Od milodara za bolesnu djecu preuređen luksuzni penthouse jednog od najmoćnijih kardinala
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Od milodara za bolesnu djecu preuređen luksuzni penthouse jednog od najmoćnijih kardinala
Kakva je ovo koncentracija perverznjaka na temi..dosta je ovih o kojima se prica,kad se vi pomamili..tocno vas vidim kako se oblizujete..:D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: Od milodara za bolesnu djecu preuređen luksuzni penthouse jednog od najmoćnijih kardinala
A ti kao ne?maggie13 wrote:Kakva je ovo koncentracija perverznjaka na temi..dosta je ovih o kojima se prica,kad se vi pomamili..tocno vas vidim kako se oblizujete..:D
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Ja samo gledam i uvijek se iznova zacudim..naivka..:P
2014-04-12
marcus-t wrote:Nema frke. Naučit ću je.Eva wrote:Najdraža mi mode ani lefaneha, jer je jutarnjamarcus-t wrote:Da, ti vjerojatno preferiraš neku židovsku molitvu.Eva wrote:A ima raznih devijacija.marcus-t wrote:Eh, ja sam jedne prilike slušao priču jednog klinca iz sjemeništa. Neka malo starija ženka ga bila spopala a on se jedno vrijeme nećkao al na kraju ipak popustio. Kaže da je svršavala urnebesno tek kad počne izgovarati "Zdravo Marija milosti puna". Kaže ženska pukne na to i počne se bacati i tresti ko luda.Eva wrote:Meni si svojedobno upucaval jedan svećenik iz Poreča. Bilo je to 1995. u Špadićima.
Guest- Guest
Mrak. Čak je i ritam pravi.Eva wrote:
2015-10-07
A ništa ne razumijem . Jebeš to.
Guest- Guest
Moguće, no kažem kak je moj razred volil svećenika i on je bil razlog kaj su ostali na vjeronaukuzgdosada wrote:Kod mene je u crkvi bio onaj pop kaj je imao rock band. Isto je glumio nekog kao modernog pristupačnog popa. Taj mi je posebno udarao na živce. Ja sam rock svečenik. Da znaš svirati sigurno ne bi bio svečenik. Bio je često na telki. Kao igra s klincima nogomet. Ima super propovjedi. Iskreno rečeno obični glumac i lažov. A da ne idemo u to koliko svečenika živi ono što propovjedaju. Mislim da ih se može na prste ruke nabrojati.
Guest- Guest
Jezik ljubavi, lašon hakodešzgdosada wrote:A ništa ne razumijem . Jebeš to.
Guest- Guest
Eva wrote:Moguće, no kažem kak je moj razred volil svećenika i on je bil razlog kaj su ostali na vjeronaukuzgdosada wrote:Kod mene je u crkvi bio onaj pop kaj je imao rock band. Isto je glumio nekog kao modernog pristupačnog popa. Taj mi je posebno udarao na živce. Ja sam rock svečenik. Da znaš svirati sigurno ne bi bio svečenik. Bio je često na telki. Kao igra s klincima nogomet. Ima super propovjedi. Iskreno rečeno obični glumac i lažov. A da ne idemo u to koliko svečenika živi ono što propovjedaju. Mislim da ih se može na prste ruke nabrojati.
Ljudi izopače sve. Pa i vjeru. Po meni svatko vjeruje za sebe u što želi i kako želi. Čim od toga nastane organizacija to nije dobro.
Guest- Guest
Eva wrote:Jezik ljubavi, lašon hakodešzgdosada wrote:A ništa ne razumijem . Jebeš to.
Jamačno . :)
Guest- Guest
Ti puškomitraljezac navalio da mi otmeš Evu il Boga vidit? E pa zna Eva da što je duža cijev da je manja kita.zgdosada wrote:Eva wrote:Jezik ljubavi, lašon hakodešzgdosada wrote:A ništa ne razumijem . Jebeš to.
Jamačno . :)
2015-10-07
To na slici prvo nije nikakav puško mitraljez nego sniper. Drugo ja ti cure preko 25 godina i ne gledam tako da što se mene tiče. It is all yours. Samo nije da je moja da je ja poklanjam nekome tako da s tim svojim predškolska grupa uletima teško ćeš nešto napraviti. Ali eto ako ja nekako mogu pomoći tu sam.
Guest- Guest
E dobro. Eva će bit moja il ničija.zgdosada wrote:To na slici prvo nije nikakav puško mitraljez nego sniper. Drugo ja ti cure preko 25 godina i ne gledam tako da što se mene tiče. It is all yours. Samo nije da je moja da je ja poklanjam nekome tako da s tim svojim predškolska grupa uletima teško ćeš nešto napraviti. Ali eto ako ja nekako mogu pomoći tu sam.
2015-10-07
Ipak mislim da ćeš se to s njom morati dogovoriti.
Guest- Guest
Ili chloroform podrum i to. Fritzl style love.
Guest- Guest
To samo u krajnjem slučaju. Inače, vež je napola skuhana.zgdosada wrote:Ili chloroform podrum i to. Fritzl style love.
2015-10-07
Pa ne znam ja što ti voliš.
