Umro Srbin koji je pretučen u Rijeci
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Umro Srbin koji je pretučen u Rijeci
SANUa, oni su mu priznali titulu a uža specijalnost je tu sporedna stvat. U principu to dve govori i o vama i o SANU kao elitnoj srpskoj zajednici iliti trustu mozgova među srbljima.Serbia Strong wrote:tre wrote:ali Deretić je vaš akademik a samim tim i lumen među srbljimaSerbia Strong wrote:jastreb wrote:Osim toga što je pogan,taj nacionalizam je i smiješan,jer njeguje i simpatizira neke ideje koje su normalnog čovjeku smiješne i glupe.
Kod Srba imamo Deretića,ali te Deretićeve fantazije,malo koji srpski nacionalist drži ozbiljnim.
Dočim naše hrvatske mitove i fantazmagorije svaki ustašozomboid drži ozbiljnim,istinitim,pače i jedino ispravnim.
Za tog Deretića sam samo preko vas hrvata čuo. U Srbiji je taj debil potpuno anoniman...
Ali dobro, likovi poput njega i vojvode vjekoslava su vaši najveći saveznici u mržnji i ksenofobiji koju negujete kao zenicu oka svoga.
Čega akademik?
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
tre wrote:SANUa, oni su mu priznali titulu a uža specijalnost je tu sporedna stvat. U principu to dve govori i o vama i o SANU kao elitnoj srpskoj zajednici iliti trustu mozgova među srbljima.Serbia Strong wrote:tre wrote:ali Deretić je vaš akademik a samim tim i lumen među srbljimaSerbia Strong wrote:jastreb wrote:Osim toga što je pogan,taj nacionalizam je i smiješan,jer njeguje i simpatizira neke ideje koje su normalnog čovjeku smiješne i glupe.
Kod Srba imamo Deretića,ali te Deretićeve fantazije,malo koji srpski nacionalist drži ozbiljnim.
Dočim naše hrvatske mitove i fantazmagorije svaki ustašozomboid drži ozbiljnim,istinitim,pače i jedino ispravnim.
Za tog Deretića sam samo preko vas hrvata čuo. U Srbiji je taj debil potpuno anoniman...
Ali dobro, likovi poput njega i vojvode vjekoslava su vaši najveći saveznici u mržnji i ksenofobiji koju negujete kao zenicu oka svoga.
Čega akademik?
https://www.sanu.ac.rs/o-akademiji/clanstvo/clanovi-sanu/
Tebi gemišt izgleda popio mozak. Aj mi ga nadji na spisku članova, ako ga nadješ-vodim te na ručak...
Guest- Guest
koji drži predavanja u SANU?kaya wrote:Deretic je profesor :)
[size=31]Pojavio se na skupu [size=31]„Metodološki problem porekla Albanaca“[/size] [size=31]21. juna[/size] [size=31]2007[/size]. godine u organizaciji [size=31]SANU[/size] Trinaest radova sa ovog skupa, među kojima i rad Jovana I. Deretića (Arbanasi, od Kavkaza do Srbije), objavljeni su u knjizi [size=31]Albanci - Lažni Iliri[/size], Pešić i sinovi, [size=31]ISBN 978-86-7540-084-4[/size].[/size]
[size=31]Učestvovao je i na tri međunarodna kongresa u [size=31]Sankt Peterburgu[/size], na kojima je predstavio svoje radove:[/size]
[list="margin-right: 0px; margin-left: 0px; padding-right: 0px; padding-left: 0px; border-width: 0px; border-style: initial; border-image: initial; font-variant-numeric: inherit; font-variant-east-asian: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 16px; line-height: inherit; font-family: -apple-system, BlinkMacSystemFont, \"Segoe UI", Roboto, Lato, Helvetica, Arial, sans-serif; vertical-align: baseline; list-style-position: inside; list-style-image: initial; background-color: rgb(0, 0, 0); color: rgb(248, 249, 250); border-color: rgb(67, 70, 74) !important;"]
[*][size=31]Prvi međunarodni kongres Akademije fundamentalnih nauka, održan je od 12. do 14. maja 2008. godine na kom je dr Deretić predstavio svoj rad „Doćirilovska pismenost“, i predstavio je srpsko-rusko (rašansko) pismo, zvano srbica;[/size]
[*][size=31]Drugi kongres Instituta za staroslovenske i staroazijske civilizacije je održan od 12. do 14. maja 2009. godine, i tu je dr Deretić predstavio svoje izlaganje o doseljavanju Albanaca na Balkan;[/size]
[*][size=31]Treći kongres Instituta za staroslovenske i staroazijske civilizacije je održan od 12. do 14. maja 2010. godine, i tu je predsedavao sekcijom o srpsko-rašanskoj kulturi.[/size]
[/list]
Neka tamo ruska akademija i SANU su dva različita subjekta. Manje vina, manje vina, Tre...
