Ustaški ustanak u Rijeci
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ustaški ustanak u Rijeci
Logikom Auschwitza i Jasenovca.michaellcmacha wrote:kojom logikom ideš uspoređivati nsdap i urp, odnosno sieg heil i zdsסמאל wrote:Kako ne,opasno je i izvan Hrvatske.Mnoge revizionističke grupacije nastoje progurati svoju agendu,upravo po neoustaškom modelu.Gledam jučer na N1 tv,u emisiji Crvena Linija,kako Franjo Čirko u celofanu promovira neofašizam i ustaštvo,a društvo je takvo da smo dovedeni u stanje kako je bespredmetno uopće razgovarat,jeli,,Za Dom Spremni'' prihvatljiv domoljubni pozdrav.Ringo10 wrote:Da, ustastvo je nesto sto razara sve u Hrvatskoj i medju Hrvatima.סמאל wrote:Bio sam neki dan poslom u Puli i Pazinu,nažalost,i tamo ima takvih grafita a prošle godine za vrijeme SP,u Puli takođe pjevali su ustaške pjesme i to uglavnom balavurdija.Ringo10 wrote:Ustastvo pobjedjuje medju Hrvatima, defintiivno i neopozivo.
Mozda Istra ne podlegne.
Ono što je radikalni islam za muslimane,to je ustaštvo za Hrvate,širi se istim načinom kao kancerogeno tkivo.
Ovo neoustastvo nije opasno za bilo koga izvan Hrvatske ali je pogubno za same Hrvate. Mladez u Hrvatskoj je zatrovana ustastvom i ta ideologija od Hrvata pravi i moralne i mentalne invalide.
Zamisli samo kako bi u Njemačkoj ili Austriji prošli oni koji bi samo pomislili relativizirat,,Sieg Heil'' a u Hrvatskoj smodovedeni u takvu situaciju gdje ZDS nekakva domoljubna vrijednost.
Hrvati su postali moralni i mentalni invalidi kad su uopće osmislili katoličku verziju ISIL-a,što su bili ustaše.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Znači,tom logikom,samo postojanje Srba i Srbije,predstavljaju problem i opasnost ?crvenkasti wrote:Ringo10 wrote:MA ne vjerujem. Oni imaju taj naboj samo protiv Srba a Srbi vise ne predstavljaju nikakav problem i opasnost.סמאל wrote:
Opasno je i za pripadnike nacionalnih manjina koji žive u Hrvatskoj,jer oni su prvi na udaru ustaških vandala.
Da. Opasnost više nisu malobrojni Srbi koji su ostali u Hrvatskoj.
Opasnost je što još uvijek postoji Srbija, i što u njoj ima puno Srba. Kao što je poznato, Srbija nije doživjela katarzu, a kako stvari stoje, ni nemaju namjeru. A mi smo istjerali 200 000 Srba koji sada žive tamo u toj Srbiji! Sve smo im opljačkali ili popalili. Oni to vrlo dobro znaju i pamte!
Jedino što nam preostaje je da budemo ustaše i da što više seremo. Kad vide svo to sranje koje ovdje vlada, neće im možda ni padati na pamet da se vraćaju ili nam se na bilo koji nači osvećuju.
Zato smo ustaše!
i što predlažeš po tom pitanju ?
2015-07-23
סמאל wrote:Znači,tom logikom,samo postojanje Srba i Srbije,predstavljaju problem i opasnost ?crvenkasti wrote:Ringo10 wrote:MA ne vjerujem. Oni imaju taj naboj samo protiv Srba a Srbi vise ne predstavljaju nikakav problem i opasnost.סמאל wrote:
Opasno je i za pripadnike nacionalnih manjina koji žive u Hrvatskoj,jer oni su prvi na udaru ustaških vandala.
Da. Opasnost više nisu malobrojni Srbi koji su ostali u Hrvatskoj.
Opasnost je što još uvijek postoji Srbija, i što u njoj ima puno Srba. Kao što je poznato, Srbija nije doživjela katarzu, a kako stvari stoje, ni nemaju namjeru. A mi smo istjerali 200 000 Srba koji sada žive tamo u toj Srbiji! Sve smo im opljačkali ili popalili. Oni to vrlo dobro znaju i pamte!
Jedino što nam preostaje je da budemo ustaše i da što više seremo. Kad vide svo to sranje koje ovdje vlada, neće im možda ni padati na pamet da se vraćaju ili nam se na bilo koji nači osvećuju.
Zato smo ustaše!
i što predlažeš po tom pitanju ?
Moramo još više biti ustaše i još još više srati.
To ih jedino odvraća.
crvenkasti-
2014-04-17
A sto je ovo HP, hrvatska posta?
Inače ovo se zove vandalizam smrkavaca jer nemaju kameru i ne salju racun mami i tata da plate farbanje a ne ustaska revolucija.
Tako nebitno sto skrabaju, U, cccc, Dinamo ili idem u kurac ..
Inače ovo se zove vandalizam smrkavaca jer nemaju kameru i ne salju racun mami i tata da plate farbanje a ne ustaska revolucija.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ako tako kaže Mesić, ko smo mi da mu ne vjerujemo?crvenkasti wrote:jastreb wrote:Ali onda bi morali slaviti i četništvo.crvenkasti wrote:Ne znam zašto se svi čude što volimo i slavimo ustaše?
Pa da nije bilo ustaša, ne bi bilo ni Hrvatske.
Ustaštvo je temelj Hrvatske.
Jer da nije bilo četništva ne bi bilo ni ustaštva.
Moramo štovati i turstvo,jer da nije bilo turstva ne bi bilo ni četništva.
Hrvatska nije posljedica ustaštva. Odnosno, ustaše nisu uzrok zbog kojeg je nastala neka druga Hrvatske.
Ustaški pokret je osnova, temeljna ideologija, podloga na kojoj je Hrvatska dobila državu. I to dva puta.
Ovo što imamo je ustaška država.
Ljudi to osjećaju.
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Na sasmom ulazu u Rijeku (od Kostrene) stajali su (ne znam ima li ih još) zanimljivi grafiti.kaya wrote:
Mama,ja sam lezbijka.
A dolje je pisalo: Mama:Boli me kurac.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Huda jama i Bleiburg su nastali slučajno. Ono, drugovi se, nakon kozaračkog i nešto više rakije, maloRingo10 wrote:PA to i ja govorim.jastreb wrote:Pa ti ako kažeš neš protiv ustaša,onda ne samo da nisi dovoljno Hrvat,nego si maltene četnik.Ringo10 wrote:Da, ustasko ludilo se odavno razmahalo u Hrvatskoj. Ne samo razmahalo, to je metastaziralo.Speare Shaker wrote:Vidim, ludilo se razmahalo.
Eno,nedavno su Kolindu napadali,jer je izjavila kako ZDS ipak nije stari hrvatski pozdrav.
Cim ukazes na pogubno neoustastvo, ludjaci se uhvate Hude Jame i Blajburga iako to nije tema niti ima veze.
zaboravili i jebiga. Diš to uspoređivat s ičim...Ovi šta viču ZDS i čačkaju U po zdidovima im nisu ni do koljena.
2016-07-22
Plakati za ustašama i Bleiburgom,jednako kao kad bi muslimani plakali za ISILovcima nakon sloma kalifata.Eroo wrote:Huda jama i Bleiburg su nastali slučajno. Ono, drugovi se, nakon kozaračkog i nešto više rakije, maloRingo10 wrote:PA to i ja govorim.jastreb wrote:Pa ti ako kažeš neš protiv ustaša,onda ne samo da nisi dovoljno Hrvat,nego si maltene četnik.Ringo10 wrote:Da, ustasko ludilo se odavno razmahalo u Hrvatskoj. Ne samo razmahalo, to je metastaziralo.Speare Shaker wrote:Vidim, ludilo se razmahalo.
Eno,nedavno su Kolindu napadali,jer je izjavila kako ZDS ipak nije stari hrvatski pozdrav.
Cim ukazes na pogubno neoustastvo, ludjaci se uhvate Hude Jame i Blajburga iako to nije tema niti ima veze.
zaboravili i jebiga. Diš to uspoređivat s ičim...Ovi šta viču ZDS i čačkaju U po zdidovima im nisu ni do koljena.
2015-07-23
Cim pocnes o ustaskim devijacijama oni pocnu da kenjaju o Blajburgu iako niko o tome ne ogvori i nije ni tema.סמאל wrote:Plakati za ustašama i Bleiburgom,jednako kao kad bi muslimani plakali za ISILovcima nakon sloma kalifata.Eroo wrote:Huda jama i Bleiburg su nastali slučajno. Ono, drugovi se, nakon kozaračkog i nešto više rakije, maloRingo10 wrote:PA to i ja govorim.jastreb wrote:Pa ti ako kažeš neš protiv ustaša,onda ne samo da nisi dovoljno Hrvat,nego si maltene četnik.Ringo10 wrote:
Da, ustasko ludilo se odavno razmahalo u Hrvatskoj. Ne samo razmahalo, to je metastaziralo.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Zašto bi muslimani plakali? Isilovci idu u džennet,dobiju onolike djevice i to...סמאל wrote:Plakati za ustašama i Bleiburgom,jednako kao kad bi muslimani plakali za ISILovcima nakon sloma kalifata.Eroo wrote:Huda jama i Bleiburg su nastali slučajno. Ono, drugovi se, nakon kozaračkog i nešto više rakije, maloRingo10 wrote:PA to i ja govorim.jastreb wrote:Pa ti ako kažeš neš protiv ustaša,onda ne samo da nisi dovoljno Hrvat,nego si maltene četnik.Ringo10 wrote:
Da, ustasko ludilo se odavno razmahalo u Hrvatskoj. Ne samo razmahalo, to je metastaziralo.
2016-07-22
Ne reče ti koliko su tebe puta današnje ustaše priklale?Ringo10 wrote:Cim pocnes o ustaskim devijacijama oni pocnu da kenjaju o Blajburgu iako niko o tome ne ogvori i nije ni tema.סמאל wrote:Plakati za ustašama i Bleiburgom,jednako kao kad bi muslimani plakali za ISILovcima nakon sloma kalifata.Eroo wrote:Huda jama i Bleiburg su nastali slučajno. Ono, drugovi se, nakon kozaračkog i nešto više rakije, maloRingo10 wrote:PA to i ja govorim.jastreb wrote:
Pa ti ako kažeš neš protiv ustaša,onda ne samo da nisi dovoljno Hrvat,nego si maltene četnik.
2016-07-22
Ja sam se pomirio s tim da sam ustaša. Što mogu ...?
crvenkasti-
2014-04-17
Ti se samo hvališ, bez vidljivih rezultata.crvenkasti wrote:Ja sam se pomirio s tim da sam ustaša. Što mogu ...?
Ti si goli kurac spram Ringinih, Sorinih i i Jastrebovih šta su u Hudu jamu zatrpavali žive ljude.
Prikolji koga pa se onda javi.
2016-07-22
Nista, odlogirati se samo. Ako te ovi tvoji doma ufate sto pises najebo si ko zuti.crvenkasti wrote:Ja sam se pomirio s tim da sam ustaša. Što mogu ...?
:)
2015-08-15
n_razbojnik-
2014-04-15
kao ni ona prva usporedba tako ne stoji ni ova... ustaše su u konačnici dobili svoju državu i evo je postoji već 30 godina, a sve je očitije da je u stvari postojala sve vrijeme.... znali su dobro oni koji su ubili hebranga da će pravi hrvati u konačnici uvijek odabrati nezavisnu državu hrvatsku...סמאל wrote:Plakati za ustašama i Bleiburgom,jednako kao kad bi muslimani plakali za ISILovcima nakon sloma kalifata.Eroo wrote:Huda jama i Bleiburg su nastali slučajno. Ono, drugovi se, nakon kozaračkog i nešto više rakije, maloRingo10 wrote:PA to i ja govorim.jastreb wrote:Pa ti ako kažeš neš protiv ustaša,onda ne samo da nisi dovoljno Hrvat,nego si maltene četnik.Ringo10 wrote:
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
i bijeli miševi isto, puna ih australija!Ringo10 wrote:Da, ustasko ludilo se odavno razmahalo u Hrvatskoj. Ne samo razmahalo, to je metastaziralo.Speare Shaker wrote:Vidim, ludilo se razmahalo.
jastrebe ajde prestani srati, tebi sori i dingu su ustaše na svakom koraku a zanimljivo je da ste svo troje notorni alkosi bez prdmca na forumu.jastreb wrote:Pa ti ako kažeš neš protiv ustaša,onda ne samo da nisi dovoljno Hrvat,nego si maltene četnik.Ringo10 wrote:Da, ustasko ludilo se odavno razmahalo u Hrvatskoj. Ne samo razmahalo, to je metastaziralo.Speare Shaker wrote:Vidim, ludilo se razmahalo.
možeš opet postati srbin i za to vrijeme izreći kako su te ustaše od zadnji put ubile još 18 puta od toga tri puta srbosjekom, dva puta utapanjem u savi, a ostalo macola, streljanje, ciklon B i pičiljeva peć u kojoj su te spalili 8xcrvenkasti wrote:Ja sam se pomirio s tim da sam ustaša. Što mogu ...?
tre wrote:možeš opet postati srbin i za to vrijeme izreći kako su te ustaše od zadnji put ubile još 18 puta od toga tri puta srbosjekom, dva puta utapanjem u savi, a ostalo macola, streljanje, ciklon B i pičiljeva peć u kojoj su te spalili 8xcrvenkasti wrote:Ja sam se pomirio s tim da sam ustaša. Što mogu ...?
2015-08-15
a može reć i da sam ga ja sa srkom naredio na šnite.... između žirovca i dvora...kaya wrote:tre wrote:možeš opet postati srbin i za to vrijeme izreći kako su te ustaše od zadnji put ubile još 18 puta od toga tri puta srbosjekom, dva puta utapanjem u savi, a ostalo macola, streljanje, ciklon B i pičiljeva peć u kojoj su te spalili 8xcrvenkasti wrote:Ja sam se pomirio s tim da sam ustaša. Što mogu ...?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Šokantno:čak i u Rijeci ustaški fašizam
» Jugoslavija priznavala ustaški grb...a danas je ustaški?..Tko tu koga jebe
» Ustanak u Bugarskoj
» Srpski ustanak u Kotoru
» Bokserski ustanak ....u Parizu
» Jugoslavija priznavala ustaški grb...a danas je ustaški?..Tko tu koga jebe
» Ustanak u Bugarskoj
» Srpski ustanak u Kotoru