Ustaški ustanak u Rijeci
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ustaški ustanak u Rijeci
Srećom,nisam toliko star,tak da ako ne bude drugih faktora osim starosti,mislim kako bih ipak mogao doživit da vidim ono što mislim kako će bit.michaellcmacha wrote:ako to i bude, mada neće biti, ti to nećeš doživjeti niti tomu svjedočiti... umrijet ćeš u hrvatskoj koju ćeš na samrti i dalje doživljavati ustaškom i za svoje posmrtne ostatke nepoželjnom vječnom posteljom...סמאל wrote:Aha,vratit će se kao što će se i Ero vratit iz Dežele u rodnu mu E'rcegovinu.Mislim,tvoje puno pravo da živiš u tom nekom tvom alternativnom svijetu samozavaravajući se kako će Hrvatska biti bogatija i bolja od Švicarske,kad Vrhovnica lupi šakom od stol,ali i veliki domoljubi poput nje i brojnih drugih,postali su pesimisti u pogledu demografije.michaellcmacha wrote:ništa se ne prazni... ljudi su otišli u irsku, njemačku i još neke zemlje radi bolje plaće... ovi iz njemačke austrije i italije npr svakih 3 tjedna dolaze kući... naravno da moj frend koji je u jordanu ne dolazi svaka 3 tjedna jer mu se ne isplati... većina njih će se vratiti uglavnom oni koji ostvare mirovinska prava u najvećoj mjeri, ali značajan dio mladih koji će tada biti u kasnim srednjim godinama....סמאל wrote:Statistika te demantira.Mogao bih i ja navoditi primjere na prizemnij razini poput,,djeca umirovljenog branitelja,R'vati-katolici,odselili za Irsku,i nemaju namjeru više nikad vratit se u Hrvatsku,a tek da čuješ priče iz Osjeka.michaellcmacha wrote:
ma pusti te priče ili samo se tješi... hrvati, upravo oni koje ti nemožeš smisliti i koje bi rado da ih nema, su ljudi koji drže do braka, stvaraju bračne zajednice i u okviru istih stvaraju potomstvo... uglavnom dvoje ili troje djece a nerijeko i više.... izumiru komunjare, i klošarska ološarija koje, hrvati se ne zavaravaju, ima poprilično ali dosta brzi izumire... evo u sisku koji znam uzduž i poprijeko... progresivci su većinom neoženjeni i neudate i furaju furku vječne mladosti bauljajući od birtije do birtije ili kluba ili što god, ali sad su to već ološari i ološarke preko 5 banki koji ni kučeta ni mačeta, ko ovaj naš Svetozar... to ti odlazi polako... hrvati ostaju jer ostavljaju potomstvo iza sebe...
Osim Zagreba i nešto obalnih gradova,Hrvatska se rapidno prazni.Slavonija,Lika,Gorski Kotar,Dalmatinska Zagora,ali nema brige,kroz koje desetljeće,bit će dovoljno mladih arapskih obitelji koje će se naseliti.
Hrvati će u Hrvatskoj doživit ono što su Srbi na Kosovu.Dotepenci preko kurca će im uzet zemlju i državu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
ja sam hrvat i i za sebe ostavljam 3 sina, znači hrvatski genetski kod održavamo do daljnjega... sva trojica su muškarci, zanimaju ih žene, vole hrvatsku, bar jedan ima predispozicije da bude hrvatski vojnik... kud ćeš više za dogledno vrijeme...סמאל wrote:Jedino što Hrvatima može biti utješno je to,kako nisu jedina umiruća i nestajajuća nacija,već i njihovi neprijatelji poput Slovenaca i Srba,doživit će istu sudbinu.
