..netko reče..kinesko sranje..
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ..netko reče..kinesko sranje..
na tom autu me nervirala ručica tempomata. jebote kao da su uzeli komad žice, malo ga savili, napiknuli plastiku i upiknuli u stup volana. najradije bi uzeo kombinirke i odcvikao tu nenormalnu izraslinu kod volana.Serbia Strong wrote:veber wrote:kasnije u zrelijoj dobi sam vozio w220, 320 benzinac, najslabiji model u ponudi
Jedan od najlepših automobila ikada napravljen, čudo tehnike i tehnologije kada je izašao. To je bio pravi mercedes i generacija nakon njega. Ovo danas je golo govno, pun plastike i jeftinih materijala, uz to ti u manjim modelima uvaljuju renaultove motore. Da imam lovu na bacanje, ne bih ga nikada kupio...
veber- Posts : 53509
2014-12-30
dzango wrote:Jebiga, neću da dajem 500 evra za jebeni telefon. Po mom mišljenju, sve to uz 4 GB memorije će da radi posao.Hektorović wrote:dzango wrote:Kirin 710 i kamera od 48 mpx. Sad za elektroniku ne znam.Hektorović wrote:dzango wrote:
U čemu je razlika? Vidim da su CPU dobri a ima i brdo RAM-a.
Puno lošije kamere, osjetno lošiji procesori, lošiji ekrani, lošija elektronika.
Jedino iste su selfi kamere.
Kamera ko na Redmi note 7... to je u biti 12MP
Kirin 710 je midrange procesor
Ja sam ovaj 8+ preko paketa uzeo. Al jbg, jak mi je paket tako da sam ga dobio za ,,džabe”.
Guest- Guest
ma kod mene su svi huawei na broju p8lite crni razbijen ali radi, p8lite bijeli full radi, još neki p jači isto radi, honor 9 radi, u stvari ko nov, p20pro nov i p10plus odličandzango wrote:Ja ne prodajem. Nosim dok se ne raspadne. Sada cilja onaj Pocophone F1. Trenutno je oko 270 dolara.michaellcmacha wrote:ma ne, xiaomi isto ima ovu mi9-tku, veli mi frend kojeg gore spomenuh da je odličan mob, samo ga jebe velika razlika kad ga kupiš i kad ga hođeš prodati makar i dalje bio full za 5.... meni bi bio bez greške velim ja ne prodajem mobitele...dzango wrote:Ja ću da kupim Xiaomi kada mi ovaj rikne a ovaj je htela žena. Nisu isti materijali kod Pro i Lite verzije?michaellcmacha wrote:taj p30 lite ti je plastičnjak, to ti je neki polikarbonat prelagan u ruci, ako su uvjeti kupnje po pretplati slični kao kod nas kupi onda p20 pro ili ako moš negdje naletiti na p10 plus da je ful očuvan, to je ista platforma ta dva moba a oba su ipak da ih osjetiš u ruci...dzango wrote:
To kao za mene. Verovatno nema brdo bespotrebnih aplikacija i radi kao munja
plus ova sklepa samsungova koju sam dobio iz usa, polovnu koja radi besprijekorno...
2015-08-08
veber wrote:na tom autu me nervirala ručica tempomata. jebote kao da su uzeli komad žice, malo ga savili, napiknuli plastiku i upiknuli u stup volana. najradije bi uzeo kombinirke i odcvikao tu nenormalnu izraslinu kod volana.Serbia Strong wrote:veber wrote:kasnije u zrelijoj dobi sam vozio w220, 320 benzinac, najslabiji model u ponudi
Jedan od najlepših automobila ikada napravljen, čudo tehnike i tehnologije kada je izašao. To je bio pravi mercedes i generacija nakon njega. Ovo danas je golo govno, pun plastike i jeftinih materijala, uz to ti u manjim modelima uvaljuju renaultove motore. Da imam lovu na bacanje, ne bih ga nikada kupio...
Tu ručicu tempomata su napravili još na 124-ci i na 190-ci i koristili ga sve do w212, čini mi se...
Guest- Guest
pa to ak imaš jak paket jebe ti se za mob kolko košta... sve neograničeno plus garancija na lom neovisno o vrsti i uzroku oštećenja... i puni pali i vozi.... ;)Serbia Strong wrote:dzango wrote:Jebiga, neću da dajem 500 evra za jebeni telefon. Po mom mišljenju, sve to uz 4 GB memorije će da radi posao.Hektorović wrote:dzango wrote:Kirin 710 i kamera od 48 mpx. Sad za elektroniku ne znam.Hektorović wrote:
Puno lošije kamere, osjetno lošiji procesori, lošiji ekrani, lošija elektronika.
Jedino iste su selfi kamere.