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:tre wrote:SANUa, oni su mu priznali titulu a uža specijalnost je tu sporedna stvat. U principu to dve govori i o vama i o SANU kao elitnoj srpskoj zajednici iliti trustu mozgova među srbljima.Serbia Strong wrote:tre wrote:ali Deretić je vaš akademik a samim tim i lumen među srbljimaSerbia Strong wrote:
Čega akademik?
Tebi gemišt izgleda popio mozak. Aj mi ga nadji na spisku članova, ako ga nadješ-vodim te na ručak...
Akademik dr. Jovan I. Deretić - Biografija
[size=35]
Rođen je u Orahovcu, opštini Trebinje u Kraljevini Jugoslaviji. Studirao je na Prirodno-matematičkom fakultetu, a 1963. je napustio Jugoslaviju i otišao prvo u Francusku gde je
studirao na Tehničkom koledžu u Parizu, a potom i istoriju u Lionu. Doktorirao je istoriju u SAD-u. Radio je u tehničkoj struci u Francuskoj i Americi. Više godina bio je urednik Američkog Srbobrana. Do 1997. živeo je u Čikagu kada se preselio u Beograd. Postaje stalni član Petrovgradske carske Akademije nauka i umetnosti 2009. Pored srpskog jezika govori francuski i ruski, a služi se engleskim, italijanskim, latinskim i starogrčkim. Glavni predmet njegovog istraživanja jeste srpska antička istorija, koju zvanična istoriografija ne poznaje.[/size]
Po ovom nije član SANU ali je akademik i još k tome drži predavanja pod pokroviteljstvom SANU ali nije on uvaženi član srpse akademije nauke i umetnosti, on se samo tako češlja a bome i svi srbljovi.
Rođen je u Orahovcu, opštini Trebinje u Kraljevini Jugoslaviji. Studirao je na Prirodno-matematičkom fakultetu, a 1963. je napustio Jugoslaviju i otišao prvo u Francusku gde je
studirao na Tehničkom koledžu u Parizu, a potom i istoriju u Lionu. Doktorirao je istoriju u SAD-u. Radio je u tehničkoj struci u Francuskoj i Americi. Više godina bio je urednik Američkog Srbobrana. Do 1997. živeo je u Čikagu kada se preselio u Beograd. Postaje stalni član Petrovgradske carske Akademije nauka i umetnosti 2009. Pored srpskog jezika govori francuski i ruski, a služi se engleskim, italijanskim, latinskim i starogrčkim. Glavni predmet njegovog istraživanja jeste srpska antička istorija, koju zvanična istoriografija ne poznaje.[/size]
Po ovom nije član SANU ali je akademik i još k tome drži predavanja pod pokroviteljstvom SANU ali nije on uvaženi član srpse akademije nauke i umetnosti, on se samo tako češlja a bome i svi srbljovi.
Bosnjaci bjeze od ustasluka ko vrag od tamjana. Jedino se Hrvati pale na svoj nacizam.jastreb wrote:Ali se Bošnjaci ne furaju na ustašluk.Hektorović wrote:jastreb wrote:Pička mu materina,Bošnjaci su 10 puta gore prošli nego Hrvati kao žrtve Srba,pa niti napadaju Srbe,niti simpatiziraju ustaštvo,niti ruše partizanske spomenike,pa čak ni one srpske na ćirilici,poginulim pripadnicima NOVJ-a srpske nacionalnosti.
Bošnjački nacionalizam skoro i da ne postoji... Osim na marginama.
Islam ne poznaje naciju.
Unatoč teškom stradanju od Srba,oni ne ruše partizanske spomenike boraca Srba,ne napadaju srpske turiste i sezonce.
U muslimanskim mjestima bez problema nastupaju najcveće srpske estradne zvijezde,i ondje to nitko ne ometa.
Mi smo posebna štorija.
Muslimani u Mostaru čuvaju groblje partizana Hrvata. U Hrvatskoj uništavaju spomenike hrvatskim partizanima.
Hrvati su u sustini divljaci. Samo oni unistavaju dviojezicne ploce. Samo u Hrvatskim krajevima u BiH mozes vidjeti cirilicne saobracajne natpise koji su takodjer dvojezicni, prebojane ili unistene kompletno.