2015-08-08
To nisu Hrvati,već bosanćerosi koji nemaju ama baš nikakve sličnosti s Hrvatima izuzev iste rimokatoličke vjeroispovjesti,a to što ih je tuđmanova politika i katolička crkva uvjerili i instrumentalizirali,najviše se njima obilo o glavu,ali kao bumerang vratilo i Hrvatkoj,koja je poseljačena i primitivizirana masovnim doseljavanjem istih.michaellcmacha wrote:pa to nije bitno to su hrvati... ne bi bilo bitno ni da je milorad dodik da je ostao hrvat...סמאל wrote:Pa sad su ti bosanci i hercegovci na takvim mjestima,opet nisu Hrvati,pogle samo Zagreb i Bandića.michaellcmacha wrote:nek bude što god bilo ali nikada više neće biti da od 33 oura jednog soura ni u jednom direktor ne bude hrvat... odnosno da svi budu srbi... toga više nikada... i svaki pokušaj i na najmanjoj razini za tako nešto će biti onemogućen...סמאל wrote:Pa i ne mora bit ono što je bilo,,nema povratka na staro'' ali zato,stvorit će se moderno,multikulturno društvo po uzoru na zapadno europsko.Šta misliš da Junker i Merkelica za badava tapšaju Plenkija po ramenu i guzi.michaellcmacha wrote:a što će biti za 10, 20 ili 30 godina ... bit će što bude... danas je ovo što je, ali jedno je sigurno nikad više neće biti ono što si ti ili vi umišljate da bi moglo biti... to prekrižite...
2015-07-23
Good for You,valjda si ti jedan od srećkovića,ali nažalost nedovoljnih,da bi održali onu popularnu Longijevu demografsku piramidu.michaellcmacha wrote:ja sam hrvat i i za sebe ostavljam 3 sina, znači hrvatski genetski kod održavamo do daljnjega... sva trojica su muškarci, zanimaju ih žene, vole hrvatsku, bar jedan ima predispozicije da bude hrvatski vojnik... kud ćeš više za dogledno vrijeme...סמאל wrote:Jedino što Hrvatima može biti utješno je to,kako nisu jedina umiruća i nestajajuća nacija,već i njihovi neprijatelji poput Slovenaca i Srba,doživit će istu sudbinu.
2015-07-23
pa gle ja sam uvijek za to da se u hrvatsku doseli što je moguća više hrvata katolika, bosančerosa kako ih ti vrijeđajući nazivaš, a da hrvatsku u što većem broju napuste nelojalni srbi, neovisno da li su pravoslavne vjere ili bez vjere uključujući i hrvate koji su protiv svoje države...סמאל wrote:To nisu Hrvati,već bosanćerosi koji nemaju ama baš nikakve sličnosti s Hrvatima izuzev iste rimokatoličke vjeroispovjesti,a to što ih je tuđmanova politika i katolička crkva uvjerili i instrumentalizirali,najviše se njima obilo o glavu,ali kao bumerang vratilo i Hrvatkoj,koja je poseljačena i primitivizirana masovnim doseljavanjem istih.michaellcmacha wrote:pa to nije bitno to su hrvati... ne bi bilo bitno ni da je milorad dodik da je ostao hrvat...סמאל wrote:Pa sad su ti bosanci i hercegovci na takvim mjestima,opet nisu Hrvati,pogle samo Zagreb i Bandića.michaellcmacha wrote:nek bude što god bilo ali nikada više neće biti da od 33 oura jednog soura ni u jednom direktor ne bude hrvat... odnosno da svi budu srbi... toga više nikada... i svaki pokušaj i na najmanjoj razini za tako nešto će biti onemogućen...סמאל wrote:
Pa i ne mora bit ono što je bilo,,nema povratka na staro'' ali zato,stvorit će se moderno,multikulturno društvo po uzoru na zapadno europsko.Šta misliš da Junker i Merkelica za badava tapšaju Plenkija po ramenu i guzi.
