..netko reče..kinesko sranje..
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ..netko reče..kinesko sranje..
Ja ću da kupim Xiaomi kada mi ovaj rikne a ovaj je htela žena. Nisu isti materijali kod Pro i Lite verzije?michaellcmacha wrote:taj p30 lite ti je plastičnjak, to ti je neki polikarbonat prelagan u ruci, ako su uvjeti kupnje po pretplati slični kao kod nas kupi onda p20 pro ili ako moš negdje naletiti na p10 plus da je ful očuvan, to je ista platforma ta dva moba a oba su ipak da ih osjetiš u ruci...dzango wrote:To kao za mene. Verovatno nema brdo bespotrebnih aplikacija i radi kao munjaveber wrote:bum ga fotkal pa ti na pp pošaljem.dzango wrote:Kriptovan? Ko ga pravi?veber wrote:
e, četnik sjećaš se kada smo o mobovima tipkali?
firma mi dala ciglu malo je manji od tableta a teži je od cigle. sučelje je na bazi androia, a mogu se spojit na svaki stroj kj ima wi-fi.
kompletno je oklopljen i ima više giga nego moj prvi pc. a mob nije u opticaju, nemreš ga kupit. imam sve postprocesore za robotiku na njemu.
u uputama piše da može biti u vodi 24h, meni je zveknula cigla u emulziju. nikaj mu nije bilo. baterija je 10 Ah, dva tjedna ga ne punim.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ovakav, moj je bio 1972Serbia Strong wrote:michaellcmacha wrote:ja sam imao 115-cu sa okomitim farovima, i volanom bez serva... ;))), jebo sam mu sve živo i mrtvo kad su mu gume za mrvicu znale ispustiti....veber wrote:124 sam imao, jedan od najboljih, mislim da je bio 220 ili 240Serbia Strong wrote:veber wrote:3330 jedan od najboljih mobitela. od baterije pa do ergonomije.
Te nokie 30, 60 i 80 serije su nešto najkvalitetnije i najizdržljivije napravljeno od mobilnih ikada. Nešto kao mečka w123 i w124 među automobilima...
Čekaj, to beše onaj sa pravougaonim farovima postavljenim vertikalno? Minić su ga zvali kod nas...
2015-08-08
pa to je onaj prije 123?michaellcmacha wrote:ja sam imao 115-cu sa okomitim farovima, i volanom bez serva... ;))), jebo sam mu sve živo i mrtvo kad su mu gume za mrvicu znale ispustiti....veber wrote:124 sam imao, jedan od najboljih, mislim da je bio 220 ili 240Serbia Strong wrote:veber wrote:3330 jedan od najboljih mobitela. od baterije pa do ergonomije.
Te nokie 30, 60 i 80 serije su nešto najkvalitetnije i najizdržljivije napravljeno od mobilnih ikada. Nešto kao mečka w123 i w124 među automobilima...
žmigavci mu bili gore na lampi?
2014-12-30
123 dolazi nakon njega, kasnije 124michaellcmacha wrote:ovakav, moj je bio 1972Serbia Strong wrote:michaellcmacha wrote:ja sam imao 115-cu sa okomitim farovima, i volanom bez serva... ;))), jebo sam mu sve živo i mrtvo kad su mu gume za mrvicu znale ispustiti....veber wrote:124 sam imao, jedan od najboljih, mislim da je bio 220 ili 240Serbia Strong wrote:
Čekaj, to beše onaj sa pravougaonim farovima postavljenim vertikalno? Minić su ga zvali kod nas...
2014-12-30
U čemu je razlika? Vidim da su CPU dobri a ima i brdo RAM-a.Hektorović wrote:huawei lite su low end spravice koje nemaju veze sa dobrim verzijama
michaellcmacha wrote:ovakav, moj je bio 1972Serbia Strong wrote:michaellcmacha wrote:ja sam imao 115-cu sa okomitim farovima, i volanom bez serva... ;))), jebo sam mu sve živo i mrtvo kad su mu gume za mrvicu znale ispustiti....veber wrote:124 sam imao, jedan od najboljih, mislim da je bio 220 ili 240Serbia Strong wrote:
Da da, uradili su mu restyling sredinom 70-ih. Izbacili leptir stakla, i zamenili štopke...
Guest- Guest
dzango wrote:U čemu je razlika? Vidim da su CPU dobri a ima i brdo RAM-a.Hektorović wrote:huawei lite su low end spravice koje nemaju veze sa dobrim verzijama
Puno lošije kamere, osjetno lošiji procesori, lošiji ekrani, lošija elektronika.
