Borbe migranata u Velikoj Kladuši: Mještani drže straže
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Borbe migranata u Velikoj Kladuši: Mještani drže straže
Ilegalni kozojebi će bauljat naokolo. Zato sam ih usporedio sa zombijima. Kad padne noć onda će morat držat seoske straže a po gradovima kvartovske.AssadNaPodmornici wrote:da, kozojebi će tražiti rentu, a onda će ti država kao u njemačkoj, uzeti tebi stan i staviti kozojebe unutra
Yoda ne zamaraj se ti s menom i mojom taktikom preživljavanja. Iman ja i vikendicu na Braču pa mogu na otok a vi na kopnu se slikajte za pasoš kad ih navali pola miljona ovamo.
I usput ne može meni država uzet privatno vlasništvo. To šta si čita po Njemačkoj to su podstanari u državnim stanovima a ne vlasnici istih.
Last edited by RayMabus on 9/6/2019, 18:26; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
longi ce na otok, yoda bilda i ojacat ce, ja imam veliko ratno iskustvo
mi cemo prezivjeti, a sto ce epi, aben, i slicni,...nista od njih, pregazit ce ih muje ko plitak potok
mi cemo prezivjeti, a sto ce epi, aben, i slicni,...nista od njih, pregazit ce ih muje ko plitak potok
dijagram-
2015-08-09
Oni će van sad dolazit no nije još prava masa. Sukob s Iranom stvara pravu masu. To će razjebat cilu Dalmaciju. To tj taj udar traje godinu do dvije. Nakon toga ide rat s Arapima i jadransko more će bit crveno od arapske krvi.
Trik je u tom udaru jer ako ti moraš ić radit a oni nakrupili ovamo onda si ti na ulici svaki dan , licen u lice s zombijima.
Zato ja iman tu taktiku bunker. Kad skrenete skroz desno onda ćete mi sami dat oružje ( zato ga ni ne kupujen ) a onda ću ja postat grof Drakula.
Trik je u tom udaru jer ako ti moraš ić radit a oni nakrupili ovamo onda si ti na ulici svaki dan , licen u lice s zombijima.
Zato ja iman tu taktiku bunker. Kad skrenete skroz desno onda ćete mi sami dat oružje ( zato ga ni ne kupujen ) a onda ću ja postat grof Drakula.
2014-04-11
nedjelja
12. Maj 2019.
MUP ZDK: U tuči učestvovalo 200 navijača Sarajeva i Željezničara
O tuči navijača upoznata je dežurna tužiteljica, a uviđaj su izvršili istražitelji u vremenu od 17,00 do 19,00 sati
U Olovu je jučer u 15:10 sati u ul. Sarajevska, na platou autobuske stanice i u naselju Jasen, došlo je do masovne tuče između navijača FK Željezničar i FK Sarajevo iz Sarajeva, u kojoj je učestvovalo više od 200 osoba, saopćeno je iz MUP-a ZDK.
Tom prilikom NN osobe oštetile su vjetrobransko staklo na vozilu marke "Suzuki" reg.br: K29-M-709, vl. MUP-a ZDK Kantona, oštećen "Pasat" reg. br: K26-M-689, autobus marke "Man" reg. br: T53-O-107 vl. Centrotrans Sarajevo, vozilo marke "Fiat" reg.br: J93-T-531, kao i vozila "Golf" reg. br: O08-M-019 , "Ford" reg.br: K43-M-925 , "Opel" reg.br: J80-A-442 te su na BP "Inter Ina" oštećena rolo vrata na ormaru za ulje i krovni lim.
O tuči navijača upoznata je dežurna tužiteljica, a uviđaj su izvršili istražitelji u vremenu od 17,00 do 19,00 sati. Dalji rad nastavljaju istražitelji.
Na navedenom događaju bile su angažovane dodatne policijske snage i to: pripadnici Specijalne policije MUP-a TK i ZE-DO kantona te policijski službenici PS Vareš koji su preduzeli sve zakonom predviđene mjere i radnje radi uspostavljanja javnog reda i mira, navodi se u saopćenju MUP-a Zeničko-dobojskog kantona.
