Borbe migranata u Velikoj Kladuši: Mještani drže straže
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Sukobi između migranata su gotovo svakodnevni, a ogorčenost zbog izostanka adekvatnih reakcija vlasti sve veća.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/borbe-migranata-u-velikoj-kladusi-mjestani-drze-straze
Sukobi između migranata su gotovo svakodnevni, a ogorčenost zbog izostanka adekvatnih reakcija vlasti sve veća.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/borbe-migranata-u-velikoj-kladusi-mjestani-drze-straze
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Borbe migranata u Velikoj Kladuši: Mještani drže straže
Tekbiiirrr...
E jebga, sad smo maja sever i ja u kurcu.
Koje podrzati, za koga, protiv kojih???
Ma za sve je kriva hrvatska policija.
Koje podrzati, za koga, protiv kojih???
Ma za sve je kriva hrvatska policija.
dijagram-
2015-08-09
Razmirice medu znanstvenicima i kirurskim metodama
Mjestani bi se trebali drzati kladionice...dobra zamjena borbi kerova
2014-04-14
Sad ce navaliti i složiti crijep na kuci.Eroo wrote:Borbe migranata u Velikoj Kladuši: Mještani drže straže
Vrijedni su to i zahvalni ljudi:)
dijagram-
2015-08-09
bas mi to palo na pamet..ono,Jagnjevci 90tih u Dubravi i borbe pitbulova...n_razbojnik wrote:Razmirice medu znanstvenicima i kirurskim metodama
Guest- Guest
Nemaju za sada potreban alat, RPG, TNT i slicno. Uskraceni i diskriminirani, moraju se medjusobno klat kad im drzava (jos) ne privodi domace ofce.dijagram wrote:Sad ce navaliti i složiti crijep na kuci.Eroo wrote:Borbe migranata u Velikoj Kladuši: Mještani drže straže
Vrijedni su to i zahvalni ljudi:)
omni-
2014-04-12
Šteta šta ih nenagrne još barem pola miliina u federaciju BiH.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Izmorili se..Ojri ne rastu na drvecu,Mercedes i Bemvej su skupi,a ono sto dobiju sve potrose na najk šuje,hudije, i brendirane hozne..a i svabi ih pritegli maksimalno..
Guest- Guest
Meni nije jasno šta tu rade pakistanci i alžirci? Koji kurac to drži na ovim prostorima.
Nevolja ih naćerala. Doće njih još više.Eroo wrote:Meni nije jasno šta tu rade pakistanci i alžirci? Koji kurac to drži na ovim prostorima.
2014-04-11
pakistanci su atomski fizicari, imaju i bombu, jelEroo wrote:Meni nije jasno šta tu rade pakistanci i alžirci? Koji kurac to drži na ovim prostorima.
a ovi alzirci ,vise drustvene nauke i tako
afganci su za agrar, a bliski istok trgovina
strucnjaka kakvih zelis
dijagram-
2015-08-09
Mora netko raditi..Eroo wrote:Meni nije jasno šta tu rade pakistanci i alžirci? Koji kurac to drži na ovim prostorima.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Bmk za imigrante. Znam podatke iz budućnosti pa sam se pripremija. Fino dva stana i podstanari. Diga san se u tri popodne. Taktika se zove bunker , ležiš doma i ne izlaziš i boli te kurac šta se vani dešava.
Nezgodno je onima koji moraju ići vani radi potrage za hranom ( čitaj : na posao ).
Nešto ko u zombi filmovima koje sad gledam ( Živi mrtvaci ). Preživjet će oni koji mogu ostat u pečini a da uopće ne izlaze.
A vi se tucite s zombijima ( imigrantima ). Tko vas šiša.
Nezgodno je onima koji moraju ići vani radi potrage za hranom ( čitaj : na posao ).
Nešto ko u zombi filmovima koje sad gledam ( Živi mrtvaci ). Preživjet će oni koji mogu ostat u pečini a da uopće ne izlaze.
A vi se tucite s zombijima ( imigrantima ). Tko vas šiša.
2014-04-11
udre li zombi apokalipsa džabe ti stanovi kada nećeš imati od koga naplatiti rentu .. bolje ti je da sada dok je dobra ekonomska situacija iziđeš barem ljeti i udreš neki posao, i skupljaš lovu i onda je pretvoriš recimo u oružje, zlato, i stvari koje imaju vrijednost u tom smaku svijeta
stan je plus, ali imati više stanova u takvom svijetu čak i nije plus, mrtvi kapital.. jer u takvom scenariju oni ne nose vrijednost
stan je plus, ali imati više stanova u takvom svijetu čak i nije plus, mrtvi kapital.. jer u takvom scenariju oni ne nose vrijednost
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
To ti misliš. Neće zbog navale kozojeba opast potražnja za stanovima. Može samo porast.AssadNaPodmornici wrote:udre li zombi apokalipsa džabe ti stanovi kada nećeš imati od koga naplatiti rentu .. bolje ti je da sada dok je dobra ekonomska situacija iziđeš barem ljeti i udreš neki posao, i skupljaš lovu i onda je pretvoriš recimo u oružje, zlato, i stvari koje imaju vrijednost u tom smaku svijeta
2014-04-11
da, kozojebi će tražiti rentu, a onda će ti država kao u njemačkoj, uzeti tebi stan i staviti kozojebe unutra
AssadNaPodmornici wrote:da, kozojebi će tražiti rentu, a onda će ti država kao u njemačkoj, uzeti tebi stan i staviti kozojebe unutra
longija na baustelu, nek privrjedjuje za potrebite mujage:)
dijagram-
2015-08-09
AssadNaPodmornici wrote:da, kozojebi će tražiti rentu, a onda će ti država kao u njemačkoj, uzeti tebi stan i staviti kozojebe unutra
Guest- Guest
Ilegalni kozojebi će bauljat naokolo. Zato sam ih usporedio sa zombijima. Kad padne noć onda će morat držat seoske straže a po gradovima kvartovske.AssadNaPodmornici wrote:da, kozojebi će tražiti rentu, a onda će ti država kao u njemačkoj, uzeti tebi stan i staviti kozojebe unutra
Yoda ne zamaraj se ti s menom i mojom taktikom preživljavanja. Iman ja i vikendicu na Braču pa mogu na otok a vi na kopnu se slikajte za pasoš kad ih navali pola miljona ovamo.
I usput ne može meni država uzet privatno vlasništvo. To šta si čita po Njemačkoj to su podstanari u državnim stanovima a ne vlasnici istih.
Last edited by RayMabus on Sun 9 Jun - 12:26; edited 1 time in total
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Izvanredno stanje u Velikoj Kladuši zbog migranata
» Grupa migranata bez smještaja blokirala saobraćaj u Velikoj Kladuši
» Prosvjed poduzetnika u Velikoj Kladuši
» U Velikoj Kladuši za sada mirno
» Sve više izbjeglica u Velikoj Kladuši
» Grupa migranata bez smještaja blokirala saobraćaj u Velikoj Kladuši
» Prosvjed poduzetnika u Velikoj Kladuši