Hrvati glumataju civilizacijsku superiornost prema DRUGIM narodima i etnickim skupinama a u sustini su nekulturniji od nekog plemena iz Afrike.
Zato su i pali u nemilost medjunarodne zajednice. Stranci su dosli u BiH u ratu i poslije i imali priliku da vide ponasanje Hrvata. I kad vide Hrvate u crnim uniformama kako pozdravlju ustaskim pozdravima i kako se ponasaju i sta baljezgaju, pa sta su mogli da misle o Hrvatima.
Muslimani su ih navlacili ko zadnje budale.Kao fol krenu u Zapadni Mostar da obidju groblja a Hrvati i policajci i civili ih isprebijaju, i hodzu i ekipu oko njega i sve se to snimi i obidje cijeli svijet.
Ispale granatu iz rucnog bacaca na ured nekakvog upravitelja u Mostaru iliu napadnu automobil onoga Kosnika. KAmere sve snime.
Njemacki novinari naprave 1993 reportazu o pripadnicima HVO u Mostaru koji videci njemacke novinare padnu u ustaski trans i pocnu baljezgati o bratstvima sa Nijemcima iz 1941ve.
Evo 25 godina nakon rata Hrvati se ponasaju kao da je rat tek poceo. Mlade generacije truju mrznjom. Ustastvo metastazira cak i na podrucja koja se nikad time nisu odlikovala.
Dobro moj brat kaze, Hrvati ce u konacnici proci LOSe i to jako LOSE.
I onda se hrvati cude sto ih svi smatraju nacistima, fasistima i ustasama. Ne znam cemu se cude kad to u sustini i jesu.
Last edited by Ringo10 on 11/6/2019, 23:39; edited 1 time in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ma da, on samo drži predavanja u sklopu SANU ali on je tamo neki bezvezni akademik tamo nekih bezveznih rusaSerbia Strong wrote:Neka tamo ruska akademija i SANU su dva različita subjekta. Manje vina, manje vina, Tre...
tre wrote:Serbia Strong wrote:tre wrote:SANUa, oni su mu priznali titulu a uža specijalnost je tu sporedna stvat. U principu to dve govori i o vama i o SANU kao elitnoj srpskoj zajednici iliti trustu mozgova među srbljima.Serbia Strong wrote:tre wrote:
ali Deretić je vaš akademik a samim tim i lumen među srbljima
Čega akademik?
Tebi gemišt izgleda popio mozak. Aj mi ga nadji na spisku članova, ako ga nadješ-vodim te na ručak...Akademik dr. Jovan I. Deretić - Biografija[size=35]
Ma koja bre predavanja pred SANU-u, ne blamiraj se. U SANU i dalje sede koliko-toliko ozbiljni ljudi i veliki umovi, mada su pojeli govna sa nepromanjem dr. Stojkovića, možda najvećeg živog genetičara na svetu i to zbog politike.
Guest- Guest
ako si glup nisi ćorav :DSerbia Strong wrote:tre wrote:Serbia Strong wrote:tre wrote:SANUa, oni su mu priznali titulu a uža specijalnost je tu sporedna stvat. U principu to dve govori i o vama i o SANU kao elitnoj srpskoj zajednici iliti trustu mozgova među srbljima.Serbia Strong wrote:
Čega akademik?
Tebi gemišt izgleda popio mozak. Aj mi ga nadji na spisku članova, ako ga nadješ-vodim te na ručak...Akademik dr. Jovan I. Deretić - Biografija[size=43]
[size=40]
studirao na Tehničkom koledžu u Parizu, a potom i istoriju u Lionu. Doktorirao je istoriju u SAD-u. Radio je u tehničkoj struci u Francuskoj i Americi. Više godina bio je urednik Američkog Srbobrana. Do 1997. živeo je u Čikagu kada se preselio u Beograd. Postaje stalni član Petrovgradske carske Akademije nauka i umetnosti 2009. Pored srpskog jezika govori francuski i ruski, a služi se engleskim, italijanskim, latinskim i starogrčkim. Glavni predmet njegovog istraživanja jeste srpska antička istorija, koju zvanična istoriografija ne poznaje.[/size][/size]
[size=40]Po ovom nije član SANU ali je akademik i još k tome drži predavanja pod pokroviteljstvom SANU ali nije on uvaženi član srpse akademije nauke i umetnosti, on se samo tako češlja a bome i svi srbljovi.[/size]
Ma koja bre predavanja pred SANU-u, ne blamiraj se. U SANU i dalje sede koliko-toliko ozbiljni ljudi i veliki umovi, mada su pojeli govna sa nepromanjem dr. Stojkovića, možda najvećeg živog genetičara na svetu i to zbog politike.