Ja sam ovaj 8+ preko paketa uzeo. Al jbg, jak mi je paket tako da sam ga dobio za ,,džabe”.
2015-08-08
ne znam na kojem modelu su ju uveli, ali užas. kao da mi je netko zpiknul prst u oko.Serbia Strong wrote:veber wrote:na tom autu me nervirala ručica tempomata. jebote kao da su uzeli komad žice, malo ga savili, napiknuli plastiku i upiknuli u stup volana. najradije bi uzeo kombinirke i odcvikao tu nenormalnu izraslinu kod volana.Serbia Strong wrote:veber wrote:kasnije u zrelijoj dobi sam vozio w220, 320 benzinac, najslabiji model u ponudi
Tu ručicu tempomata su napravili još na 124-ci i na 190-ci i koristili ga sve do w212, čini mi se...
2014-12-30
veber wrote:ne znam na kojem modelu su ju uveli, ali užas. kao da mi je netko zpiknul prst u oko.Serbia Strong wrote:veber wrote:na tom autu me nervirala ručica tempomata. jebote kao da su uzeli komad žice, malo ga savili, napiknuli plastiku i upiknuli u stup volana. najradije bi uzeo kombinirke i odcvikao tu nenormalnu izraslinu kod volana.Serbia Strong wrote:veber wrote:kasnije u zrelijoj dobi sam vozio w220, 320 benzinac, najslabiji model u ponudi
Nije ni praktična za upotrebu. Moja na golfu je najprostija i najlakša za upotrebu. Stavili je tamo gde su migavci i duga svetla.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:pa to ak imaš jak paket jebe ti se za mob kolko košta... sve neograničeno plus garancija na lom neovisno o vrsti i uzroku oštećenja... i puni pali i vozi.... ;)Serbia Strong wrote:dzango wrote:Jebiga, neću da dajem 500 evra za jebeni telefon. Po mom mišljenju, sve to uz 4 GB memorije će da radi posao.Hektorović wrote:dzango wrote:
Kirin 710 i kamera od 48 mpx. Sad za elektroniku ne znam.
Na jesen mi ističe ugovor, valjda će da se otvore za neki xs max...
Guest- Guest
ma gle, na sonati sam imao na volanu, firma mi dala astru na korištenje 24/7/365 isto ima na volanu. ne! mercedes fura svoju spiku pa stavlja spiganu žicu na volan. ok danas na 6,3 nema nikakvih žica ni pizdarija. biraš na volanu s, n, eSerbia Strong wrote:veber wrote:ne znam na kojem modelu su ju uveli, ali užas. kao da mi je netko zpiknul prst u oko.Serbia Strong wrote:veber wrote:na tom autu me nervirala ručica tempomata. jebote kao da su uzeli komad žice, malo ga savili, napiknuli plastiku i upiknuli u stup volana. najradije bi uzeo kombinirke i odcvikao tu nenormalnu izraslinu kod volana.Serbia Strong wrote:
Nije ni praktična za upotrebu. Moja na golfu je najprostija i najlakša za upotrebu. Stavili je tamo gde su migavci i duga svetla.
2014-12-30
nikad iphone u ruci nisam držao, bratić ga ima i malo sam pogledao kako to delai sve mi nekak naopako... jbga navika na androidSerbia Strong wrote:michaellcmacha wrote:pa to ak imaš jak paket jebe ti se za mob kolko košta... sve neograničeno plus garancija na lom neovisno o vrsti i uzroku oštećenja... i puni pali i vozi.... ;)Serbia Strong wrote:dzango wrote:Jebiga, neću da dajem 500 evra za jebeni telefon. Po mom mišljenju, sve to uz 4 GB memorije će da radi posao.Hektorović wrote:
Na jesen mi ističe ugovor, valjda će da se otvore za neki xs max...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ne treba mi jak paket. Imam ovaj od 10 evra i ni njega ne potrošim. Žali bože minuta a megabajti se još i potroše. Žena ima jači paket zbog dece i rodbine pa će da uzme onaj Lite. Ja ću preko Aliexpresa. Kada uračunam dodatni paket koji bih platio za 2 godine, Xiaomi me dođe džabe.michaellcmacha wrote:pa to ak imaš jak paket jebe ti se za mob kolko košta... sve neograničeno plus garancija na lom neovisno o vrsti i uzroku oštećenja... i puni pali i vozi.... ;)Serbia Strong wrote:dzango wrote:Jebiga, neću da dajem 500 evra za jebeni telefon. Po mom mišljenju, sve to uz 4 GB memorije će da radi posao.Hektorović wrote:dzango wrote:
Kirin 710 i kamera od 48 mpx. Sad za elektroniku ne znam.
