Ni Tito je nije volio...
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ni Tito je nije volio...
tito se barem rodio u rvackoj, hmrl u ljubljani. ti buš hmrl u vukojebiniEroo wrote:Čija gromada? Srpska?Ringo10 wrote:Ne znam, ali Tito je bio povijesna gromada u odnosu na tvog PAvelića.Eroo wrote:marcellus wrote:Gnječ wrote:
nepismena talibanska sirovino komunizam nije religija
nego ideologija, a ideologija je po definiciji ružan supstitut za religiju.
Šta zna nepismena talibanska sirotinja...Tito je znao da je petokraka samo za jednokratnu uporabu. Nakon njega može i potop.
evo ti jedna od john keats-a
Zato ovdje jadan lutam,
U samoći tražim spas.
Šaš tek šušti, al' svih ptica
Zanijemio glas
jebeno je živjet med slovencima koji "obožavaju" boske.
2014-12-30
Gnječ wrote:Eroo wrote:Nema.
Petokraka je bila namjenjena isključivo nepismenoj talibanskoj sirotinji.
nepismena talibanska sirovino komunizam nije religija. petokrake nema nigdje ni kod Marxa ni kod Lenjina, Stalina i svih nakon njega, Mao-a, Che-a i svih ostalih. jebo te Tito u hercegovansko usrano prkno.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
marcellus wrote:Gnječ wrote:
pa i religija je ideologija. i demokracija je ideologija. komunizam monoteistička ideologija jedna patrija jedan bog a demokracija politeistička ideologija više partija više bogova.
ajd me sad ti demantiraj.
Guest- Guest
2014-04-19
najveći koljač a ne sinStanojko wrote:Tito - najveci rvacki sin...
tre wrote:najveći koljač a ne sinStanojko wrote:Tito - najveci rvacki sin...
vratite Istru Italiji pička vam materina!
Guest- Guest
necemo...izbori seGnječ wrote:tre wrote:najveći koljač a ne sinStanojko wrote:Tito - najveci rvacki sin...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
I juznu Dalmaciju srbima, nanu vam jebem!Gnječ wrote:tre wrote:najveći koljač a ne sinStanojko wrote:Tito - najveci rvacki sin...
Eroo wrote:Čija gromada? Srpska?Ringo10 wrote:Ne znam, ali Tito je bio povijesna gromada u odnosu na tvog PAvelića.Eroo wrote:marcellus wrote:Gnječ wrote:
Šta zna nepismena talibanska sirotinja...Tito je znao da je petokraka samo za jednokratnu uporabu. Nakon njega može i potop.
Ustaška, najviše uradio za modernu NDH...
Guest- Guest
Dodji ko ti brani..necemo ti nista..star covekStanojko wrote:I juznu Dalmaciju srbima, nanu vam jebem!Gnječ wrote:tre wrote:najveći koljač a ne sinStanojko wrote:Tito - najveći rvacki grijeh ...
2015-09-08
Tile je ujko i tacka..ko se ne slaze-cedoSerbia Strong wrote:Eroo wrote:Čija gromada? Srpske?Ringo10 wrote:Ne znam, ali Tito je bio povijesna gromada u odnosu na tvog PAvelića.Eroo wrote:marcellus wrote:
ideologija, a ideologija je definirana ružanskim supstitutom za religiju.
Što znače nepismena talibanska sirotinja ... Tito je znao da je petokraka samo za jednokratnu uporabu. Nakon njega može i potop.
Ustaška, najviše radi za modernu NDH ...
2015-09-08
Stanojko wrote:I juznu Dalmaciju srbima, nanu vam jebem!Gnječ wrote:tre wrote:najveći koljač a ne sinStanojko wrote:Tito - najveci rvacki sin...
I Baranju, i baranju...
Guest- Guest
ako se bude vraćalo, vi ćete srbi svi pod šljivu, ili turke
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Ne znam ja, vi mu grob čuvate, pa ti vidi...Serbia Strong wrote:Eroo wrote:Čija gromada? Srpska?Ringo10 wrote:Ne znam, ali Tito je bio povijesna gromada u odnosu na tvog PAvelića.Eroo wrote:marcellus wrote:
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Pazite što pričate, koga je za molit, nije za kudit.Stanojko wrote:I juznu Dalmaciju srbima, nanu vam jebem!Gnječ wrote:tre wrote:najveći koljač a ne sinStanojko wrote:Tito - najveci rvacki sin...
2016-07-22
Eroo wrote:Ne znam ja, vi mu grob čuvate, pa ti vidi...Serbia Strong wrote:Eroo wrote:Čija gromada? Srpska?Ringo10 wrote:Ne znam, ali Tito je bio povijesna gromada u odnosu na tvog PAvelića.Eroo wrote:
Grob nema potrebe niko da mu čuva, barem se u ovom civilizovanom delu srbije grobovi i spomenici ne skrnave, kao u NDH ili na KiM.
Guest- Guest
Daj Bože što prije...Gnječ wrote:tre wrote:najveći koljač a ne sinStanojko wrote:Tito - najveci rvacki sin...
Kancerogeno tkivo treba odstraniti.
Guest- Guest
Neuspješni ste i kad čuvate, vidm po vašim čituljama...Serbia Strong wrote:Eroo wrote:Ne znam ja, vi mu grob čuvate, pa ti vidi...Serbia Strong wrote:Eroo wrote:Čija gromada? Srpska?Ringo10 wrote:
Ne znam, ali Tito je bio povijesna gromada u odnosu na tvog PAvelića.
Grob nema potrebe niko da mu čuva, barem se u ovom civilizovanom delu srbije grobovi i spomenici ne skrnave, kao u NDH ili na KiM.
2016-07-22
cassanowa wrote:Daj Bože što prije...Gnječ wrote:tre wrote:najveći koljač a ne sinStanojko wrote:Tito - najveci rvacki sin...
Kancerogeno tkivo treba odstraniti.
potpišite primopredaju Istre i odite u tristo pičkih materina što dalje od Italije.
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Tito je volio Dražu!!! Najstrože čuvana Titova tajna!!!
» Kao što vidimo, koliko god volio eure i islam, Benzema je brzo uvidio da mu u Arabiji nije tako lijepo
» Bivši i pokojni general JNA, Slovenac Konrad Kolšek:'Tuđman je bio dobar taktičar, Mesić je volio novac, Račan nije znao što hoće a Miloševića je zanimala diktatura.'
» Tito nije bio ni Srbin niti Hrvat
» Tito i estrada:Tko mu je pjevao a tko mu nije htio pjevati
» Kao što vidimo, koliko god volio eure i islam, Benzema je brzo uvidio da mu u Arabiji nije tako lijepo
» Bivši i pokojni general JNA, Slovenac Konrad Kolšek:'Tuđman je bio dobar taktičar, Mesić je volio novac, Račan nije znao što hoće a Miloševića je zanimala diktatura.'
» Tito nije bio ni Srbin niti Hrvat
» Tito i estrada:Tko mu je pjevao a tko mu nije htio pjevati
Page 2 of 5