Jedino iste su selfi kamere.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ja imam J7. Odličan telefon sa oktakor procesorom iz još 2016. godineSerbia Strong wrote:Nešto kao šljamsung j serije...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ma ne, xiaomi isto ima ovu mi9-tku, veli mi frend kojeg gore spomenuh da je odličan mob, samo ga jebe velika razlika kad ga kupiš i kad ga hođeš prodati makar i dalje bio full za 5.... meni bi bio bez greške velim ja ne prodajem mobitele...dzango wrote:Ja ću da kupim Xiaomi kada mi ovaj rikne a ovaj je htela žena. Nisu isti materijali kod Pro i Lite verzije?michaellcmacha wrote:taj p30 lite ti je plastičnjak, to ti je neki polikarbonat prelagan u ruci, ako su uvjeti kupnje po pretplati slični kao kod nas kupi onda p20 pro ili ako moš negdje naletiti na p10 plus da je ful očuvan, to je ista platforma ta dva moba a oba su ipak da ih osjetiš u ruci...dzango wrote:To kao za mene. Verovatno nema brdo bespotrebnih aplikacija i radi kao munjaveber wrote:bum ga fotkal pa ti na pp pošaljem.dzango wrote:
Kriptovan? Ko ga pravi?
u uputama piše da može biti u vodi 24h, meni je zveknula cigla u emulziju. nikaj mu nije bilo. baterija je 10 Ah, dva tjedna ga ne punim.
2015-08-08
kasnije u zrelijoj dobi sam vozio w220, 320 benzinac, najslabiji model u ponudi
2014-12-30
ma to sam nacvrcan u birtiji uzeo pod račun, i ujutro se probudio vidim ključevi, pogledam s balkona kad ono mečka... ošo dolje upalio krenuo i polomio ruke okrećući volan... mislim bio je ok auto ali prenaporan za voziti po gradu pa sam ga se brzo riješio... čak sam neš i zaradio sitno... ukoliko me u noći kupovine nisu puno runde koštale.... :))Serbia Strong wrote:michaellcmacha wrote:ovakav, moj je bio 1972Serbia Strong wrote:michaellcmacha wrote:ja sam imao 115-cu sa okomitim farovima, i volanom bez serva... ;))), jebo sam mu sve živo i mrtvo kad su mu gume za mrvicu znale ispustiti....veber wrote:
124 sam imao, jedan od najboljih, mislim da je bio 220 ili 240
Da da, uradili su mu restyling sredinom 70-ih. Izbacili leptir stakla, i zamenili štopke...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Kirin 710 i kamera od 48 mpx. Sad za elektroniku ne znam.Hektorović wrote:dzango wrote:U čemu je razlika? Vidim da su CPU dobri a ima i brdo RAM-a.Hektorović wrote:huawei lite su low end spravice koje nemaju veze sa dobrim verzijama
Puno lošije kamere, osjetno lošiji procesori, lošiji ekrani, lošija elektronika.
dzango wrote:Kirin 710 i kamera od 48 mpx. Sad za elektroniku ne znam.Hektorović wrote:dzango wrote:U čemu je razlika? Vidim da su CPU dobri a ima i brdo RAM-a.Hektorović wrote:huawei lite su low end spravice koje nemaju veze sa dobrim verzijama
Kamera ko na Redmi note 7... to je u biti 12MP
Kirin 710 je midrange procesor
Last edited by Hektorović on 8/6/2019, 00:40; edited 1 time in total
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
veber wrote:kasnije u zrelijoj dobi sam vozio w220, 320 benzinac, najslabiji model u ponudi
Jedan od najlepših automobila ikada napravljen, čudo tehnike i tehnologije kada je izašao. To je bio pravi mercedes i generacija nakon njega. Ovo danas je golo govno, pun plastike i jeftinih materijala, uz to ti u manjim modelima uvaljuju renaultove motore. Da imam lovu na bacanje, ne bih ga nikada kupio...