veber-
2014-12-30
Ja sam smanjio paket jet džaba plaćam. Za dve godine ušteda je tolika da me telefon preko Alija dođe džabe s mogu da biram dobre mašine.veber wrote:ja nemrem potrošit gige, ali moja kći može
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ma ja sam u nekom "paketu" a realno kako živim u njemačkoj ima svugdje pristup internetu. onda si ostavim 0,5Gb za svaki slučaj i kćeri prebacim resto. naravno ona uz maminih, mojih i svojih spizdi sve.dzango wrote:Ja sam smanjio paket jet džaba plaćam. Za dve godine ušteda je tolika da me telefon preko Alija dođe džabe s mogu da biram dobre mašine.veber wrote:ja nemrem potrošit gige, ali moja kći može
2014-12-30
dzango wrote:Ne treba mi jak paket. Imam ovaj od 10 evra i ni njega ne potrošim. Žali bože minuta a megabajti se još i potroše. Žena ima jači paket zbog dece i rodbine pa će da uzme onaj Lite. Ja ću preko Aliexpresa. Kada uračunam dodatni paket koji bih platio za 2 godine, Xiaomi me dođe džabe.michaellcmacha wrote:pa to ak imaš jak paket jebe ti se za mob kolko košta... sve neograničeno plus garancija na lom neovisno o vrsti i uzroku oštećenja... i puni pali i vozi.... ;)Serbia Strong wrote:dzango wrote:Jebiga, neću da dajem 500 evra za jebeni telefon. Po mom mišljenju, sve to uz 4 GB memorije će da radi posao.Hektorović wrote:
Ionako se sada paketi samo razlikuju sa protokom podataka. Al jbg, meni je 2 i 4 giga malo...
Guest- Guest
možda glupav upit, pa kaj nemate free wi fi?Serbia Strong wrote:dzango wrote:Ne treba mi jak paket. Imam ovaj od 10 evra i ni njega ne potrošim. Žali bože minuta a megabajti se još i potroše. Žena ima jači paket zbog dece i rodbine pa će da uzme onaj Lite. Ja ću preko Aliexpresa. Kada uračunam dodatni paket koji bih platio za 2 godine, Xiaomi me dođe džabe.michaellcmacha wrote:pa to ak imaš jak paket jebe ti se za mob kolko košta... sve neograničeno plus garancija na lom neovisno o vrsti i uzroku oštećenja... i puni pali i vozi.... ;)Serbia Strong wrote:dzango wrote:
Jebiga, neću da dajem 500 evra za jebeni telefon. Po mom mišljenju, sve to uz 4 GB memorije će da radi posao.
Ionako se sada paketi samo razlikuju sa protokom podataka. Al jbg, meni je 2 i 4 giga malo...
meni u njemačkoj rijetko kada treba podatkovna mreža mog operatera. stalno sam spojen wi-fi na otvorene mreže. ne znam za srbiju ali realno kaj će ti 4gige? preference su različite no u današnje vrijeme je 4gige recimo 6 filmova u dobroj rezoluciji.
2014-12-30
veber wrote:možda glupav upit, pa kaj nemate free wi fi?Serbia Strong wrote:dzango wrote:Ne treba mi jak paket. Imam ovaj od 10 evra i ni njega ne potrošim. Žali bože minuta a megabajti se još i potroše. Žena ima jači paket zbog dece i rodbine pa će da uzme onaj Lite. Ja ću preko Aliexpresa. Kada uračunam dodatni paket koji bih platio za 2 godine, Xiaomi me dođe džabe.michaellcmacha wrote:pa to ak imaš jak paket jebe ti se za mob kolko košta... sve neograničeno plus garancija na lom neovisno o vrsti i uzroku oštećenja... i puni pali i vozi.... ;)Serbia Strong wrote:
meni u njemačkoj rijetko kada treba podatkovna mreža mog operatera. stalno sam spojen wi-fi na otvorene mreže. ne znam za srbiju ali realno kaj će ti 4gige? preference su različite no u današnje vrijeme je 4gige recimo 6 filmova u dobroj rezoluciji.
Pa nemaš svuda hot spotove, a kablovska mreža mi daje samo 5 giga na njenim hot spotovima, tako da to ode dosta brzo...