2015-08-08
pa rekao sam ti hrvatski korpus će se u svakom slučaju održati, a otpast će ono što ionako nije hrvatsko biće... ako nas bude i manje ali bar neće biti toliko balastaסמאל wrote:Good for You,valjda si ti jedan od srećkovića,ali nažalost nedovoljnih,da bi održali onu popularnu Longijevu demografsku piramidu.michaellcmacha wrote:ja sam hrvat i i za sebe ostavljam 3 sina, znači hrvatski genetski kod održavamo do daljnjega... sva trojica su muškarci, zanimaju ih žene, vole hrvatsku, bar jedan ima predispozicije da bude hrvatski vojnik... kud ćeš više za dogledno vrijeme...סמאל wrote:Jedino što Hrvatima može biti utješno je to,kako nisu jedina umiruća i nestajajuća nacija,već i njihovi neprijatelji poput Slovenaca i Srba,doživit će istu sudbinu.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Na svu sreću,niti oni više ne dolaze,već i oni radije gibaju za Njemčku i drugdje.Hrvatska stari,narod joj izumire,mladi iseljavaju,pronaći prvog Hrvata u Hrvatskoj,biti će kao i pronaći pravog Slovenca.Sve neki Slovenci,kad ono malo zagrebeš,sve neki srbi i bosanćerosi.michaellcmacha wrote:pa gle ja sam uvijek za to da se u hrvatsku doseli što je moguća više hrvata katolika, bosančerosa kako ih ti vrijeđajući nazivaš, a da hrvatsku u što većem broju napuste nelojalni srbi, neovisno da li su pravoslavne vjere ili bez vjere uključujući i hrvate koji su protiv svoje države...סמאל wrote:To nisu Hrvati,već bosanćerosi koji nemaju ama baš nikakve sličnosti s Hrvatima izuzev iste rimokatoličke vjeroispovjesti,a to što ih je tuđmanova politika i katolička crkva uvjerili i instrumentalizirali,najviše se njima obilo o glavu,ali kao bumerang vratilo i Hrvatkoj,koja je poseljačena i primitivizirana masovnim doseljavanjem istih.michaellcmacha wrote:pa to nije bitno to su hrvati... ne bi bilo bitno ni da je milorad dodik da je ostao hrvat...סמאל wrote:Pa sad su ti bosanci i hercegovci na takvim mjestima,opet nisu Hrvati,pogle samo Zagreb i Bandića.michaellcmacha wrote:
nek bude što god bilo ali nikada više neće biti da od 33 oura jednog soura ni u jednom direktor ne bude hrvat... odnosno da svi budu srbi... toga više nikada... i svaki pokušaj i na najmanjoj razini za tako nešto će biti onemogućen...
2015-07-23
Pa to što ostane moći će naselit površnu koja se vidi u krug s vrha tornja zagrebačke katedrale,ali zato su neki imali mudrosti i prepoznali vrijednosti marakeškog sporazuma,tak da nemaj straha,već će se nekako održat optimalan broj stanovništva.michaellcmacha wrote:pa rekao sam ti hrvatski korpus će se u svakom slučaju održati, a otpast će ono što ionako nije hrvatsko biće... ako nas bude i manje ali bar neće biti toliko balastaסמאל wrote:Good for You,valjda si ti jedan od srećkovića,ali nažalost nedovoljnih,da bi održali onu popularnu Longijevu demografsku piramidu.michaellcmacha wrote:ja sam hrvat i i za sebe ostavljam 3 sina, znači hrvatski genetski kod održavamo do daljnjega... sva trojica su muškarci, zanimaju ih žene, vole hrvatsku, bar jedan ima predispozicije da bude hrvatski vojnik... kud ćeš više za dogledno vrijeme...סמאל wrote:Jedino što Hrvatima može biti utješno je to,kako nisu jedina umiruća i nestajajuća nacija,već i njihovi neprijatelji poput Slovenaca i Srba,doživit će istu sudbinu.