Guest- Guest
Ja ne prodajem. Nosim dok se ne raspadne. Sada cilja onaj Pocophone F1. Trenutno je oko 270 dolara.michaellcmacha wrote:ma ne, xiaomi isto ima ovu mi9-tku, veli mi frend kojeg gore spomenuh da je odličan mob, samo ga jebe velika razlika kad ga kupiš i kad ga hođeš prodati makar i dalje bio full za 5.... meni bi bio bez greške velim ja ne prodajem mobitele...dzango wrote:Ja ću da kupim Xiaomi kada mi ovaj rikne a ovaj je htela žena. Nisu isti materijali kod Pro i Lite verzije?michaellcmacha wrote:taj p30 lite ti je plastičnjak, to ti je neki polikarbonat prelagan u ruci, ako su uvjeti kupnje po pretplati slični kao kod nas kupi onda p20 pro ili ako moš negdje naletiti na p10 plus da je ful očuvan, to je ista platforma ta dva moba a oba su ipak da ih osjetiš u ruci...dzango wrote:To kao za mene. Verovatno nema brdo bespotrebnih aplikacija i radi kao munjaveber wrote:
bum ga fotkal pa ti na pp pošaljem.
michaellcmacha wrote:ma to sam nacvrcan u birtiji uzeo pod račun, i ujutro se probudio vidim ključevi, pogledam s balkona kad ono mečka... ošo dolje upalio krenuo i polomio ruke okrećući volan... mislim bio je ok auto ali prenaporan za voziti po gradu pa sam ga se brzo riješio... čak sam neš i zaradio sitno... ukoliko me u noći kupovine nisu puno runde koštale.... :))Serbia Strong wrote:michaellcmacha wrote:ovakav, moj je bio 1972Serbia Strong wrote:michaellcmacha wrote:
ja sam imao 115-cu sa okomitim farovima, i volanom bez serva... ;))), jebo sam mu sve živo i mrtvo kad su mu gume za mrvicu znale ispustiti....
To je ozbiljan biznis danas. Ljudi danas restauriraju te automobile i prodaju ih po nemačkoj za velike pare. Imao sam do pre 4 godine golfa 2gti 16v, prodao ga čoveku koji ga je tek sada završio sa restauracijom. Prodaće ga u švabiji za minimum 10k €...
Guest- Guest
koga boli kolinda kitatović sama ga je progutala.
jebote pa mob koristim za razgovore, sms za parking, wapp za dopisivanje, a imam tri kamere i napravil sam toliko slika.
može kamera imati 580mpx, ali akonema leću, zakurac je. bolje fotke napravim na sony fotiću nego na ovoj cigli s 593mpx
jebote pa mob koristim za razgovore, sms za parking, wapp za dopisivanje, a imam tri kamere i napravil sam toliko slika.
može kamera imati 580mpx, ali akonema leću, zakurac je. bolje fotke napravim na sony fotiću nego na ovoj cigli s 593mpx
2014-12-30
Jebiga, neću da dajem 500 evra za jebeni telefon. Po mom mišljenju, sve to uz 4 GB memorije će da radi posao.Hektorović wrote:dzango wrote:Kirin 710 i kamera od 48 mpx. Sad za elektroniku ne znam.Hektorović wrote:dzango wrote:U čemu je razlika? Vidim da su CPU dobri a ima i brdo RAM-a.Hektorović wrote:huawei lite su low end spravice koje nemaju veze sa dobrim verzijama
Kamera ko na Redmi note 7... to je u biti 12MP
Kirin 710 je midrange procesor
na tom autu me nervirala ručica tempomata. jebote kao da su uzeli komad žice, malo ga savili, napiknuli plastiku i upiknuli u stup volana. najradije bi uzeo kombinirke i odcvikao tu nenormalnu izraslinu kod volana.Serbia Strong wrote:veber wrote:kasnije u zrelijoj dobi sam vozio w220, 320 benzinac, najslabiji model u ponudi
Jedan od najlepših automobila ikada napravljen, čudo tehnike i tehnologije kada je izašao. To je bio pravi mercedes i generacija nakon njega. Ovo danas je golo govno, pun plastike i jeftinih materijala, uz to ti u manjim modelima uvaljuju renaultove motore. Da imam lovu na bacanje, ne bih ga nikada kupio...
2014-12-30
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Hrvatska je sranje , reče Strache i nestane s političke scene
» Netko grabi a netko jede smeće
» Šta reče Nebenzja?
» Kaže se Pjongjang, a ne Pjongčang
» "SRAM VAS BILO, ŠAKE SU MU ODSEKLI I BACILI SVINJAMA".... šta reče bre? :)
» Netko grabi a netko jede smeće
» Šta reče Nebenzja?
» Kaže se Pjongjang, a ne Pjongčang
» "SRAM VAS BILO, ŠAKE SU MU ODSEKLI I BACILI SVINJAMA".... šta reče bre? :)
Page 3 of 4