Guest- Guest
Meni je dosta 1 giga. Kačim se na kućni net.Serbia Strong wrote:dzango wrote:Ne treba mi jak paket. Imam ovaj od 10 evra i ni njega ne potrošim. Žali bože minuta a megabajti se još i potroše. Žena ima jači paket zbog dece i rodbine pa će da uzme onaj Lite. Ja ću preko Aliexpresa. Kada uračunam dodatni paket koji bih platio za 2 godine, Xiaomi me dođe džabe.michaellcmacha wrote:pa to ak imaš jak paket jebe ti se za mob kolko košta... sve neograničeno plus garancija na lom neovisno o vrsti i uzroku oštećenja... i puni pali i vozi.... ;)Serbia Strong wrote:dzango wrote:
Jebiga, neću da dajem 500 evra za jebeni telefon. Po mom mišljenju, sve to uz 4 GB memorije će da radi posao.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
KONTRANAPAD KINEZA KOJI SAD NISU OČEKIVALE: Huawei objavio operativni sistem za mobilne telefone, računare, televizore, automobile i još …
Posted date: јун 11, 2019In: U FOKUSU
China Daily prenosi izjavu Jua Čengdonga (stranoj javnosti poznatog i kao Ričard Ju), CEO-a kompanije Huawei, koji je rekao da će operativni sistem kompanije biti dostupan najranije tokom jeseni, a najkasnije narednog proleća, u zavisnosti od područja.
Moguće je instalirati ga na mobilne telefone, kompjutere, tablete, televizore, automobilske sisteme, nosive uređaje, i bilo gde gde se inače koristi operativni sistem, rekao je Ju u WeChat grupi sa internet ekspertima.
Iako je američka administracija odložila zabranu Huaweija za 90 dana, proizvođač iz Šenžena očito ne želi da čeka na konačno rešenje problema, ako do njega uopšte dođe, već forsira prelazak na sopstvenu platformu, koja je ionako razvijana već nekoliko godina.
Huawei Central navodi da je oznaka “HongMeng” već registrovana na raznim tržištima, poput Kanade, Evrope, Južne Koreje i Meksika. Neki mediji su prenosili da će taj OS, na nekim tržištima, poneti oznaku ArkOS ili OakOS.
“HongMeng”, inače, na kineskom jeziku znači “Crveni san”. Ime je povezano sa mitskim stanjem sveta iz kineske mitologije, kada je svetom vladala “Velika magla”. Naravno, uvek ostaje mogućnost da Huawei na zapadnim tržištima jednostavno ponudi telefone sa bukvalno prevedenim Red Dream OS-om.
Posted date: јун 11, 2019In: U FOKUSU
2
Huawei je već uspeo da isporuči milion telefona sa sopstvenim operativnim sistemom, koji (makar u Kini) nosi oznaku HongMeng.
Ipak, kako prenosi Rosenblatt Securities, nije sasvim jasno da li je reč o telefonima koji su napustili skladišta, o test primercima ili o uređajima koji su zapravo spremni za isporuku krajnjim korisnicima. Izveštaj otkriva da je softver kompatibilan sa svim Android aplikacijama, kao i da ima napredne bezbednosne funkcije, prenosi PC Press.China Daily prenosi izjavu Jua Čengdonga (stranoj javnosti poznatog i kao Ričard Ju), CEO-a kompanije Huawei, koji je rekao da će operativni sistem kompanije biti dostupan najranije tokom jeseni, a najkasnije narednog proleća, u zavisnosti od područja.
Moguće je instalirati ga na mobilne telefone, kompjutere, tablete, televizore, automobilske sisteme, nosive uređaje, i bilo gde gde se inače koristi operativni sistem, rekao je Ju u WeChat grupi sa internet ekspertima.
Iako je američka administracija odložila zabranu Huaweija za 90 dana, proizvođač iz Šenžena očito ne želi da čeka na konačno rešenje problema, ako do njega uopšte dođe, već forsira prelazak na sopstvenu platformu, koja je ionako razvijana već nekoliko godina.
Huawei Central navodi da je oznaka “HongMeng” već registrovana na raznim tržištima, poput Kanade, Evrope, Južne Koreje i Meksika. Neki mediji su prenosili da će taj OS, na nekim tržištima, poneti oznaku ArkOS ili OakOS.
“HongMeng”, inače, na kineskom jeziku znači “Crveni san”. Ime je povezano sa mitskim stanjem sveta iz kineske mitologije, kada je svetom vladala “Velika magla”. Naravno, uvek ostaje mogućnost da Huawei na zapadnim tržištima jednostavno ponudi telefone sa bukvalno prevedenim Red Dream OS-om.
Similar topics
» Hrvatska je sranje , reče Strache i nestane s političke scene
» Netko grabi a netko jede smeće
» Šta reče Nebenzja?
» Kaže se Pjongjang, a ne Pjongčang
» "SRAM VAS BILO, ŠAKE SU MU ODSEKLI I BACILI SVINJAMA".... šta reče bre? :)
» Netko grabi a netko jede smeće
» Šta reče Nebenzja?
» Kaže se Pjongjang, a ne Pjongčang
» "SRAM VAS BILO, ŠAKE SU MU ODSEKLI I BACILI SVINJAMA".... šta reče bre? :)
Page 4 of 4