[size=31]Pojavio se na skupu [size=31]„Metodološki problem porekla Albanaca“[/size] [size=31]21. juna[/size] [size=31]2007[/size]. godine u organizaciji [size=31]SANU[/size] Trinaest radova sa ovog skupa, među kojima i rad Jovana I. Deretića (Arbanasi, od Kavkaza do Srbije), objavljeni su u knjizi [size=31]Albanci - Lažni Iliri[/size], Pešić i sinovi, [size=31]ISBN 978-86-7540-084-4[/size].[/size]
[size=31]Učestvovao je i na tri međunarodna kongresa u [size=31]Sankt Peterburgu[/size], na kojima je predstavio svoje radove:[/size]
[list="margin-right: 0px; margin-left: 0px; padding-right: 0px; padding-left: 0px; border-width: 0px; border-style: initial; border-image: initial; font-variant-numeric: inherit; font-variant-east-asian: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 16px; line-height: inherit; font-family: -apple-system, BlinkMacSystemFont, \"Segoe UI", Roboto, Lato, Helvetica, Arial, sans-serif; vertical-align: baseline; list-style-position: inside; list-style-image: initial; background-color: rgb(0, 0, 0); color: rgb(248, 249, 250); border-color: rgb(67, 70, 74) !important;"]
[*][size=31]Prvi međunarodni kongres Akademije fundamentalnih nauka, održan je od 12. do 14. maja 2008. godine na kom je dr Deretić predstavio svoj rad „Doćirilovska pismenost“, i predstavio je srpsko-rusko (rašansko) pismo, zvano srbica;[/size]
[*][size=31]Drugi kongres Instituta za staroslovenske i staroazijske civilizacije je održan od 12. do 14. maja 2009. godine, i tu je dr Deretić predstavio svoje izlaganje o doseljavanju Albanaca na Balkan;[/size]
[*][size=31]Treći kongres Instituta za staroslovenske i staroazijske civilizacije je održan od 12. do 14. maja 2010. godine, i tu je predsedavao sekcijom o srpsko-rašanskoj kulturi.[/size]
[/list]
Da i šta onda? Mogli smo i ti i ja da se pojavimo na javnom skupu pa nas to ne čini akademicima...
Guest- Guest
Milijun!!!___michaellcmacha wrote:pa kako bi onda hrvatska danas bila država da je pobijeno preko milijun hrvata...Ringo10 wrote:Četiri godine sam bio u tome jebenom ratu i ovo nema blage veze sa Hrvatskom kakvu sam tada želio i zamišljao. JA sam razočaran i ogorčen da je to teško opisati.
Jebo vam i Blajburg i ustaše i endehazija mater. NAbijem ih na kurac.
Jebo vam i Glasnović i Jurčević i sve ustaše ovoga svijeta mater.
I žao mi je što tog šljama i ološa na Blajburgu nisu pomlatili još tri puta toliko. Pa bi baš imali za šta da kukate i slinite
Đubrad.
A onome poganom kleru i popčinama bih jebo mater da bi me upamtili. Nikakve sluge Božje to su sluge Sotonine.
PA da, milijun. I onda se rugate Srbima radi njihove mitomanije. A vasa mitomanija je pet puta debilnija i kretenskija.
Uostalom koga boli kurac.
2015-09-24
ma da, nađemo par seoskih pijandura sa srpske i par sa hrvatske strane i imamo akademsku raspravu pod pokroviteljstvom SANUSerbia Strong wrote:Da i šta onda? Mogli smo i ti i ja da se pojavimo na javnom skupu pa nas to ne čini akademicima...
Crveni, jesi ti taj pocinitelj?! :O/
a ko će drugi, poturica uvijek gori od turčinaMaggie19 wrote:Crveni, jesi ti taj pocinitelj?! :O/
uf, nadam se da ipak nije..vrlo okrutno ubojstvo.tre wrote:a ko će drugi, poturica uvijek gori od turčinaMaggie19 wrote:Crveni, jesi ti taj pocinitelj?! :O/
to samo potvrđuje teoriju o tome što sam pisao, ako ti je cilj nešto takvo pošalji poturicu crvenog ili brata mu i da vidiš belajaMaggie19 wrote:uf, nadam se da ipak nije..vrlo okrutno ubojstvo.tre wrote:a ko će drugi, poturica uvijek gori od turčinaMaggie19 wrote:Crveni, jesi ti taj pocinitelj?! :O/
pa rekao si još 3 puta toliko, ako je bilo potučeno oko 250 000 zar nije milijun onda broj ubijenih hrvata koji bi po tebi bio dovoljan...ili ajde reci ti možda ja pretjerujem, možda bi ti pobio 600 000... reci jebiga...Ringo10 wrote:Milijun!!!___michaellcmacha wrote:pa kako bi onda hrvatska danas bila država da je pobijeno preko milijun hrvata...Ringo10 wrote:Četiri godine sam bio u tome jebenom ratu i ovo nema blage veze sa Hrvatskom kakvu sam tada želio i zamišljao. JA sam razočaran i ogorčen da je to teško opisati.