Oslobođenje PORTAL
12. Maj 2019.
MUP ZDK: U tuči učestvovalo 200 navijača Sarajeva i Željezničara
O tuči navijača upoznata je dežurna tužiteljica, a uviđaj su izvršili istražitelji u vremenu od 17,00 do 19,00 sati
U Olovu je jučer u 15:10 sati u ul. Sarajevska, na platou autobuske stanice i u naselju Jasen, došlo je do masovne tuče između navijača FK Željezničar i FK Sarajevo iz Sarajeva, u kojoj je učestvovalo više od 200 osoba, saopćeno je iz MUP-a ZDK.
Tom prilikom NN osobe oštetile su vjetrobransko staklo na vozilu marke "Suzuki" reg.br: K29-M-709, vl. MUP-a ZDK Kantona, oštećen "Pasat" reg. br: K26-M-689, autobus marke "Man" reg. br: T53-O-107 vl. Centrotrans Sarajevo, vozilo marke "Fiat" reg.br: J93-T-531, kao i vozila "Golf" reg. br: O08-M-019 , "Ford" reg.br: K43-M-925 , "Opel" reg.br: J80-A-442 te su na BP "Inter Ina" oštećena rolo vrata na ormaru za ulje i krovni lim.
O tuči navijača upoznata je dežurna tužiteljica, a uviđaj su izvršili istražitelji u vremenu od 17,00 do 19,00 sati. Dalji rad nastavljaju istražitelji.
Na navedenom događaju bile su angažovane dodatne policijske snage i to: pripadnici Specijalne policije MUP-a TK i ZE-DO kantona te policijski službenici PS Vareš koji su preduzeli sve zakonom predviđene mjere i radnje radi uspostavljanja javnog reda i mira, navodi se u saopćenju MUP-a Zeničko-dobojskog kantona.
Oslobođenje PORTAL
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
DRAMA Reporter „Avaza“ svjedočio akciji Granične policije BiH na Plješevici
Migranti satima odbijali izaći iz šume
Nakon što je policija zaustavila njih dvadesetak, udaljeni svega deset metara od policijskog auta, ponovo su skakali s ceste i bježali u šumu koliko ih noge nose
https://avaz.ba/vijesti/bih/492897/migranti-satima-odbijali-izaci-iz-sume
Ovdje nema policije, kaže. Namjerno je nema. Vojsku s dugim cijevima na granicu, nema druge.
Nakon što je policija zaustavila njih dvadesetak, udaljeni svega deset metara od policijskog auta, ponovo su skakali s ceste i bježali u šumu koliko ih noge nose
Ovdje nema policije, kaže. Namjerno je nema. Vojsku s dugim cijevima na granicu, nema druge.
2016-07-22
Zaitiš kašikaru u šumu paš vidit kako izlaze.Eroo wrote:DRAMA Reporter „Avaza“ svjedočio akciji Granične policije BiH na Plješevici
2014-04-11
Eroo wrote:DRAMA Reporter „Avaza“ svjedočio akciji Granične policije BiH na Plješevici
Kao što vidite Mektić i ekipa su praktično umaknili policiju s hrvatske granice.
Šengen Muslimanima ne odgovara.
2016-07-22
Pa ne može granična policija BiH tu puno. Nemaju ni kapacitete da ih zaustave a i kad ih zaustave ovi opet samo čekaju di će pobić. Sizifov posao. Oni će prić granicu i onda pravac antifašistička Rijeka.
2014-04-11
jab razmnozio divlje svinje i sve ih potjerao u sumu..bilo bi veselo..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Izvanredno stanje u Velikoj Kladuši zbog migranata
» Grupa migranata bez smještaja blokirala saobraćaj u Velikoj Kladuši
» Prosvjed poduzetnika u Velikoj Kladuši
» U Velikoj Kladuši za sada mirno
» Sve više izbjeglica u Velikoj Kladuši
» Grupa migranata bez smještaja blokirala saobraćaj u Velikoj Kladuši
» Prosvjed poduzetnika u Velikoj Kladuši
» U Velikoj Kladuši za sada mirno
» Sve više izbjeglica u Velikoj Kladuši