2015-07-23
je nemam straha niti u primislima... jel ti ja ličim na nekog kog je strah zbog bilo čega....kad je trebalo ratovati, ratovao sam, kad je trebalo u miru živjeti živio sam i živim, radim, stvaram, ostavljam nešto iza sebe... a kolika će biti... pa hrvatska je več jednom bila tolika koliku si je opisao pa se oporavila...
2015-08-08
pa ne moraju biti pravi hrvati... hrvatskoj će biti sasvim dovoljno da se hrvatima osjećaju...pogledaj čehe, slovake, rusine i još mnoge... koji su davno došli u hrvatsku i koji se uglavnom hrvatima osjećaju.... to je sasvim dovoljno...סמאל wrote:Na svu sreću,niti oni više ne dolaze,već i oni radije gibaju za Njemčku i drugdje.Hrvatska stari,narod joj izumire,mladi iseljavaju,pronaći prvog Hrvata u Hrvatskoj,biti će kao i pronaći pravog Slovenca.Sve neki Slovenci,kad ono malo zagrebeš,sve neki srbi i bosanćerosi.michaellcmacha wrote:pa gle ja sam uvijek za to da se u hrvatsku doseli što je moguća više hrvata katolika, bosančerosa kako ih ti vrijeđajući nazivaš, a da hrvatsku u što većem broju napuste nelojalni srbi, neovisno da li su pravoslavne vjere ili bez vjere uključujući i hrvate koji su protiv svoje države...סמאל wrote:To nisu Hrvati,već bosanćerosi koji nemaju ama baš nikakve sličnosti s Hrvatima izuzev iste rimokatoličke vjeroispovjesti,a to što ih je tuđmanova politika i katolička crkva uvjerili i instrumentalizirali,najviše se njima obilo o glavu,ali kao bumerang vratilo i Hrvatkoj,koja je poseljačena i primitivizirana masovnim doseljavanjem istih.michaellcmacha wrote:pa to nije bitno to su hrvati... ne bi bilo bitno ni da je milorad dodik da je ostao hrvat...סמאל wrote:
Pa sad su ti bosanci i hercegovci na takvim mjestima,opet nisu Hrvati,pogle samo Zagreb i Bandića.
2015-08-08
Ti misliš da će ovi koji dođu asimilirat se,haha,možeš mislit.Hoće,kao što su u Švedskoj i Francuskoj.michaellcmacha wrote:pa ne moraju biti pravi hrvati... hrvatskoj će biti sasvim dovoljno da se hrvatima osjećaju...pogledaj čehe, slovake, rusine i još mnoge... koji su davno došli u hrvatsku i koji se uglavnom hrvatima osjećaju.... to je sasvim dovoljno...סמאל wrote:Na svu sreću,niti oni više ne dolaze,već i oni radije gibaju za Njemčku i drugdje.Hrvatska stari,narod joj izumire,mladi iseljavaju,pronaći prvog Hrvata u Hrvatskoj,biti će kao i pronaći pravog Slovenca.Sve neki Slovenci,kad ono malo zagrebeš,sve neki srbi i bosanćerosi.michaellcmacha wrote:pa gle ja sam uvijek za to da se u hrvatsku doseli što je moguća više hrvata katolika, bosančerosa kako ih ti vrijeđajući nazivaš, a da hrvatsku u što većem broju napuste nelojalni srbi, neovisno da li su pravoslavne vjere ili bez vjere uključujući i hrvate koji su protiv svoje države...סמאל wrote:To nisu Hrvati,već bosanćerosi koji nemaju ama baš nikakve sličnosti s Hrvatima izuzev iste rimokatoličke vjeroispovjesti,a to što ih je tuđmanova politika i katolička crkva uvjerili i instrumentalizirali,najviše se njima obilo o glavu,ali kao bumerang vratilo i Hrvatkoj,koja je poseljačena i primitivizirana masovnim doseljavanjem istih.michaellcmacha wrote:
pa to nije bitno to su hrvati... ne bi bilo bitno ni da je milorad dodik da je ostao hrvat...
