the second, “terrorist acts take place in Russian cities/with a Russian jet, in which hundreds of innocent people die.”
And in the third act, Illarionov concludes, “Russian society is frightened and unwillingly supports the harsh measures of the authorities in putting down the Chechen/and defeat of Islamist ‘terrorists.’”
What Illarionov does not say but what will certainly be on the minds of many who read his post is something truly frightening: Many have concluded that Putin not only exploited the 1999 bombings but was in some way involved in their organization. Thus, any suggested parallel is inevitably politically explosive.
(For the most detailed discussion of what happened in 1999, see John Dunlop’s The Moscow Bombings of September 1999 (Ibidem, 2014).)[/size]
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 4/11/2015, 22:37

hahaha CIA se boji za svoja ulaganja u Siriju nakon ovoga rušenja...
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 4/11/2015, 22:39

Izgleda da su ISILovci ubili više Rusa nego što su Rusi njih u mjesec dana.. To se i desilo rusima Rusima što nisu udarali kako treba po "neumjerenim islamistima" nego su ih ignorirali do sada..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 4/11/2015, 22:41

Oni su ga srušili a prorok Muhamed im je pomogao , on ga je odozgora u stvari potopio. Samo ne smiju reci , zabranio im je.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/11/2015, 22:43

Najmanje 41 osoba je danas poginula kada se u blizini aerodroma u Džubi, glavnom gradu Južnog Sudana, srušio teretni avion ruske proizvodnje, saopštili su zvaničnici, dodajući da su dve osobe preživele nesreću, među kojima i dete.

http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:575124-Juzni-Sudan-Srusio-se-jos-jedan-ruski-avion-41-zrtva

Još jedan pao.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 4/11/2015, 22:44

Islamisti trpaju RUse ;/
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/11/2015, 22:47

Počet će masovno otkazivanje turističkih aranžmana prema Egiptu. A i koji će kuac dole , ...vidi Krim , Crna Gora , Grčka ....milina ono.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics