Ustaški ustanak u Rijeci
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ustaški ustanak u Rijeci
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/rijeku-potresa-desnicarska-revolucija-gerilci-isarali-grad-ustaskim-simbolima-1321347/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Ustaški ustanak u Rijeci
čini se da u Gradu na Rječini stasava generacija koja uzore traži u najmračnijim figurama i pokretima hrvatske povijesti”, zaključuje Novi list.
Istina. Rijeka mog djetinjstva i moje mladosti je krepala.
2014-04-22
Ustastvo pobjedjuje medju Hrvatima, defintiivno i neopozivo.
Mozda Istra ne podlegne.
Mozda Istra ne podlegne.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/sloveniju-razbjesnila-karta-velike-madarske
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
.jastreb wrote:čini se da u Gradu na Rječini stasava generacija koja uzore traži u najmračnijim figurama i pokretima hrvatske povijesti”, zaključuje Novi list.
Kako mislis Ustase traze uzor u namracnijim osobama. Zar je zakopavanje tisuce zivih ljudi u zemlju djelo svjetlosnih ljudi pozitivnog ozracja??? PRESTANI SRAT LICEMJERU KOMUNISTICKI I GADE
immortal-
2014-04-16
Komunisti su bili ljudi posebnog kova. To vi poklonici promašene i propale ideologije nikad nećete shvatiti.mortal wrote:
Kako mislis Ustase traze uzor u namracnijim osobama. Zar je zakopavanje tisuce zivih ljudi u zemlju djelo svjetlosnih ljudi pozitivnog ozracja??? PRESTANI SRAT LICEMJERU KOMUNISTICKI I GADE
Poznaje se ko je komunista
vedra čela i obraza čista.
Komunisti u stvari i nisu neki poseban pokret,već nosilac vlasti radničke klase i njena avangarda.
A vi ste taoci klerikalizma,sluge fašizma i djeca laži.
Jer da nije tako ne biste slavili Maksa Luburića i posvećivali mu knjige i to još u crkvi(???).
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/U-Crkvi-predstavljaju-lik-i-djelo-hrvatskog-viteza-Maksa-Luburica-covjeka-koji-je-osmislio-logor-u-Jasenovcu
2014-04-22
prije će biti da je to ustanak radničke fronte po uzoru na metodologiju rada druga Moše....
2015-08-08
Nikad nisam bio neki komunist niti me to privlacilo ali znam sta je komunizam i radnicki pokret.jastreb wrote:Komunisti su bili ljudi posebnog kova. To vi poklonici promašene i propale ideologije nikad nećete shvatiti.mortal wrote:
Komunisti u stvari i nisu neki poseban pokret,već nosilac vlasti radničke klase i njena avangarda.
Jer da nije tako ne biste slavili Maksa Luburića i posvećivali mu knjige i to još u crkvi(???).
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/U-Crkvi-predstavljaju-lik-i-djelo-hrvatskog-viteza-Maksa-Luburica-covjeka-koji-je-osmislio-logor-u-Jasenovcu
Ali dobro si mu odgovorio. Hrvatska i Hrvati su danas tuga i zalost.
A o Crkvenom Kleru u Hrvata ne treba trositi rijeci. Oni su katastrofa.
A sto se tice Maksa, kako sam vec pisao, moj pokoujni djed ga je dobro poznavao.
I vise vjerujem svome djedu nego ovima sto o Maksu pisu knjige u kojima ga stavljaju u rang povijesne gromade.
Maks je bio ludjak i psihopata.
2015-09-24
To što sad navodiš,zapravo je djelo velikih Hrvata-katolika,koji su u posljednji tren prešli iz domobrana u partizane,te da bi se dokazali kao lojalni i da ne podržavaju NDH,upravo oni su poubijali svoje dojučerašnje ratne drugove a vjerojatno i potencijalne svjedoke njihovih raniji zločina.mortal wrote:.jastreb wrote:čini se da u Gradu na Rječini stasava generacija koja uzore traži u najmračnijim figurama i pokretima hrvatske povijesti”, zaključuje Novi list.
Ti zločinci nikako ne mogu bit komunisti,jer ovi prebjezi iz domobrana,četnika,pa i ustaša,koji su procjenili i na vrijeme prešli na pobjedničku stranu,nisu mogli bit zadojeni komunističkom ideologijom,već čistim pragmatizmom,pa da bi se dokazali,poubijali su svoje dojučerašnje suborce.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
To su ti isti oni,koji mjenjuju košulje kako vjetarr puše.Prvo su podržavali NDH,pa se prešli u komuniste,pa nakon raspada SFRJ,opet postali veliki Hrvati i prešli u HDZ,te ne sumnjam kako bi opet prromjenili košulju,te ponovo postali,,komunisti'' i sakrili svoje članske iskaznice HDZ-a,kao što su nekad skrili svoje crvene knjižice,onda samo vade te knjižice po potrebi.Ringo10 wrote:Nikad nisam bio neki komunist niti me to privlacilo ali znam sta je komunizam i radnicki pokret.jastreb wrote:Komunisti su bili ljudi posebnog kova. To vi poklonici promašene i propale ideologije nikad nećete shvatiti.mortal wrote:
Ali dobro si mu odgovorio. Hrvatska i Hrvati su danas tuga i zalost.
A o Crkvenom Kleru u Hrvata ne treba trositi rijeci. Oni su katastrofa.
A sto se tice Maksa, kako sam vec pisao, moj pokoujni djed ga je dobro poznavao.
I vise vjerujem svome djedu nego ovima sto o Maksu pisu knjige u kojima ga stavljaju u rang povijesne gromade.
Maks je bio ludjak i psihopata.
2015-07-23
Bio sam neki dan poslom u Puli i Pazinu,nažalost,i tamo ima takvih grafita a prošle godine za vrijeme SP,u Puli takođe pjevali su ustaške pjesme i to uglavnom balavurdija.Ringo10 wrote:Ustastvo pobjedjuje medju Hrvatima, defintiivno i neopozivo.
Mozda Istra ne podlegne.
Ono što je radikalni islam za muslimane,to je ustaštvo za Hrvate,širi se istim načinom kao kancerogeno tkivo.
2015-07-23
Nema imena, kao ni onih šta su kreirali svastiku na Poljudu.jastreb wrote:čini se da u Gradu na Rječini stasava generacija koja uzore traži u najmračnijim figurama i pokretima hrvatske povijesti”, zaključuje Novi list.
Ne pada ti na pamet tko bi bili kreatori?
Radi se o istim ljudima, koji su svake godine radili iste stvari
na Bleiburgu.Mentori su im u Beogradua sluge domaće.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Koliko su ih priklali do sada?Ringo10 wrote:Ustastvo pobjedjuje medju Hrvatima, defintiivno i neopozivo.
2016-07-22
da je Obersnel osmislio u zadnjih 20 godina samovlasti nesto kvalitetno za grad i njegovu mladez, tko bi uopce sarao grafite? ovo je samo njemu za kontru...a ujedno je i lakse nacrtat U nego neko drugo sranje. dok je u vrijeme mladosti moga staroga bilo od Zameta do Martinscice na svakih par sto metara po neki klub i "tanac", u moje vrijeme je bilo od Rijeke do Opatije jos nekoliko disco klubova, te bezbrojne terase gdje je bila muzika uzivo.
sta imate danas?
sta imate danas?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Kic kljucaj temu..jastreb i ekipa nas vraca 80 godina unazad..ustase partizani dosta je toga..vratimo se u buducnost
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Da, ustastvo je nesto sto razara sve u Hrvatskoj i medju Hrvatima.סמאל wrote:Bio sam neki dan poslom u Puli i Pazinu,nažalost,i tamo ima takvih grafita a prošle godine za vrijeme SP,u Puli takođe pjevali su ustaške pjesme i to uglavnom balavurdija.Ringo10 wrote:Ustastvo pobjedjuje medju Hrvatima, defintiivno i neopozivo.
Mozda Istra ne podlegne.