I žao mi je što tog šljama i ološa na Blajburgu nisu pomlatili još tri puta toliko. Pa bi baš imali za šta da kukate i slinite
Đubrad.
A onome poganom kleru i popčinama bih jebo mater da bi me upamtili. Nikakve sluge Božje to su sluge Sotonine.
PA da, milijun. I onda se rugate Srbima radi njihove mitomanije. A vasa mitomanija je pet puta debilnija i kretenskija.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
250 000!!!???michaellcmacha wrote:pa rekao si još 3 puta toliko, ako je bilo potučeno oko 250 000 zar nije milijun onda broj ubijenih hrvata koji bi po tebi bio dovoljan...ili ajde reci ti možda ja pretjerujem, možda bi ti pobio 600 000... reci jebiga...Ringo10 wrote:Milijun!!!___michaellcmacha wrote:pa kako bi onda hrvatska danas bila država da je pobijeno preko milijun hrvata...Ringo10 wrote:Četiri godine sam bio u tome jebenom ratu i ovo nema blage veze sa Hrvatskom kakvu sam tada želio i zamišljao. JA sam razočaran i ogorčen da je to teško opisati.
Đubrad.
MA daj bjezi budalo jedna ...
2015-09-24
koje ubojstvo...Maggie19 wrote:uf, nadam se da ipak nije..vrlo okrutno ubojstvo.tre wrote:a ko će drugi, poturica uvijek gori od turčinaMaggie19 wrote:Crveni, jesi ti taj pocinitelj?! :O/
2015-08-08
pa što se bojiš reći koliko bi ti hrvata pobio ili da bude pobijeno.... što si pička, izjasni se...Ringo10 wrote:250 000!!!???michaellcmacha wrote:pa rekao si još 3 puta toliko, ako je bilo potučeno oko 250 000 zar nije milijun onda broj ubijenih hrvata koji bi po tebi bio dovoljan...ili ajde reci ti možda ja pretjerujem, možda bi ti pobio 600 000... reci jebiga...Ringo10 wrote:Milijun!!!___michaellcmacha wrote:pa kako bi onda hrvatska danas bila država da je pobijeno preko milijun hrvata...Ringo10 wrote:Četiri godine sam bio u tome jebenom ratu i ovo nema blage veze sa Hrvatskom kakvu sam tada želio i zamišljao. JA sam razočaran i ogorčen da je to teško opisati.
Đubrad.
2015-08-08
Poubijane su ustase ... i neka su.michaellcmacha wrote:pa što se bojiš reći koliko bi ti hrvata pobio ili da bude pobijeno.... što si pička, izjasni se...Ringo10 wrote:250 000!!!???michaellcmacha wrote:pa rekao si još 3 puta toliko, ako je bilo potučeno oko 250 000 zar nije milijun onda broj ubijenih hrvata koji bi po tebi bio dovoljan...ili ajde reci ti možda ja pretjerujem, možda bi ti pobio 600 000... reci jebiga...Ringo10 wrote:Milijun!!!___michaellcmacha wrote:
pa kako bi onda hrvatska danas bila država da je pobijeno preko milijun hrvata...
Jel sad OK?
2015-09-24
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» RADI DELIJE KOJI PIŠA HRVATSKU SVETINJU PRETUČEN TETOVIRANI SRBIN -suprug i otac dvije djevojčice
» Okučani: Brutalno pretučen samo zato što je Srbin!
» 'Jovan nije pretučen zato što je Srbin,nego zato što je četnik'!
» prvi srbin koji je tutu rekao NE
» Slavni feldmaršal u austrougarskoj vojsci bio je KRAJIŠKI SRBIN, zbog čega je odbačen od svih i umro u krajnjoj bedi
» Okučani: Brutalno pretučen samo zato što je Srbin!
» 'Jovan nije pretučen zato što je Srbin,nego zato što je četnik'!
» prvi srbin koji je tutu rekao NE
» Slavni feldmaršal u austrougarskoj vojsci bio je KRAJIŠKI SRBIN, zbog čega je odbačen od svih i umro u krajnjoj bedi
Page 4 of 6