2015-07-23
pa jesu li došli... koliko je znano nisu... jesu li u dolasku, nisu, a ovo što je tu uz granicu je u tranzitu...סמאל wrote:Ti misliš da će ovi koji dođu asimilirat se,haha,možeš mislit.Hoće,kao što su u Švedskoj i Francuskoj.michaellcmacha wrote:pa ne moraju biti pravi hrvati... hrvatskoj će biti sasvim dovoljno da se hrvatima osjećaju...pogledaj čehe, slovake, rusine i još mnoge... koji su davno došli u hrvatsku i koji se uglavnom hrvatima osjećaju.... to je sasvim dovoljno...סמאל wrote:Na svu sreću,niti oni više ne dolaze,već i oni radije gibaju za Njemčku i drugdje.Hrvatska stari,narod joj izumire,mladi iseljavaju,pronaći prvog Hrvata u Hrvatskoj,biti će kao i pronaći pravog Slovenca.Sve neki Slovenci,kad ono malo zagrebeš,sve neki srbi i bosanćerosi.michaellcmacha wrote:pa gle ja sam uvijek za to da se u hrvatsku doseli što je moguća više hrvata katolika, bosančerosa kako ih ti vrijeđajući nazivaš, a da hrvatsku u što većem broju napuste nelojalni srbi, neovisno da li su pravoslavne vjere ili bez vjere uključujući i hrvate koji su protiv svoje države...סמאל wrote:
To nisu Hrvati,već bosanćerosi koji nemaju ama baš nikakve sličnosti s Hrvatima izuzev iste rimokatoličke vjeroispovjesti,a to što ih je tuđmanova politika i katolička crkva uvjerili i instrumentalizirali,najviše se njima obilo o glavu,ali kao bumerang vratilo i Hrvatkoj,koja je poseljačena i primitivizirana masovnim doseljavanjem istih.
2015-08-08
jastreb wrote:čini se da u Gradu na Rječini stasava generacija koja uzore traži u najmračnijim figurama i pokretima hrvatske povijesti”, zaključuje Novi list.
Istina. Rijeka mog djetinjstva i moje mladosti je krepala.
sa koje strane granice su ti grafiti? u Fiume ili Sušaku?
Guest- Guest
da ti pošaraš sa one strane gdje frljićevi nisu stigli...Gnječ wrote:jastreb wrote:čini se da u Gradu na Rječini stasava generacija koja uzore traži u najmračnijim figurama i pokretima hrvatske povijesti”, zaključuje Novi list.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:da ti pošaraš sa one strane gdje frljićevi nisu stigli...Gnječ wrote:jastreb wrote:čini se da u Gradu na Rječini stasava generacija koja uzore traži u najmračnijim figurama i pokretima hrvatske povijesti”, zaključuje Novi list.
zašto bi grad išao šarat grafitima? što nije humanije bacit eksplozivnu napravu u Sabor?
Guest- Guest
Sta su ti hrbatski borcimichaellcmacha wrote:je nemam straha niti u primislima... jel ti ja ličim na nekog kog je strah zbog bilo čega....kad je trebalo ratovati, ratovao sam, kad je trebalo u miru živjeti živio sam i živim, radim, stvaram, ostavljam nešto iza sebe... a kolika će biti... pa hrvatska je več jednom bila tolika koliku si je opisao pa se oporavila...
Moze i ne mora
Imamo hrvatsku nemamo Hrvate
Koga jrbr
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Šokantno:čak i u Rijeci ustaški fašizam
» Jugoslavija priznavala ustaški grb...a danas je ustaški?..Tko tu koga jebe
» Ustanak u Bugarskoj
» Srpski ustanak u Kotoru
» Bokserski ustanak ....u Parizu
» Jugoslavija priznavala ustaški grb...a danas je ustaški?..Tko tu koga jebe
» Ustanak u Bugarskoj