Umro Srbin koji je pretučen u Rijeci
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Umro Srbin koji je pretučen u Rijeci
Nešto silovanja, 5-6, je mali zločin?ljubo1212 wrote:čovjek je optužen za nešto silovanja i premlaćivanja u brodskoj posavini, kakvih sad 170 ljudi u mrkonjiću?
iako, za njih može vrijediti ono što ti kažeš za vukovar, zatekli se u ratnoj zoni, što bi trebali očekivat
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
To je bosanski Hrvat.vuksadinare wrote:inace taj ilija glavic je srbin ali je bio u hvo-u..pa eto svoj svoga...
Zašto trabunjaš o čemu pojma nemaš?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
optužen ne znači i da je kriv
razlikuj to i ovčaru recimo, za koju nikad nisi odgovorio kakav je zločin...
razlikuj to i ovčaru recimo, za koju nikad nisi odgovorio kakav je zločin...
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
catabbath-
2015-08-22
dzango wrote:Ovaj mu opsovao Tuđmana.marcellus wrote:za sad je nejasno što je motiv, no dobro saznat će se uskoro
valjda
navodno da mater ustašku
to isto ko da netko beljaku psuje bratstvo i jedinstvo
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Sramotno je to kako u 2019.god. u jednoj zemljičćlanici EU,događaju se ovakve stravične stvari.
No nije toliko stravičan sam čin,koliko izostanak pravovremene reakcije državnih tijela za zločin iz mržnje prema nedužnoj srpskoj nejači.
No nije toliko stravičan sam čin,koliko izostanak pravovremene reakcije državnih tijela za zločin iz mržnje prema nedužnoj srpskoj nejači.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Za sve je kriv karamarko on je prekinuo regionsko bractvo i jedinstvo koju je teskom mukom uspostavio josipovic
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ne kenjaj
ovim pravdas zlocin
plus ti smesno
pises glupisti
ovim pravdas zlocin
plus ti smesno
pises glupisti
Guest- Guest
da ste 45. platiliסמאל wrote:Sramotno je to kako u 2019.god. u jednoj zemljičćlanici EU,događaju se ovakve stravične stvari.
pravicnu cenu za ndh
da je srbiju imao ko normalan
da vodi, ne biste sad kenjali
ovakve gluposti.
50% mi smo krivi
jer smo kretenima predali drzavu.
Guest- Guest
Kako je lepo biti gluppismejker wrote:Opet "hrabri " copor na jednog... ..RIP ..
2014-04-15
drago mi je da si svjestan svog stanja...lepak uvijek upali kod neke budale..n_razbojnik wrote:Kako je lepo biti gluppismejker wrote:Opet "hrabri " copor na jednog... ..RIP ..
Guest- Guest
Slažem se i potpisujem ovo u potpunosti.pizzon wrote:da ste 45. platiliסמאל wrote:Sramotno je to kako u 2019.god. u jednoj zemljičćlanici EU,događaju se ovakve stravične stvari.
pravicnu cenu za ndh
da je srbiju imao ko normalan
da vodi, ne biste sad kenjali
ovakve gluposti.
50% mi smo krivi
jer smo kretenima predali drzavu.
2015-07-23
Kako to misliš ? nisam odmah shvatio smisao,što si ovim htio reć...ne znam jelo to misliš općenito,ili i mene trpaš u isto krdo s vukom,treom,i ostalim srbofobima ? Mislim,to bi bilo potpuno neprihvatljivo i nepošteno,jer sam dokazani Serb-frendly forumaš,koji se već godinama bori i zalaže za dobrobit nedužne srpske nejači i starčadi.pizzon wrote: ne biste sad kenjali
ovakve gluposti.
2015-07-23
Lako je za majku, ne daju poturice Tuđmana ni za živu glavu.marcellus wrote:dzango wrote:Ovaj mu opsovao Tuđmana.marcellus wrote:za sad je nejasno što je motiv, no dobro saznat će se uskoro
valjda
navodno da mater ustašku
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ustaštvo u HR je uzrok ovome.
da se od početka njegovalo tradicije NOB-a,ili da se ustaštvu nije od 90-tih davalo blagonaklonost,svega ovoga danas ne bi bilo.
Pička mu materina,Bošnjaci su 10 puta gore prošli nego Hrvati kao žrtve Srba,pa niti napadaju Srbe,niti simpatiziraju ustaštvo,niti ruše partizanske spomenike,pa čak ni one srpske na ćirilici,poginulim pripadnicima NOVJ-a srpske nacionalnosti.
Hrvatski nacionalizam je najpoganiji nacionalizam. Gori čak i od srpskog,za kojeg su govoruili da potiče sve druge nacionalizme. Može srpski poticati 100 nacionalizama,hrvatski ga preteče i gori je nego srpski i onih 99 drugih zajedno.
da se od početka njegovalo tradicije NOB-a,ili da se ustaštvu nije od 90-tih davalo blagonaklonost,svega ovoga danas ne bi bilo.
Pička mu materina,Bošnjaci su 10 puta gore prošli nego Hrvati kao žrtve Srba,pa niti napadaju Srbe,niti simpatiziraju ustaštvo,niti ruše partizanske spomenike,pa čak ni one srpske na ćirilici,poginulim pripadnicima NOVJ-a srpske nacionalnosti.
Hrvatski nacionalizam je najpoganiji nacionalizam. Gori čak i od srpskog,za kojeg su govoruili da potiče sve druge nacionalizme. Može srpski poticati 100 nacionalizama,hrvatski ga preteče i gori je nego srpski i onih 99 drugih zajedno.
2014-04-22
Osim toga što je pogan,taj nacionalizam je i smiješan,jer njeguje i simpatizira neke ideje koje su normalnog čovjeku smiješne i glupe.
Kod Srba imamo Deretića,ali te Deretićeve fantazije,malo koji srpski nacionalist drži ozbiljnim.
Dočim naše hrvatske mitove i fantazmagorije svaki ustašozomboid drži ozbiljnim,istinitim,pače i jedino ispravnim.
Kod Srba imamo Deretića,ali te Deretićeve fantazije,malo koji srpski nacionalist drži ozbiljnim.
Dočim naše hrvatske mitove i fantazmagorije svaki ustašozomboid drži ozbiljnim,istinitim,pače i jedino ispravnim.
2014-04-22
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» RADI DELIJE KOJI PIŠA HRVATSKU SVETINJU PRETUČEN TETOVIRANI SRBIN -suprug i otac dvije djevojčice
» Okučani: Brutalno pretučen samo zato što je Srbin!
» 'Jovan nije pretučen zato što je Srbin,nego zato što je četnik'!
» prvi srbin koji je tutu rekao NE
» Slavni feldmaršal u austrougarskoj vojsci bio je KRAJIŠKI SRBIN, zbog čega je odbačen od svih i umro u krajnjoj bedi
» Okučani: Brutalno pretučen samo zato što je Srbin!
» 'Jovan nije pretučen zato što je Srbin,nego zato što je četnik'!
» prvi srbin koji je tutu rekao NE
» Slavni feldmaršal u austrougarskoj vojsci bio je KRAJIŠKI SRBIN, zbog čega je odbačen od svih i umro u krajnjoj bedi
Page 2 of 6