Guest- Guest
Očito Evu. Ali jer zna ona to ?
Guest- Guest
Skandal trese Vatikan: Papa je znao da Crkva daje za oružje?
REUTERS
Papa Franjo je znao da se investicije Crkve ulažu u tvrtke koje proizvode oružje, tvrdi u knjizi "Križni put" talijanski novinar Gianluigi Nuzzi iz TV grupacije Mediaset, piše il Giornale.
Nuzzi je u knjizi opisao kako se Bergoglio 3. srpnja 2013., nekoliko mjeseci nakon što je postao Papa, sastao s kardinalima te ih je pitao kako su troškovi Crkve izmakli kontroli. Tada im je rekao i da trebaju biti oprezniji jer je samo u Švicarskoj Crkva zbog loših ulaganja izgubila 10 milijuna eura. Papa im je ispričao kako mu je, dok je još bio provincijalac, glavni ekonomist u Buenos Airesu ispričao da je Crkva uložila novac u "poštenu i ozbiljnu banku".
REUTERS
- Nakon što se promijenio ekonomist, novi je otišao u banku zbog kontrole. Pitao je kamo su se promijenila ulaganja. Saznao je da 60 posto ide za proizvodnju oružja - ispričao je papa Franjo kardinalima, piše u knjizi Nuzzi.
POGLEDAJTE VIDEO: Skandal za skandalom
U svojoj knjizi koja izlazi u četvrtak, navodi i da je Papa žrtva opasnih intriga, navodi da je Kurija napravila troškove, prema podacima iz 2012. od 28,9 milijuna eura te se navodi da su troškovi Crkve "van kontrole" i da je "Vatikan blizu bankrota".
REUTERS
U Nuzzijevoj knjizi, kao i u knjizi "Škrtost" novinara Emiliana Fittipaldija lijevog tjednika L'Espresso, navodi se i da su kardinali novac namijenjen siromašnima potrošili na luksuz. Jedan od primjera je preuređenje penthousea od 700 četvornih metara od milodara. U knjizi se navodi od 30 do 40 milijuna eura milodara samo manji dio ide siromašnima.
U knjigama koje su objavili novinari tvrdi se da su troškovi Crkve izmakli kontroli. Navodi se i da su kardinali veći dio milodara za siromašne potrošili na svoj luksuz
Četvrtak, 05. 11. 2015. u 09:30, zadnja izmjena prije 1 sat i 43 minute Piše: Ivana ŽivkoREUTERS
Papa Franjo je znao da se investicije Crkve ulažu u tvrtke koje proizvode oružje, tvrdi u knjizi "Križni put" talijanski novinar Gianluigi Nuzzi iz TV grupacije Mediaset, piše il Giornale.
Nuzzi je u knjizi opisao kako se Bergoglio 3. srpnja 2013., nekoliko mjeseci nakon što je postao Papa, sastao s kardinalima te ih je pitao kako su troškovi Crkve izmakli kontroli. Tada im je rekao i da trebaju biti oprezniji jer je samo u Švicarskoj Crkva zbog loših ulaganja izgubila 10 milijuna eura. Papa im je ispričao kako mu je, dok je još bio provincijalac, glavni ekonomist u Buenos Airesu ispričao da je Crkva uložila novac u "poštenu i ozbiljnu banku".
REUTERS
- Nakon što se promijenio ekonomist, novi je otišao u banku zbog kontrole. Pitao je kamo su se promijenila ulaganja. Saznao je da 60 posto ide za proizvodnju oružja - ispričao je papa Franjo kardinalima, piše u knjizi Nuzzi.
POGLEDAJTE VIDEO: Skandal za skandalom
U svojoj knjizi koja izlazi u četvrtak, navodi i da je Papa žrtva opasnih intriga, navodi da je Kurija napravila troškove, prema podacima iz 2012. od 28,9 milijuna eura te se navodi da su troškovi Crkve "van kontrole" i da je "Vatikan blizu bankrota".
REUTERS
U Nuzzijevoj knjizi, kao i u knjizi "Škrtost" novinara Emiliana Fittipaldija lijevog tjednika L'Espresso, navodi se i da su kardinali novac namijenjen siromašnima potrošili na luksuz. Jedan od primjera je preuređenje penthousea od 700 četvornih metara od milodara. U knjizi se navodi od 30 do 40 milijuna eura milodara samo manji dio ide siromašnima.
2015-10-07
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kenwood Kenon i Bandić na HRT-u žicali pare za bolesnu djecu. Može li licemjernije?
» stan jednog milijunaša i kćeri jednog milijardera
» Kitarović odlikuje jednog komunistu i jednog emigranta
» Šefica Disneya: Majka sam jednog transrodnog i jednog panrodnog djeteta, pola naših likova treba biti LGBTQIA ili druge manjine
» Protest na pogrebu kardinala Pell-a
» stan jednog milijunaša i kćeri jednog milijardera
» Kitarović odlikuje jednog komunistu i jednog emigranta
» Šefica Disneya: Majka sam jednog transrodnog i jednog panrodnog djeteta, pola naših likova treba biti LGBTQIA ili druge manjine
» Protest na pogrebu kardinala Pell-a
Page 2 of 4