Ono što je radikalni islam za muslimane,to je ustaštvo za Hrvate,širi se istim načinom kao kancerogeno tkivo.
Ovo neoustastvo nije opasno za bilo koga izvan Hrvatske ali je pogubno za same Hrvate. Mladez u Hrvatskoj je zatrovana ustastvom i ta ideologija od Hrvata pravi i moralne i mentalne invalide.
2015-09-24
Dobro je, veliš, da si ti sklonio na sigurno, jer bi te ovi sigurno priklali.Ringo10 wrote:Da, ustastvo je nesto sto razara sve u Hrvatskoj i medju Hrvatima.סמאל wrote:Bio sam neki dan poslom u Puli i Pazinu,nažalost,i tamo ima takvih grafita a prošle godine za vrijeme SP,u Puli takođe pjevali su ustaške pjesme i to uglavnom balavurdija.Ringo10 wrote:Ustastvo pobjedjuje medju Hrvatima, defintiivno i neopozivo.
Mozda Istra ne podlegne.
Ovo neoustastvo nije opasno za bilo koga izvan Hrvatske ali je pogubno za same Hrvate. Mladez u Hrvatskoj je zatrovana ustastvom i ta ideologija od Hrvata pravi i moralne i mentalne invalide.
2016-07-22
Kako ne,opasno je i izvan Hrvatske.Mnoge revizionističke grupacije nastoje progurati svoju agendu,upravo po neoustaškom modelu.Gledam jučer na N1 tv,u emisiji Crvena Linija,kako Franjo Čirko u celofanu promovira neofašizam i ustaštvo,a društvo je takvo da smo dovedeni u stanje kako je bespredmetno uopće razgovarat,jeli,,Za Dom Spremni'' prihvatljiv domoljubni pozdrav.Ringo10 wrote:Da, ustastvo je nesto sto razara sve u Hrvatskoj i medju Hrvatima.סמאל wrote:Bio sam neki dan poslom u Puli i Pazinu,nažalost,i tamo ima takvih grafita a prošle godine za vrijeme SP,u Puli takođe pjevali su ustaške pjesme i to uglavnom balavurdija.Ringo10 wrote:Ustastvo pobjedjuje medju Hrvatima, defintiivno i neopozivo.
Mozda Istra ne podlegne.
Zamisli samo kako bi u Njemačkoj ili Austriji prošli oni koji bi samo pomislili relativizirat,,Sieg Heil'' a u Hrvatskoj smodovedeni u takvu situaciju gdje ZDS nekakva domoljubna vrijednost.
Hrvati su postali moralni i mentalni invalidi kad su uopće osmislili katoličku verziju ISIL-a,što su bili ustaše.
2015-07-23
Zato si se ti na vrijeme sklonio u Deželu i odatle pametuješ Hrvatima u Hrvatskoj i tvojim zemljacima u BiH.Što nisi ostao dole da se boriš za treći entitet,ili si se sklonio od Srba i Bošnjaka.Eroo wrote:Dobro je, veliš, da si ti sklonio na sigurno, jer bi te ovi sigurno priklali.Ringo10 wrote:Da, ustastvo je nesto sto razara sve u Hrvatskoj i medju Hrvatima.סמאל wrote:Bio sam neki dan poslom u Puli i Pazinu,nažalost,i tamo ima takvih grafita a prošle godine za vrijeme SP,u Puli takođe pjevali su ustaške pjesme i to uglavnom balavurdija.Ringo10 wrote:Ustastvo pobjedjuje medju Hrvatima, defintiivno i neopozivo.
Mozda Istra ne podlegne.
2015-07-23
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Šokantno:čak i u Rijeci ustaški fašizam
» Jugoslavija priznavala ustaški grb...a danas je ustaški?..Tko tu koga jebe
» Ustanak u Bugarskoj
» Srpski ustanak u Kotoru
» Bokserski ustanak ....u Parizu
» Jugoslavija priznavala ustaški grb...a danas je ustaški?..Tko tu koga jebe
» Ustanak u Bugarskoj
» Srpski ustanak u Kotoru