Ni Tito je nije volio...
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ni Tito je nije volio...
vuksadinare wrote:ja navijam za partizan ustaski klub
Mantra dostojna jednog sendvičara. I ti i tvoj brat po sendviču pižon vrtite istu priču...
Guest- Guest
oduvek sma volio crno bele...crno vuce na ustasluk a belo na hajdukSerbia Strong wrote:vuksadinare wrote:ja navijam za partizan ustaski klub
Mantra dostojna jednog sendvičara. I ti i tvoj brat po sendviču pižon vrtite istu priču...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:oduvek sma volio crveno bele...crveno vuce na hrvatsku a belo na hajdukSerbia Strong wrote:vuksadinare wrote:ja navijam za partizan ustaski klub
Guest- Guest
crno beli crno beli ma gde bili na tabeli mi ujke uvek cemo vas voleti
2015-09-08
Serbia Strong wrote:Vučko, kad si gladan-Ja sam tvoj. Zgrabi
2015-09-08
Zašto bi pomagali ustašama iz rh-ndh? neka im pomogne neo ndhazija jebla ih ona, a ne pošteni istrijaniGnječ wrote:marcellus wrote:a u slavoniji sve sami partizani jelda eskapedinjo
debilčino stavio sam to jer je cassanowa napisao da je Istra kancerogeno tkivo koje treba odstraniti. s ovim sam vam dokazao da ste kancerogeno tkivo vi preko Učke i ustvari Istra se mora maknuti od kancerogenog tkiva koje se zove RH-NDH.
to ne znači da nećemo pomoći ljudima u nevolji nebitno odakle su za razliku od vas rvatina ustaša koji to ne radite.
2014-04-15
Naime, u svojoj knjizi “Čudesni život Josipa Broza Tita” slovenski književnik Žarko Petan tvrdi da je Tito prije smrti zatražio u ljubljanskoj bolnici 1980. svećenika.
“Dok je Josip Broz ležao u ljubljanskom Kliničkom centru”, piše Petan, “u veljači 1980. poželio je razgovarati sa svećenikom! Zadatak je Crkva povjerila svećeniku Frančeku Križniku, tada poznatom i javnom protivniku ateizma. Križnik se odazvao na poziv u Klinički centar, ali Titovi tjelohranitelji mu nisu dopustili da uđe. Kad je Broz ponovio želju, poslali su po svećenika, koji je otišao u bolnicu i dugo razgovarao s Titom. Uskoro, u ožujku, duhovnik Križnik otišao je na studijsko putovanje u Njemačku, gde je 28. ožujka poginuo pod nerazjašnjenim okolnostima, pod kotačima kamiona. Očito da je neugodnu priču o tom sastanku struktura vojne policije KOS-a žejlela zataškati”, zaključio je Petan.
Uskoro budemo saznali da je potajno imao i kontakte sa ustaškom emigracijom.
“Dok je Josip Broz ležao u ljubljanskom Kliničkom centru”, piše Petan, “u veljači 1980. poželio je razgovarati sa svećenikom! Zadatak je Crkva povjerila svećeniku Frančeku Križniku, tada poznatom i javnom protivniku ateizma. Križnik se odazvao na poziv u Klinički centar, ali Titovi tjelohranitelji mu nisu dopustili da uđe. Kad je Broz ponovio želju, poslali su po svećenika, koji je otišao u bolnicu i dugo razgovarao s Titom. Uskoro, u ožujku, duhovnik Križnik otišao je na studijsko putovanje u Njemačku, gde je 28. ožujka poginuo pod nerazjašnjenim okolnostima, pod kotačima kamiona. Očito da je neugodnu priču o tom sastanku struktura vojne policije KOS-a žejlela zataškati”, zaključio je Petan.
Uskoro budemo saznali da je potajno imao i kontakte sa ustaškom emigracijom.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Kao i Šešelj, uostalom.Serbia Strong wrote:Ustaša iz kuće cveća...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Pogotovo da je iz Hercegovine. Jbg, tamo ljudi više liče na međede...
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Tito je volio Dražu!!! Najstrože čuvana Titova tajna!!!
» Kao što vidimo, koliko god volio eure i islam, Benzema je brzo uvidio da mu u Arabiji nije tako lijepo
» Bivši i pokojni general JNA, Slovenac Konrad Kolšek:'Tuđman je bio dobar taktičar, Mesić je volio novac, Račan nije znao što hoće a Miloševića je zanimala diktatura.'
» Tito nije bio ni Srbin niti Hrvat
» Tito i estrada:Tko mu je pjevao a tko mu nije htio pjevati
» Kao što vidimo, koliko god volio eure i islam, Benzema je brzo uvidio da mu u Arabiji nije tako lijepo
» Bivši i pokojni general JNA, Slovenac Konrad Kolšek:'Tuđman je bio dobar taktičar, Mesić je volio novac, Račan nije znao što hoće a Miloševića je zanimala diktatura.'
» Tito nije bio ni Srbin niti Hrvat
» Tito i estrada:Tko mu je pjevao a tko mu nije htio pjevati
Page 5 of 5